Fredrik säger inte vad han vill ha.

Ligger i sängen med datan på magen och Margit på axeln :) hon är så morgon mysig så fick gosa med henne mycket innan datorn kom upp. nu väntar jag på att F ska komma hem på lunch. då får jag lite sällskap ett tag. sen örsöka ta mig i en dusch och gå med Margit till marknaden. lite social träning och kanske hittar någonting bra eller gott =D jag och mitt godis (A)

Måste försöka komma på nåågonting att ge till min Fredrik i födelsedagspresent som inte har någonting med dator att göra. eller någonting elektroniskt i huvudtaget. allt i dessa vägar ska Fredrik bara ha det bästa av och det har inte Mikaela råd med... han vägrar xäga vad han vill ha också. då blidde det svårt.

om exakt en vecka kommer Märta hem, myys. då blir det springa av i trapporna grannar för jag vill inte ha pink inne. förästen så lärde sig Märta att klättra upp för alla trapporna här om dagen. tänka sig. 6 veckor och kan det. det är ju dunder och kanon. kommer in bilder så fort gubben tar sih tid med att hjälpa mig med det.



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: