Träns ....

Suttit ända fram tills nyss och muttrat för mig själv vid köksbordet när jag monterat och fixat med Sushis träns. Hennes ena träns i storlek full har en för lång käkrem, nästan förkorta sidostycken (sista hålet går bra) och nackstycket är något kort så pannbandet hamnar lite högt upp och som jag inte kan dra ner för jag måste ha spännet högst upp på kökremmen, remonten däremot har jag på mitten, lagom och bra. Efter lite pyssel och bytt remmar mellan träns skurit upp ett större "hål" i pannbandet så det går att trä på utan att jag blir galen så blev det okej, Jag fick fel pannband på tränsen bara och för att byta måste jag montera ner hela det ena tränset och det orkade jag bara inte så det får vara så länge.
 
Idag fick jag också hem mitt "breda nackstycke" och jag red i det lite smått idag men kan inte riktigt komma med en bedömmning efter ett ridpss. Det kommer när jag känt efter lite mer, jag hoppas det blir bra för det var ett bra, billigt alternativ som jag kan plocka av och på hur jag vill. Jag tror jag kommer bli nöjd. 
 
Sushi var lerig från topp till tå när jag kom till stallet och när hon till slut var ren så var jag istället skitit från topp till tå. Ridpasset idag var kort då vi båda var lite ofokucerade och sega, det får man vara ibland. Sen hem till familjen och äta tillsammans med min mor och far. Efter maten var det en promenad med mamma och alla hundarna medans herrarna och Minella pysslade med annat här hemma. Jag bara älskar vår sammanhållning.
 
Nu ska jag titta på film. 
Godnatt. 
 
 


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: