Jag tappade bort min hund !?!

"
Hello!
Idag har det inte hänt allt för mycket. Var till Tierp en sväng för Fredrik skulle klippa sig, jag, Minella och gullisarna gick omkring på Tierp och träffade Danne en sväng. Pinsamt var det för mig i alla fall för när jag fick sms av Danne så var jag helt inne i att svara på det och fortsatte gå sedan, efter ett tag fick vi möte och jag ska "dra in hundarna" så att dem skulle kunna komma förbi. Jag vart livrädd för där står bara Margit och tittar upp på mig, ingen Märta. HUAAA? jag hade ju henne kopplad hur satan kunde Märta försvinna och det är ju fullt med trafik och Märta är ju inte direkt stor. Jag vänder på klacken och börjar ropa efter min lilla fis och ser henne lunka långt bort i sin egna lilla värd och när jag ropade på henne så kom hon och sprang.

Hur satan kunde detta hända? Hon måste ha dragit kopplet ur handen på mig när jag svarade på sms utan att jag märkte det och Märta är väldigt självständig så varför skulle hon följa med mig när jag gick lixom? Rädd vart jag i alla fall när min skrutt var borta. Jag tittade mig omkring skämdes och dem som gick förbi började prata med henne när hon kom och sprang, jag pratade högt med Märta som att det var meningen att hon skulle gå själv men inte hade hakat på bara. HAHA typiskt mig (A)


Jag och F har även varit på möte idag och under tiden var mamma barn och hundvakt här hemma och när vi kom hem stod maten på bordet. Hur bortskämda är inte vo då? Får maten serverad i vårat eget hem. En sockerkaka hade hon bakat också. Jag älskar dig mamma, du vet det va? Jag älskar dig också underbara pappa som var hemma och lagade min bil som är trasig. Jag har verkligen världens bästa mamma, pappa och Lelle. <3

Nej nu ska jag städa i ordning lite här hemma innan det är dags för sängen.
Ha det bäst gott folk.

"

Arg flicka.

"
Min morgon har inte varit vidare bra, Minella vaknade jätte tidigt och var jätte ledsen. Ingenting fungerade, hon skulle inte vara vaken och hon skulle inte sova bara vara jätte arg. Så idag är det en mycket trött Mikaela som sitter i soffan och har ont i magen som jag alltid får när jag går upp för tidigt (undra varför jag får det bara för att jag går upp tidigt ju? Jag är ju inte riktig) Har precis hämtat mig en kopp kaffe och hoppas på att det ska hjälpa mig att bli människa idag.

Måste bara ta upp en sak jag och Fredrik diskuterat lite. Är det bara jag som är dum i huvudet som får ont i pannan när jag mår illa eller finns det fler? När jag var liten trodde jag att om man hade ont i pannan så mådde jag illa men där sa mamma att jag hade fel, men det är ju inte fel, inte för mig i alla fall. Mår jag illa så får jag ont i pannan så är det bara. Någon mer än jag? Fredrik säger att jag är dum i huvudet bara för det, haha.

Nej nu ska jag underhålla en mycket tjurig dam här hemma som bara är glad om hon får sitta på mig och banka på datan. Bara för att hon nästan alltid är glad fick jag igen allt dåliga humör just idag bara för att pappa är på jobbet.

KramKram.
"

Städat hela dagen.

"
Känns som att jag har växt 40 cm denna vecka. Med det menar jag att jag har lyckats stanna hemma när både Fredrik och Minella var varit äckel sjuk. Minella var det inga problem med, det ju är mitt barn och min plikt att ta hand om henne. Jag visste att jag måste göra det, jag visste att jag skulle klara det men jag visste inte hur jag skulle reagera men nu vet jag det och det känns bra. När F blev sjuk var det värre. Jag mådde verkligen piss över att vara under samma tak som honom men jag var tvungen för Minellas skull. Det var inte lätt men jag klarade det och det är jag otroligt stolt över. Duktiga jag. För andra låter det som en jävlgt töntig grej men för mig är det sjukt stora framsteg.

Idag har jag varit hemma hela dagen och städat i flera timmar så nu är äntligen allt smuts och äckel borta. Jag ska snart gå och krypa ner ny duchad i nybäddade sängkläde, hur underbart är inte det då?

Imorgon hade jag tänkt pyssla lite ute om jag orkar. Vi har just nu två olika slingor i äppelträdet och det ser hemskt ut så måste försöka skaffa oss en ny likadan som den ena satt det ser bättre ut. Inne ser det i alla fall skapligt ut nu, det tack vare min älskade mamma som är den bästa i världen. <3

Igår var jag och Minella hemma hos mina föräldrar. Där åt vi ärtsoppa och vofflor.


Tycker Minella ser ut som TinTin i sitt hår, Hon hjälpte pappa sin i köket idag.



Nej nu ska jag gå i säng.
Ha det så bra folket.
"

Äntligen ensam hemma.

"
Äntligen ensam hemma så nu får jag äntligen städa.

Min morgon (förmiddag) har varit seg och jag fattar inte hur klockan kunnat gått sså fort, men även om den var seg så var den helt underbar. Bjöds på sovmorgon och mys, så skänt att bara ligga och dra sig och inte behöva skynda sig upp.

Fast jag vaknade klockan 8:00 och hörde hur en liten tjej satt  och pysslade och prasslade med någonting inne i sin säng i sitt rum men ho sa inte ett ord utan va helt tyst. Fredrik gick upp för att titta och där låg hon klarvaken och jätte glad. Så lugn morgon för oss alla. Serverat frukost i soffan blev jag med, vilken snäll gubbe jag har. Jag älskar dig Fredrik, bara satt du vet det. <3

Nej nu måste jag stta igång satt jag inte gör mig själv besviken, kommer inte vara klar fören sent ikväll och kommer inte få möjligheten att njuta av solen som tittat fram, men vad gör det? JAG FÅR ETT RENT HEM!

Puss.
"

Orkar inte skriva om allt!

"
Skrev ett jätte lång inlägg nyss men som inte kom upp. Sjukt irritarande och orkar inte skriva om allt igen.
Men min Fredrik verkar i alla fall må lite bättre och det tackar vi för. Men tänker inte ropa jippi ännu. Älskade underbara Fredrik. Du är min gör mig hel, vet du det? <3

Nej nu vill jag titta på titanic, så jävla vacker film. Man blir så varm i hela kroppen när man ser den filmen. JAG ÄLSKAR DEN!

"

Jag kan själv!

"
Var ut på en promenad med dotter och plockade lite "barr" som jag nu kallas det fast jag vet att man inte säger så egentligen, vart även lite mossa så jag kunde göra en advents ljusstake då vi inte har någon men duktiga Mikaela kastade ju alla fina prydnadsljus när vi flyttade in så fick ta ett par fula. Inte direkt nöjd, men det får duga.


Klicken med grön mossa såg ju helt sär ut i denna vinkel.
"

Snusk och gnäll.

"
Vore jag gud eller trollgubbe skulle jag trolla så att ingen i min närhet kunde spy. Jag tycker verkligen synd om mig själv just nu och som grädden på tårtan har jag glömt tagit min medicin så jag mår ju inte precis guld själv, orkar inte ens gå och hämta den så snart mår jag nog ännu värre.

Hualigen vilket dålig helg detta har varit. Eller en dålig vecka i huvudtaget. Skulle bli så skönt att ha Fredrik hemma hela veckan förutom på Fredag då han var iväg men ack så fel jag hade. Har inte hunnit hämtat barr eller vafan man ska säga för att göra fint på trappen, jag har inte krattat upp de sista löven, hemmet ser ut som en bomb och igår när vi var i stan så hittade vi inte det köksbordet vi ville ha och kom hem utan. Minella har varit spy sjuk och nu är Fredrik spysjuk... Kunde det va blivit mycket värre?

Inte kan jag städa upp bomben som är här hemma heller, inte fören Fredrik blir frisk för då måste jag göra om det sen igen för att få bort alla snusk baciller. Oj vad jag klagar och oj vad jag skiter i att jag klagar för denna vecka har verkligen varit trist, ni får stå ut helt enkelt.


Bli frisk nu min älskade, snälla..
"

Finns det någon superman där ute får han gärna komma och rädda mig typ nu :(

"

Värsta dagen i mitt liv på 12 år. Jag tror jag dör snart här hemma och är i stort behov av en hjälte som kommer och räddar mig. Kiss nödig är jag också men inte kan jag gå in på toan heller :(

"

Det värsta i mitt liv.

"
Jag skakar, jag har hjärtklapping, jag fryser och jag är jävligt stolt. Fredrik mår dåligt och jag är fortfarande hemma, fredrik mår dåligt har jag varken gråter eller har flytt. Det jag så länge har gått och varit livrädd för har nu hänt och jag är fortfarande hemma. Jag vil inte vara hemma jag vill ålka här och nu direkt i t-shirt och trosor men jag är fortfarande hemma. Jag är hemma för at jag inte ka upp mitt sovande barn fly ifrån min dotter, jag är hemma för att jag inte kan slita upp mitt sovande barn och fly med henne.

Ni vet inte hur det känns hur det är att vara emetofob så ni vet inte hur rädd jag är, ni kan inte förstå min hjärtklappning och ni kan inte förstå min panik och rädsla. Ni kan inte förstå hur stolt jag känner mig över att fortfarande vara hemma, vara 50 cm ifrån Fredrik nu. Detta är otroligt stort för mig och jag förtjänar fan ALLT godis i hela världen.

Godnatt, jag älskar min dotter. <3
"

Mån, tis, ons, tor, fre, lör och sön..

"
Hello!
Nu har gubben kommit hem och jag har slagit mig ner i soffan. Har sjukt ont i magen så behöver vila lite. Känner att jag skulle behöva duscha men det har jag ju redan gjort idag så det får fan vänta tills imorgon. Imorgon ska vi nog till stan för att titta på lite julklappar och sen måste jag ut i skogen och hämta den där jävla barren någon gång. Ska även hitta kratta upp de sista löven och sopa trappen och plattorna.

Sen känns det sjukt stökigt hemma men det är inte det så försöker verkligen övertyga min själv om att det inte behöver städas. Mycket irriterande fattar inte varför jag blivit så pedant.

jaja, såhär har min vecka sett ut på ett ungefär:

Måndag:
Var till Örbyhus och hälsade på Fredriks bror och hans familj.

Tisdag:
Mamma, pappa och barn åkte till babycafé och sedan till mina föräldrar och fika. När vi kom hem kom Hanna över och åt en sen lunch hemma hos oss. När hon åkt hem så handlade vi och sen bakade vi hela kvällen.

Onsdag:
STORSTÄDNING och så kom mamma och pappa över på middag.

Torsdag:
Minella var dålig på natten morgonen och förmiddagen. Emil kom  på besök och vi gick en kort promenad. Sen på kvällen bjöds det på middag hemma hos mamma och pappa. Minella var då pigg och glad som hon faktiskt hade varit hela dagen. Fick även hem Nyx som sovit över.

Fredag:
Pappan var på kryssning. Mamman, Minella, Margit och Nyx har varit på promenad, vilat och små städat på förmiddagen.


Lördag:
Troligtvis till stan och titta på lite klappar. Hämta granris och sätta upp en ljusslinga efter det kratta och sopa.

Söndag:
Troligtvis städa då det är Fredriks sista lediga dag och då får jag tid att göra det i lugn och ro.
"

Jag har tråkigt.

"
Bönan mår mycket bättre idag, skönt.

Jag har hunnit med alla tråkiga måsten som att rasta snabeldraken, tvättat och diskat. Har även varit ute på promenad med Minella, Margit och Nyx efter det tog jag en dusch. Minella ligger och sover och jag sitter här och gör ingenting. Kastar min mer en gärna och tar en tupplur även jag då jag knappt sovit någonting inatt men jag har en känsla av att Minella kommer att vakna när jag precis har somnat.

Jag är sjukt uttråkad då alla måsten är gjorda och min bil är hemma hos mamma och pappa så jag kan inte åka någonstans. Vad ska man hitta på? Baka orkar jag inte, jag kan inte kratta upp de sista löven för jag har ingen kratta och jag kan inte sätta upp slingan på trappen för jag måste först hämta granbarr och det ska jag göra med mamma senare. Kom med förslag tack!

"

Nu vet jag (kasnke).

"
Nu vet jag kanske hur jag vill ha det i mitt hem, men detta kan jag nog inte få här så det första jag ska titta på när vi skaffar hus är fönster, jag är så otroligt less på fönster så att ord inte räcker till. Jag måste ha gardiner jag inte gillar för att dölja fula äckliga saker i fönstret. JAG HATAR VERKLIGEN FÖNSTER. 

Jag har i alla fall bestämt mig för att skapa ett färg tema i varje rum. Med det menar jag inte att hela rummet ska vara i en färg men att det ska finnas detaljer i denna eller dessa färger. I köket till exempel. Där ska färgen vara grön Så jag vill ha gröna gardiner och kanske måla ramarna gröna och kanske ha gröna handdukar och dukar. I vardagsrummet är färgen orange, gul och brun, här hade jag faktiskt inget val då hela rummet går i dessa färger och det skulle bli jobbigt att helt byta och skapa om. Alla möbler ska vara mörkt bruna, grova och tunga möbler helst.

Så dessa färger blir det nog.


Köket: Grön.
Vardagsrummet: Orange, gul, brun.
Sovrummet: Röd.
Minellas rum: alla pastel färger.
badrummet: Marinblå, (ljusgrå eller vit)
Hallen: grått.

Detta låter säkert som att hela vårat hem kommer bli som ett stort klotter Men så är det inte meningen att det ska bli. Det är ju inte meningen att hela köket ska vara grönt och det är inte meningen att hela sovrummet ska vara rött, det ska bara vara små detaljer. Ni kanske kommer tycka det ser helt galet ut men i mitt huvud ser det bra ut. Så vill jag ha det.

Men som sagt lång tid dit. Måste ha en helt nu köksgrupp och en ny säng, sängbord och byrå (som vi precis har köpt en ny). Även Minellas sovrum lär det ju då bli nytt. FANA mig att man ska gå och ändra sig och ha en stark vilja. Tur att jag har en man som är med på min idé. Eller jag med vet jag ju faktiskt inte egentligen? Han verkar mest lådsas lyssna och bara hålla med för att han vet hur frivande jag blir i det jag vill, vi kvinnor ni vet. Men han brukar faktiskt gilla mina val av möbler om jag får tänka en, två och tre gånger.

Oj vad massa ointressant läsning det blev här nu men jag tvingar er inte att läsa. Detta inlägg är mer en sak för mig att gå tillbaka sen för att se om det sen blir som jag hade tänkt mig.

Nu ska jag sova. Godnatt.


Nästan såhär ser det ut i vårat vardagsrum nu.
"

Bättre.

"
Blåbärssoppa och bulla har den lilla fått i sig. GOTT sa hon. Struntar i att hon får i sig en massa onyttigt, bara hon äter, det är det viktigaste. Fortfarande lika glad men trött inte så konstigt det heller. Dessutom älskar hon vätske ersättningg, hon dricker det som om det vore saft för en annan med andra ord så älskar hon det. Sorry om jag ältar om min sjuka dotter hela tiden men det gör lite ont i mamma hjärtat när ens lille är sjuk.

Vi som skulle ha gått på kalas imorgon men vi stannar hemma istället och myser. Mamma kommer hit så ska vi gp ut i skogen och plocka granris istället, Minella lär ju bara må bra av lite frisk luft i skogen. Jag vill inte utsätta alla andra på kalaset ifall det är någonting som smittar, det vore jag bara dumt gjort. Minella får istället ge presenten lite senare det ska nog gå bra.

Fredrik åker ju iväg imorgon och blir borta hela dagen och jag är hundvakt åt Nyx som ska sova här inatt och vara här hela dagen imorgon. Hon är en liten huligan, satan vad med satyg denna hund hitta på har aldrig varit med om liknande.

Nu har jag inte tid för detta
Bye.



Kunde inte låta bli att ladda upp en bild på min och Erland som Fredrik tog på oss. Lägg märke till den fina hästen och inte till den på pälsade ryttaren som är jag!!!! Fina häst.
"

Älskling är sjuk. :/

"
Hello! Bloggen är fortfarandeinte klar men den duger att visa.

Minella spydde ännu en gång efter lunchen och inte så lite heller. Men tror fortfarande inte att hon är magsjuk då varken jag, Fredrik, mamma eller pappa blivit dåliga. Snarare att hon har ätit någonting knepigt? I vilket fall så sjuter vi upp alla saker vi skulle göra idag som att åka till sopstationen och plocka barr i skogen, och sätta upp ljusslingan på trappen. Fast även om hon är dålig så är hon pigg och glad precis som vanligt ingen skillnad alls förutom att hon är hungrig. Eftersom att hin inte fick behålla maten så fick hon istället vätskeersättning och pytte lite vanlig ersättning och det har hon fått behålla och det är ju skönt, sat hon inte blir uttorkad.

Emil har varit här ett par timmar på för och eftermiddagen, vi har druckit kaffe sen har gubbarna nördat med sådant som jag inte förstår mig på (inget ovanligt), haha.

Lite senare ska Minella få lite majsvälling och blåbärs soppa som hennes älskade mormor har köpt och så håller vi tummarna för att det får stanna i magen.

Älskade lilla Minella,jag hoppas du blir frisker snart, tur att du har lite extra förråd i både ben, armar och kinder.

Nu ska jag krypa upp i Fredriks famn och bara vara medansden lilla sover.

"

Älskade barn.

"
Bara lite små pill kvar på på bloggen, men satt ni vet är denna bara tillfällig då Fredrik vill göra en helt ny design från grunden så att den blir personlig och bara min. Denna har han ju bara gjort om. Mendet kan ju ta ett tag och jag ville ha en ny NU! Ni vet ju hur jag är?

När vi skulle gå och lägga oss inatt hörde jag någonting konstigt från Minellas sovrum och gick in föratt titta till henne och jag säger bara tur att Fredrik och jag är natt ugglor för Minella hade spytt ner hela sig själv och hela sängen. Så upp med henne och in i duschen och få av sig den äckliga pyjamasen och bliren igen, Fredrik kastade in alla sängkläder i tvätten. Så Minella fick sova inne hos oss inatt och hon var glad över att fåmysa ner med mamma och pappa men sov iställetsomen kratta, det gjorde även jag. En del av ferukosten kom också upp men jag tror det var för att hon fick i sig för mycket då magen var tom.

Nu sover hon i alla fall och fick behålla sin välling. Tror inte hon är magsjuk men man vet ju aldrig, bara vänta och se. Känns lugnande för mig att jag klarar av att vara nära henne fast hon spytt då jag har spyfobi av dess like, mer livrädd ifall Fredrik skulle bli sjuk, det är det ända som bekymmrar mig. Men viktigaste är ju att jag kan ta hand om Minella. Älskade underbara flicka. <3

Nu blir det kaffe.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ