mina älskade vovvar <3

"
Blivit grymt dålig på att skriva. Haft jätte mycket att skriva om men nu har jag glömt bort det -.-
Under en av dem varma sommardagarna fick puffen stå nära balgongen för Hundarnas skull. Tyvärr tyckte Margit den var lite liten..


Märta klarade av värmen lite bättre och sov i sängen.Dåliga bilder. Men så får det bli.
"

Min vecka!

"
Måndag: Trimma Margit och Malte. JOBBA
Tisdag: JOBBA
Onsdag: Företagsskolan JOBBA
Torsdag: Titta på lägenhet. JOBBA.
Fredag: JOBBA
Lördag: Packa.
Söndag: Åka till Malta.

Det är min vecka det.
"

Vecka 17.

"
Efter en jobbig natt... Varit uppe varje timme och gått på toa, inte ok..

Har haft lillis på besök. Det var trevlans. Inte alls för ofta man får besök inte. Idag finns ina stora planer. Städade igår och bara fin slipa idag, ta mig en dusch också. En långis med hundaarna skulle inte heller vara fel dem skulle behöva göra sig av med lite energi.

Sen så saknar jag Jessica så otroligt jävla mycket. Vi ses allt för sällan. Pratade med henne igår och insåg hur mycket jag faktiskt saknade henne. Hon bor i uppsala och jag i Tierp men det är fan inte lång emellan ändå ses vi allt för sällan. Tänk om du bott kvar i stockholm? Då skulle vi aldrig ses. NU MÅSTE VI SES OCH PRATA IKAPP. Finns inga bättre på att prata skit ;)

Snart går vi in i vecka 18. sjukt så fort tiden går. nästa måndag är det ultraljud åh så jag vill  att det ska bli den 6 september imorgon. Är sjukt nyfiken.


Vecka 17

Kroppen: Livmodern växer mer och mer och det är vanligt att man känner lite molvärk av och till. Andra typiska symtom är att man känner sig hungrigare än normalt, det kan bero på att fostret samlar på sig fett. Troligen har du gått upp två-fem kilo i vikt. Sexlivet kan vara alltifrån blomstrande till att inte fungera alls. Däremot har man vanligen samma behov av närhet som tidigare, kanske till och med mer.

Fostret: Redan nu kan du känna när ditt barn har hicka. Det känns i så fall som mycket regelbundna fosterrörelser. Skelettet är synligt på röntgenbilder. Det bildas nu ett värmereglerande fettlager på ytan av kroppen. Underhudsfett bildas och det hjälper barnet att reglera kroppstemperaturen efter födseln. Nu har den första avföringen börjat samlas i tarmen, denna avföring kallas mekonium och är grönsvart och kletig i konsistensen. Fostervattnet som fostret rör sig är rent och sterilt och byts flera gånger om dagen. Barnets hår har börjat växa och bli längre.

Lånad av: Familjeliv.se

"

Min helg.

"
Min helg har varit helt ok!

I ördags var jag och Fredrik till östhammar där mor och far va och campade. På vägen dit försökte Fredrik lura in mig på cykelvägar bara för att GPSen sa så.. men ack så fel han hade då den var fek inställt. När vi väl kom fram bjöds det på god mat och lugn. På vägen hem lurade han mig igen då jag vela köra mot uppsala och han sa åt mig att köra mot gävle. gjorde som han så då jag hittar som en kratta men så fel han hade igen och det vart flera min extra ;)

På söndagen åkte jag tillbaka själv, Fredrik jobbade. Mysig promenad med hundarna och massa prat och god mat. denna gång vart det inga fel tack gode gud. tycker inte om att åka själv då jag suger på att hitta.

Idag måndag har vi bara pratat resa stor handlat en massa mat och sånt. Sen när Fredrik vila åkte jag till mamma och vi plockade blåbär och gjorde paj. AS GOD!! Bara det att det hände någonting med Märta... Helt plötsigt vart hon halt och fick ont. gick över och kom tillbaka så vi gick hem.. Nu visar hon ingenting. Hoppas det bara var för stunden. Min lilla pärla. <3

AJA bara en kort förklaring på allt. blir för mycket att skriva och detta är nog tråkigt att läsa.


SEN ÄR JAG SJUKT LESS PÅ FOK SOM LÄGGER SIG I OM SAKER DEM INTE HAR MED ATT GÖRA OCH SÄGER SAKER OCH INTE ENS KAN FÖRKLARA SIG
...
"

Förvånar mig själv genom att ladda upp denna bild!

"


F E T  E L A kallar jag magen. och förvänta er inte för mycket av magbilder. Trivs inte med att ladda upp dem.
"

tant i förtid tror jag att jag har blivit?

"
Min dag har varit lugn.
Åkte till mamma och pappa så fort jag vaknade för att vara lite hundvakt. Satte mig och läste en sjukt bra bok på altanen Men efter ett tag när Margit och Märta höll på att riva hela huset insåg jag att det var dags för en runda så att dem fick bränna lite energi. Malte och Malou gick också med. Ett helt företag med 4 doggar ska jag säga. eftersom Malou efter ett tag satte sig och vägrade gå och bara skrek när jag gick så fick hämta henne för att bära henne 10 m och sedan skulle hon ner, gick 20 m och satte sig och skrek igen. Det visade sig att hon hade en kvist satt fast i rumpan och det passade sig inte för den unga damen. När den var orttagen var det full sprutt igen. Efter det ännu mera läsning tills pappa kom hem. Då for jag själv hem för att städa hela lägenheten. Icke roligt med böhövligt.

Precis när jag blev klar kom Fredrik hem som gjorde mat. GOTT. inte ätit på hela dagen. Tyvärr vart jag förslöad och har inte kommit i min dusch en utan fastnade här istället. Är sjukt trött hela tiden... Men snart så ska jag in i duschen sen kanske en till runda med doggsen? Passa på nu när det är sol.

Förövrigt har ingenting hänt idag. Ungefär som vanligt. ska ladda krafterna för imorgon blir det jobb i någon timme.


Ha en bra eftermiddag got folk!
"

Vila.

"
Sjukt trött..

Va upp vid 09:00. Åkte till företagarskolan för att vara där i 2 min. sen Arbetsförmedlingen. Åkt omkring lite och va hem till mor och far och rastade doggarna. Ingen av dem är glad på detta väder. Egentligen skulle jag behöva städa nu............ Det är kaos här hemma och en massa trasigt.. Hur vi nus ka få ordning på det?

Men städa orkar jag inte. Mår alldeles för dåligt så ska vila istället. Mina hundar instämmer.
Godnatt.
"

Ledig.

"
Ledig. Så skönt lär jag säga. sov alldeles för länge men det gör ju ingenting. Fast imorgon blir det ju att återvända till Företagarskolan igen. Lär nog berätta att jag ska ha barn. Vet ju inte alls hur det blir med det där då? Får prata om det imorgon.

Undra vad man ska hitta på idag då? Jag har ju inte ens talat om att Fredrik har fått jobb. UNDERBART! Han jobbar iallafall förmiddag så han kommer hem vilken sekund som helst hoppas jag.

Har fan ingenting vettigt att komma med just nu. Får bli i ett senare inlägg. BYE
"

jo men jag är tjock!

"
En kväll med Fredrik, pappa, Lelle och fler. åkte lite båt en snabbis sen godmat. Nu har jag slarvstädat och snart blir det sängen.

Förövrigt så har jag blivit gigatisk runt magen!
"

S och S

"
Det händer mycket tråkigheter just nu. S och S, Hoppas det ordnar sig. Jag har inte pratat med någon av er på en lång tid förutom några få meningar och artighetsfraser. Men jag känner er båda två och tycker det som har hänt är tragiskt. Tankarna går till er. <3

"

...

"
Ingenting kommer bli som förut.
"

Min graviditet så här långt.

"

Vecka 6. Detta är veckan då det hände. Fick ett pluss på stickan den 8 Juni 2010. Känslorna var många eftersom att jag fick ett missfall den 1 maj 2010. Jag berättade även för mina föräldrar denna vecka.

 

Vecka 7. Känslorna var fortfarande många. Illamåendet började krypa fram och kroppen var inte riktigt som den skulle.

 

Vecka 8. Var in på MVC. Vart inte inskriven. Bara pratade om allt och ingenting.

 

Vecka 9. Inskrivning på MCV. Lämnade en massa prover som de flesta visade sig vara bra. Men mitt blodtryck var alldeles för lågt. Vilket kändes då jag ofta blir yr.

 

Vecka 10. Det är sommar och badväder. Berättade för några få människor då jag inte trivdes med att vara rund om magen. Vela inte att folk skulle tro att jag bara ätit lite mer en vanligt. Illamåendet har tagit till mycket och jag har svårt med många dofter och med maten. Eftersom jag har spyfobi så undvek jag mat alldeles för mycket. Värsta doften var hundmat.

 

Vecka 11. Inget speciellt att tillägga.

 

Vecka 12. Den magiska siffran. Äntligen dessa 12 veckor. Nu minskade risken för missfall. Men illamåendet vill inte ge med sig och jag blev ofta yr och har huvudvärk som jag aldrig haft problem med tidigare. Gjorde det offentligt för ”ALLA” denna vecka.

 

Vecka 13.  Fick någonting jag själv kallade ”stjärtskott”. Hela muskeln låste sig i ena skinkan som vid ryggskott. Hade problem att röra mig och satte jag mig så fick jag be om hjälp för att ta mig upp.

 

Vecka 14. Fortfarande ”stjärtskott”. Och även så kom plötslig huvudvärk som gjorde mig yr så att det svartnade för ögonen. Fick krypa till sängen och vila i ett antal timmar innan det gick över. Huvudvärken blir värre och värre. Illamåendet sitter fortfarande i och jag har svårt att hantera många saker.

 

Vecka 15. Lyssnat på hjärtat hemma för första gången. En underbar känsla. ”stjärtskottet” börja avta (TACK GODEGUD) Illamåendet sitter fortfarande i men börjar bli bättre. Huvudvärken är värre en värst. Magen har även blivit väl synlig. Ovanligt stor.

"

plus och minus

"
Plus för dagen:
Nystädat och fint. Även nybadade hundar.

Minus för dagen: Inte hunnit vila inför nattskiftet, Märta gjorde inna rätt illa, jag har varken duschat eller ätit och jag har otroligt ont i magen :( Det drar och gör ont, bultar och har sig. Vet inte alls vad det kan vara. fyy säger jag bara."

Grattis Fredrik !

"
Men grattis Fredrik som precis hade ut allt skurvatten över hela köksgolvet... Varför blir jag inte ens förvånad? =)
"

Söndag.

"
Min söndag har varit rätt trevlig. Efter att jag och Fredrik vaknat låg vi i sängen och mös till en film. Efter ett tag kom jag på att det var tävligar på Tirk så vi åkte ner dit. Hann och se några starter i kategori B. Fredrik klagade på kukten och jag njöt. Märtas ögon höll på att pluppa ut av nyfikenhet. Ringde mamma, dem skulle till älvkarleby på marknad. Då vela vi följa med. Märta, Malou och Malte följde också med. Chilina som är 14 år ville stanna hemma och Margit är för tung för att bära och ville inte att hon enbart skulle se fötter så hon fick också följa med.

När vi kom hem så stod Fredriks morbror utanför med sin familj. Tyvärr var jag helt slut och valde att vara osocial med dem så jag gick och la mig och vila. Sen hem till mor och far. där var även min moster. Pratade lite innan vi begav oss hem.

Badat har vi gjort i en timme SKÖNT. så nu blir det sängen. imorgon börjar Fredrik skolan och jag jobbar natt. Buu för skolan. Då är ju karlfan borta hela dagarna. Men bra ändå att han går i skolan :)

rätt mysig dag och nu laddar vi krafterna för imorgon då det ska städas. Ett fint hem vill ju alla ha.

godnatt gott folk.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ