Promenad ner till sjön.

"
Nya soffan och nyasoffbordet har kommit. Först var jag skit arg för divanen är åt fel håll. Jag var butter på allt och hela världen. Men efter lite fix så ser det faktiskt okej ut. Förutom att den är stor som ett monster och tar upp hur mycket plats som helst. Har även bytt köksbord och nu inväntas tv bänken.

Idag har vi åkt omkring lite och pysslat. Nu på kvälls kvisten gick vi en promenad ner till sjön dr jag och hundarna badade fötterna/tassarna. Just nu sitter jag på trappen ute i värmen och njuter. Fast på framsidan för solen ligger på på baksidan och det är på tok för varmt.

Ikväll kommer mamma och pappa hit på middag och sen jobbar Fredrik så jag blir själv med gullisarna. Har mammas gullis Malou istället för Margit denna vcka pågrund av att ALLA tikar löper och det får ju inte bli valpar mellan pappa och dotter.

Fredrik är lite frustrerad här hemma. Han är mer intresserad av mina nya telefon än mig. Han kan inte förstå att alla inte blir som små barn på julafton när det kommer till teknik.  Helt ärligt jag har inte ens hållt i den förutom nr den var avslagen.

Nej nu ska jag in till mig och plocka lite.

"

Älsklingar <3

"

Mina älsklingar. Ni betyder så otroligt mycket för mig <3
"

Vill ha en svensk telefon.

"
Det blir nog bra det här, bara vi får upp ny färg i vardagsrummet och tapeter i övriga rum, nya vitvaror och våra nya möbler när dem väl kommer. Lite nya gardiner behövs också. Självklart finns det alltid saker man kan göra ännu bättre men det kommer så småning om.

Sen är jag arg för jag fick n utlänsk Iphone. INTE OKEJ! Inte fan kan jag ha en engelsk meny som inte fattar ett piss och inte ens en svensk laddare. Nej det passar inte mig. Hur kul är det att ha en helt ny telefon som bara ligger? bara laddat den ingenting mer. Det suger.

Men nu blir det Middag och lite små plock. Ha en bra kväll.
"

plock.

"
Plockat mest hela dagen för ett kort avbrott då jag gick på promenad med den lilla. Just nu är hon och Fredrik ute för att hämta mat så jag fick vara lite för mig själv och ska plocka lite till.

Men nå tavlar och sånt sätter vi inte upp då det först ska målas.
"

Planera? ursh.

"
Det jobbigaste med att ha barn är att man måste planera. Jag hatar att planera. Själva barnet är inte jobbigt utan just planerandet. Men men, man blir nog van med tiden. Jag är ju ändå snart 21 år och då bör man kunna planera?

Varit så otroligt slö denna förmiddag då jag sov som en apa inatt. Sitter ute på trappen nu och degar men ska in i en dusch nu så man blir pigg och taggad. Blir en sväng med Lelle på eftermiddagen.

Nej dusch var det...
"

Missen behöver nytt hem.

"
Det är en liten kissekatt som behöver ett nytt hem. För mer info gå in på denna länk och prata med henne om ni är intresserade.

http://tovaliv.blogg.se/2011/may/katt-soker-hem.html
"

Grattis älskade pappa <3

"
Idag blev det lunch med mamma. Sushi åt vi, jah tycker ju inte ens om sushi men tog det ändå.. Vad tänker jag med? Efter det blev det en sväng nere på Tierp med Minella, Köpte ett hårband till henne och en födelsedagspresent till hennes morfar som fyller år idag, Grattis älskade pappa. Ca 2 timmar var vi ute. Sen ville den lilla hem och äta.

Nu sover hon ingen och jag har packat hela tiden. Skulle helst vilja vila en skvätt med henne men det finns det inte tid för. Imorgon flyttar vi. Hualigen hur ska jag kunna gå på toa?
"

Flytt röran.

"
Har flytt röran hemma som jag är så less på. Hur ska vi hina klart tills imorgon? ändå sitter jag här och nördar istället för att vara hemma och och packa.

Imorse vaknade jag av att den lilla i familjen låg och snackade och pratade för fullt. Gick upp och tittade till henne och fick ett stort leende när jag sa godmorgon. Hon är bara för go. Om 2 dagar flyttar vi och det ska bli så skönt. Är less på denna tids pressen som är. Men Kaos slipper vi knappast. Tar nog sin lilla tid innan allt är klart. URSH jag hatar att flytta.


Den lilla i familjen ligger och siver framför TV:n och den stora bebisen (Fredrik) är i Gillinge. Hoppas han får det roligt fast han är så trött. Snacka om att han skulle behöva sova ut men det finns lixom inte tid till det, snart så min älskade.


En liten Minella. <3
"

Kaos.

"
Igår va jag och Minella på BVC och nu är hon hela 61 cm lång och väger 6940 g. Min lilla dunderklump.
Idag var vi på MVC och det gick okej. Måste till husläkaren också men det får vi ta när det finns tid.

Igår hade Minella feber, 39.2. stackars plupp. Igen alls på dagen idag och nu ikväll 38 igen. Men kan ju bli så efter sprutan hon fick igår.

Annars så packar vi typ hela tiden och det är ap tråkigt.
Imorgon blir jag och Minella själva hela dagen då pappa pker till gillinge och gör risk1:an. Och i övermorgon jobbar han från 10:00 till 22:00. Sen flyttar vi. Mycket kvar att packa och hur ska vi hinna med det? Hatar att leva i kaos och oreda. Det gör mig deppig.

Nej nu ska jag rasta hundarna och förbereda mat. Sen stäper jag i säng, är sjukt trött.
"

3 månader.

"
Var till stan en sväng igår för övrigt består dagarna av att packa och vara med lill tjejen som idag blir 3 månader gammal. Tiden går fort.

Fia Minella Götland <3
"

Huvudet i sanden.

"
När det är mycket som ska göras och allt är kaos reagerar jag som alltid. Jag stoppar huvudet i sanden och får ingenting gjort. Varför är jag sån? Det är svårt att hinna med och packa när man har en liten hemma.

Vill åka till stan men det stänger ju snart :(
Typiskt.
"

Jag har cyklat.

"
Jag och Margit kom precis in efter en cykeltur och fan jag överlever ännu. Den du Jessica, de trodde du aldrig ;). Men ont i häcken har jag. Margit höll på att svimma hon med stackarn.

Nu blir det kaffe  och sen packa vidare.
"

Begravning.

"
Igår var det Carinas begravning. Den var väldigt vacker och personlig. Det var jobbigt, vill inte ta farväl. Sivs tal var mycket starkt och vackert. Jag hoppas du har det bra nu Carina. Detta är inte slutet, bara ett lite längre uppbrott. Vi ses igen. <3

Fredrik och jag åkte till Örbyhus efter begravningen och hämtade bönan som varit hos sin farmor hela dagen. Åkte lite gummibåt med pappa sen. Mitt ute på sjön gick motorn av och vi fick backa hela vägen hem. Det tog sin lilla tid. Men det goda i det tråkiga var ju att jag fick lite egen tid med pappa i lugn och ro. Tråkigt att vi inte fick åka bara.

Fredrik om precis hem från frissan. Fy säger jag bara. På tok för kort. Men men han är i alla fall nöjd så jag får vänja mig.
"

...

"
Vart så geggigt med frågorna så vi skiter i dem. Får göra om allt någon dag.
"

Två av mina fyra kärlekar.

"
Glad Minella såhär på morgon kvisten.


Att se henne le gör mig otroligt lycklig. <3


Mina sötnosar Minella och Märta myser. <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ