31 Maj. årets första dopp idag.,

"
Hann ju bli ett i Maj, nog för att det var sista dagen men det är ändå maj. :)
inte sdkrivit på några dagar. men kan sammanfatta kort. I fredags så jobbade jag till sent på natten och igår (lördag) pkte jag och min gunne till örbyhus på örbyhusdagen. satt och drack med hans bror Mattias och hans flicka Emma som också förlovade sig igår, Grattis. sen vart det att parta på ip och det var roligt ett tag men inet sen så vi gick hem, drog en vals med svärmor blandannat. det var skoj. haha jag och Fredrik buggade och dansade vals också och måste säga att han SÖG.. men roligt var det.

Idag har det inte hänt så mycket, vaknade i örbyhus och åt tårta och paj eftersom det är morsdag. sen tittade vi när Mate dgadda sig och sen hem till Söderfors. Fredrik drog och jobbade och pappa kom och hämta mig med båt så for vi upp till stugan. lekte en massa med Malte, pluggade körkort och badade. det var hur mysigt som helst. måste göras igen. ska leva där uppe 2 veckor efter studenten hade jag tänkt, för sen blir det att jobba en massa och det är ju inte lika roligt.

Nu är Fredrik och jag hemma igen. och nu ska jag plugga. måste lämna in en massa imorgon som jag inte ens har börjat på. så blir vell att plugga hela natten. och imorgon får jag verkligen inte komma försent. så nu har jag inte tid för mer bloggande. ha det bra människor.
Puss.


Min Malte <3
"

28 Maj, tandläkaren.

"
Hej.
snart ska jag skynda mig till bussen så det blir ett snabbt inlägg. Ska till tandläkaren på undersökning fast jag var där för typ 3-4 månader sen. helt sjukt. Fredrik har fan inte varit in på 2 år. Iallafall, Erland gick skit bra på träningen igår, han hoppade 105 cm och det har vi inte gjort förr. så nöjd är jag. Senare idag for jag hem till mamma och då ska jag leka med Malte. Vill ha min bejb. mina andta bejbisar sov med mig inatt också, Flisa och Fritz. hade en massa skoj. och imorgon ska jag jobba. 10 timmar. slutyar inte fören kl 02:00 på natten. Kommer vara sjukt trött då jag ska upp tidigt på lördag morgon. För då blir det att åka till Örbyhus för det är Örbyhus dagen.

Fredrik Tattuerade sig igår och det är SKIT ful. tycker inte om motivet och tycker inte om när det är så ihop kladdat. nej ingenting jag någonsin skulle vilja ha. Aja nu måste jag skynda mig, Ha en bra dag alla.
Puss.
"

27 Maj. sov för länge.

"
tja. vaknade ap sent idag och nu håller jag på att tvättar. ska snart dra hem timm min mor och far och gosa med min underbara Malte. han är mega söt. skit tråkigt att tvättta men måste. hoppas på att Lelle ska vakna snart så att jag kan få skjuts, orkar ej ta bussen först till Tierp och sen bussen till mamma och pappa därifrån.

SNART ÄR DET SOMMAR OCH DÅ BLIR DET ATT TÄVLA MED THUNDERCATEN, jag saknar..  Det kommer vli så jävla SKOJ. men nu ska jag ner i tvätt stugan, kanske bloggar mer ikväll efter att jag har tränat Erland?
Puss hej.
"

26 Maj. grattis pappa.

"
Tja.
vart ingen skola för min del idag. alldeles för trött och alldeles för lite sömn. vid 2 tiden for jag och Fredrik hem till mor och farm, efter ett tag kom farmor och farfar och hälsade på, en blomma hade dom med säg och jag fattade inte varför. sen när vi skulle fika märke jag att det var någonting konstigt. det var mer fika en vanligt och så var det tårta med. då frågade jag mamma var det var för speciellt och då sa hon att jag var knäpp och att pappa fyllde 45 år.. hahha jag som är så duktig på datum hur kunde jag glömma pappas födelsedag? hah skapligt vad jag skämdes.

sen så red jag iallafall Erland det gick bra. nu är klockan efter 12 så det är den 27 egentligen men skitsamma. har precis städat klart i lägenheten. ska slänga i en tvätt över natten så det blir mindre att passa imorgon när jag egentligen har tvätt tid. tycker jag är rätt smart. skönare och få en massa klart under natten.

imorgon blir det träning med Erland hos Cattis. hoppas det går bra. Nu ska jag ner med tvätt  och rasta Fritz och Flisa som ska sova med mig inatt. mys och ha dom här. ska försöka få hit Malte imorgon. måste skriva lite om han då med. han är hur mys som helst.  menmen Hejdå.
Puss.
"

Erland.

"
Två vackra bilder på min fina häst. bilderna är lite gamla så han är ännu snyggare nu. han blir bara vaackratr och vackrare för varje dag. du är min prins. Älskar dig gubbe <3



Erland. något din du är då bejb <3
ändå är du mer fin nu och grov.


Bejby you are so beautiful <3


"

*-

"
Fan va less jag är på dig, du förstör min dag.. och du är den mest egoistiska människa jag någonsin träffat.
"

25 maj. 03:17

"
tjabbba.
Jag har pluggat till nu på min jävla hemtenta. tog mig fan över 6 timmar på 9 jävla frågor.. snaka om att jag kommer försova mig imorgon som jag inte får. puust. menm nu är den klar. bara en massa annat plugg. men om lite mindre en 3 veckor så tar ju jag studenten. härligt härligt. ingen mera plugg för mig del. bara en massa söka jobb, sitter och funderar på om jag ska behålla Elis eller inte? vet inte en. skulle ju vilja sluta men kan jag verkligen sälja en sån toppen häst? HAN ÄR JU BARA SÅ BÄST!!!

btw så pratade mamma med Cassie igår och Sushi har det jätte bra. blir att hälsa på henne snart. pussgurkan. hon är den vackraste för mig (A) iallafall vackraste flickan..<3 känns som att jag bara ger upp alla mina älsklingar. det är inte roligt men vad sk ajag göra då? .. inet lätt att bara kasta in hästarna i garderoben som man kan göra med fotbollen när man tröttnar.. när jag var liten så åkte jag cross. skulle ha fprtsatt med det istället, säljer jag Erland så blir det antiken att köpa cross till lilla mig eller att köpa en flickvön till Malte som troligtvis ska heta Majvor. HAHA jag gillar namnet. OCH MIN MALTE ÄR EN RIKTIGT TUFFING. det gillar jag. veka hundar är ingenting för mig. dom är bara tråkiga. . jag lär mina från början eller snarare låter dem lära sig själva hur livet fungerar och vilket plats han har. inge daltande. men han blir inte härdad för det är han ändå. haha kan har ramlat ner från bode soffan och trappen och inte ett gnäll. han reser sig upp och skriger iväg och leker han. alla hundar leker han med och går inte undan. nu kanske jag låter värsta elak men så rä det inte. det jag menar med allt är att jag inte lufter upp mina älsklingar om det nu skulle komma en annan stpor hund. dom ska lära sig vem som bestämmer heöt enkelt. det är min åsikt. och vill dom inte ramla i trappen igen så måste dom ju upptäcka själva att är gör det ont om man går. inbte hålla på att lyfta upp så fort det är nått nytt på g. MEN FAMILJENS MALTE SKÄTER SIG UTMÄRKT., hade inte förväntat mig annat. denna ras är en tuff ras. för er som inte vet så är han en griffin belge. skit söt..

haha nu flyter texten iväg, märks att jag har tråkigt., kanske ska skriva lite snabbt vad som händer imorgon.
*skola
*rida
*(kanske sola)
*plugga
*städa lägenheten (om jag orkar)
*försöka hinna med att tvätta.

en massa att göra. lägenhet har inte bara ljusa stunder. speciellt inte för mig som aldrig tvättat förr och haft en underbar mamma som städar åt mig (A) och till och med viker mina kläder. jag är lite bortskämd så måste jag säga. eller snarare var bortskämd. kanske någånting att skriva om någon dag. mina föräldrar+lelle. så alla får veta vilka underbara människor jag har runt omkring mig (för det mesta)

men nu ska jag sova. ha det så bra alla människorr sov gott. kl 03:31
Puss.
"

24 Maj. Hest

"
Hello!
vaknade i örbyhus och Malte var självklart med oss. sen drog vi hem till mor och far och då tittade vi lite på filmer när jag var liten. velat gjort det ap länge så nu vart det gjort ska titta mer när vi kommer till lägenheten. sen red jag Erland och hoppade lite granna och hn va duktig pojken min.

Nu snart ska vi hem och laga mat titta när jag va liten duscha och så ska jag PLUGGA !!!! har en hemtenta i religionen som ska vara inne tills imorgon och jag har inte ens börjat. fuck. men nu har jag inte tid att skriva mer,.
Puss hej,


Saknar min Sushi. <3
"

23 Maj. slö

"
tja.
varit hur slö som helst i flera dagar nu, idag sk jag försöka hinna med en hel del.
*rida
*(mocka hage)
*PLUGGA!!!
måste vara klar på måndag med min hemtenta och det kommer jag ALDRIG hinna..
men nu ska jag sätta fart.
puss hej
"

22 Maj. söt Malte.

"
Hello!
inte hunnit skriva för har varit med Malte hela tiden. Min nya bebis. hela vägen hem trottsade han och var för jävig. haha sen hemma väl var han cool och tuff när han hälsade på alla andra. på natten skulle han sova i en puff på golvet för att han kan ramla ner från sängen men det vart ett jävla liv så slutade med att han sov hemman mig och Fredrik, men märks att Fredrik aldrig haft valp för han har inte det här inbyggda man brukar ha. jag vaknade direkt om det inte var någonting som stämde men inte fredrik, och jag som alltid annars sover vilt och rör mig låg blixt stilla men inte min man för en gång när jag vaknade av att jag inte vista vaart jag hade honom så låg han på Malte wilding. sen s¨har vi varit i stugan och ätit middag och att åka båt var ingen hitt och han sov hela tiden. hemma väl så vilade vi och han sov så nuttigt. men varning när man lägger sig ner för han blir tokig och biter i allt speciellt håret, näsan och öronen. helt galen. och jaga katter (spec olga och ejnar) är hans grej. det tycker han är skit roligt. och favorit leksakerna är; Flisas vribrerande råtta, en tanpong eller en morotsbit. haha inte alla valpar som gillar morötter.

sovit i lägenheten har jag bara gjort en dag denna vecka men imorgon blir det nog att sova där för då ska vi kanske festa? behöver komma ut lite så ska ringa Johan och fråg hur det blir. och skaffar jag och Fredrik någonsin en flickvän till Malte så har vi redan bestämt namn, Majvor blir det för det passar till Malte,

Nu ska vi krypa till kojs och sova, hoppas jag får sova bättre inatt. Ha det bra ala människor.
Puss.
"

21 Maj. MALTE =D

"
För att om 5 miniuter åker vi och hämtar Malte. jihooo. så roligt det kommer bli. och han ska bli MIN.. (A)  världens sötaste going. och idag ska jag försöka äta lite mindre. . för att gårdagens mat bestod av till frukost flösk potatis och löksås, lunch, en massa choklad, middag först köttbullar och makaroner men vart inte mätt så åt wock också. sen åkte jag hem till jessica och åt glass och när jag kom hem vart det pocorn, bra stavning? haha nej. men det vart lite mycket mat igår men det är ju så gott ju (A) hha men nu ska jag dra.
puss. 
"

*.

"
haha jävla värdelös blogg jag har. xD

ÄNDRADE PLANER FÖR KVÄLLEN TROR JAG! =D kan bli trevligt. är ju ändå där så. men i och för sig så skulle jag säga emot mig själv. men ändå inte? inte jag som var så dum, jag har faktiskt anledning.. haha ingen lär ju fatta någonting. xD jag vill verkligen inte åka på denna kurs. kommer suga get balleh. hela 5 timmar lång kurs. jag kommer dö, iallafall somna. då lär jag göra bort mig. bara hoppas att det är människor där som kommer roa mig.? blahablhaha.

HANNA ska träna ERLAND ikväll, hoppas det går bra, önskar er lycka till.

på söndag åker nog vi och kollar på Malin när hon tävlar, och och då ska självklart Malte med. och dom andra äsklingara med om dom inte är uppe i stugan med pappa. nu orkar jag inte mer hej då!
"

20 Maj. onsdag

"
Hello!
Sov hemma hos mor och far inatt. orkde inte åka hem och så var jessica och Martin här så länge så det var ändp läggdags när dom for. och snart ska jag iväg på kurs. kommer bli riktigt trist. men måste. det är risk ettan, (körkortet) prata massa om droger och skit. sen blir det vell lägenheten tror jag,. fast skulle vara bra och sova här med för tidigt imorgon åker vi och hämtar Malte.

jag har fått nå allergi skit. hela munnen min har svält invändigt. hoppas bara det inte går ner i halsen för då blir det att åka til sukan =/ not fun, men nu ska jag glo på tv. ha det bra.
Puss.
"

19 Maj. mycket i skolan

"
Hello.
är så jäbla mycket i skolan just nu så man blir less. plugg plugg plugg hela tiden. menmen, inte länge kvar nu iallafall. men måste försöka hitta nå mer jobb... inte lätt i dessa tider. förövrigt så sov jag hemma hos mamma och pappa inatt. pappa skjutsade hem mig hit typ 23:30 igår, kände för att komma till dem ett tag. ikväll får vi se hur det blir. varit i lägenheten men är hemma hos mor och far nu och väntar på att jessica och martin ska komma och fika såhär på kvällskvisten. sover kanske här åker kanske hem. vet ej en? ganska skönt att vara här.

och så saknar jag min lilla flicka Sushi maruski. tur ärvell den att man har Erland och Tarzan hemma som fyller mig med kärlek hundra gånger om. och på torsdag åker vi och hämtar lill Malte. SAKNAR HONOM <3
Nu ska jag dra. puss
"

Marocko 07.

"
ett utav mina nya mål är vell att få denna kropp igen. 
var inte ritkigt helt fel. hur kunde jag vara missnöjd förr? 
jag hade ju skit fin kropp. MITT MÅL. 


Och mitt andta mål är att bli så brun. SKIT SNYGGT.. 
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ