Bio

"
Varit på bio med Fredrik. Fattade inte så mycket, hade full tupp med att inte kissa på mig!!!

Nu ska jag dricka te och leta upp ett buppelupp för mina läppar torkar sönder. Äta mig en halstablett också. Vill inte vara sjuk mer :(
"

Jag älskar mina hundar <3

"
Fortfarande sjuk.. Inte det roligaste direkt. Denna dag har jag inte gjort ett skit. Kanske för att jag är sur? vaknade ju inte direkt på min bästa sida. MYCKET SOM HÄNDER.

Aja, får vell börja ta tag i dagen med att städa. Sen ska jag gå min en promenad med hundarna. Dem och jag behöver det. Passa på när vädret är på topp. Förövrigt så har jag dem bästa hundarna i hela världen. Margit som kanske inte må vara den vackraste men med en personlighet som jag smälter för. Så otroligt snäll och så otroligt rolig. Ingen kan se in i hennes ögon utan att få dåligt samvete om det är någonting speciellt hon vill. Hon kan verkligen övertyga denna bastanta dam. Hon är min underbara och jag är stolt över att få vara hennes bästa vän. Märta, Hon må vara liten och söt men så kaxig och så charmig. MEN SÅ ENVIS. Hon kom in i familjen och vart så fort en del av allt. HON syns och vill synas hon låter mest och vill alltid ha sin vilja igenom. Hon är en liten diva, en liten stjärna. Hon är underbar <3

"

Sjuk

"
När jag vaknade imorse var jag jätte sjuk. Att vara i ishallen igår var nog ingen bra idé. Men så trevligt att träffa lite vänner. Både ifrån Hedesunda och Tierp. Skönt att komma ut lite och inte bara sitta inne och vara isolerad. MEN IDAG FICK KROPPEN LIDA. Undra vad man ska hitta på ikväll då? Fredrik jobbar och jag kommer bli ensam. Det kommer bli tråkigt.

Men nu blir det soff mys och sen kanske en dusch så man känner sig lite mer på banan igen.
"

jobbat idag

"
Sov ingenting inatt och började jobba 06:00. Men det gick bra, fanns inte så mycket att göra. ¨¨

Är lite små nervös då min kära vän är inne på rättegång. Men det går nog bra, det MÅSTE gå bra. Ikväll blir det troligtvis hockey, OM SUNE KOMMER.
"

sjukling

"


AJA! ont i halsen och hostar. Vaknat hundra gånger inatt och haft sendrag. DET GÖR SÅ JÄVLA ONT... och inte hjälpte det av att vicka på fötterna heller. :(

Denna dag har startat segt. Ska slå mig ner i soffan nu och försöka få i mig lite mat.. Är otroligt dålig på att äta. INTE BRA!
"

Min kära Batalj <3

"
min kära polle <3
Min kära Batalj och jag <3
"

Helt död.

"
Sovit så sjukt dåligt inatt. Fy fan säger jag bara. sitter ute på balkongen nu och känner mig som ett lik. Och om 2 h ska jag åka och jobba hualigen. Fredrik har jobbat hela veckan, dem sista två dagarna har han jobbat 12 timmars skift så vi har inte sätts någonting, självklart idag när han är ledig då Jobbar jag. Samma sak var det förra veckan. :/ trist.

Jaja. Nu ska jag hinka i mig lite kaffe så att man vaknar. Ha en bra måndag morgon iallafall.
"

God middag och onda tuttar.

"
Kom nyligen hem från en trevlig middag hos min mamma och pappa. Mamma och jag gick även en lång promenad med våra hundar, hur mysigt som helst. Något kallt bara. Fredrik jobbar inatt så det är lite tråkigt att vara ensam hemma. Skulle ha gått ut med Kim och dem egentligen men jag kom hem så sent och har ingen lust att göra mig i ordning för en halvtimme/timme. Men hade gärnat vela träffa alla, saknar alla vänner. Fick ju iallafall träffa Jessica i 45 minuter idag Daniel var också med till lilla Tierp. Åh så jag saknar denna brutta. Min bästa vän någonsin <3

Vad har denna kväll att erbjuda då? Först och främst ska jag krypa ner i ett varmt bad, lyssna på ljudbok och läsa en helt annan bok samtidigt. Sen blir det nog att tända lite ljus, dricka te och äta Mars glass framför en bra film eller någonting. Mina hundar uppskattar nog en lugn kväll då dem är sjukt trötta.

Bebisen i min mage rör omkring jätte mycket för tillfället. Man ser hur hela magen for omkring åt alla håll och kanter. Mysigt men obehagligt. Sen har jag en fråga till den som vet. Kan man ha mjölkstockning innan man ens fött barn? Har sjukligt jävla ont i mina tuttar, den värker och iler och är hårda som sten och stora som bomber. Läcker även jätte mycket råmjölk. Måste för fan sova med en handduk under en t-shirt. DET GÖR ONT SOM FAN I DEM! 7

Jaja, nu ska jag göra slag i sak. Bye bye.
"

sjukt tjock

"
Idag har det inte hänt mycket. Jobbade mellan 18:00 - 22:00 och nu är jag hemma. ska ta mig ett bad och äta middag sen ska jag sova.  Oj detta blir en sen kväll märker jag.  Hoppas jag inte vaknar kl 05:00 inatt igen bara, eller det vet jag att jag kommer att göra. Är uppe rätt många gånger på nätterna för min kära dotter trycker och sparkar på min kiss blåsa. Just när hon sparkar neråt är det sjukt obehagligt.

För övrigt så har jag blivit jätte tjock, sjukt tjock. Bild kommer senare.
"

vaknade tidigt.

"
Hello!
Idag inträffade det otänkbara och jag vaknade kl 05:00 idag och var pigg. Även Fredrik vaknade när Margit krånglade. Till och med att jag Mikaela Göthland följde med och rastade hundarna denna tidiga stund för jag var så pigg.  tyvärr somnade vi om några timmar senare vilket kanske var mindre bra?

Nu ska jag fixa och trixa lite innan jag ska åka och jobba.. Ha en bra torsdag.
"

Love <3

"

Jag var korthårig i somras.

"

Malte. <3

"

Malte är en snygging som få. Eller hur? Du kan inte hitta en mer speciell hund en denna. Hej  jag heter Malte och jag har aspergers när jag är trött. Han är iallafall bra go, Maltevilding <3
"

Stackars Fredrik :)

"
Bara för att jag är en tjurig tant för tillfället som klagar på allt. speciellt på mina kläder jag tvättade igår med ett buppelupp så att det är fläckar på alla mina kläder. så skulle jg försöka ta bort det via super medel som istället gjorde alla mina kläder orange. Jag är så sjukt sur. Måste ner i tvätt stugan och se efter en tvätt tid och hoppas på att det blir bra. ALLA MINA NYA KLÄDER.  Jag har aldrig gnällt så mycket som jag gjorde igår kväll. Allt var fel. Jag var tjock, tung och hur obekväm som helst och självklart skyllde jag allt på Fredrik som bara låg och skrattade åt mig. Inte snällt bubben.  Menmen. Idag blidde det mycket att göra då Fredrik smet. Som att vika all hans tvätt, handla och en andra massa viktiga saker. Hundarna måste få åsig en genom gång också med klor och päls, även öron.

Nu ska gnälliga Mikaela Göra nytta.
Bye :D
"

Tvätt.

"
Att ta sig upp i lägenheten med en massa kläder på sig, två hundar och all tvätt var inte det lättaste när folk skulle hälsa på hundarna. Hur ska detta gå för mig senare när jag även ska släpa på en barnvagn? Vi gör nog rätt i att leta hus. Bara Fredrik kunde få sig ett körkort så kan vi leta lite mer utåt. DET SKULLE VARA UNDERBART!

Nu ska jag äta min mat som Fredrik gjort. YAMMI.. Efter det blir det iordningplock och sen får vi se?
"

Som vanligt

"
Springer omkring i lägenheten och städar (som vanligt) Snart är det rent och fint.

sen ska jag
*duscha
*handla?
*Och försöka komma på någonting trevligt att göra med min gubbe.

En myskväll skulle inte sitta fel. Med tända ljus, god mat och choklad kanske? Jag kommer inte hinna med allt detta :/
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ