Min födelsedag

"
På måndag fyller jag 22 år. Tänka sig så tiden har gått fort. När jag träffade Fredrik var jag 17 år och jag undrar var alla år tagit vägen. Min födelsedag tänker jag som vanligt tillbringa på resade fot. Förra året var det i ett plan och detta år blir det i en bil. Undra vad Minella kommer tycka om att åka bil i typ 6-7 timmar? Knappast någonting hon kommer uppskatta men det ordnar sig nog.
 
Ska i alla fall bli skönt att komma iväg, jag behöver verkligen det efter alldeles för många motgångar jag haft på den senaste tiden. Tur jag jag min familj vad vore jag annars?
 
 
"

Sep. 26, 2012

"

Här hemma har vi haft ett världskrig. Den lilla huliganen har blivit "lite" trotsig!!! Skriker ett hemskt skrik så fort det inte passar. Nu sitter hon i alla fall tyst bredvid mig och tittar på Händiga Manny.

"

Kamp

"

Märta har blivit så smal att det är obehagligt att ta i henne. Hon har alltid varit liten och smal men nu är hon rent sv mager. Just nu ska hon fö sig en portion köttfärs. Eftersom att hon matvägrar får hon äta det hon tycker om. Svårt eftersom hon egentligen ska äta specialfoder. Allt är en kamp med denna dam just nu. En kamp vi vägrar förlora.

"

Puss godnatt

"
Jobb, sova, sjukhus, jobba, sova, jobba. Så ser det ut just NU satt det finns inte mycket att skriva om faktiskt. Puss godnatt.
"

Som jag saknar dig Fredrik.

"

Som jag saknar dig. I helgen Ska vi äntligen få umgås. Hoppas bara minellas feber är borta och att Märta äter satt man kan njuta av stunden bara. Till och med att vi kanske kan få tid för en bio stund? Som romantisk middag önskar jag mig makaroner och falukorv. <3

"

Feber

"

Minella har fått feber satt idag är hon hemma med mig. Hon blev väckt när Fredrik kom hem då ju farna skällde och somnade därefter om på min arm. Snacka om trångt. Hon är i alla fall pigg och glad här hemma och det uppskattas ju. Hon har lekt och rivit. Själv har jag rensat kylen och skafferiet. Små plockat som vanligt också men kan ej dammsuga för gubbfan sover. Får väcka han en halvtimme tidigare och dammsuga i rally fart.

"

Sep. 19, 2012

"

Som om man inte har fullt upp redan. En löptik nu känns inte lämpligt. Speciellt inte Mira som fattar noll. Vad hände med Lill knappen? När blev hon så stor och tjock? Dessutom är hon ful just nu.. Har ryckt all päls och ser ut som en pung på ett ungefär. Men fy så dum jag är. Ho är hon i alla fall. Jag mår illa och är trött som få. Lotteri sängen och väntar mig ytligare en dålig natt. Ska upp tidigt med Lill fjompen imorgon och har Nyx på nattligt besök. Nappade henne då hon har det bättre här när husse hennes jobb. Dessutom är min gubbe borta och fyra hundar värmer bättre än tre. Nej illa mådde jag och sova skulle jag. Godnatt.

"

Som vanligt

"

Sovit dåligt och drömt knepigt. Just nu Sitter jag i soffan med Märta på magen, precis som vanligt med andra ord. Ska snart åka och visa upp min bil sen blir det jobb för min del. Lämna över barn och hundar till gubben först bara. Det det vi får träffas denna vecka för när jag kommer hem jobbar han istället. Men skönt att jobba. Få in pengar till Märta och få tankarna på annat håll.

"

Lite förvirrande

"
Upp och ner. Känslor som stormar, ångest och jag vet inte allt  som händer. Märta har blivit bättre i vissa värden och sämre i andra. Sen har ännu mera saker dykt upp. Ingen blir klok på detta och ingen vet varför?? Jag vill bara att min hund ska bli frisk. Som det är nu sitter hon fast klistrad med mig och vilket gärna inte undan, det i sin tur gör att de andra två hundarna hamnar åt sidan. Egentligen inte så konstigt då Märta är väldigt sjuk men det ger min ändå så otroligt dåligt samvete. Imorgon ska jag ta mig en promenad med Margit och Mira och bara vara med dem en stund. De kan verkligen behöva det.
 
I övrigt då? Jag vill ha ett fast heltidsjobb. Så som det är med Märta nu så MÅSTE jag ha ett heltidsjobb. Jag tackar gudarna för att jag har jobbat fullt senaste månaderna.
 
Sen får vi tacka min sambo också som står ut med mig för tillfället. Jag är trött, orolig, stressad och nere vilket får mig på dåligt humör och den sidan får nog Fredrik smaka mest på fast han minst förtjänar det. Förlåt för det hjärtat mitt. Jag älskar dig 10 varv runt jorden och tillbaka. Jag skulle Kanske till och med kunna äta tortelini äckel för din skull. <3
"

Splitter

"

Splittrad och tankarna flyger iväg till någon annanstans.

"

Jag ger upp..

"

Jag ger upp nu. Drar täcket över huvudet och sover, sover i en evighet. Varför du? Varför i hela världen du? Jag kan inte förlora dig..

"

Mys

"

Vi morgon myser och vill inte kliva upp.

"

Trevlig kväll

"

Precis haft mina föräldrar på besök och middag. Lika trevligt som Alltid och Minella bjöd på både ett och två skratt. Självklart bjöd även Fredrik på god mat. Åt nog mer mat ikväll än jag gjort på hela veckan. Nu har dem åkt hem och minella sover. Jag äter choklad oc har en sovande Märta tätt intill mig. Snart blir det sängen.

"

Vill inte...

"

Jag åringen ett dugg sugen på att lämna bort prinsessan av bergen i helgen (Märta) även om hon bara ska till mamma och pappa. De andra två huliganerna ska till L och det blir inte lika jobbigt gör de två vill åka och tycker det är jätte roligt med se Ester från matte. Märta där emot. Sedan hon blev sjuk är band oss emellan blivit så starkt och jag vill inte vara ifrån henne och hon sitter som klister i min famn när jag är hemma. Ångest gånger mer :/

"

Sovmorgon?

"

Jag bokade sov Oregon idag men det fick jag icke. Har plockat här hemma samtidigt som ni Ella river ner nästa rum. Nu sitter jag och dricker mig en kopp kaffe. Snart ska minella till morfar sin och jag ska jobba.

"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ