28 juni, tävling

"
nu är klockan 06:16. Det är söndag och jag är vaken. inte direkt vaning, men idag är det ingen vanlig dag för att idag ska jag debutera Erland på en lokal tävling. och debutera 95 cm. inte direkt högt men det är en god bit på väg. önska mig lycka till. det kanske jag behöver? eller ?



- Erland är så bra <3
"

Fredrik & jag!

"
Lite bilder Gamla bilder!
nya kommer någon gång då jag kommer över kameran..



Min kära katt Otto verkar inte trivas i Fredriks famn?


denna bild är tagen April 2008, skapligt vad vi är förändrade och så diggar jag min sovtröjja, SPICE GIRLS


samma med denna bild. tagen samma månd.



åh vad jag bara älskar denna bild <3. tagen April 2008
"

25 Juni. Trimmning på Malte.

"
hello!
Idag har vi varit och trimmat valpen Malte. det kan ni läsa på Maltes egna blogg. "maltevilding.blogg.se" som sagt så har i princip hela dagen gått åt till det. när jag kom hem lagade jag middag åt mig och fredrik så vi åt när han kom hem från jobbet. och för en gång skull åt vi vid köks bordet. och nu gnäller hanbara på sin mage, (tror han åt lite mycket) nu sitter han och spelar på sin data och jag sitter här på min och skriver. funderar på att plocka fram min bärbara på skriva på den istället. bra mycket härligare. synd bara att den är så seg. funderar på att köpa mig en ny sådan.. ?

Saknaden efter Knut är stor. kan inte åka hem till mamma och pappa för då kommer den värsta smällen. när han inte är där. kommer bli konstigt när man ropar på alla. Knuttes namn kommer atomatiskt komma med, och det kommer bli jobbigt, när jag och Fredrik åt frågde han hur Knutte mådde. fast han är ju död. ingen i familjen har nog riktigt fattat en att han faktist är borta. saknar och älskar dej Knutte ♣

Nu ska jag glo på tv hade jag tänk. sen försöka sova. ska försöka komma upp tidigt imorgon,
Ha det bra folket.
Kram.
"

24 Juni. ensam

"
Har aldrig känt mig så ensam i hela mitt liv. sitter här och bara tänker. det är så tomt utan dig. känns som att vi förlorat alldeles för mycket tid tillsammans och nu är du bara borta. Knubas jag kommer alltid att sakna dig <3

Vill att Fredrik ska komma hem nu. vill inte vara såhär ensam. Han kommer hem om ca en timme. men det är alldeles för lång tid dit.. KOM HEM NUUUU!!

förövrigt så ska jag tävla idag. i Österfärnebo. Ska debutera 90 cm. känns inte som om jag ska tävla idag, är inte pepp på det heller. och på söndag ska jag också tävla. i Sävja. där ska jag debutera 95 cm. hoppas det går bra och önsk amig lycka till. ha en bra dag alla människor, nu ska jag försöka få i mig mat.
Puss.
"

Knutte.

"
Ikväll dör du. Ikväll min älskade finns du inte mer. Kommer sakna dig. Älskar dig så enormt mycket. du lämnar många som älskar dig kvar. du som varit min bästa vän i hela 13 år. DU KOMMER BLI SAKNAD.

 Älskar dig Knutte ♥
"

23 Juni. vaknade 05:55

"
ofta jag är vaken såhär tidigt? =O. blä för det och skulle jag lyckas sova om så skulle jag inte vakna fören sena eftermiddagen och det är ju inte bra =/. venne vad jag kan hitta på undertiden. kanske drar och rider och sen for hem till mamma. luften är ju så härlig såhär tidigt på morgonen så varför inte lixom? men det finns alltid en hållhake ju.. jag är så jävla trött och seeeg,. och vad ska ja göra hemma hos mamma sen då? kommer ju bara somna om där ju =O. ojoj. hur ska jag få ihop denna dag?

HAHA. guud va jag funderar över en så patetisk grej? xD
Ha det bra.
Puss



Gammal bild, jag och F <3
"

22 Juni. värme.

"
åh herre gud så varm och skönt väder det är.

Idag har jag haft Malte, Flisa och Fritz hela dagen och det har varit helt underbart. nu har dom tråkigt nog åkt =/ Mamma och jag var med Erland en sväng till Tirk. och han gick självklart himla bra. <3

sen har det inte hänt så mycket. imorgon vette fan vad som händer? finns ju ingen att vara med? Fredrik jobbar, Jessica jobbar. och sen vette fan. alla vänner utpm jag jobbar ju =S men får vell försöka hitta på någonting skoj?

dessutom vil.l jag flytta nu. och det ska vi göra snart. Fredrik och jag. blir ny lägenhet. men jag är fan sugen på hus? venne varför. bara jag slipper klippa grösmattan x) och dessutom funderar vi på att åka till nåbadkand i sommar. skara eller leksand? om det inte blir av åker vi till göteborg =D vi kommer få det nice bejby..

men just nu är livet trist.. väntar på att älsk ska bli ledig så vi kan göra någonting =D bada, titta bara göra saker. saknar det så när du och jag hade ett lov tillsammans sist? eller ledighet kanske man ska säga? jag venne.. minns du när vi åkte till turkiet pch bara slappa? det var så underbart <3

aja. nu kanske jag ska ålugga lite körkort innan NCIS börjar. då ska jag plantera mig framför TV:n. och SEX AND THE CITY har slutat :'( vart förskräckt. det var ju mitt älskling program.. och nu kommer jag också missa NCIS mycket eftersom att jag snart börjar jobba och måste sova tidigt. menmen.  ha en trevlig kväll.
Puss.

BTW. Grattis till Emil och hans kära flicka N till eran nyfödda son! =)
"

21 Juni. Sommar.

"
HellO! ser att det är ett par styck som hela tiden läser min kära blogg. skulle vara jätte roligt att veta vilka det är så skulle bli jätte glad om ni kommentera och säga vilka ni är. :)

iallafall har det varit en slö dag idag. vill ut till stugan dag igen men venne om Lelle vill hämta, =/  senare ikväll blir det iallafall att rida igen. han gick rätt bra igår. och faan vad jag saknar Malte. Han kommer hem idag, <3
nu ska jag ringa och fråga Lelle snällt (A)
ha en bra dag! <3


Hej igen!

Nu är jag hemma. haft en as bra dag. <3
Snar kommer mamma med Malte. ska ha honom inatt<3
ha en bra kväll.
Puss.
"

20 Juni. stuga och bad.

"
thjaaa.
Idag har jag badat i Lelles stuga. Fredrik var en badkruka. haha han var snabb i och snabb upp. Pysen följde med. och alla andra hundar var där också förutom Malte.  Han är i stockholm. haft det jättre trevligt idag. är hemma nu sen en tid tillbaka. ska åka iväg och rida Erland snart. känner inte för det men måste. ska ju tävla på onsdag. hoppas det går bra? =)

men nu har inte jag tid att skriva mer.
Puss hej.
"

18 Juni. middag

"
orkar knappt skirva nu för tiden, hinner inte. idag har jag iallafall jobbat och nu väntar jag på mamma som ska hämta mig,. familjen som är mamma, pappa och Lelle är bjudna på middag hos Kent agent. Fredrik kunde inte för han ska jobba. senare ikväll ska jag åka moppe i spöregnet och rida. inte så frestande. menmen. nu måste jag dra.
Puss hej.
"

17 Juni. hjälp mig

"

jag behöver seriöst hjälp. jag vet inte hur jag ska ta mig ur det här? skräcken växer och jag vet inte vad jag ska ta mig till? jag klarar inte det här själv, jag måste ha hjälp.




Erland. Jag älskar dig. <3


Tarzan. Jag älskar dig. <3



Sushi. Jag saknar och älskar dig. <3
"

du ?

"
vad går du för? vem är du? jag litade på dig,. det visade sig att hela du var en lögn. Jga älskade dig vännen. du har varit så mycket för mig. ni vill jag inte se dig. du är en skugga som bara vandrar. för mig är du noll, du sjönk. att ta till sig det är ingen lösning. ring mig inte igen. du SVEK.. och det var nog bara inte mig du svek, det som jag inte förstår är du alltid blir förlåten? som om du är ett jävla helgon.. du är inget helgon, du är ingen gud. Du är en vanlig dödlig som någon gång bör ta sitt staff,. att du en gång var så mycket för mig? jag kan inte förstå? hur kunde jag gå på allt du sagt och säger? du är en LÖGN.. jag tänker inte näämna namn. alla behöver inte veta ditt misstag, läser du detta så räcker det för mig, för du vet direkt att det är dig jag pratar om.. HA ETT BRA LIV BEJBY..







BTW, Jag älskar Fredrik Hansen FAKTISK!! ! <3
"

14 Juni. söndag

"
Hello!
inte orkat skriva på ett tag. haft kriis. min atudent i Fredags finns inte så mycket att tala om, bara att jag fick fler VG en IG. haha det gör iallafall mig stolt. hade det trevligt till ca 14:30 sen vart det kattskit av allt. men löst nu.
igår drog jag och Fredrik till uppsala. vi åt först på våran kult resturang KINAAA :D alltid samma. efter det gick vi på bio kommer ej ihåg vad den heter typ någonting med valentime. med 3D. den va rätt ok. efter fpr vi hem och åt ännu mera.. MATVRAK.. idag söndag har vi inte gjort så mycket,. vaknade tidigt men låg kvar länge och myste i sängen. sen hem till mamma och pappa, där åt vi och mockade och lekrte en massa med vovvarna. är hemma i lägenheten nu. jag sitter här och skriver och lyssnar på musik och Fredrik leker med sin tööönt bil. ikväll blir det mys med chips och ostbågar. sova tidigt ska upp och jobba imorgon kl 06:00. Fredrik ska med jobba så blir att göra det tillsammans.  men nu ska jag göra någonting annat hade så bra.. Puss.
"

sjukt.

"
fattar inte hur det är möjligt för en person att gå från 100 till 0? helt otroligt... börjar tappa fattningen.
"

9 juni, student lunch

"
student lunchen var lyckad. förutom att jag hade velat haft någonting varm att äta. stressig dag i skolan. hinna lämna in allt och städa mitt skåp jag inte öppnat på över 1 år. ojoj vad man hittade saker man letat efter och böcker som skulle ha varit inne sen jag slutade 1:an. oopps. Men u är det bara fredag kvar och då tar man ju studenten. SÅ SKÖÖNT. då ska jag lägga ner til på Erland och mocka hage och självklart jobba.

blir ju inte lungt efter skolan direkt, tråkigt men så är det., 4 tävlingar anmälda på Erland nu, alla klasser blir debutanter. varav den högsta ligger på 100cm.. JAG ÄR NÄRVÖS... får se sen om man säljer eller ej? nu har jag inte tid att skriva mer. ska städa lite hade jag tänkt och kanske tvätta? men ha det så bra.
Puss.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ