bada

"
somnade på soffan dyng blöt, hade somnat med tjocktröja å allt. bara full fart ut med hundarna som för övrigt ska få börja gå i koppel, för Margit är sur kärring just nu pågrund av vaslpen och vill inte alls lyssna på vad man säger och Märta vägrar följa med i huvudtaget.. hon väder på klacken och springer hem istället. SKAPLIGT SJÄLVSTÄNDIG.

Nej nu inne igen, men inte läge till, Fredrik slutar skolan om 1 minut och då ska vi åka och bada. KALLT, JOBBIGT men uppiggande. Margit ska också få sig ett dopp. Märta får titta på!
"

Söndag.

"
Hejsan!

Min söndag har varit mot förväntan bra. vaknade av att man hade underbara valpar i sängen som mamma kom med imorse, kom ihåg att hon skrattade när hon gick och jag var tvungen att ringa och fråga, då när hon hade sagt. "ja här har ni dem små" så svarade Fredrik helt ovetande i sömnen "ja tack så mycket" kanske inte så roligt, men så typiskt Fredrik.

efter att ha hällt i sig en massa kaffe och tagit sig en dusch så åkte vi till stugan. Där var Pappa, Tore, Lelle och alla hundarna. Märta och Malou vart så glada när dem fick träffa sin mamma. sen fick dem bada tassarna. reagerade faltiskt inte alls.

nu är det film på den dumma projekorn och mat. köttfärslimpa med ris, (fanns ingen potatis. och FAKTISKT grönsaker!?! :OJag är på så dåligt humör hela tiden, blir jätte arg för ingenting. har som sagt haft det problemet i flera år från och till men nu är det värre en värst. Jag är värsta ragatan :O haha. får isolera mig så jag inte löper amok.


Sist men inte minst, grattis till min underbara mamma som jag älskar över allt annat. MORSDAG <3


"

min bästa vän.,

"
Blev att åka till örbyhus men var lika snabb hem igen, vädret var alldeles för trist tyckte vi båda två. det ända av intresse att köpa var korv och kockos bollar. så har fullt upp med det. blev att åka och pussa på Märta och Malou som var hemma hos mamma. och pappa har knyckt med sig Margit till stugan så idag/inatt står vi helt utan hund och det känns alldeles för tomt. plus att jag glömde jacka, telefon och cigg hemma hos mamma :(

Inte min dag idag. Nu ska jag ta fram min bästa vän damsugaren och gå en sväng. Den behöver lite mat i magen.
"

dåliga väder.

"
Vädret är inte så lockande..

Inte sugen på att åka någonstans direkt. inte sugen på att lämna mitt hem i huvudtaget. inte gå utanför dörren. men tyvärr är ju det ett måste då jag har 5 hundar hemma. =/ måste dessutom springa ut i omgånger med dem så det blir mycket ut i regn. Får se om det blir någe örbyhus i huvudtaget. som det ser ut nu blir det nog inte så.

Nu blir det morgon kaffet som  jag väntat på!
"

alalalalalong. (A)

"
dagens.
* bädda sängen och dra en snabbis med min ästa vän damsugaren innan man åker så dert är fint när man kommer hem.
* duscha så man är en fräch jävel.
*åka till örbyhus med Fredrik, Margit och Märta och visa upp nytillskottet.
* åka till mamma och pappa antar jag, så Märta  får leka med sin syster och margit får leka med Malte. (som varje dag)
* Om jag hinner och det inte är allt försent så ska jag ringa Danne så vi kan ta våran fika och prata  igenom allt. kasnke man får träffa ex svärmor ingen också. (träffade henne imorse nä rjag var klädd som en luffare på en promenad med hundarna. riktigt trevligt att få träffa henne. det var ett par år se senast. lika glad som vanligt. synd att hon bpr så långt bort).

gah, bara att sätta igång ser jag!?! men innan läsa lite bok och ta en ciggaretaz. min bortförklaring till gubben fär att få läsa. det är så bra. fast har  redan läst den ett antal gånger (A).

"

min dag.

"
jahapp, då var dena dag avklarad. Den gick ut på att vara hundvakt åt alla dessa hundar som tog musten ur mig ooch att vänta på att Danne skulle sluta jobba för vi skulle ses för att prata på en fika. men självklart så kunde han inte :/ blir nog imorgon istället.

skönt att bara ha Margit att Märta hemma. Fast det är jobbigt att ha valp, det tar på krafterna.


Jag har ont i magen så nu ska jag leta upp en bra film och bara slöa (och försöka få gubben att köpa glass) är sjukt sugen på glass med maränger, bananer, chokladsås och allt det goda. Jag som skulle hålla mig ifrån sånt gotti!?!

Ha en bra dag.


HAN ÄR SJUKT SNYGG!

"

Trevliga och tråkiga nyheter.

"
Jag vill inte veta för jag vet att det kommer göra mig otroligt ledsen och nere. Men jag kan inte motstå, jag måste få veta. Veta om jag ska vara glad eller ledsen. Det borde vara min tur, min tid att bada i lycka. Inte bara min utan VÅRAN.

Man får säga välkommer valp. Märta är så underbar och Margit är så snäll mot den nya familjemedlemmen. Snäll mot henne har hon alltid vara men hon har fått lite modersinstingt. Hon har hittat på en massa tokheter hon inte gjort hos mamma. som att ligga i soffan och inte i puffen. men hon ligger gärna själv och inte på oss som dem andra velat. tidigare hittade Fredrik henne sovandes i skohyllan. Hon följer med på små korta promenader och springer på, bara gjort en kiss olycka inne så hon är gudomlig. jobbigt att springa upp och ner för trappan bara, men det kanske hjälper mig att tappa lite i vikt. Fyra i familjen och jag älskar dem alla <3

TILL TRÅKIGA NYHETER! :(
Idag var Flisa in på sin 3:e opperation, och det såg inte bra ut. Hon får leva så länge hon inte lider och vi alla ska ha den bästa tiden någonsin med henne. hon ska bli bortskämt och få äta hur mycket gott som helst. Hon är till och med tjock nu fast hon haft bebisar, trodde mammorna brukar tunna ur men våran hund mamma är en öltunna. hon är underbar lilla Flisa. Mamma älskar dig <3


OBS, HON ÄR OKLIPPT OCH OVÅRDAD PÅ DENNA BILD!!
http://publishme.se/488546/imagehandler/?go=upload&cb=tinymce.plugins.ImageHandler.cb_map.id_body
"

kan inte.

"
Jag älskar mina hundar.

idag avslutade jag och Margit kursen. vill fortsätta på den svårare nivån men jag ska jobba i sommar så det går inte :/ TRÅKIGT, men sen ska jag gå en kurs med min Märta som för övrigt måste vara riktigt söt eftersom att til och med Joel sa det ;).


nu blir det tv, slöa och äta lite mat, hinner jag ska jag gå en sväng med damsugaren som förövrigt äe ny, åh så snäll mamma jag har, eftersom den andra nta gick sönder efter en vecka då man låna ut den.

NU ÄR DET FAN MIN TUR.
Känner mig som ett svin då jag inte kan glädas med dem andra lyckligt lottade.
"

äcklad

"
Inte direkt smakfullt. bara ÄCKLAD av tanken på det. Detta var verkligen INTE okej.
"

<3

"
Jag älskar min familj <3


"

som alltid.,

"
idag vaknade jag sent, men inte har jag sovit ut för det. inte sovit bra på flera dagar nu, undrar varför?


Idag finns det inte så mycket planer., bara in till tierpsbyggen en sväng och lämna papper. Margit ligger och skäms, har kommit på henne med att sno socker fäör 111:e gången. smarta hundskrälle. aldrig att hon tittar på mina sockerbitar när jag är i närheten. bara när jag g¨r ut och röker för då vet hon att hon hinner äta dem i lugn och ro.

ska åka och bara titta på mina bebisar hade jag tänkt, prata lite skit och ha det bra.Snart kanske det är min tur? :/"

på onsdag

"
ändrade planer. Märta kommer redan på onsdag. jippie ! =D äntligen får Flisa sin opperation. och äntligen får jag hem min söta valp. <3

nu blir det nanna för  mig. godnatt
"

värt all träningsvärk.

"
Idag är det tråkigt väder utanför fönstret. så blir en mys dag inomhus, kanske tar bilen till mamma en sväng och hälsar på mina underbara valpar. Märta får flytta hem till mig på torsdag. =D

och idag är jag totalt död i kroppen. 80 + gånger hundra ungefär. åkte thundercat igår och det var fy jävla roligt att jag vill göra det om och om igen. men kroppen tog stryk. haha fär 2 veckor sen fick jag träningsvärk när jag gick upp för en backe och tänka sig nu? JAG DÖR! JAG GNÄLLER! men så värt det. vi hoppas träningsvärken går över med tiden.  för att bara ha åkt en gång så var jag nöjd med det jag presterade.
"

Tänker inte ta skit.

"
nej fy fan. jag tänker inte ta den där skiten längre, tänker inte längre bli sådär nertryckt.. Det går inte att acceptera. Vad har du för orsak, vad vet du? du träffar oss nästan aldrig och vet ingenting om vårat liv. vad gör oss omogna? för att vi aldrig är ute och festar? för att vi hellre spenderar tid med familj och vänner på en mysig kväll i lugn? jag fattar inte alls vad som är orsakerna till denna omogenheten.. visst det kanske inte är super passande nu men vi anser att pengar inte är det viktigaste. Och det är inte bara det. först ska man vara isär som par och leva med vardera vänner och när man gör det ska man sitta ihop.. man blir förvirrad, fattar ingenting. vad duger?

Just nu i detta läge inser jag hur bra jag har hamnat. hur bra livssituation jag har. jag må vara ung men fest är ingenting för mig att göra varje helg inte ens varje månad. jag prioriterar min familj, mitt hem, mitt underbara liv. och jag ska leva det på  mitt sätt. inte ta skit.

En sak till, fundera över dina ord och se sanningen!ÄLSKADE POJKVÄN. <3


"

underbara hundar <3

""
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ