Gott nytt år <3

"
Dem i kassan på hemköp lär ju fundera på vad jag håller på med när jag ifrån ingenstans skriker SHIT FAN! Fick mig en räjäl smäll på kissblåsan av min älskade dotter. (men det visste ju ingen annan) Dagen blir otroligt lugn för oss. Vi ska äta middag med Lelle, Margit, Märta, Malou, Malte, Chilina och Flisa. 6 hundar i våran lägenhet, det blir mysigt. På 12 slaget kanske vi firar av lite raketer. (har ju kvar alla mina ifrån förra året). Jag har en snäll kille som väljer att stanna hemma med sig höggravida sambo istället för att dra ut och festa. ÄLSKAR DIG FREDRIK <3

Just nu håller Fredrik på att förbereda maten som blir fläskfilé och potatisgratäng. själv ska jag städa hela lägenheten så den är fin tills ikväll. Sen får vi se vad vi hittar på? =)

"

Vill ha bebis i mina armar. <3

"
Nej fy så tråkigt jag har här hemma. Sitter och väntar på att tvätten ska bli klar sen bli det en dusch. Ikväll är vi nämligen bjudna på middag hemma hos mina föräldrar.

Undra vad som händer imorgon då? Inget planerat här iallafall. någon fest lär det ju inte bli iallafall, ingen lust att sitta själv nykter bland en massa packade människor. Blir ju sista nyåret utan bebbe. Om 1,5 månad har vi våran bebis i famnen. MYSIGT! <3


"

Tvättar.

"
Här hemma snorar vi ikapp medans vi väntar på att tvätten ska bli klar och på att våran nyinköpta tvättmaskin ska komma. Båda är sjuka och slöa. Men vi har iallafall gått en promenad med hundarna, det uppskattades mycket. Tyvärr inte så långt då jag är som en ko med min foglossning eller vad det heter.

Vad händer ikväll då?
"

Inte hänt så mycket idag.

"
Inte hänt så mycket idag. Vart på MVC, sedan den obligatoriska fikan på konsum. Sen åkte jag hem till mamma medans Fredrik försökte sova efter att ha jobbat natt. han har svårt med att somna om jag är uppe och skuttar även om jag är tyst, han är för nyfiken av sig. Efter att han somnat åkte jag hem igen och somnade även jag, mindre bra. så Nu är jag pigg som en lärka. och kommer nog vara det hela natten.

Fått lite nytta gjort sen Fredrik åkte till jobbet klockan 21:00 iallafall. Dammsugit, Dammtorkat och nu väntar jag på att golvet ska torka. Gjorde det igår men passade på att göra det idag igen när gubben är borta och inte ivägen.

Påväg hem ifrån MVC så stannade jag på macken för Fredrik skulle in. Då skulle jag passa på att dricka cola. Jag tycker inte om kolsyra och skakade den som vanligt. Men glömde bort det och öppnar. Inte att jag snabbt stänger locket eller hoppar ur bilen. Nej jag sitter och tittar. Så nu består hela min bil av kladd. BRA DÄR MIKAELA.


Nu hade jag tänk ta mig ett bad och sen kanske en kopp te och mysa med mina hundar framför en bra film.
Godnatt.
"

MVC

"
Var hos barnmorskan idag. Gick inte lika bra som alla gånger innan. Måste äta äckel järntabletter, räckte tydligen inte med att bara dricka min blutsaft. Vill inte äta sånna och pajja min mage som redan är pajjare än pajjast. Sen så tycker ju jag att jag är fet som en ko och tung som 10 men sanningen är att jag ligger under kurvan och har gått upp det mista du får gå upp i vikt, 6 ynka Kg. svårt och tro.
"

MVC imorgon

"
Städat, CHECK. Natt rastat hundarna CHECK.

Imorgon blir det att fara till MVC. Titta om älskling har lagt sig till rätta och se hur kurvan ser ut. även alla dessa prover. HATAR STICK I FINGER. Hoppas nu också att jag har gått upp i vikt och inte ner som förra gången. Men det tror jag för har ätit betydligt mycket bättre på senare tid. Inte bra, men bättre.


Här kommer lite bilder som jag knäppte igår.

Hela klungan grus. Fredrik fick agera och hålla i bebbarna. Dem var inte så villiga att sitta stilla.



Malte stod i fönstert och tittade efter sin mamma. MAMMA GRIS.


Malou äter ben :)

"

Synd om mig.

"
Ont i magen. Känns som att jag har mensvärk, vilket jag HATAR. så nu tycker  jag lite synd om mig själv.

Kom precis hem ifrån föräldrarna. Varit och lämnat hundarna, så nu är det mega lugnt hemma. Fredrik står och lagar mat. GOTT. sen ska han iväg och jobba. så ikväll blir det bara jag, Margit och Märta, blir stor skillnad frpn natten som var. Men helt ärligt skönt. Jag sover så dåligt när det är trångt och Fredrik har en förmåga att knuffa ut en på kanten och ha hela sängen för sig själv.

Nej nu tänker jag slå mig ner framför TV:n och tycka synd om mig själv. Ha en bra kväll.
"

saknar mina bilder.

"
Nu tar jag en dusch. Sen ska vi åka och lämna gullisarna...

Ska försöka mig på att knäppa mycket mer bilder och lägga upp. är ruggigt dålig på det. Jag kommer fortfarande inte åt mina tusentals gamla bilder =(
"

Gullisarna.

"
En hemsk morgon efter en hemsk natt. Sovit som en kratta då det var alldeles för många hundar i sängen. Och Malte är tydligen inte van med att någon gr upp på toa mitt i nätterna. Han flög upp för att titta läget och vile inte alls sova. Han låg och busa och sparkade mig i ryggen istället. Märks att dem har helt andra sovrutiner än vi. Men mysigt var det iallafall.

Morgon promenaden var inte heller dunder. Jag brukar vara bortskämt och få sova lite extra. Men idag vart jag tvungen att följa med. Dessutom med koppel. Det vart bara trassel av allt. Men nu är vi inne igen och dem härjar och river för fullt. Gullisarna.

För min del blir det te i soffan och leta upp nå bra på tv.
"

Dagisfröken.

"
Idag har jag och Fredrik varit i stan där vi mötte upp Svärmor och Fia. Vi gick lite i affärer och sedan åt vi godmat. Efter det for jag och Fredrik till söderfors och hämtade Margit, Märta, Malou och Malte. Lelle har varit dagis fröken idag. Och vi ska vara det inatt. 4 hundar i en lägenhet. ojoj. det  kan bli tufft. Speciellt eftersom jag måste följa med på morgonrastingen då jag är som ett slakt. Blivit otroligt bortskämt med att slippa just den rundan.

Malte river ner på bordet och klättrar upp i fönsterbrädan för att titta efter sin mamma. Man är verkligen en mamma gris. Men det går jätte bra. dem har bara rivit litegrann, typ hela vardagsrummet men det är lugnt =)

Nej nu ska jag ut och rasta huliganerna och sen krypa i säng.
Godnatt.

"

kaffe och bulla.

"
En stadig frukost som bestod av kaffe och bulla. :)

Har hunnit med att städa lägenheten så nu är den fin igen. Ska ta mig en dusch och sen är jag redo för dagen. Hade tänkt börja med att gå en promenad med hundarna. (om jag hittar kopplen) Duktigt gjort att tappa bort dem.

Kanske drar till stan senare, om vi får hundvakt? Vill inte lämna dem ensamma hemma.

Inatt försökte jag mig på att bestämma vad som ska i BB väskan till bebis. Vart inga bra alls. Har typ bara rött och rosa och det blir ju ingen bra kombo. hm. Får försöka hitta på någonting. Det är 46 dagar kvar till BF. Är i vecka 34 (33+3). Kanske tidigt för att se vad man vill ha med. Men jag har ju ingenting annat för mig så.

Nej nu ropar duschen på mig. Ha en bra måndag.
"

Prova film kameran jag fick i julklapp.

"

Nu börjar magen bli för stor. =O


Margit väldigt oglad för att mamma provar kameran så sent på kvällen när hon är trötter och sover sittandes i pappas knä.


Märta vart nyfiken. Oj vad hon behöver klippas ser jag nu.
"

Ingenting har hänt idag så detta är ett onödigt inlägg.

"
Efter en dag då absolut ingenting har hänt så finns det inte mycket att skriva om. Bara att jag haft ett otroligt tryck uppåt att jag håller på att dö. Kan varken sitta, ligga eller stå utan att det känns som att hon pressar upp mina lungor i halsen. BAJS..

Just nu väntar jag på mat som min underbara sambo har börjat med. Köttbullar, potatis och gräddsås. Det var min favorit mat när jag var liten. Dessutom är Julian här och hälsar på. Nej man kanske ska göra gubbarna sällskap i köket och inte vara sån datanörd.
"

Sommaren får komma snart.

"
Fan att man inte kan bli frisk någongång...
Är så less på att vara sjuk och frånvarande. Vill vara aktiv och frisk. Hoppas man blir det innan det är dags att trycka ut bebben. Då lär jag ju behöva alla krafter jag äger och har. Just nu existerar inte krafter alls.

Skulle behöva städa, men det tänker jag fan inte göra idag.
Skulle behöva duscha, men jag orkar inte.
Skulle behöva komma ut på en promenad, men det är ju så kallt ute.
så vad ska man hitta på idag?


Fredrik och jag är mobboffer helt klart..


Jag vill åka och bada i sandviken. Men jag kan ju inte göra någonting annat än att ligga i bubbelpolen pågrund av magen. Det är ju inge roligt. Nu får det ta och bli sommar så man kan åka ut till stugan och slappa, åka båt och ha det allmänt mysigt. Dessutom har vi bebis i sommar. SAKNAR !!
"

Hamster fet.

"
Nej om man kanske skulle ta sig ett bad?
Ikväll ska jag få sova med mina gullisar igen. Tyvärr vet jag att det inte kommer gå bra. Men jag vill inte vara utan dem. Jag älskar dem för mycket för det.

Undra vad man ska hitta på imorgon då? Vill iallafall inte sitta hemma och göra ingenting hela dagen. Lite sugen på att vara ute. Ta med sig varm choklad och kanske grilla korv? beror på hur kallt det är ute för vill ju inte göra det utan hundarna. Mina gullisar.

NU NU NU vill jag föda barn. 48 dagar kvar till BF. Hualigen...

grrrrrrrrr
Känner mig som denna ser ut.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ