irriterad

"
det gör mig någont irriterad att jag ingenting fått veta.
"

En dag full av bara väntan..

"
Min dag har inte varit sådär jätte roligt. mest en massa väntan. just nu väntar jag på att Fredrik ska komma hem från sin träning. sen blir det vell till att laga mat (eller snarare FRedrik laga mat, man är bättre på det än mig. MATLAGNING är inte min starka sida) efter det kanske man åker och kramar om min mamma som varit i huvudstaden. om inte hon kommer hit och hämtar gammeltanten Chilina. Margits löpning börjar bli ganska dryg. DÅ HON HATAR SIN TROSA. som ska av och på hela tiden. hon springer och gömmer sig. men lätt roande när Fredrik som har tummen mitt i handen ska försöka sig på det där med att få på och av den. Sweet F. min (manliga) Karl.

Lite roligt var det också att Daniel som var praktikant på min svenska för typ 3 år sen kände igen mig via min mamma och frågade vad hennes dotter hette. Honom gillade jag. han skulle ha varit en bra lärare på högbers. det finns ju inte så gott om sånna där. några undantag som jag tycker mycket om.

Städat hela lägenheten har jag gjort idag också. så TRÅKIGT har jag haft. Fredrik blev självklart glad för då slapp han. (VAD HAN INTE VISSTE DÅ VAR ATT JAG HADE LÄMNAT DISKEN) =D den tycker jag inte om att ta han om. (SKÄRPNING MIKAELA)

nej men nu ska jag försöka hitta någonting att glo på. någon bra film eller nått.
Ha en bra kväll gott folk.
"

inga bilder.

"
tänkte kasta  upp lite bilder, men finns bara en massa gamla. =/. men här om dagen hittade jag min kamera laddare så kanske ska ut och ta lite kort i det dåliga vädret när F kommer hem.

Det känns skönt att den värsta laddningen har lagt sig.
"

trött.

"
låg och slöa i min säng tills pappa kom och röck upp dörren. han ville att jag skulle ha Chilina för Hn och flisa inte alltid är så goda vänner och Han skulle iväg och jobba. så då har man en 14 årig tant här också. innan han for hem så pkte vi och åt lite mat på kina.

Nu är jag hemma igen. Margit sitter och tittar ut genom fönstret, chilina sover och jag glor på tv i min ensamhet. snart blir det kaffe. är något trött.

sen får man vell önska min mamma lycka till. =) <3
"

11 dagar kvar

"
somnade inte fören mycket sent igår och inte sovit sådär jätte bra så idag är vi på lite dåligt humör. Sen måste jag få tala om att min Mens Margit har blivit stor. så idag blir det att åka och köpa en trosa till henne. haha =) Hon är så gosig som aldrig förr. trycker sig emot en när hon sover och ska hela tiden vara nära en. Min underbara Älskade Margit. <3

11 dagar kvar nu Flisa. snart så gäller det. börjar bli lite nervös.

"

patetisk, ja visst!

"
tycker om när man får sånna härliga kommentarer där "någon" skriver att man är så jävla ful m.m. ingenting mig emot om någon tycker så om mig. alla tycker ju inte lika. men om man iallafall kunde stå för vem man är!?! undra vem det är då som är så trakiskt patetisk?


Just nu är MIn älskade Fredrik Hansen i söderfors. och vad han gör vill jag inte skriva nu, men det kommer säkert senare. DET SKULLE GÖRA OSS BÅDA SÅ GLADA <3 Ska inte hoppas på för mycket. Men drömma det kan man.

om 13 dagar ska min hund få valpar. Låt dessa dagar gå fort <3
"

mys.

"
Nu har jag och min karl ätit kina mat och det var inte helt fel. förutom att han gnäller så att han är mätt. skrattade åt honom tidigare idag då han fick "jag vet inte vad jag ska ha för kläder på mig syndrom" haha, han blir bara mer och mer kvinnlig min man. sötnosen. <3

stor handlat mat idag också, det gillas. Så nu finns det en massa mat hemma också. så snart blir det te och en bra film. Fredrik ska sova tidigt ikväll så blir uppe själv. kommer knappast kunna sova tidigt. sov för länge idag för det.

bye"

bilder.

"

Margit var någon större en sin bror!


undbvik att titta på de röda ögonen.


Fredrik och jag.


Jag älskar min familj.
"

älskade djur.

"
Hejsan.
Idag sov jag alldeles för länge, inte bra. hälla i mig kaffe och titta på galopp. Jag saknar mina fullblod så det gör ont. att flyga över ängar. vilken känlsa. minns när man bara släppte Sushi och lät henne springa i den fulla fart hon själv ville. UNDERBAR KÄNSLA <3 Sushi, Erland och Lilla rondellen Tarzan. ni är så saknade.

lite bilder på mina hjärtan kommer vell inom kort.


Tror inte det händer sådär jätte mycket idag va. Arbeta lite med Margit i lydnad kanske? hon är en duktig dam. går aldrig med koppel. och hon är alltid i mina närhet. går inte fram till andra hundar ocg människor om hon inte får. Älskar min dam.
"

Thomas <3

"
Jag saknar dig Thomas. Hoppas vi ses snart. Du är som min egen bror <3
"

underbara bebbar <3

"
Idag har vi varit in och tittat exakt hur många bebbar Flisa har i sin mage. 3 st små härliga ting. idag är hon inne på dag 48 så snart så kommer dem små söta. <3

förövrigt så tror jag inte att det händer så mycket idag. just nu tittar jag på film med Fredrik  som vi samtidigt sitter och nördar med varsin dator. undra om man kanske ska ringa en kompis fram emot eftermiddagen.

sen så pratade jag med S igår. eller ja vi snarare skrev med varandra. ska åka och träffa honom nästa vecka. det ska bli trevligt hoppas jag på.


 


"

bebbar.

"
íkväll har jag varit med mor hemma hos madde där även annelie va. pratade lite skit och hade det trevligt. sånt som tjejer gör ungefär. och imrogn är det en stor dag. då ska vi in med Flisa och titta hur många bebbar hon har i magen. det är troligtvis 3 eller 4. åh om 2 veckor kommer dom. vill ha dem nu nu nu. Bebis <3
"

inga ärtor.

"
nu är det nystädat och det luktar citron i hela lägenheten. har även precis duschat och varit ut med Margit. Just i detta läge väntar jag på min matlåda som värms i micron. fick sitta och pilla ut alla ärtor först bara. jag vet att jag är töntig men tanken på smaken av en ärta ger mig lust att spy. Margit sitter bakom mig i sängen och skäller för hon är uttråkad och vill leka. fårvell avsluta dett ainlägg och leka med henne innan maten är klar.
"

paserade gränser.

"
Detta har gått för långt, alldeles för långt. Nu får det vara ett slut snart.
"

tråk

"
snart blir det kaffe. sen kanske det blir till att diska och städa innan jag far till jobbet. nu när det är så vackert väder.. ska bättra på mittt cv med ock söka lite jobb.. det MÅSTE GÖRAS. ha en bra dag.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ