stjärtskott.

"
stjärtskott är ingenting att leka med. gör så otroligt ont. Fredrik kom på namnet. Hela muskeln i ena skinkan låser sig totalt och jag kan inte röra mig. Fredrik får lyfta upp mig varje gång jag är dum och satt mig på golvet.

Nyligen så var Putte, Pillan och deras son Max här. han har smulat och dreglat ner hela vardagsrummet så det blidde städa när dem åkte. Så nu är det rent och fint igen. Sitter på balkongen nu och njuter av vinden. ska snart ta reda på lite handdukar och försöka ta reda på vad man ska äta ikväll. Funderar på att ha mys stund framför en film med gott ikväll.

Fredrik och jag har ju 2 år och 6 månader imorgon. Men det känns som om vi levt ihop i 25 år som en gift par :) Kanske  vi ska gå på bio eller någonting sådant. Ta det lugnt iallafall för jobbar förmiddag på måndag båda två plus att Fredrik går eftermiddag. tuff vecka kommer det att bli och det betyder att Mikaela kommer att få stå för middagslagningen. jag som håller på att kräkas varje ång jag går igenom köket. Hur ska det gå? en gåta...

Nej nu ska jag sätta fart. Ha en bra lördagskväll.
"

helg.

"
Hejsan!
Nu har man jobbat klart för denna vecka. puh.
Ska snart in i en efterlänktad dusch. sen ska jag åka till käre mor och far. imorgon kanske jag åker till stan om jag orkar? Beror på vädret.

Idag fick jag även soppatorsk.... Inte roligt och extremt pinsamt. Pappa fick då komma med bensin åt mig. Självklart var det när jag var påväg till jobbet också. Men jag kom precis i tid vilket jag inte trodde att jag skulle göra.

Jag märker hur tråkigt jag skriver på bloggen. Finns tusen saker jag egentligen skulle vilja skriva om men det går inte då det kommer bli alldeles för mycket prat och trams. Så det undviker jag.. så det får bli mitt tråkiga vad har jag gjort idag tråk.. och BEBIS :)

Dagens bästa: Att det är helg :)
Dagens mysigaste: Att få kramas med mina underbara hundar och slappa i soffan.
Dagens dåligaste: Gick segt på jobbet.
Dagens bästa person: Maddis, så trevligt att få träffa sin kusin.
Dagens mat: Kyckling i matlåda på jobbet.
Dagens köp: BENSIN!
"

Tiden går lite snabbare nu...

"
Dagen på jobbet gick fort och imorgon är det kortdag. Skönt att det har varit lite kyligt idag. Det är jobbigt att jobba eftermiddag när det är stekhett. ;)

Och på lördag går jag in i vecka 14. tiden börjar gå snabbare med inte tillräckligt snabbt. Då är det även ca 5 veckor kvar till Ultraljudet. vill titta nu. Vill se ett tickande hjärta och vill veta om det är en pojke eller flicka. Jag vill gärna ha en flicka och Fredrik vill gärna ha en pojke. Alla har hittilts chansat på att det är en pojke. Även jag tror att det är en pojke. Vi är ju så många pojkar på både Fredriks och min sida.

Snart blir det till att äta. Kyckling.. GOTT. är vrål hungrig.

hm, undra vad man ska göra i helgen? Kanske ta en tripp till staden. köpa någontign fint och Fredrik får kanske utnyttja sitt presentkort på ett par nya fina jeans. (Bara det är en flärp i bak) Det är snyggt. Hälsa ikapp på mina föräldrar ska jag också göra och försöka hitta en present till Lelle.

Men nu gnäller lilla Märta och är trött. ska mysa lite med henne. Fick faktiskt en puss av henne när jag kom hem för ovanlighetensskull. (hon pussar alla utom mig och Fredrik i vanliga fall) tokiga hund. Sen på med kylanläggningen fast det redan är kallt för då Vill Margit krypa en nära på nätterna istället för att trycka under sängen.

Ha en bra natt.
"

Mikaela klagar.

"
Hejsan!
Börjar känna mig rätt sliten nu. går upp flera gånger på nätterna och måste gå på toa. länge sen jag fick sova en hel natt. Skulle vara så skönt. Somnar ap sent och kliver upp ap sent.

En sak jag inte fattar. Hur kan jag ha en så gigantisk mage redan? jag ser ut som ett klot och Fredrik säger att jag är tjock. Känns inte bra att bli tjock om jag ska vara helt ärlig. ser inte fram emot en ut och invänd navel :S det är äckligt. men det är klart värt det för en liten bebis. men fortfarande ingenting jag ser fram emot.

Märta lever rövare på nätterna och det sover man ju heller inte bättre av. FAN VAD JAG KLAGAR!?!. haha det får ni stå ut med :P



Snart får du hålla din egen lilla bebis Fredrik :) Det är Kian i hans knä där.


Mitt hjärta Tarzan och jag.


I mitt älskade land Marocko


Min älskade <3
"

Barnvagn

"
Nu har vi fått en barnvagn :) Av Fredriks farbror putte och hans fruga Pilla. Väldigt snällt måste jag säga. Många tack till dem. Kommer upp bild inom kort.

"

Mamma, pappa, barn

"
Hejsan!
Har vaknat tusen gånger inatt och mått jätte illa, hostat, och varit helt död. Trodde jag aldrig skulle kunna kliva upp. Om en halv timme ska jag åka och jobba. Men innan det blir det gröt som Underbara Fredrik gör åt mig. 

På jobbet ska jag ta hjälp av Maria med en sak hade jag tänkt.

kan det inte bli den 6 september snart så jag kan få göra mitt RUL. Så svårt att tro att jag ska bli mamma och Fredrik ska bli pappa i februari <3
"

jobbiga två dagar

"
Nu har man jobbat i 8 timmar suttit och pratat med min kära kusin åkt hem och ätit mat och nu blir det en dusch. Tuffa 2 dagar den här veckan. har svårt att somna på nätterna så jag sover till sent in på dagen skyndar sig till jobbet och kommer hem sent. Hinner inte göra någonting i mitt hem. och värmen tar död på mig.

gud så jag gnäller...
"

jobba

"
Nu åker jag och jobbar. oduschad och äcklig... DUSCHEN SKRIKER EFTER MIG! men jag hinner inte :/
"

...

"
DU KAN INTE LJUGA FÖR MIG!!!!
"

Min ensamma kväll.

"
Jaha. Då sitter man själv hemma i mörkret utan gubbe och hundar och spelar Mulle meck. Inte det roligaste. utan gubben går det bra att sova med hundarna. Jag känner mig lite ensam utan mina älsklingar. Skit roligt att spela Mulle meck men min dator är cp och det lägger ner hela tiden. Så ger upp det nu. Fredrik får titta på det där sen.

Snart hade jag tänkt ta mig ett bad med tända ljus och en bra skvaller tidning. Passa på när man får badkaret för sig själv ;) Han och Lelle sitter båtvakt ikväll. ska bli så skönt att få sova i sin egen säng inatt. ingen husvagn. sov som en kratta när det regnade och ramlade kottar på taket.


Jag vill att det ska bli september nu. Då ska jag få göra ett RUL. undra om det är en flicka eller en pojke? vill så gärna veta det.

"

hemma igen!

"
hoho. blev tidig hemgpng från den lilla semestern. det regnade sate. så nu är man trött efter en sämnlös natt. ska försöka hålla mig vaken så jag kan sova inatt men det kommer bli tufft. Fredrik får ju sova middag. Hemma själv inatt blir jag också.

Men nu blir det slöa och kanske försöka få i sig en matbit?
"

campa

"
idag åker vi och campar. mamma, pappa, jag och Fredrik. självklart alla våra underbara hundar också. Det ska bli så skönt. men börjar bli brådis. ska hinnas städa och duscha innan man far iväg och klockan är redan sent. ojoj.


"

12 fulla veckor

"
Nu är denna Fredag slut och jag har nu gått 12 fulla veckor.
Det gick så fort. jag väntade barn som jag skulle ha fått på julafton. Men fick ett missfall den 1 Maj. 2 veckor efter var jag gravid på nytt. skapligt förvånad. Men lycklig till tusen.  Så snart blir det (om allt går bra) Mamma Mikaela och pappa Fredrik.

Imorgon ska det stor städas och sedan åker vi bort med husvagnen och campar. MYS! ska bli skönt att komma ifrån vardagen om bara så för en dag. kan verkligen behövas. Har inte mått sådär toppen bra precis. gått ner i vikt iställer för upp. och har svårt med maten och mår illa för det mesta. Har till och med slutat ätit godis i princip. det var ju iallafall behövlig..

Godnatt.
"

Älskade Barn i min mage.

"
äntligen internet.

Och som ni kan se på min rubrik så har jag en underbar bebis i min mage. 12 fulla veckor imorgon. Jag är så lycklig.
"

Inget internet.

"
Hejsan!

Inte skrivit på länge då jag vårat internet hemma inte vill  fungera. Så det kommer inom kort hoppas vi på. så skriver ett kort inlägg hemma hos mamma istället.

Denna vecka jobbar jag natt och det händer inte så mycket på dagarna då. Sover hela tiden i princip. Har  blivit en riktig tröter. Så därför är det skönt att jobba så man får någonting gjort.

Men idag hade vi tänkt åka och bada en snabbis inna jag börjar arbeta. Kan behövas piggas upp lite. Kanske dra en sväng med damsugaren också. Tråkigt men ett måste.


SNART  <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ