Tråkig dag.

"
Igår var Emma, matte, Alicia, Lelle, mamma, pappa och alla gullisar här och åt tårta som min snälla mamma hade bakat. Vi firade lite i förväg då vi åker utomlands på min födelsedag som är imorgon. Jag fick muggar av Emma, Matte och Alicia som var jätte fina, tack så mycket. Innan dem kom så städade jag här hemma så att det är hyffsat rent när vi kommer hem.

Idag är det mycket att göra. Gräsmattan ska klippas, läv ska krattas, vi ska åka till tierp och ta ut pengar och handla det sista. Ska även till Örbyhus en sväng och låna lite kläder av Alicia. Sen ska det packas och tvättas. Hualigen vilken tråkig dag.

Fredrik har jobbar natt inatt så jag, Minella Margit och Märta gick en lång promenad imorse och då somnade Minella. Jag sitter och slöar framför TV:n och ska slumra jag med hade jag tänkt.

Bye.

"

Grattis älskade Fredrik. <3

"
Stort grattis till min sambo Fredrik Hansen som idag fick sitt körkort. ÄNTLIGEN!
Så nu ska han ut och åka bil kan jag tänka mig. Det är i alla fall en lika stor befrielse för mig som för honom, detta kommer underlätta mycket. Grattis ännu en gång Fredrik. <3

"

Pappa och jag.

"
Min älskade pappa och jag.
Roligt att ha ett gemensamt intresse  med sina föräldrar. Thundercat med pappa, hästar och hundar med mamma.




"

Tarzan. <3

"

Älskade Tarzan <3
Saknar min ponny otroligt mycket. Oj vad han har lärt mig  massor. Han var ingen talang i varken hoppning eller dressyr. Har var i princip omöjlig att rida ut på. Så vad kunde man göra? Jag krävde inte mer hoppning när jag hade honom vi hade roligt tillsammans han och jag. Han lärde mig att vara orätt och bestämd. Vi var verkligen ett han och jag. Det finns ingen som förstått mig så bra som honom utan att prata med ord.

Det jag lärde mig på honom kommer jag ha nytta av i hela mitt liv. Jag älskar och saknar dig Tarzan. <3
"

Huliganen min <3

"

"

Totalt slut.

"
Känner mig helt slut. Så otroligt trött. All must gick verkligen ur mig här på förmiddagen. Skulle ha städat nu på förmiddagen och började lite smått men sen bara snurrade allt, jag orkade verkligen inte. Svårt att vara så trött med en liten vild liten huligan här hemma. + att mina två gullisar är otroligt uttråkad.

Så mycket som behöver göras men jag vill bara tra täcket över huvudet.
Jag ger upp. Det får se ut som styk här hemma.  Jag borde hinna fixa allt på Fredag.

Nu ska jag försöka underhålla 3 huliganer och be till gud att Fredriks skift går fort så han kommer hem snart.



Lägger upp en bild på min huligan alldeles stax...
"

Massor i massor.

"
Jag skulle kunna offra min ena lilltå för att få krypa ner i min säng där Minella sover nu. Men jag hinner verkligen inte det. Har massor att göra. Är ju så sjukt trött satt ord inte räcker till.
  • Hundarna ska ut.
  • Duscha.
  • Städa.
  • Tvätta klart fönsterna på baksidan som jag skulle gjort när jag kom hem men frös som en tok.
  • Sopa ännu en gång på framsidan då det blåst upp en massa gräs.
  • rensa ogräs på baksidan.
ja det finns en massa att göra. Allt detta helst idag satt det inte blir lika mycket på Fredag. Men det vet jag att jag inte kommer hinna. Fredrik jobbar så har Minella och hundarna själv. Sen kommer farmor och farfar  förbi tror jag. Men blir till att göra det värsta i alla fall. Detta med höst städning var inte roligt och då har vi en mycket liten gård. Stackars dem men super stor gård säger jag bara.

Nej duschen nu.
Puss.
"

Gillas att kunna lägga upp bilder från telefonen :)

"

En bild på Margit och minella fick bli den första.

"

Veckan.

"
Måndag:  (igår) Så var jag och red hemma hos Madde. HELT jävla underbart och vilket befriande känsla att sitta där. Som jag saknat det. Hästen jag red heter Casper och är ett halvblod, 8 år och en fux. ca 168-170 cm kanske? vet inte faktiskt. Hur Trevligt som helst i vilket fall.

Tisdag:
(Idag) Så skjutsade jag hem Minella till sin farmor. När jag kom hem rensade jag hela rabatten, sopade plattor, biluppfarten och vägen utanför. Sen så sköljde jag av allt med vatten slangen. Därefter tvättade jag fönster. Fredrik han klippte gräsmattan han. Efter det åkte vi till återvinningen och kastade sopor, sen hem till mamma och pappa för att byta till Fredriks bil sen till Mhedeby och byta till min bil sen till örbyhus och träffa underbara dotter som haft det bra hos sin farmor hela dagen. Där blev vi bjudna på mat och fika. Tack så mycket för det kära du. :) <3 Hann även med en fika med Lelle, Fredrik och min moster sus som kom förbi. Åkt som längst till örbyhus idag men har ändå åkt ca 21 mil, hualigen.

Onsdag:
Så ska jag försöka hinna städa i hemmet, sen kommer farmor och farfar förbi.

Torsdag:
Kommer (tror jag) en del av alla och firar mig i förväg.  Har även namnsta denna dag.

Fredag:
STORSTÄDA och packa.

Lördag:
Jag fyller 21 år och vi åker till Marocko.
Söndag: Förhoppningsvis ligger jag vid poolen i värmen. ÄNTLIGEN!!!

EN MYCKET UPPTAGEN VECKA!!!
"

Jag skulle behöva sova lite.

"
Efter frukosten vart jag sjukt trött. Skulle LÄTT kunna gå och lägga mig och sova en skvätt, skulle behöva det också då jag inte sovit så många timmar de senaste dagarna. Men jag ska inte gå och lägga mig, jag ska åka och rida. Ska snart dra på mig mina alldeles för små ridbyxor och åka till mamma och leta upp mina ridstövlar som jag hoppas jag kan ha ännu? Det borde jag ju kunna. Min hjälm bhöver jag inte leta efter för den hittade jag här hemma.

Jag har i alla fall fått en del nytta gjort idag och det känns skönt. Då kan jag gå och lägga mig med gott samvete ikväll, har svårt för at somna om jag bara degat hela dagen fast jag älskar att dega.

Minella är en glad prick idag och det gillas. För igår kväll var hon inte lika glad. Hon var sådär helt galet ledsen och jag fann ingenting som passade damen (det är så sällan det händer typ 4:e gången på 7 månader). Efter en massa skrik så fick hon vara med min mamma och laga mat och det var tydligen så intressant att hon glömde att hon var ledsen, tiggde en massa stekt potatis och sedan var hon glad resten av kvällen. Hon sprang emellan oss och tiggde potatis.

Nu när min älskade Margit blitt frisk så är Märta dålig istället. Hon har sovit med Fredrik hela dagen. Hoppas hon blir pigg snart min lilla fjärt.

Nej nu ska jag dricka kaffe satt jag inte somnar i bilen sen.
Puss.




Sommaren 2007.
"

Taggig rosenbuske.

"
klockan 09:00 la jag Minella och gick ut för att rensa ogräs. Hann precis med det innan Minella vaknade och då klädde jag på henne och satte henne i vagnen och så följde hon och Margit med ut för att titta på när jag bråkade med en äcklig och taggig rosenbuske som skulle bort. I en hel timme satt hon och tittade på när jag rensade ur hela rabatten på alla växter (bara jorden kvar som också ska bort men det tänker jag inte göra med Minellas leksakshink igen). Sen sköljde vi rent alla plattor och så gick vi in för att ge Minella lite lunch. Helt tyst va hon hela tiden vi var ute, satt bara och tittade intressant. Duktiga du, älskade barn. <3


Nu ska även jag försöka få i mig någonting att äta och sedan ska jag väcka Fredrik.  Jag ska nämligen iväg och rida om ett tag. =D





Här sitter hon och tittar på sin mamma som bråkar med rabatten. Älskade underbara du. <3
"

I bilder.

"

Vi var på promenad i skogen med hundarna.


Det uppskattade mina gullisar.


Börjar bli stark nu ja tycker Minella. Undra om hon lär sig krypa snart? Tror faktiskt Minella nästan skippar krypandet då det är mycket roligare att gå om mamma eller pappa sköter balansen. Kanske hon tar efter far sin? Har för mig svärmor sa att han aldrig kröp utan började med att gå direkt.


Morgon åk på farsan, haha vilken stil.
"

Idag ska jag rida.

"
Om Mikaela är nästan pigg kl 07:00 på morgonen så börjar hon då bli van att kliva upp med dotter sin. Men morgonen var inte så roligt, hundbajs fick jag torka och sedan så "klev" jag i äckel bajs någonstans. Har krypit på alla fyra här och letat vart men jag kan inte hitta det. Så nu blir det att torka överallt istället.. Som gräddet på moset när jag precis slagit mig ner i soffan så spyr Minella över hela golvet så fick lägga mig på alla fyra igen och torka upp det, hua.

Nu i alla fall har jag slagit mig ner med min kaffe medans Minella springer omkring i sin gå stol och leker med sina leksaker.

Idag ska jag rida för första gången på 2 år. Inte ridit sen jag sålde Erland augusti 2009. Sjukt nervös och sjukt taggad. Hästen jag ska rida heter Casper och jag tror han är 8 år gammal men inte säker, ett halvblod. Precis en sådan som jag önskar mig med andra ord. Tror ni jag kommer bli mer desperat efter en häst. Tack familjen Molén för ni ger mig möjligheten att få rida.

Nu ska jag titta vidare på händiga Manny med min dotter.
Hejsvejs.
"

Trött, seg och allmänt nere.

"
Idag är det en dag då jag bara vill dra täcket över huvudet och sova. Är trött, seg och totalt orkeslös. Ska snart hoppa in i en dusch och försöka bli lite piggare och gladare.

Fredrik bara jobbar och jobbar och det är så otroligt tråkigt och jobbigt just för tillfället. Men snart åker vi till Marocko och han är ledig med mig i en hel vecka. Åh vad jag vill åka nu, är så trött på min vardag för tillfället OCH ALLA MÅSTEN!!!


Liten Minella 2 eller 3 veckor gammal.
"

Butter bönan talar igen.

"
Så mycket hat man ser dagligen åt vilket håll man en ser. Det gör mig fan deprimerad och ännu mera butter.
Jag är inte ett undantag för hat, Jag är rätt bra själv på att hata. Men tråkigt är det. Tänk om man vore lite mer som Fredrik, den mest godtrogna människan jag känner, ibland lite för godtrogen.

I vilket fall så ligger min dotter och sover i vagnen och jag sitter ute på bron och nördar här. Väntar på min snälla mamma som varit och handlat bland annat ersättning åt sitt barnbarn. Ska även väcka mig sambo snart eftersom att Jessica och Daniel kommer. JAHOOO! Jag saknar min bästa vän. <3

Vad gör jag med då. Sitter och tittar hela tiden på en häst jag hittat och vill ha och tittar också och tittar på en massa andra hästar. Varför vet jag inte för det gör mig bara ännu mera desperat och det gör mig ännu mera deprimerad. Jag saknar verkligen att ha en häst. Tänk om det vore lika lätt att ha en häst som en hund, så underbart det skulle vara. ÖNSKAR att jag inte hade ett häst intresse för då skulle jag aldrig ha dessa problem.

Men jag sitter ju inte helt "sportlös" jag åker ju faktiskt Thundercat med min pappa. En bild kommer upp på det sedan som min farbror har knäppt på mig och pappa här för någon dag sedan. Tyvärr är ju det bara en sommar sport så¨får vänta HEEEELA långa vintern, tråkigt. -.-

"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ