30 Mars. tänker inte ta mer skit.

"
Hej! 

Jag har inte gjort någon fel ändå får jag ta din skit? tänker inte gå in på person och detaljer men du vet någ mycket väl vem du är ändå bara det att alla andra inte har med det att göra. jag är fel person att göra detta emot för jag kan prata. jag går inte bakom ryggen och snackar, jag är ärlig och säger vad jag tycker och det har jag redan gjort till dig. jag har också gränser överstig inte dem igen. 

så nu har jag skrivit av mig lite! nu till någonting annat.
idag har jag varoit på en lektion i skolan idag då tittade vi på film "en prins av egypten" den är så bra. sen drog jag med mamma hem till Annelie och Madde och lastade Costello och åkte till Cattis och longerade och så det gick jätte bra. sen hem och skynda i mig mat och sen ut och fixa Erland för då bar det iväg till special idrott. Vi hade hoppning och Erland gick SKIT bra. är så nöjd med honom och det är så roligt att hoppa honom. han är en guld häst. efter det fick jag skjuts hem och satte mig och glodde lite på "Marly and me" inte sätt klart den en men den är ganska så bra. efter det pluggade jag lite körkort och sedan kom jag på att vi har nationella prov imorgon "TAL" ska hålla ett tal jag inte ens hade börjat med. jippi. suttit ett tag nu och fått ihop lite men är inte klar på långa vägar. ska ginna laga mat och kasta i mig med innan jag går och lägger mig, sen så har jag hundarna med så blir en promenad med dem också, förösten så bet Flisa mig i näsan idag men det var mitt fel xD för jag blåste på henne, hon brukar varna men aldrig bita. men jag ju inte bli arg på henne. jag får skyll amig själv för det var jag som var dum och blåste. 

men som sagt har jag inte tid att skriva mer här nu, har en massa att göra. men vi ses alla människor. 

Puss.
"

29 Mars. kväller

"
Hej!
inte så bra dag idag. bråk med både mamma och Fredrik. men lungt med Fredrik nu, men inte med mamma. hoppas det blir bra sen. så nu har vi mysat lite och det börjar bli dags för en film, "marly and me" verkar skir bra. ska titta snabbt på blocket om det kommit upp någon intressant hund vi kanske kan köpa? men nu ska jag dra. ha det bra.
Puss.
"

29 Mars. hemma.

"
Hejsan!
Idag vaknade jag tidigt. har bara slöat hela dagen. Ska snart hem till mor och far och rida. måste skriva klart mitt tal idag också.
Fan så pissigt. men men skriver kanske mer ikväll. puss hej.
"

28 Mars. Grattis Tomas

"
GRATTIS TOMAS!
Har varit hemma hos Tomas och grattat honom och ätit goda kakor. I present fick han av mig bio och mat. sen for vi iväg till Peppe. drack en massa cola där typ? och snackade om jag ska plugga visare nu eller senare? haha vill ju bli "kustbevakare" nu lagar min vackra karl mat till mig, det är underbart. Nu ska jag titta lite mer på rederiet. Ha det bra.
Puss.
"

28 Mars. städa idag

"
Hejsan!
Idag är det städ och tvätt för min del. efter det blir det att eventuellt åka till lövåsen och därefter bio med pappa. igår va jag, Lelle, Lasse och Fredrik på eckerö. sen fest med Kim och medfler. har inte så mycket mer att säga.
Puss.
"

26 Mars. Hemma

"
Hejsan!
vart ingen praktik idag, jag orkade inte. blev hemma istället. mamma kommer få spader. sksa iallafall hem sen och rida Erland, ska trämma min fina karl i Tierp först. för han ska med  mig hem idag igen. just nu sitter jag och tittar på rederiet. det är skit bra, har inte så mycket kvar nu =( tittat på en si och sådär 300 avsnitt? haha Fredrik blir förbannad. men det får han ta. nu ska jag titta vidare på Rederiet sen dra mig!
Puss.
"

24 Mars. Skolan

"

Hejsan!
Just nu sitter jag i skolan fast alla mina vänner har åkt hem. tänkte med åka hem men kände att jag har en del att ta igen så bäst att jag stannar. fast är ju helt ensam. :( menmen. har iallafall varit en stygg flicka idag. fuskat inte bra. men ibland måste man =D vädret är riktigt piss idag också, =( snö sen sol sen snö storm igen fan läskigt. men hoppas det blir sol när ag ska hem för jag orkar inte rida i det här vädret. ska ut på Erland idag. ska typ tävla om 2 veckor. HAHA skit lågt på Sushi men känner att jag kanske måste ta det lite lungt med Sushi, Erland kanske också ska vara med och tävla också. typ 70 eller nått. snart är det lokal också,. då tror jag båda följer med. fint det. debutera lokal på Erland.

imorgon är det kärning också, fast på eftermiddagen så lär  gå tidigare från praktiken. imorgon är det också tränign hos Cattis med Sushi,. hoppning hoppas det går bra för igår fick hon ju inte så super bra på dressyren.

så till Fredrik. det går det jätte bra mellan mig och Frodan. Älskar min Froda. kanske ska skaffa hund snart =D chihuahua eller amstaff vill jag ha,. eller en söt bullterrier. fast tiden är ju svår att hitta till en stor vovve =( men men nu sitter jag bara och skriver skit saker så ska försöka plugga lite istället. En massa stavfel har jag med gjort för orkar inte vara snärt i fingrarna =( haha hoppas ni ser vad jag skriver ändå.  Nu ska jag dra.
Bye.

"

23 Mars. Mamma är arg.

"
Hejsan!
Helgen har varit sådär men allt är lungt nu. Idag måndag har varit jobbig skola, special idrott, fixa erland, haft en fy jävla situation med min mor som vi får se vart den leder. och sen hem till lägenheten. är inte så sådär jätte mycket skriv humör så blir då inge mycket skrivet idag. ska mysa med min karn nu,
Bye.

"

21 Mars. home again.

"
Hejsan!
Nu har vi kommit hem igen. ska snart över till farmor och farfar en sväng och lämna tillbaka en bok. heh fast just nu tittar jag på rederiet, fint det älskar rederiet. ikväll blir det nog att festa med Rikardo medfler. duscha ska jag snart också göra för luktar svett.
hah. FredrikHansen, jag älskar dig!
"

21 Mars. sweet home

"
Hej.
Just nu sitter jag hemma hos mamma och pappa. Lelle väckte mig imorse och då åkte vi och Fredrik iväg och övningskörde lite bil och mellanlandade hemma hos mor och far. har sprunigt och knäppt lite kort som jag hade tänkt laddat upp nu på datan men jag hittade inte en grej som jag måste ha fär att kunna göra det :/ så får ta och göra det lite senare =)

igår iallafall så var vi hemma hos Linus och Lilian en sväng., sen hem. nu ikväll har jag inga planer en så länge får se vart det leder? Nu ska jag gå och vara lite social och så kanske jag skriver lite mer senare får se?
Pusshej.

mysigaste stället !!!!!
Älskar detta hus. skit mysigt att vara här =)

Bilder innefrån huset kommer senare.
"

19 Mars.

"
Hejsan.
Idag gick det rätt okej på praktiken. hade iallafall ett trevligt sällskap. ifgår gick jag ju bara omkring ensam nu hade jag någon att prata med, men mina händer är typ skalade. skit ont. sen så klippte jag mig och det vart helt okej. laddar upp en bild sen nån gång. kort är det iallafall. sen hem och rida Erland. gick bra. sen när jag åkte hem så övningskörde jag. det var min dag, har inte så mycket mer att säga! ha det bra.
Puss.

Olga är hemma igen =D
"

18 Mars.

"
Hejsan!
Denna dag har jag först varit på körskolan och kört lite bil i stan. Det gick SKIT bra, nu gäller det bara att plugag så har jag körkort inom kort =) sen så gick jag till min praktik och det gick bra idag iallafall. Trevliga människor. sen hem till mamma och pappa och så har jag lekt med Flisa och Fritz och retat gal feber på mamma och chilina., Knutte är ju döv så han stördes ju inte av det xD sen så har pappa min mockat åt mig idag. GLAD kan man ju säga att jag blev och nu ska jag och mamma ut och rida =D jag på Erland och mamma på Tarzan faktiskt. efter det så bär det iväg på hopp-träning med Sushi =D får se hur det går? men jag tror det går bra så länge det inte är skynken eler vattenmatta med xD haha.

sen ska jag hem till lägenheten och kanske städa lite? iallafall så ska jag försöka PLUGGA. och måste säga att det är skönt med vädret som är påväg åt rätt håll, inte ett moln men det är ju inte så varm men solen lyser ju iallafall. detta ger iallafall mig lite vårkänslor och gör mig på lite bättre humör. nu vill jag bara att sommaren ska komma. då ska jag ha roligt med min mor nu när hon har all tid i världen. tycker jag är Trevligt, hon och jag kan behöva tid tillsammans. =) Nu ska jag gå och dra upp henne ur sängen så vi kommer ut någon gång. ha en bra dag alla människor! =)
Puss.


"

17 Mars. skolan

"
Hejsan!
Idag har jag varit aktiv i skolan. känns mycket bra :) fast har Natur nu och det skiter jag ganska skapligt i då jag inte fattar någonting. så tänkte vara lite duktig och plugga ikapp lite andra ämnen och bärjar med religion och ska skriva en uppsats "etisk dilemma" tänkte då skriva om djurförsök och hoppas att det blit bra. känner mig som en liten pluggis idag, xD

Nu ska jag plugga och vara duktig. kanske skriver mer ikväll. ha det så bra.
Bye.


vi är ju så snygga Fredrik och jag xD
"

16 Mars. skolan

"

Hejsan!
Sitter i skolan och har det värdelöst skullle plugga lite men så blev det inte. hjar skrivit upp allt jag ligger efter i ochdet är en del. blandannat 3 prov jag aldrig pluggat till och en massa tal som ska pratas om. och sånt tycker inte jag om. har hål timme nu i 2 timmar sen en halvtimme svenska. sen hem och skynda och hämta Sushi för det är hon som ska vara med på specialidrotten, hjärtat mitt. Jessica kom just till skolan också så kanske ska vara lite social med henne snart. Nu ska jag vara lite social och prata lite om våran Paris resa.
Bye.

"

gamla bilder <3

"
Jag och min Älskade Fredrik, alla kort är gamla. <3




haha 3 gamla bilder jag kände för att ladda upp, är vi inte lite fina då?
bara det att Fredrik ser ut som en (icke svensk) på det ena. eller i och för
sig så är han ju inte hel svensk han är fan 50 % dansk =) haha min karl
är iallafall vacker älskar honom otroligt mycket Fredrik Hansen min.
jag hoppas du förstår hur mycket? du är bäst <3


"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ