Guld klimpen.

"
Idag hade vi tid på BVC 14:30, det var dags för klimpen att få två sprutor och hon vart riktigt arg när Fredrik skulle hålla henne på ett sätt hon inte alls ville. Det kom lite tårar men det var snabbt över. Hoppas bara vi slipper febern också. Nu väger "lill" tjejen 9310 g. En stor guld KLIMP med andra ord, men hon följer i alla fall sin kurva.

Nu ikväll kommer mamma min på besök. Vi ska äta gott och prata strunt.

Imorgon ska jag och Minella träffa Carro och Arvid. Ska bli trevligt.

Nej nu ska jag gosa med familjen.
Bye.



Oj så liten Minella var här. Och Margit var välvårdad i pälsen. <3
"

Bilder på bönan.

"
Då alla inte kan få mms jag skickar så får jag lägga upp lite bilder på lilla damen här istället.


Min  lilla Prinsessa i rosett.


Gegga med mat tycker Minella är roligt. Jag tycker det är mindre roligt.


Morgon promenad med hudarna i pyjamas :)


Snart krymper hon också.


Glad prick imorse.


När farbror Mattias var här tog jag och Minella en kvällspromenad medans pojkarna byggde i förådet.

Se där ja. Det var lite bilder. Alla är tyvärr tagna från min facebook då jag inte orkat föra över mina 1200 bilder från min iphone till datorn.
"

Minellas första ord..

"
Hejsan.
Idag har vi faktiskt inte lämnat Mehedeby på hela dagen. Skönt att bara vara hemma en dag faktiskt. Har varit ut på en cykel tur med Margit och Märta och det var faktiskt inte ens jobbigt. Bara roligt.


Åt en god middag nu på kvällen innan Fredrik åkte till jobbet.

Minella har lärt sig säga mamma och pappa =D <3
Jag älskar dig min lilla fis, du gör mamma och pappa stolt.
"

Minellas första ord..

"
Hejsan.
Idag har vi faktiskt inte lämnat Mehedeby på hela dagen. Skönt att bara vara hemma en dag faktiskt. Har varit ut på en cykel tur med Margit och Märta och det var faktiskt inte ens jobbigt. Bara roligt.


Åt en god middag nu på kvällen innan Fredrik åkte till jobbet.

Minella har lärt sig säga mamma och pappa =D <3
Jag älskar dig min lilla fis, du gör mamma och pappa stolt.
"

Bilder på vårat hem.

"

Sovrummet. fast vi har satt upp två nya tavlor som inte är med på denna bild då jag tog den för ett tag sen.


Vardagsrummet. Dessa tavlor ska bytas ut mot två tavlor på Minella.


En liten snutt av Minellas rum. Och nej hon sover ännu inte där inne. Ställde sängen dör när vi satte upp tavlor för att veta hur det skulle se ut.


Min lilla pluppa försöker dricka vatten på egen hand, det gick inte så bra. HON BLIR SKIT ARG NÄR DET INTE GÅR. Hon har humör min böna. <3
"

Skriver fast jag inte orkar.

"
Ingen lust alls för att skriva men jag sa ju att jag skulle göra det.

Igår sa jag och mamma farväl till Hanna som nu sitter på ett plan påväg till kanada, där ska hon bo och gå i skolan i 10 månader. Vi åt god mat och pratade en massa. Tyvörr råkade vi typpiskt nog sno henne sista kvällen men tur att det inte gjorde så mycket. Lycka till nu Hanna, Kommer sakna dig <3

Idag har jag städat i typ 9 timmar. Sjukt tråkigt och jag var as trött och ville bara kasta mig i säng men det behövdes verkligen så det var bara att stå ut. Äntligen är det gjort.

Imorgon är det planerat att vi ska åka till stan. Får se om det blir så eller ej? brukar ju inte vara så bra på att följa planer.

Minella sitter själv nu och man får passa sig. Hon kastar sig fram på magen för hon vill försöka krypa. Min lilla goa klimp. Jag älskar henne så otroligt mycket och nu händer allt jätte snabbt. Hon är kvinnan i mitt liv LÄTT!

Här om dagen kom mamma och pappa hem från ullared. Minella fick en helt ny garderob i storlek 74. HUR ;YCKET SOM HELST.. Tack älskade mor och far ni är bäst <3.
Hon fick även en massa leksaker.

Nej nu ska jag ta ett glas vin framför TV:n men min man. (Fast han dricker inte vin, det är bara för tanter säger han. han håller sig till öl)

ByeBye.

"

Sorry.

"
Förlåt för att jag inte har skrivit. Nu är det för sent så jag lovar att skriva imorgon, eller ja snarare idag senare.
NattiNatti.


Jag saknar dig <3
"

Minella ändrar sina rutiner.

"
Idag har jag varit inne hela dagen. Dåigt väder och ingen väder alls för att vara ute och springa med barnvagn. Kl 18:00 åke F och jobbade. Jag och Minella var ensamma hemma. Lelle kom förbi en sväng på besök men åkte för nån timme sedan. Så nu är jag själv igen.

Minella har somnat. Redan klockan 20:30. Hon var trött redan klockan 19:00 men hållde henne vaken satt hon tidigast skuel somna 20:00 men när klockan närmade sig det så var hon pigg igen men sedan klockan 20:30 somnade hon helt utan skrik med sin vällingflaska. I vanliga fall brukar hon vara vaken till ca 22:00 men helt plötsligt ville hon inte det längre.  Just nu sover hon i våran säng, (mindre bra) men det är ju så mysigt att ligga bredvik henne vid nattning. Skärpning på det, hin ska somna i sin egen säng.

Jag ska ta och hänga lite tvätt och kasta i en ny maskin innan jag men ska krypa i kojjan. Kommer nog inte kunna sova alls då jag vilade på dagen. Typiskt mig.

Nej nu ska jag titta lite på hästar till datan dör sedan hänga tvätt.
"

Minella. <3

"
Idag kom min kära kusin Maddis och min kära syssling Lina på besök. Åh vad jag har saknat dessa damer. Goa, underbara tjejer. Maddis matade Minella och så snällt gapade. Så gör hon sälan när jag matar henne. Skit unge.

När dem åkte så duschade jag och städade i ordning här hemma och sedan for vi hem till mor och far. Sa lite hej då och så men åker nog och säger hejdå en gång till imorgon. Gilar icke när dem åker iväg utan mig, som den föräldrar gris jag är.

och NYX det lilla trollet kissade inne i våran soffa idag, eller ja Minellas pläd på soffan men ändå. Jävla skit hund. Men hon är då lite go ändå. Mycket personlig hund.

Allt med Minella blir bara roligare och roligare. Man behöver inte vara lika föriktig med henne. Hon älskar att man dasar och skojjar pruttar på magen och hänga upp och ner. Hur hon skrattar och skriker. Till och med att hon kastar sig bak och vill att  man ska tippa henne. Min lilla glada fis. Så jag älskar detta barn. Glad att vara hemma med henne igen. Hon kan även sitta själv korta stunder.
Mina flickor är verkligen  mitt allt. <3


"

Hemma med min älskade dotter. <3

"
Idag skulle jag ha städat men icke, jag somnade med min kära dotter sent på eftermiddagen. Mindre bra.
Skönt att vara hemma med min älskade dotter igen <3


Pappa och dotter mys nu på kvällen. <3
"

Hoppla polle.

"
Denna dag skulle jag tillbringa med dammsugaren och moppen. Men istället for jag, Minella och mamma upp till TIRK för att titta på kråkhoppet. ÅHHH va jag vill ha en häst. En helt egen häst. Minella pratade med pollarna och klappade på dem.

När jag kom hem tog vi oss en lång promenad med Minella och hundarna. Det var skönt och hundarna är trötta och nöjda. Mina gullisar.

Från och med imorgon återgår jag till att vara mamma ledig och Fredrik börjar jobba igen. SKÖÖÖNT! Knappt träffat min lilla dotter på två veckor då jag haft eftermiddag.

Igår var det Bramsön runt. Tro det eller ej men vi VANN!! =D Första klassen skulle pappa ha vunnit om han inte missat en boj. haha men vinsten gick till Olle istället och det var han värd.

Nej nu ska jag leka med Minella leka medaans Fredrik ska göra mat.
"

JAG VILL HA EN HÄST!!!!

"
Jag mår så otroligt dåligt över att inte ha en häst. Jag saknar det så otroligt mycket. Jag har nu hittat hur många fina pollar som helst. JAG VILL VERKLIGEN INTE VARA UTAN HÄST LÄNGRE !!!!

Men så kommer alla tankar. Hur ska jag hinna? Kommer jag få någon tid till annat i huvudtaget när jag sedan ska jobba, ha häst, hund och barn på samma gång? jag vet inte men just nu vill  jag i alla fall bara ha en häst...
"

Jobbar eftermiddag.

"
Har inte bloggat då jag jobbar eftermiddag så jag hinner helt enkelt inte med det.

På fredag vart jag erbjuden att få följa med på "Håkan" och jag var överlycklig tills jag insåg att jag inte alls hade tid och nu går jag omkring butter istället. jaja får bli en annan gång. (väntat på detta tillfälle sedan 2006 då jag missade honom på YRAN) FAN!

Jobbet knallar på och jag är inne på sista veckan sedan återgår jag till att vara mamma ledig till min underbara lilla tös Minella igen. Som jag saknar henne nu när jag jobbar eftermiddag, träffar henne knappt. :( Nu så skrattar hon, ska stå konstant och vill försöka gå framåt. Min lilla böna. Det svåra med henne är att hon int riktigt gillar detta med mat som är för henne. Utan det ska vara allt hon inte ska ha. Menmen vi knatar på sakta och det går lite bättre ibland. Min älskade lilla underbara tjej <3

Nej nu blir det middag med Fredrik innan man hoppar i säng.
"

Min förmiddag.

"
Ska snart iväg och jobba. På morgonen har jag hunnit med min kaffe och städat i ordning och rensat bland Minellas kläder. Ska även hinna hänga lite tvätt och kasta i en ny.

Fredrik, Minella och Lelle har åkt iväg till Muppsala för att fixa lite saker och Fredrik övningskör. Skönt att få lite egen tid nu på förmiddagen. Fast Margit, Märta och nyx är här. Mina gullisar.

Ja hänga tvätt var det ja :(
"

Fredrik hoppar.

"
Detta fick Fredriki 22 års present av mig. Han vart i alla fall extremt glad och var som en liten 3 åring på julafton.






Finns en massa fler bilder. :)
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ