Städar.

"
Städar medans sambo är ute på promenad. SKÖNT att få det lite renare.
"

Söndag.

"
Inte orkat skriva någonting. Mår inte toppen.
Idag har vi hälsat på Jessica en sväng och efter det tillbringade vi kvällen hos mamma och pappa. Dem bjöd på mycket god middag. Tycker inte om att vara hemma... Det är stökigt överallt, till och med Fredrik reagerar och då är det illa. Därför flyr jag hemmet lite då jag inte har ork till att städa.

Nu väger jag 1,5 kg mindre än vad jag gjorde innan jag blev gravid. Inte illa pinkat. ;)

Nej. Nu är jag trött som fan. Ska betala lite räkningar och sen hoppa i säng med min underbara sambo, min älskade dotter och mina vackra hundar. <3
"

Fredag

"
Sitter i soffan och glor på tv. Har Minella på ena sidan om mig ner bäddad och Margit på den andra. Båda sover så sött. Märta är i badet och bråkar med Fredrik, så hon är inte riktigt lika nöjd.

Idag var vi en sväng till Örbyhus. Fredriks Bror Mattias fyller nämligen år idag. Så grattis till honom =) Efter det åkte vi till mamma och pappa för att hömta gullisarna men vi alla deckade i min gamla säng och sov sött i ca 3 timmar. Efter det blev vi även bjudna på mat. Gott och tack. När vi kom hem plockade vi i ordning det värsta  eftersom jag håller på att dö i denna skitiga lägenhet. Så imorgon tänkte jag försöka mig på att städa lite om kroppen tillåter det. Måste även rensa ur i skåp så det blir lite ordning och rensa Minellas kläder också. Ojoj. Klarar jag det? Mår fortfarande dåligt.

Innan vi var i Örbyhus var vi på BVC också. Där gick allt bra med älsklings flickan. Hon hade gått ner 190 g.




Min Familj.
Jag älskar er så otroligt mycket. Ni betyder mycket för mig, ni är luften jag andas. Så mycket som har ändrats de senaste 3 åren, då du och jag träffades Fredrik. Nu har vi våran Älskade Margit, våran älskade Märta och våran älskade Minella. Kan inte önska mig en bättre familj. Jag älskar er alla så mycket. <3

"

Trött.

"
Tack för den söta kommentarerna :)  Orkar tyvärr inte svara enskilt.

Efter en lång dag är jag helt slut. Har haft mycket sammandragningar och har otroligt ont i ryggen. Men det går vell över snart hoppas jag. Tänkte amma lite nu och sedan skynda mig i säng. Ska upp tidigt imorgon och fara till BVC. ojoj hur ska jag orka?

Skulle verkligen behöva städa vårat hem också. Ser förjävligt ut här hemma. Men måste nog vänta tills kroppen återhämtat sig lite.

Dotter mår i alla fall bra och är världens sötaste, goaste tjej. Jag älskar henne så otroligt mycket. <3

"

Torsdag.

"
Plocka undan lite här hemma sen bär det av till Försäkringskassan och Arbetsförmedlingen. Måste även in på apoteket och införskaffa mig en bröstpump, tuttarna exploderar ju. Amningen går i alla fall bra hittills, gör ont som fan men det går.

Nu skriker dotter så måste dra.
"

Minella <3

"

Älskade dotter. <3
"

Välkommen Minella <3

"
Vi fick som vi ville, det blev ingen kille <3

Namn: Fia Minella Götland
Född: 11-02-22
Kl: 09:15 g
Vikt: 4245
Längd: 52 cm
Huvudomfång: 37 cm

Förlossnings berättelsen kommer inom kort. Har varken ork eller tid att skriva den just nu. Ni får hållas lite.
Och tack för alla grattis jag fått via sms, facebook och alla dess andra platser. Bilder kommer även det lite senare.

Nu ska jag mysa med min dotter <3
"

BF+10

"
Nu kan jag inte hålla mig längre, haft värkar sen 10:00 imorse och nu är det 2 min mellan värkarna. Tänkte äta lite mat och sedan ringa förlossningen och fråga om jag får komma in. Önska mig lycka till. :)
"

hubb hubb.

"
hubbelibubbeli aj.
"

Söndag.

"
Idag har jag tillbringat hela dagen med att städa. Mot kvällen åkte jag till Odenslätt och hämtade mina gullisar. Mina älskade hundar är äntligen hemma igen. Skönt att få lite tid utan den och ta det lugnt men så skönt när dem kommer hem. Är som ett tomt hål när dem är borta. Jag älskar mina älskade gullisar <3

Snart blir det middag som älskade sambo gör i ordning. Efter det tänkte jag ta mig ett varmt bad och bara försöka njuta och slappna av.

Sen har jag ätit alldeles för mycket gott på sista tiden, får ta och sluta med det =(



haha dem där byxorna får jag inte ens på mig upp till knäna nu för tiden. ;)
"

Minella. <3

"

Detta är en häst jag ägde för några år sen, Hon är en connemara och var hur mysig som helst. och gissa vad hon hette? Minella. Så det är denna häst som dotter troligtvis kommer få sitt namn ifrån. vackra lilla Minella.


Precis i början <3
"

BF+9

"
Ganska så nyvaken. Va uppe sent i natt då jag inte alls kunde sova. Men låg i alla fall glatt still i sängen till sambo somnade så han fick några få timmars sömn innan sitt långa 12 timmarsskift.

Igår vart ingenting gjort. Jag låg på soffan mest hela dagen. Så idag måste jag ta igen. Det ska städas och fixas och det förhoppnigsvis sista gången innan (dotter) kommer. Jag vill inte vänta längre på henne nu.

Igår kom min moster min förbi med bebis saker, jätte söta saker. Ett stort tack för det Sus :) <3


Naj, nu ska jag äta frukost framför TV:n. Ha en bra förmiddag.
"

Bf+8

"
Idag vaknade jag mycket tidigare en jag brukar. Alldeles efter mitt uppvak kom Margit, Malte och Malou hit. Mys att slippa vara ensam så länge jag slipper gå ut. Så fruktanansvärt kallt ute ju.  Natten var även sjukt svår att ta sig igenom. Det är för varmt och jag svettas som en tok, har även så sjukt ont i kroppen.

Fredrik jobbar till 18:00 ikväll så blir själv hela dagen. Tråkigt värre. Ska nog försöka passa på att städa lite och ta mig ett långt varmt bad och bara försöka njuta.

Har idag gått över 8 dagar. Det är ganska väntat och jag förväntar mig att gå över minst 14 dagar.



Snygg Malte och Margit. ;)
"

Sura vidare.

"
Jag vill bada, men jag orkar inte. Jag vill att Fredrik ska vara hemma med mig i helgen, men det går inte. :(
INTE OK.

Ikväll vart vi bjudna på middag hemma hos föräldrarna. Det var mysigt. Nu hemma igen och ska snart hoppa i säng. Är så sjukt trött. Imorgon jobbar Fredrik 12 timmar skift. Jag hatar det. -.-

NEJ ! Nu ska jag sura vidare.
"

BF+7 (Jag är inte förvånad)

"
Inatt kunde varken jag eller sambo somna. Till slut valde Fredrik att han inte skulle sova alls för att inte försova sig idag och så gick han upp och pysslade med sitt. Själv lyckades jag vid 03:00 precis slumra till då jag vaknar av att han väcker mig och säger att han måste till akuten för han har snittat upp hela fingret. Varför är jag inte förvånad? Så typiskt min älskade.

jaja, tyckte så synd om honom och behöva gå till akuten mitt i natten när det var svin kallt så jag klädde på mig och skjutsade dit honom. och tro det eller ej men akuten var helt tom. Har jag aldrig någonsin varit med om. Han fick limma ihop fingret och åka hem. Allt gick fort och vi var hemma vid 04:00 eller någonting sånt. Sen somnade han sött och jag har vaknat en gång i timmen och varit upp på toa och haft ont i magen.

Så idag är man helt slut. Så sjukt trött att huvudet håller på att sprängas. Men bara att hålla ut. Ikväll blir jag hund fri då jag behöver lite vila, lugn och ro. Men det blir ju så tomt utan mina älskade flickor. ingen Märta som ligger på min huvudkudde så jag får ligga utan, ingen Margit som ligger på täcket och trycker emot en så man nästan trillar ur sängen. Allt sånt saknar man faktiskt när dem är borta. Älskade, underbara hundar.

Nej nu ska jag vara lite social här hemma. Har besök.
Puss.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ