31 Juli. jobb hela tiden.

"
jobb hela tiden. =/ men helg nu och slutar om 40 min.. =) så lovar att skriva då. har lite tankar och funderingar.
ha det bra gott folk.
puss.
"

27 juli. RUBRIK

"
hello.
denna vecka jobbar jag eftermiddag så blir svårt för mig att hinna med att skriva. men kanske kommer nått inlägg då och då. iallafall så var helgen i leksand bra, fast dagen då vi badade så regnade det på morgonen och var kallt men det vart bättre under dagen.

imorgon ska en människa titta på Erland. hoppas det blir bra?
skriver mer om det sen.. blir ovanligt iallafall. för vi ska åka med honom hem till henne och inte att hon kommer till oss. har jag aldrig varit med om förr. haha.

men nu ska jag duscha och sedan läsa och krypa i säng. har fastnat i Liza MArklunds bok. "en plats i solen" den är jätte bra.
menmen. ha det så bra alla människor.
puss.

"

Godnatt. eller kanske godmorgon? 04:00 på morgonen ?

"
HEEEJ!

jag kan inte sova -.- det suger. får fan försöka göra någonting åt det nu. jaja, har precis slagit på en beck film och hoppas att jag kan somna till den. "annonsmannen" bra den. och imorgon åker vi <3
ntw, har köpt husvagn. jag och Fredriks a till pappa och mamma att vi skulle spara pengar till att köpa husvag och då vart pappa jätte avensjuk och dan efter åkte vi alla och titta på husvag. och dagen efter det så köpte vi en. så nu v.34 ska hela familjen åka på semester. ska bli as kuul.

Ön igår va inte as kul men helt okej. haft roligare om jag säger så... men men nu ska jag ringa min man och säga godnatt. Älskar honom <3

Puss
Mikaela.
"

awww.

"
hittade denna bild på min data nyss. puss på den och saknar dig Knubaz. <3




min dag får ni läsa om på bdb. orkade inte skriva om det igen. på den heter jag "Pimpenella"
"

Niklas följer också med :D

"
haha. a fia, Fredrik heter MAttias i andra namn xD och det är du som är lättskrämd, inte jag som är dum (A)

denna dag har jag sovit bort totalt. sen hem till mamma och pappa och äta middag med fredrik. diskuterade husvagnsköp också. funderar på att köpa det ju. haha.   sen hästanra och har nyss precis städat. ska ner på jobbet snart och lämna Fredriks tvätt. och min också fan. så får han tvätta det åt mig., matlådan ska han också ha så får lämna den. sen blir det hem och kanske försöka sova till en bra film.

btw, Nilkas följer också med till leksand. för dem som inte vet så är det Fredriks bror. :)

nu ska jag dra. ha en bra dag.
puss.
"

18 juli. stockholm

"
varit hemma hos mamma och ätit tårta och firat älskling. nu snart kommer Lelle hem till oss och äter tårta. sen åker jag och Fredrik till stallet och fixsar hästarna och sen blir det att åka till stockholm pch segla med svärföräldrarna och Fia. eller segla vet jag inte om vi gör men ska sova i segelbåten iallafal. =)

imorgon åker vi hem igen för Fredde man ska jobba natt. själv är han ledig. =D blir en massa stuga och mysa med hundarna och LElle antar jag för han har också semester. mamma och pappa ska fan ivög och semestara i sverige i sommar =O det förvånar mig. det värsta är att dem åker när vi åker och då kan dem ej ta hästarna och Lelle åker till fjällen så han kan ej ta dem. får fråga någon annan ? värre en så är det ej.

menmen. nu måste jag packa det sista. ha en trevlig lördag alla människor. för det ska jag och min pojke ha <3
Puss.

btw. snart blir det vovve. jag köper troligtvis en griffon flicka och Fredrik ska köpa en blandras.. :)
"

18 Juli, Grattis älskling <3

"
Idag blir min bejb 20 år gammal. grattis på honom. <3 Fredrik Hansen.

Förövrigt så är klockan 03:33 på mprgonen, vaknade kl 01:00 och samnade liksom 22:00 så det blev ingen skönhetssömn direkt :/ huvudvärk har jag med. aja snart måste jag gå och försöka somna om igen. ska upp kl 10 och åka till mamma på jobbet en sväng. sen hem till min mor och far och fira älskling. Lelle kommer förhoppnigsvis också,

om en vecka är vi i leksand kära Fredrik och sofia. VI SKA HA SÅ ROLIGT. bo i stuga och bada en massa. haha låter som värsta seriösa barnfamiljen men så är det inte. jag m in pojkvän och hans syster,. ,myyys. <3

västerås blir det nån helg också. ska skjutsa männen.

hoppas jag får får min bejby såld snart. bara jobbigt att gå och vänta när jag vet att han ska bort ändå. plus att intresset för häst är noll just nu och så blir man tvingad och rida varje dag ändå. ingenting jag uppskattar.

nu ska jag i säng. alla söta människor. skriv grattis till min gubbe.. <3
Puss.




Fredrik Mattias Hansen. 890718
"

16 juli.

"
hejsan!
inte direkt rolig vecka. har jobbat natt. ungefär såhär har den sätt ut.
*jobba
*sova
*mocka rida
*sen dorekt till jobbet igen

det har sugit totalt. men bara två skiftr kvar. skönt det iallafall. sen på lördag fyller min älskling år. så blir att fira honom. och om en vecka åker vi bejby =D <3 Jag, Fredrik och Sofia ska åka till leksand och hyra en stuga och gå på leksand sommarland. ska bli roligt. hoppas vi bara har vädret på vår sida.

Ha en bra kväll alla människor.
Puss Mikaela.


haha hittade en gammal bild på mottagna filer. så liten jag ser ut att vara. med bling i läppen och allt. haha.
"

<3

"

Fredrik Hansen. <3
min guldgosse.


snart har vi varit förlovade rätt länge ;) hahha.
M.Göthland & F.Hansen. <3



en mycket avensjuk Fredrik som tjatar på mig, men har beslutat mig för att vänta ett tag till. här är Fredrik med Emils och Colles son. en så länge så heter han Nameless. <3
"

loove <3

"

Hemma hos sävan igår. Fredrik och jag <3


Fredrik och nameless <3
"

körkort

"
hej jag heter Mikaela och jag har körkort sen två dagar tillbaka :) känns bra och jag är stoolt.

Idag har vi skjutsat tuna till tierp för han skulle handla mat. sen upp till stugan för å fira mamma som fyller år imorgon. sen hem och laga maat, och nu funderar jag på att sova en snäng och sen rida. måste städa också. ? börjar ju jobba natt imorgon och det suuugeeer. jag vill inte. =/

men nu ska jag dra.  ha en bra dag människor.
puss.
"

9 juli. 2009 annons.

"
tävlingen igår gick bra och jag är nöjd, nu ligger älskling ute på annons och det känns lite jobbigt =/ för er som vill se så finns han på "hastnet.se" sök på hoppning och fullblod så hittar ni snyggingen.

och för den delen är det inte omöjligt att jag får valpar om ca 2 månader. mina vovvar kör hårt. Flisa och Fritz.. så vi får se? kanske dyker upp en eller fler sötnosar?

imorgon är det uppkörning.. får se hur det går? allihopa, ha en bra dag.
puss.
"

tävling.

"
drack igår jag och idag tävlar jag. debutera 100cm. önska mig lycka till :)


Elis. love you <3
"

inte nykert,

"
va på ön ikväll.  ganska trevligt. lite onykter kanske. nu ska jag sova.

godnatt <3
/Mikaela
"

sommar.

"

Fredrik och jag <3


Fritte och jag badar i lelles stuga <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ