Less på samma.

"
LESS PÅ ATT ALLTID SKRIVA SAMMA SAMMA. Vill kunna skriva om det jag vill. Kanske öppna en ny blogg som inte vem som helst har tillgång till? Jaja orkar inte skriva i detalj vad jag gjort så ni får lite bilder.


Jag och Minella var uppe i Lelles stuga och mös.


Gullisarna var också med.


Minella har åkt på mammas snabeldrake.


Att sitta och klottra får mig att slappna av.



"

kaffe och promenad.

"
Den lilla vaknade när Fredrik kom hem imorse och han ville inte väcka mig så han var snäll och gav henne välling och försökte söva om henne men det ville inte den lilla så då väckte han mig satt han kunde få sova. Det uppskattades att han gett henne välling och försökt fått henne somna om satt jag skulle slippa kliva upp men den lilla var inte lika snäll.

När hon sen  vila och passade även jag på att vila men hon hade ingen vidare lusft att vila länge så hon vaknade precis när jag hade somnat. Inte vidare lockande tt kliva upp. Vi gick då på en LÅÅÅÅNG promenad med hundarna, dels för att jag var så sjukt trött och behövdes piggas upp, hunadrna behövde en promenad och Minella behövde frisk luft.

Nu har jag lagt henne ännu en gång och hoppas att  hon sover lite till då hon inte alls sov länge inatt då hon somnade extra sent och vaknade extra tidigt. Jag har skrivit i mitt privata block och hällt i mig massa kaffe och hundarna ligger och surar bredvid mig i soffan för att dem inte fick gå in till Fredrik och sova vidare men dem kan ju inte ligga där hela dagen. Tokar.

Har så sjukt ont i ryggen och jag vet inte varför? Hoppas inte det blir lika illa som sist för då var jag helt off och sängliggandes i 2 veckor. Fyyyy säger jag bara.

Jag är jätte pyssel sugen men jag vet inte alls vad jag vill pyssla med. Dessutom måste jag gå ut och kratta läv och det är det sista jag vill göra, hua det är ju kallt ute ju..

Nej nu ska jag hälla i min lite till kaffe och glo på tv. Skulle vilja ha min filt bara men vågar inte gå och hämta den då den lilla inte somnat in riktigt och jag vågar inte riskera att göra henne till en piggelin.

Bye.


En gammal bild på lilla mig har jag att bjuda på idag.
"

Pippin.

"
Måste städa men är så otroligt trött. Sov nästan ingenting inatt och Minella vaknade jätte tidigt och ville inte alls vila som hon brukar så då fick inte jag tillfälle att vila heller, känner mig verkligen mer död en levande.

Går och väntar på att klockan ska bli mer av flera anledningar, en tänker jag inte tala om och den andra är till Fredrik ska vakna så att jag kan få vila. Sen måste jag verkligen städa, det ser ut som ett bomb nedlag här hemma men just nu orkar jag verkligen inte.

Den lilla parverln sitter på en filt på golvet och leker med sina leksaker. Hon var först i sin gåstol men hittade på en massa hyss så det fick bli filten ett tag. Man måste verkligen hålla koll på henne nu då hon är överallt. Hundarna ligger tryggt o soffan där hon i alla fall inte kommer åt dem. Älskade barn och hundar.


Fredrik med en pippi han tyckte mycket o,. Birdie. (Vet ej hur det stavas).
"

Sorg.

"
Varför läser jag om sådant som får mig att må så sjukt dåligt? Jag önskar inte denna smärta till hitler ens om han nu hade varit i livet. Jag kan inte ens tänka mig tanken på hur dåligt jag skulle må och på smärtan som skulle äta upp mig om jag skule förlora min dotter, jag ryser och försöker skjuta bort tanken. Jag tänker på er alla föräldrar som förlorat sitt/sina barn. :(

Jag får ånest över att skriva om lyckan med min dotter när man tänker på deras sorg, jag skäms över att ta så mycket av livet förgivet.
"

Tack svärmor <3

"
Igår var det en hel dag i stan med svärmor, Fia och Emma. Hade det jätte trevligt och åt otroligt god mat. Tack så jätte mycket för allt alla och ett speciellt tack till svärmor Marianne för allt igår.

Köpte lite smått och gott och var in på Ul och sa hej till Daniel (Jessicas pojkvän).

Skriver mer sen.
<3
"

I L A N D S P R O B L E M ! !

"
Finns så mycket jag skulle vilja skriva om, finns så mycket att skriva om. Men det går inte, inte här, tråkigt nog. Därför har jag en block där jag skriver om allt som jag inte vill dela med mig till reaten av världen. Synd, det är i denna som jag skriverom mitt liv och hur jag upplever det. Det är där det står om allt som skulle kunna vara intressant läsning och det är det jag skriver bäst om. Synd att jag inte kan skriva ens i närheten lika bra om andra saker, synd att allt i bloggen blir samma, samma hela tiden och inte alls någon intressant läsning.

Någon gång kanske jag skulle kunna dela med mig om mitt så kallade "privata" liv, kanske i framtiden. Men detfinns ju så mycket hemligheter.

Nej slut på mina ilandsproblem.
"

Grattis Fia. <3

"
Grattis på födelsedagen Fiaminfina <3

Har varit i örbyhus nu ikväll och firat Fia som fyllde år. God tårta och massa goda kakor, sånt killar jag. Tack för det kära ni.

Innan på dag vaknade jag och Minella av att sus kom med tårta (min moster). Tårtan var för att fira mig i efterskott. Jätte tack för det sus.

Förövrigt är det otroligt roligt att se Minella och Alicia tillsammans. Först så ville Alicia kramas och Minella knuffade undan henne och sedan tvärtom och sedan ville Alicia kramas igen men inte Minella och då knuffade hon bort henne och då blidde Alicia arg och slog Minella. Jag kunde inte låta bli att skratta vilket man absolut inte får göra men jag tycker att det var så gulligt. Haha säta flickor, det ska bli roligt att se dem växa upp tillsammans och se hur deras relation utvecklas. Om dem blir som typiska tjejer är som kommer och skriker på mamma och säger att dem andra slog mig och den andra kontrar med att hon började slita mig i håret. Kommer Minella bli så stor? Hualigen. Älskade flickor.

Puss på min dotter.
"

Han hade lite mycket hår den där Hansen.

"
Nu är drömm veckan slut och imorgom börjar Fredag jobba vilket betyder att jag, Minella och gullisarna blir ensamma igen. När hans jpbbande väl har kommit igång har jag inget problem med det men när han precis har haft ledig vecka är de första dagarna så jobbiga då man är van att ha honom hemma och att jag faktiskt kan få sovmorgon varannan dag. Bye bye sov morgon :( Fast egentligen älskar jag morgonen med Minella, då är hon på gos humör och jag känner att jag kan sitta i soffan och dega utan dåligt samvete. Men att tacka nej till en sovmorgon går ju inte då jag älskar att sova och är jätte bra på det när jag får chansen förutom på kvällarna för då kan jag verkligen inte.

JA MEN NU kom jag på vilostår detta inlägg ska ju faktiskt inte handla om mina sömnproblem inte... Men när vi ändå pratar om sömn så ska jag försöka sova nu så man orkar upp imorgonbitti.

JAAA NATTI!


Det var en gammal bild.


Ja han hade lite mycket hår förut den där Hansen. Men jag tyckte om det. :)
"

Just nu är det ingenting speciellt.

"
Jag har lixom intr haft tid...
Igår när jag vaknade började jag storstäda, fast jag gjorde det här om dagen men just nu är jag och dammtussarna ovänner på riktigt. Är så less på att allt kommer tillbaka så snabbt. Efter blev det en promenad och efter det åkte vi och handlade. På kvällen kom mamma hit och åt middag så¨tittade vi på en film. Det var mycket trevligt.

Idag har det ännu inte hänt så mycket. Jag fick sovmorgon då de andra två åkte till stan, skönt lär jag säga. Men har i alla fall hunnit med att vikt tvätt och kastat in en ny maskin. Nu väntar jag på att Minella ska vakna så jag kan rasta snabeldraken och bädda i ordning i sovrummet. Undra om man ska ta en dusch så länge?

Nu blidde det lite tråkigt här i bloggen men så får det bli, Finns inte så mycket intressant att skriva om just nu.


Gammal bild på skrotan. <3
"

Begravning.

"
Idag var vi på Siws begravning, Fredriks mormor. Det var tungt men kändes bra att närvara. Även lilla Minella var med då alla barnvakter jobbade eller var på begravningen det gick helt okej. Måste säga att det är en mycket stor familj Fredrik har. Härligt att se.

Efter var vi hem till Emma och matte och fikade och efter det hem till mor och far en sväng men jag och Minella sa i princip bara hej och åkte sedan hem, Fredrik vart kvar där. Minella somnade som en stock när vi kom hem då hon knappt vilat under hela dagen men ändå varit glad. 

Minellas bedårade kusin Alicia är ju bara för söt. Kramade om Minella och gosade hela tiden och ville inte släppa. Älskade, underbara Alicia dina föräldrar har verkligen någon att vara stolt över.

Nej nu blir det mat och sedan sängen..
"

Aldrig utan min dotter.

"
Satt just och tittade på "den blå lagunen" och jag har för mig att dem alla tre dör i slutet men dem sov ju bara. Tur det satt med världens klump i magen. Har alltid tyckt det varit jobbigt när döden handlar om barn och djur men sedan jag fick Minella är det mer än bara jobbigt. Jag mår otroligt dåligt och tänker att tänk om det varit Minella, tänk om jag skulle förlora min dotter? Nej aldrig utan min dotter. Jag vill inte ens tänka tanken och mår sjukt dåligt just nu.

Hennes utveckling har verkligen satt sprutt sen vi åkte till Marocko.
  • Från nöjja sig med att titta så ska hon nu riva ner precis allt hon kommer åt. Hon atackerade min bakelse idag och det var kladd överallt.
  • Hon har lärt sig tittut och om du lägger en filt över henne drar hon ner den när du säger tittut och samma om man drar filten över sitt eget huvud.
  • Hon är en riktigt tiggis och har en speciellt läte när hon tigger.
  • Hon har en enxtremt ful gubbgrimas som är bedårande och hon är samtidigt socker söt.
  • Hon älskar att gå omkring och hålla i händerna
  • Hon är inte ett dugg intresserad av att krypa, kan stå i kryp ställning men nej hon vill bara inte.
  • Hon sitter själv.
  • Hon äter bra med mat och tycker till och med om oliver.
  • Hon är inte särskilt blyg utan vem som helst kan hålla henne men känner hon inte människan väl blir hon tyst men ler istället för att skratta men kan inte kalla henne blyg.
  • Hon kan säga mamma och babba. (pappa)
  • Hon älskar att jaga våran 15 åriga Chihuahua Chilina för att hon är för seg för att hinna undan, en riktig sat unge med andra ord. Fast vi har koll satt hon inte jagar den gamla damen för det får man faktiskt inte.
  • Hon sover i sin egen säng och somnar själv med välling flaskan på kvällen, vi säger och godnatt och går ut och till 95% somnar hon då.
  • Hon har fått 4 stycken tänder.
Ja det är mycket mycket mer men eftersom jag är så dum och inte skrivit någon lista tidigare som jag önskat att jag gjort. Inte ens skrivit i hennes bok när hon fick sina tänder. FYYY MIG!


På denna bild är minella alldeles färsk.
Allt för min dotter, aldrig utan min dotter. <3
"

Städa och fixa.

"
Imorse klev jag upp tidigt med Min dotter som inte ville sova lika länge som sin mamma. Efter att ha varit vaken med henne ett tag och fått i mig mitt morgon kaffe skulle jag lägga henne för vilan bredvid hennes far men det gick ju inte. Istället fick jag väcka och rycka upp gubben då min älskade och dumma hund spytt ner hela sängen istället för att hoppa ner på golvet.

Fredrik och Minella la sig på soffan och jag fick byta sängkläder, hänga tvätt och kasta i en ny maskin. När jag ändå var igång så passade jag på att fortsätta tvätta och städa. Så nu har jag dammat, rastat snabeldraken och torkat golvet. Skönt att ha det klart så att jag kan ha tankarna helt fria från det jobbigaste "måsten" som jag besitter för imorgon vill jag ha tankarna fria.

Nu ska jag bara duscha och så behöver mina hundar rastas sen så ska jag gå igenom lite kläder inför imorgon. Mina nya dyra byxor jag köpte i förrgår hade redan igår hunnit gått sönder. Jävla skit kvalité.

Nej nu tjatar gubben på att jag ska hoppa in i duschen så att han få gå ut till sin bil  någon gång.
"

Massa svammel.

"
gash. Sorry för mitt uppehåll. Haft lite torka och ite fullt upp. Igår tog jag tag i att sortera bland alla mina 15 000 bilder som jag skulle ha börjat med för flera månader sedan men inte orkat. JÄVLA skit data som valte att säga godnatt så allt försvann men glad att jag har en data nörd till kille som fick tillbaka alla bilder och även mindre smickrade saker som älskade Kim sparat på min dator. URSHA KIM! :)

Nej men idag har jag varit hurtig. Gick upp tidigt tidigt fast helt ofrivilligt för att Minella tyckte att det passade då. När hon en timme senare somnade för att vila så började jag storstäda, det behövdes verkligen. Har även strykigt mina nya gardiner satt upp den, tagit ner dem för det såg hemskt ut och sätta upp den gamla och så samma visa i ett annat fönster och fick stryka den gamla också, HUR TRÅKIGT SOM HELST! Men nu är det i alla fall gjort. Ska titta efter nya gardiner nu. En massa pengar slösade i onödan..

Har även blivit bjuden på lunch hos grannen hanna idag och det var mycket trevligt. Carro och Matilda var även där. Tack för det, det var mycket gott.

Nej nu leta efter nya gardiner och sen säääängen.

"

...

"
Jag orkar inte med fler lögner och ger upp hoppet om dig...
"

Vad skulle det vara?

"
Skulle ha åkt till stan med pappa men så blidde det inte så nu sitter jag i soffan med Minella bredvid mig. Hon har tusen leksaker men ska ändå ha just min dator och trycker på massa knappar satt det är svårt att blogga. Är bra sugen att åka ut och åka en sväng med Minella och försöka hitta på någonting roligt med vad skulle det vara?
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ