nycklarna!

"
fick nyklarna idag wiiiiee =D.
Så vi har flyttat över några grejor idag och fått nya fina lampor till 2 rum och en massa gardiner. TACK MIN UNDERBARA MAMMA <3. s´men sover hemms hos dem inatt igen. det blir för rörigt. dessutom har vi skruvat ner våran säng. imorgon ska vi köra stor last.

och imorgon ska vi även till veterinären, Med min underbara Margit. söva henne och ta bort lite tänder. hoppas att det inte är några andra fel på henne

ha en bra natt!
puss.
"

barrfootta.

"
som sagt så sov vi hemma hos mamma och pappa inatt. och nu har man gått på en promenad med Malte och Margit. Chilina vela inte följa med. Margit blir som galen när man klättrar upp i en snödriva och hon inte kan förlja med. haha. hon är söt min käraste. <3

Snart ska vi tillbaka till skabb lägenheten och tvätta. packa med för den delen. mycket att göra nu. Sen ikäll åker vi tillbaka hit. så skönt att få sova med min underbara hund igen.. tänkte lägga upp lite bilder på henne någon dag.

SHIT HOPPSAN ABOW.
Ha en bra förmiddag!
/M
"

Jag hoppas på det bättre.

"
Ja. folk har ju börjat fundera och fråga. kan ju kanske säga att det snart är dags?

Fredrik och jag packar och står i. men idag vart vi less på tillvaron och dog lite packning och åkte hem till mamma och pappa och vi tänker sova här inatt. ursh jag står inte ut med röran där hemma. men imorgon blir det en massa tvätt och packa för på tisdag kanske vi får myckeln. Hoppas hoppas.. ska bli så skönt.

Kommer förhoppnigsvis träffa vänner lite oftare än nu. och det klagar vi inte på. har varit i en liten svacka nu ett tag och hoppas denna flytten hjälper mig på traven att ta mig upp.

aja nu ska jag krama min hund tills jag somnar och ge gubben en godnatt puss.
ha det bra gått folk.
"

work

"
idag vart inte dagen som jag förväntat mig. det började med att jag vaknat en gång i timmen inatt i skräck utifall jag eller fredrik blivit sjuk. vilket vi inte blev tuuuurr nog. sen ringde dem 9 från jobbet och vile att jag skulle komma så det var bara att åka dit och jobba  fast man sovit ca 4 timmar inatt. och det gick bra :)

sen så har dem besikta lägenheten idag och jag tror det gick bra. men efter det så RÅKADE mikaela gå och vila och det skulle jag inte ha gjort. för jag sov till typ för en halvtimme sen. så lycka till att sova inatt och jag ska upp och jobba kl 06:00.

Nu ska jag åka till jobbet (lelle jobbar) och ska ge hundarna den överblivna pankakan. Fritte bara älskar det så vela vara lite snäll.

ha en bra dag!
"

gillar inte oreda.

"
varit duktig på att uppdatera dem senaste dagarna. som sagt så har vi kommit ganska långt på flytten nu. fast jag ville gärna vänta i ett par dagar eftersom jag HATAR att sova i oreda. men med en envis upprusad man så fick jag inte min vilja fram. men som sagt så tänker jag heller inte sova i det här dem sista dagarna så då sover jag hemma hos mamma och pappa. så glad att jag har dem. som min tattoo säger "I will Always love my Mom and Dad" rätt skönt att ha kommit en bit påväg iallafall.

Margit somver hemma hos mor och far inatt. jag saknar henne men vill inte ha henne springande här i allt buller och brak och stoppa en massa olämpliga saker i munnen som hon är duktig på. soms agt är hon bra på det och minst en gång om dagen får man rensa hennes mun på strunt. btw så var Margit j'tte sjuk igår, har aldrig sätt en hund spy så¨mycket och åp tala om spyer finns det är stoooor risk att jag och Fredrik åker på Magsjuka och då blidde det panik för Mikaela Göthland. vad ska jag då ta mig till? :S

och så sknar jag Jessica. vi ses nästan aldrig nu för tiden :S <3

Nu ska jag sova men min man så man får nya starka tag imorgon. då dem ska besikta (STAVNING) våran nuvarande lägenhet.
Kram på folket!
"

flytt.

"
Hejsan.
igår var min man och jag och tittade på lägenhet i Tierp och vi FLYTTAR NÄSTA VECKA! fy satan så skönt det ska bli. det är en 3a på bondegatan. åh så skönt. fast jag hatar att packa precis allt och städa varenda gnutta av huset. det suger hårt. menmen, det tillhör. .

dessutom går det vinterkräksjukan nu och jag är livrädd att F ska få det,. kommer fan dö i en hjärt atack då jag har en as jobbig spyfobi. och då menar jag verkligen fobi. jag bor hellre själv i en jordgrotta en att bo med någon som spyr. då flyyr jag, sorry Fredrik men räkna inte med mig.. Love you <3


men nu ska jag packa. ha det bra människor i byggden.
"

kärlek.

"
Kärleken.
Den bjuder på många olika känslor.  kan kan känna hat, svartsjuka, besvikelse, kan kan sväva på moln och man kan känna sig som världens lyckligaste, allt kan hända och det kan väda över en vind pust. Kärleken är komplicerad. jag både älskar och hatar den.  Den kan ge så mycket och den kan ge så lite.

min kärlek går till mina nära och kära. Till Fredrik, till pappa, till mamma, till lelle, till jessica och alla mina andra vänner, till alla våra djur som vi har och vi har förlorat.  Ni är mitt liv, min glöd. och jag vill aldrig förlora er. Jag älskar er. <3
"

LÄGENHET!

"
idag har alla hundar varit på besök och Malte fick stanna tills ikväll så att Margit får någon att leka med. det behöver hon. har även klippt klor på samtliga och klippt flisas ögonbryn så nu är dem fina igen. ikväll blir det bio men min Man. Det gillas.

OCH SÅ HAR VI HITTAT EN LÄGENHET VI VILL HA =D så kanske blir flytt snart och det SUPER GILLAS. då kanske man kommer träffa lite fler vänner och så kanske Margit får träffa sina vänner lite mer. och kanske en hel del nya. nig för att hon träffar Malte varje dag men ändå.

Imorgon ska jag jobba också. så blir lite pengar i nästa månad med. och det är underbart och det behövs verkligen om vi ska flytta. och så tycker jag att det kan gå 1 år fort nu. så att Margit kan få valpar. jag vill ha valpar på min underbara tjej. och så vill jag att det ska bli sommar så man kan åka iväg på lite utställnigar. Det skulle vara super roligt.

Våra planer älskling. jag hoppas dem snart blir det verklighet. våra innersta drömmar. det skulle inte kunna bli bättre.


"

Min Margit <3

"
Letar lite efter griffon hanar att para Margit med. nog för att det är minst ett år kvar innan jag får para henne men ändå. roligt att titta redan nu och se vem som skulle passa bäst.

Idag hittade jag och Fredrik en lägenhet. det är bara att hoppas på det bästa.
Men nu ska jag åka och jobba. Ha det bra gott folk. Puss
"

<3

"

Jag älskar dig <3

"

döden

"
tänkte vara lite duktig och skriva igen på kort tid.  =) good me.

måste säga att någon människa har gått in på Fredrik FB och tagit bort mig som vän. tycker bara det är skapligt patetiskt att någon människa inte har mer till liv.. ursh på dåliga människor.

Idag hade jag stora planer.. skulle vara ute i det fina vädret och ha mys. men så´blidde det inte. bara legat och degat i princip. duschat och städat lite. ikväll ska jag hem till mor och far så hundarna får leka lite sen vet jag inte vad planerna säger. kanske träffa någon vän eller någonting.


sen måste jag säga att det är stor otur med döden just nu. inom kort tid så har  först knut lämnat oss, sen Tarzan, sen Natta, sen Marcko, sen joel. det räcker nu ? tycker detta är gryyymt jobbigt. :(


aja.  tycker bara min blogg är grymt tråkig och det suger pung att läsa den för det finns ju ingenting roligt i mitt liv som händer. baha.

ha en bra dag.
puss
"

sorry.. FAN 2010 :D

"
det här med att skriva blogg kan vara riktigt svårt. är ju så fantasilös!!

I mitt liv har det inte hänt så mycket iallafall. eller jo det har hänt en hel jävla del men det är ingenting jag får tala eller skriva om. ;/ inte dem sakerna iallafall. Margit min vovve växer så det knakar och hon är gigantisk. lydig som sate har hon blivit min satmara, gud så jag älskar denna hund

sen kan jag vell säga att jag saknar mina hästar så att det gär ont i kroppen. men när det är -30 så mår man rätt bra, att få stanna inne i värmen istället för att gå ut och mocka är inte helt fel..

sen så vill jag att jag, Margit och Fredrik ska hitta en ny lägenhet snart. är less på att bo isolerad i detta samhälle. menmen, får flytta när ekonomin tillåter det.

ikväll kanske det blir att åka till mor och far. myys.

ha det gott.
puss.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ