Valborg.

"
Hej!
Idag är det valborg och vi har haft en trevlig dag. Far iväg till Lelles stuga och grillade en massa gott och hade det allmänt mys med Hundarna. sen på kvällen åkte vi Till Tessan och Charlotta vette fan hur man stavar hennes namn?!?. Där var det fest. men ingen av oss drack och runt 22:00 - 22:30 åkte vi hem efter en god bennys korv. nu är vi hemma och nördar framför en varsin dator. Men ska stänga ner snart och mysa ner i sängen i värmen och glo på film och försöka sova gott. Har ju haft lite problem med sovandet, alltid sovit tungt men nu vaknar jag av ingenting och flyger upp. men det tillhör vell till förberedelserna? :)

Nu ska jag förbereda för att sova.
Hoppas er alla en trevlig kväll och sup lugnt.


Margit min älskade när hon var valp..


Detta är den första "PUSS" bilden på oss som togs i Januari 2008. Då kunde man ju knappast tro på det som nu händer, Det som nu är påväg. Jah trodde aldrig på vårat förhållande från början. Och det gjorde inte du heller. det som är så sjukt. Nu är vi bundna för livet, och jag älskar det. <3
"

ÄNNU EN VECKA!

"
ännu en vecka har gått underbart! <3

Idag va jag och F hos familjen Hedlund. Trevligt trevligt.. :)
"

G O D M O R G O N

"
Godmorgon.
Pappa har varit här på åen kaffe och Margit vart jätte glad. nu ska jag iväg till pizzerian och äta ursh mat. tycker inte ens om det. haha.
"

en liten Mikaela

"
sitter hemma och snorar. nån allergi som helt plötsligt sprack. blir så ibland. ursh är det iallafall.


haha, småa vi ser ut att vara, ändå är den bara 1 till 2 år gammal.


bara en liten Mikaela

"

R U B R I K

"
oj oj oj så rastlös jag är, så därför ska jag städa lägenheten (igen) städar hela tiden. hm , dåligt mönster. sen så är jag hundvakt så ska rasta alla vovvsingar snart. ska bara vänta på gubben. märkt att jag byggt upp ett dåligt mönster gällande det mesta. men det ska bli ändring.


ska försöka få tag på en gammalvän någon dag och ta mig ut dit, saknar henne otroligt mycket. sen så ska det pratas vett med L också. det var ett tag sen.

Annars så rullar livet på och jag är en gla kvinna. trivs i min underbara vackra lägenhet med min gubbe och hund. får hem en till vovve snart (babbe/Barbro) Lisas Bebis. hon och alou är bara så söta. Snart är det sommar och mycket ska göras.

tyvärr får jag ju inte tävla med båten i sommar vilket jag tjurar över så det kanske Fredrik ska göra istället för mig så får jag ta igen det nästa år. för det vill jag verkligen.

men nu ska  jag städa ha det bra.!
"

nejnej

"
nej nu ger jag upp er. det är inte ok. ni är så medvetna och skiter fullständigt i det!

Det är otroligt obekvämt, du kommer ivägen och går allt för långt. Det är falskt. ursh..
Företagsskolan gick bra och nu sitter jag hemma och Fredrik är hemma på lunch. sitter och spottar galla på honom över min irritation på någon. Han är bra snäll han min gubbe. han säger "mm" "aa" :) fast denna gång håller han faktiskt med mig. och då känns det som att jag inte överreagerar.
"

F Ö R E T A G S S K O L A N

"
Företagsskolan nu.. sen vette fan vad som händer?
"

dagen med fullt upp.

"
ne ursh vilken dålig stil... -.-

Min dag har varit underbar. klev upp tidigt imorse och mådde mycket dåligt och var illamående till tusen. men det gick över. sen kl 09:00 åkte jag till sökajobb  grejen och kl 10:00 var jag och mamma på hundkurs med Malte och Margit. Det var jätte roligt. sen skynda hem och duscha för då vart det stan med Jessica. åh så underbart att få träffa henne det var så länge sedan. har köpt lite kläder och skor. DET GILLAS! men Fredrik tycker jag köpte en as ful klänning, och vet ni? Det tyckte jag också! HAha.

sen möttes man av gubben vid tåget vi åkte hem till mamma och pappa, rastade alla hundarna och sen åkte vi och stor handlade, nu finns det en massa massa mat, skönt skönt. nu ska jag sätta min för första gången idag och ta det lugnt! ha en bra kväll.
"

ursh

"
morgon illamående gånger tusen? =S åh fy fan. måste ta mig igenom det här :(
"

kan det bli den 24 december!

"
Denna eviga väntan.. och ändå har inte någon tid gått alls. ursh men den som väntar på någonting gott väntar aldrig för länge. Fast det får gärna bli det 24 december =D <3
"

kass.

"
Mår lite kasst men har iallafall, hunnit med att städa hela lägenheten, Varin hos mamma och gått en promenad med lelle, Margit, Malte, Flisa och Fritz. Chilina fick stanna med valparna. hann med en kaffe också och nu är jag hemma och har slöat framför datan i en evighet. Försöker komma på någonting att göra så man slipper alla tankar.

imorgon blir det först någonting me ungdomsgarantin som är 09:00 och ska hinna på hundkursen till 10:00 hur ska jag hinna? men jaja. vi får vell se.
"

mycket som bör göras.

"
undra om man ska ta sin i nacken och städa lägenheten. Det behövs verkligen men är otroligt slö idag känner jag. sliten och smått ångest. gå omkring och vänta på att Fredrik ska sluta., fär ju inte tag på folket man ska ha tag på.. det suger.

och på torsdag är det 4 veckor kvar tills lillpluppen kan flytta hem till oss. hon bra bra söt nu valpen. eller båda valparna. Fast min dre roligt att hon pissa ner mig igår,. men sånt händer.

NU SKA JAG VERKLIGEN GÖRA NÅGONTING ÅT DENNA DAG!
"

jag vet!

"
jag vet att det är tidigt. jag vet riskerna. eftersom det redan har hänt en gång. men lyckan har gjort det alldeles för svårt för oss att vara tyst. har inte skrivit det rakt ut utan mer små skingringar. vet att det är dumt men så är läget. det går verkligen inte.KÄRLEK KÄRLEK KÄRLEK <3
"

min dag,. (ovanligt?!?)

"
full  fart idag också. först mamma och pappa, sen familjen hedlund, sen Niklas (Fredriks bror) sedan mamma och pappa igen. Men nu är vi hemma igen. lyx med lunch hos mamma som var fläskfilé, kantareller och ris. sen åt vi middag där också, kyckling. gottigott.

imorgon far jag, mamma och moster till stockholm fär att hälsa på släkten. (släkten jag faktiskt inte minns) och det ska bli super trevligt.LYCKA <3
"

händelserik dag

"
Händelserik, lyckad dag. nu är jag utmattad. helt slut. väntar på lite mat och sen ska jag hoppa ner i säng och krypa under täcket. mys med mannen och hunden. fast dem kommer somna direkt. tyvärr gör jag aldrig det. men men, GLAD det är jag.. <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ