inte min dag.

"
oj oj.  var ett tag sen.. haft så mycket att göra.

Varit hemma ifrån jobbet idag. hade sjukt ont i magen och sen på eftermiddagen blev det sjukhuset.
Är irriterad på det mesta just nu, BLANDANNAT försäkringskassa. hatar dem stenhårt. jag får för lite pengar och Fredrik får ingenting alls. -.-  skyldiga oss flera tusen kr men dem bara skiter i det. FAN FÖR DEM!

irriterag på en massa  massa mer .. så nu lägger jag mig framför TV:n med godis. fast det kommer jag bara må illa av. INTE MIN DAG IDAG!!!!
"

trött efter dagen

"
mysig dag idag. Var först i Hedesunda och åt god mat med Min lilla familj. (Fredrik, Margit och märta) + pappa och bekanta. Märta hoppade i sjön helt själv mitt i en våg. Tuffing hund. Efter vi varit där ett bra tag så åkte vi till örbyhus. Till Fredriks bror och hans sambo Matte och Emma. vi fikade och åt kladdkaka. DEN VAR GOD EMMA!!! :)
Sen åkte vi och badade en bit utanför österbybruk varmt och skönt i vattnet men inte vela Märta baada då inte. Men det var ju kväller ingen stekande sol hon vela komma ifrån men ändå. TRIST OCH TYPISKT!

Sen for jag och Fredrik hem. åt mat och glodde på film "FARSAN" sen var Lilla Mikaela trött. Så fortsätter på filmen i sovrummet istället. uppskattar nog djuren som är helt slut efter en hel utedag. den sover som grisar.

SEN HAR JAG BLIVIT PISS DÅLIG PÅ ATT PLOCKA FESTINGAR. BRA ARG BLIR JAG PÅ MIG SJÄLV DÅ JAG MÅSTE GÖRA DET FLERA GÅNGER OM DAGEN NÅGONTING BORDE JAG HA LÄRT MIG??!??!?! FÖRR GICK DET JU GALANT. OCH VISST ÄR DETTA ETT INTRESSANT SAMTALSÄMNE???

Men vafan vette fan vad jag ska skriva om men när jag ändå är inne på kryp så får man säga att det är tusen myggor och flugor i sovrummet då balkong dörren stod öppen så blir fint att sova här inatt. NOT.


Nu ska jag bädda ner mig och mina underbara. SNART BLIR DET ÖVERASKNING!
"

Olga på Språng.

"
Hejsan!
Idag rymde Olga. Helt galet va vi letade. Hittade henne inte. Skulle ha åkt till stugan och sovit där inatt men så blidde det inte. Så vi åkte och badade med Kim och ralle. Hade roligt som fan. Fredrik knuffade i Kim. När vi kom hem och skulle rasta hundarna. Då låg Olga där, trodde hon skulle sticka med icke. helt utslagen. så nu är hon tillbaka till sin bebis igen.
"

Olga på Språng.

"
Hejsan!
Idag rymde Olga. Helt galet va vi letade. Hittade henne inte. Skulle ha åkt till stugan och sovit där inatt men så blidde det inte. Så vi åkte och badade med Kim och ralle. Hade roligt som fan. Fredrik knuffade i Kim. När vi kom hem och skulle rasta hundarna. Då låg Olga där, trodde hon skulle sticka med icke. helt utslagen. så nu är hon tillbaka till sin bebis igen.
"

tumma upp och ner.

"
TUMMA UPP!
Fredrik ramlade ner för trappen och det var en rolig syn. garvade och han skyllde på knät men jag såg ju hur han missade trappsteget. hah bortförklaring.

TUMMA UPP 2!
Jordgubbar med grädde, glass och cholkadsås. GOTT men onyttigt.

TUMMER NER!
Märta sticker,man får inte plocka upp henne. jagade henne 10 varv runt en bil och 100n gånger in i busken. men ändå skrattade jag. För bra söt och SNABB är hon.

TUMMA NER 2!
Folk som ljuger riktigt dåligt.


"

katten i koppel.

"
en fin sol dag. Men inte har han solat inte. åkte hem till mamma för att vi skulle åka och ge valparna spruta. deckade fint på soffan så inatt blir det inga sova av. Men hann med en lunch på thai med Fredrik. otroligt gott.  När man kom hem var tvätten tvättat och Fredrik hade gjort god mat och tända ljus. tyvärr fick jag inte i mg mer än några duggor :( Lite för saftigt för mig. Lever mest på soppa faktiskt. Men det var gott.

Var ute med katten i koppel med. var var skräckslagen och vägrar gå på låda så måste ut och rasta henne då och då vilket jag trodde var omöjligt med henne :O ???? mysigt att ha henne här faktiskt.

Nu ska vi snart på en promenad. Ha en bra kväll.
"

missunge och rosor.

"
Hejsan!
Haft en trevlig med lugn helg.
I fredags åkte jag, pappa, och Fredrik lite thundercat. på lördagen åkte vi till stugan och mös. Fredrik och pappa fixade med veden. Jag och Lelle var allmänt slöa. orkade inte någonting den dagen. bjöds på mat gjorde det också. Därför vi åkte upp ifrån början.  Sen igår söndag så åkte jag och Fredrik till uppsala. Vi hälsade på Jessica och Daniel. Hade trevlig. Saknar min bästa vän så <3

sen så har vi idag. Skulle hem till mamma och pappa och hälsade på. Men med mig hem fick jag katten. Eller snarare katterna. (olga och hennes barn) det har kommit en friare till odenslätt och vi vill inte ha några fler kattungar. och i odenslätt är det omöjligt att inte katterna går ut och in som dem vill då dörrarna ofta står öppna. Hemma hos oss gör dem inte det. Så snart blir det dyrt för mig och Fredrik då vi måste sterilisera henne. ÖVER 1000 kr!!! SJUKT MYCKET PENGAR JU. att kastrera otto kostade bara 200 kr. Det går prima iallafall.


När jag kom hem stod det 10 röda rosor på mitt säng bord i Fredriks soda streemer flaska. charmig vas (A). Då vart Mikaela glad. Tack Fredrik Hansen Älskar dig. <3


Nu blir det mys. Kanske äta ute? eller picknick? vi får se kanske blir soppa inne också ;)
"

bilder.

"

Märta <3


äter man bajs och grodor får man duscha. uppskattades då inte!


Olga med sin bebis


Margit har blivit lite för stor för sin favorit viloplats.

Det vart lite nya bilder. tyvärr såg man lite väl för mycket detaljer på bilderna på mig och Fredrik. Som mitt nyklippta hår och alla dessa skavanker. får ta och knäppa på oss med en sämre kamera så alla dessa dåliga saker inte syns. Jag är så dålig på att lägga in nya bilder. tycker alla mina 1000 jag har räcker.
"

lite av varje.

"
Låt tiden snabba på sig lite.


Fortfarande så står det 0 till. Just nu försöker jag bara igorera känslan på den besvikelse som blivit. Trodde verkligen inte dig om det. Jag kan inte annat än att försöka undvika. Annars kommer allt bara bli ännu värre och jobbigare. Det är så svårt att lägga det bakom sig.


Min Märta är i uppsala idag med Malou och Lelle. Kanske Flisa och Fritz också? bra koll Mikaela. Rena semestern här hemma ju utan små sötsaker. Margit stor trivs i enmsanheten och vilar ikapp. Det gör vi allihopa. Fast man börjar sakna henne nu. så hon får gärna komma hem snart.

Idag står nog bara städa på schemat. Helt sjukt så jag städar hela tiden. Mista lilla brödsmula på golvet stör mig. Till och med mrs Pedant klagar. är jag så illa ute? Kanske, kanske inte. Jag gillar bara att ha ett rent hem. Sen blir det väll att glo på en film eller någonting. Vädret tillåter inte så mycket annat. Kan vara mysigt det med. Invänta Märta så hela familjen är samlad.

OCH NU ÄNTLIGEN har dem svarat i telefonen efter hur mycket ringande som helst och denna gång innan telefontid. men aldrig under telefon tid. bättre service har man ju haft. så CHECK på för det och invänta tiden som är alldeles för seg för min del.

Nu ska jag drömma mig bort lite, Drömma mig bort med mina underbara hästar jag saknar så mycket.
Ha en bra dag i det dåliga vädret alla människor.
"

Margit for i sjön :/

"
Hej!

Idag Blidde det stugan. behövde komma bort från allt som heter hem och vardag. Tänkte en massa med kom inte fram till någonting. Jag vet fortfarande inte hur jag vill göra med allt?

Iallafall så ramlade Margit i sjön. Skulle Köra runt båten på andra sidan och Margit fick stanna på ön. (såg ju henne hela tiden) Sen så såg jag att hon längst ut på den ofärdiga bryggan sprang ut på en järn grej som gick upp bakom en sten sen såg jag bara att det flög en massa vatten. Då hade hon lite för bråttom med dålig balans och for i sjön. Dum som hon är klättrar hon upp på en sten istället för att simma i land. så då fick hon ta sig tillbaka i land på järn grejen. Men denna gång klarade hon sig allafall. Sin flytväst har hon invigt. klumpfia. ramlade på rygg och hade sig.

Margit har noll respekt för vatten. Hon bara hoppar i och tycker det är skit roligt. så mina hundar kan man inte lämna helt utan uppsyn när det är vatten i närheten har jag märkt. Älsklingarna.. Ni är det bästa jag har <3


"

Inte ens förrvånad.

"
Så snabbt allt kan gå. Från trygghet och lugn till ett slagfält. Varfär lär man sig aldrig? Men ska jag vara ärlig så gör det inte ont. Känner bara tomhet och ingenting mer. Är inte ens förvånad. Antar att smärtan kommer senare, Som en bomb. Vet seriöst inte vad jag ska göra? ska jag verkligen behöva stå ut med detta? Jadu, Jag vet inte alls om jag ska vara ärligt? Finns så mycket mer att tänka på nu. Någonting så mycket viktigare.


"

viktigt samtal.

"
Ikväll gick jag, Fredrik och Maargit på en lång promenad. Hur mysigt som helst: Märta fick stanna hemma då hon inte är så villig att gå i koppel. hur envis som helst. Men gick på prommis tidigare idag också,  då var det Margit, Malte, Märta och Malou. Valparna tyckte det var ur kul.

Imorgon ska jag upp tidigt. Ska ringa viktigt samtal. JÄVLAR OM DEM INTE SVARAR!!! har försökt ringa i flera dagar nu.. så var det sist med. -.-

NU BLIR DET SOVA AV!
"

09:45 ringde klockan

"
Jag är trött som ett bi. Nu väntas kaffe och en massa ifyllning av papper. För tidigt för sånt denna tid på dygnet men var man slö igår får man lida för det idag. Sen kl 11:00 bär det av till företagsskolan. Fan två hela timmar dit ju :( Hinner jag åker jag och tittar på hundkurs efter det men tvekar på att jag hinner.

Tröttheten slår sig fast som en fästing i katten.
"

SOM VANLIGT INGENTING

"
Chilina - Chihuahua, 14 år
Pysen - Dvärgschnauzer, 11 år
Fritz - Yorkshireterrier, 9 år
Flisa - Yorkshireterrier, 6 år
Malte - Griffon belge, 1 år
Margit - Griffon belge, 11 månader
Märta - Yorkshireterrier / Griffon belge, 10 veckor
Malou - Yorkshireterrier / Griffon belge, 10 veckor

UNDERBARA HUNDAR! <3


Idag har ingenting hänt i princip. var hem till mamma en sväng och tittade på kattungen som Flisa är så kär i. Nu är vi hemma igen, jag och hundarna. Funderar på att ta en dusch och sen kanske dra med sig gubben till staden. Less på att vara hemma.
"

Kattbebis.

"
Hejsan!
Idag fick jag katt ungar, uppteckte att Olga fött.. Jag och Fredrik letade och letade. Sen hittade pappa dem på ett ställe där han lägger utedynorna för att katterna inte ska sova på där. Där födde självklart olga. så dem är förstörda och så hade dem ramlat emellan. så tur att vi hittade dem. det vart 2 st, en grå spräcklig och en svart vit. tyvärr fick vi ta bort en. :/ den gråa. den som hade en helt egen färg. jobbigt. så om någon är intresserad hör av er. Kommer troligtvis bli mycket liten då mamman är pytte. (TROR) pappan också var liten. har sätt en liten svart friare och den ända som vi sätt varit här. Han var liten iallafall.. Nu vart det konstigt formulerat :/

DEN SKA HETA NÅGONTING PÅ "O" men inte Olga eller Otto.

BILDER KOMMER PÅ MAMMAN OCH LITEN BEBIS!!!
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ