SITTER UTE

"
Var på arbetsförmedlingen nu på morgonen. Inte glad åt att kliva upp tidigt, men skönt att ha det klart. Har precis kommit ut ur duschen och sitter på balkongen med min kära dator då den måste vara i laddaren för att inte dö och kan ej vara i sovrummet där den sitter för Fredrik sover efter att ha jobbat natt. Då kommer jag bara ut på balkongen så mitt hår har blivit till is :( så det blir nog inget långt inlägg då jag fryser.

Ska nog hem till mamma och pappa snart så att Fredrik får sova ifred. Det förtjänar han gubben min.

Men undra vad man ska göra på eftermiddagen då? Jobbet och hämta papper kanske? och fixa med papprerna till mammaledigheten. Skulle ha varit klar för ett tag sen men har inte kommit igång och dessutom fattar jag ingenting så behöver hjälp.

Nej nu går jag in det är kallt!
"

Kallt ute.

"
Istället för att vila valde Fredrik att följa med mig och hundarna på en promenad. Mysigt och skönt men kallt som fan. ursh vilken kyla. ändå är det bara november. Hur kommer denna vinter sluta och med hur mycket snö?

Nu är Fredrik på jobbet iallafall. Tråkigt, blir så rastlös när han är borta. Men ska snart försöka komma i säng för ska upp tidigt imorgon. Ingen lust med det men måste.



jätte gammal bild på min och Sushi <3
"

massor är gjort.

"
Fått mycket gjort nu på förmiddagen. Vaknade runt 09:30 och planterade mig i soffan med en kopp te. Efter det serverade Fredrik mig, Margit och Märta på pannkakor. (stavning) så gott. Fredrik är en ängel <3 Efter det så började han förberede middagen som idag blir egengjord rostbiff och potatisgratäng. Själv började jag städa. Skulle bara plocka i ordning lite men det vart en storstädning. Skönt att ha det gjort. Fattar inte hur all denna smuts kommer till, sjukt dammigt fast jag dammar ofta. Fredrik hjälpte mig även med detta n'r han var klar med maten. Torkade fönster fick jag gjort också sjukt tråkigt och sjukt äckligt.

Nu är hundarna nyrastade och Margit är nybadad. så allt är rent och fint om jag själv får vara ett undantag då jag inte duschat ännu. Ska vell hinna med det också någon gång.  klockan är bara 14:00 och alla måsten är gjorda. så otroligt skönt.

Men nu måste jag tyvärr vara tyst för Fredrik ska vila innan jobbet. Att vara tyst är inte min starka sida men idag ska jag fan lyckas.

Ha en bra mysig söndag och glöm inte tända ljus ;)
Puss.
"

Alalalala long.

"
Hejsan!
Dålig har jag varit på att skriva. Sorry för det. Haft fullt upp idag. Vaknade klockan 04:20 av Märtas normala CP utbrott när någon rör sg i trapphuset eller liknade. Börjar bli sjukt drygt. Och skulle ju upp för att jobba en kvart senare så det var bara att kliva upp. Tog sin tid att komma till jobbet då det var en massa snöstorm ute. Men jag lyssnade på sommartider och tänkte på annat och tll slut kom jag fram. Jobbade 8 h och det tog lite på kroppen men skönt nu efter.

Efter jobbet hämtade jag snabbt upp Fredrik och vi åkte till mor och far och lämnade lisa och drack kaffe. Sedan for vi direkt till örbyhus. Först till svärföräldrarna och sedan till Fredriks bror Matte och hans fästmö Emma. Fikade och hade trevligt och för första gången i mitt liv lyckde jag om någonting med saffran i. KONSTIGT. Måste vara graviditeten? Men sjukt gott var det iallafall så tumme upp för den Emma. :P Hos svärföräldrarna var det också självklart trevligt.

Nu är vi hemma efter en lång dag och jag började må sjukt illa. Jag hatar att må illa. Tycker verkligen synd om mig själv varje gång jag gör det. Men det kanske har sina orsaker. Jag har varit vaken så länge, långt mer en jag brukar och så har jag rört mig hela dagen så kroppen känns som en sten. Att vila nu kommer göra susen. Hoppas jag sover gptt och slipper Märtas CP utbrott.

Oj detta inlägg vart längre en väntat på sådan info som kanske inte är dunder rolig att läsa. Mikaelas standard. "idag har jag" Men ni får stå ut. jag är så fantasilös.

NEJ.. Nu hoppar jag i säng. GODNATT!

BTW, Pappa jag uppskattar allt du gör för mig väldigt mycket <3
"

Min mamma är bäst <3

"
Tack världens bästa mamma, jag älskar dig <3

Det gick bra hos tandis för Märta, hon blidde av med 4 mjölktänder som hon inte tappat. Nu är hon lite hängig med all rätt. Hon har säkert as ont.

Efter tandis var jag och Fredrik på "föräldrarutbildning" men vi kände att det inte gav speciellt mycket så får se om vi fortsätter med det men det lutar åt inte. Man kan googla på allt.

Vi får se vad kvällen har att erbjuda? hoppas på någonting trevligt. Är lite sugen på en fika med någon trevlig vän.
"

TRÅKIGT VÄRRE.

"
En extremt tråkig dag. Inte hänt nå roligt alls, suttit hemma och väntat på bättre tider. Äntligen har min man iallafall kommit hem så nu kanske det inte blir fullt lika tråkigt. Funderar på att äta tai mat men vi vill ha några att äta med för trevlighetens skull. Men inte alla som vill visa sig ute nu heller. Bajs väder. Nu får mamma faktiskt ta att komma hem. Saknar min älskade mamma <3

Imorgon blir det tandis för Märta och Malou. Och på eftermiddagen ska jag och Fredrik på föräldrarkurs. eller heter det föräldrarkurs? jaghar inte en aning =O
"

vad vill ni veta?

"
Många som läser nu, men ingen kommenterar, det är lite snålt det :P

Idag har det inte hänt allt för mycket. Började dagen med att åka till MVC. Allt såg bra ut. ska in sen och titta upp lite knölar. KÄNNS EXTREMT ONÖDIGT. men jaja, får göra det då. Har tid för föräldrarkurs också som jag ska gå på.

Efter det åkte vi till odenslätt och lekte med vovvarna en snabbis. Småttingarna älskar verkligen att hoppa och fara i snön. När vi kom hem igen knallade vi över till Emil en sväng på en kaffe. Nu är vi hemma igen och jag sitter här och nördar.

Försöker komma på någonting intressant att skriva om menj ag kan verkligen inte kommaq på vad? Vad tycker ni är roligt? vad vill ni veta? Någon gång tänkte jag iallafall skriva om när/hur jag och Fredrik träffades. Kan det vara intressant? Vill gärna veta så att man inte sitter och skriver en massa som alla tycker är skit och läsa. ungefär som nu när jag sitter och skriver om skit bara för att ha någonting att skriva.  =)

haha men ha en bra dag. :)
"

MARGIT är en frisk hund.

"
Margit har varit på undersökning idag.
Patella undersökning: UTAN ANMÄRKNING
Ögonlysning: UTAN ANMÄRKNING

SUPER DUPER BRA. Min älskade lilla donna är frisk. På torsdag ska vi in med Märta och Malou till tandläkaren. Märta ska få plocka bort lite valptänder som inte har försvunnit så det är fullt. Sen så har hon redan börjat löpa. Är det inte lite tidigt då hon bara är 7,5 månad gammal? Aja, skönt att hon inte gör det vid 9 månader iallafall för då är det meningen att jag ska vara mamma eller jätte höggravid. Mammas lilla Märta har blivit stor. =( i mina ögon är hon fortfarande en liten valp. Hon väger ju till och med mindre än 2 kg. Hon är en PLUTT. Vägde Margit idag. SKÄMS. maxvikten är 6 kg och hon väger 6,4 kg. MARGIT ÄR GIGANTISK!

Jag älskar mina hundar.

imorgon ska jag och Fredrik till MVC och lyssna på bebis hjärta och mäta magen. Får se hur mycket jag gått upp i vikt också, nyfiken. Hoppas allt går bra.
"

För och nackdelar.

"
5 fördelar med att vara gravid:
1:
MAN FÅR GÅ FÖRE I KÖN I AFFÄRERNA =D
2: Man får gnälla lite extra utan att skämmas ;)
3: Man behöver inte skämmas när magen växer, nu ska det växa.
4: Man får dega lite längre på morgonen för att man sover så dåligt på natten.
5: Man får gå i slaffsiga kläder utan att behöva skämmas.

5 nackdelar med att vara gravid:

1: Sover as dåligt.
2: Måste kissa hela tiden.
3: Min höft har sagt upp sig kaputt.
4: Tjock, tung och klumpig.
5: Fått extremt dålig hy, min hy som alltid varit så fin.
Skulle kunna fortsätta med ett antal mer nackdelar men det får vara... ;)
"

Allt och ingenting?

"
Inget super trevligt väder idag. Vill ut och gå på isen men det snöar ju :(
Så vad kan man istället hitta på? Fredrik går daghelg så jag är helt ensam och har super tråkigt. Sjuk som fan är jag också. Men det har jag varit i en månadstid nu och det börjar bli riktigt jobbigt.

Igår gick jag in i vecka 29. Bebis magen har blivit stor nu, Hon växer så det knakar och mamma börjar få problem =) Snart är det dags säger Fredrik, bara några veckor kvar. Det känns som en evighet och han får gärna ta över den resterande tiden. Hans tur att vara tjock och få problem. Det tycker jag lät SUPER! =D

Ska nog fortsätta rensa lite i bebis rummet idag. Fattar inte hur mycket prylar vi har sparat på oss? Grejor överallt. Tråkigt som fan är det att rensa.
"

Vila i frid <3

"
Åh, jävla skit dag ut.. Den började med att jag och mamma åkte in till örbyhus för två ärenden. Den ena var att sterilisera min katt vilket gick bra och det andra var för att avliva min hund. Ursh det var riktigt jobbigt. Men min älskade Fritz kommer få det bättre nu. Det var rätt beslut. Älskar dig Fritte <3

Sen är jag sjukt less på att ställa upp på människor som beter så så respektlöst tillbaka. Man sliter arslet av sig och bemöts så dåligt. Sköt då detta själv i framtiden. Jag tänker inte längre göra det åt dig om du ska vara sådär. SKITHÖG. Jag är arg, jag är ledsen och jag är så fruktansvärt besviken.

JAG SAKNAR FRITTE <3 vila i frid.
"

Kallt

"
Nu vill jag krypa ner under täcket och värma mi,. as kallt ute ju. Men iställlet ska jag klä på mig varma kläder och bege mig ut till Odenslätt. Ska vidare därifrån till uppsala och titta på Hanna när hon rider. Ska bli trevligt.

Ha en bra start på dagen.
"

Kakor.

"
En kall dag idag. Fick iallafall städat hemma skönt. Efter det gick vi oss en fin promenad med hundarna. For till mor och far på en kopp kaffe och diskutera vad som hända ska :( Åkte även till Annelie en sväng och tittade på bebisarna som föddes imorse. blir nog söta små ting. När jag kom hem igen hände det otänkbara... JAG BAKADE. jätte goda dumlekakor. Fast åt mig mätt på annat så dem får vänta tills imorgon. Måste räkna dem bara så att Fredrik inte snor och får mer.

Nej nu lär jag börja tänka på att krypa i säng. blir en tidig dag imorgon. Ska åka till Uppsala och titta när Hanna rider. ska bli ajukt roligt och ge mig ännu mera "GE MIG EN HÄST" tankar. åh så jag saknar mina hästar. <3
"

I L L A

"
HAHA, jag kan kalla mig själv super amatör när det gäller datorer och allt som har med datorer att göra, men till och med jag fick mig ett gapskratt åt en snubbe som verkar vara mer ute och cykla på detta område. OCH DÅ ÄR DET ILLA, MYCKET ILLA!

Nej nu blir det middag, redan? såhär tidigt. inte så vanligt men bra. köttbullar och mos. SKITGOTT. ikväll blir jag ensam med mina hundar. Fredrik jobbar natt. Tråkigt. men då kanske jag kan städa lite då han inte är ivägen. om jag hinner på en timme innan klockan blir tio.

Bebis vill inte mamma gott idag. hobn ligger på något knepigt sätt satt det gör riktigt ont, hon sparkar hårt på kissblåsan och trycker upp lungorna i halsen så att det blir svårt att andas. haft kramper och skit med. ursh.
"

Soffmys (A)

"
Idag är det inget roligt väder ute, så då får man spendera dagen med soffmys inne utan dåligt samvete (A) okej, städa måste jag ju också göra men det får bli lite senare.


Denna låda lär ju rivas ut tusen gånger om idag då jag har en känsla av att mina hundar kommer vara uttråkade.


Heau!
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ