Märta och dagmamma

"
Jag är glad att jag jobbar hela dagarna satt jag inte har tid att tänka. Det finns för mycket motgångar just nu, värst av alla är ju klart att min plutt ligger inne på Ultuna och mår mycket dåligt. Kom mer du hem ska jag hålla om dig som aldrig förr. Jag älskar dig Märta.
 
Sen vill jag säga lite snabbt också att Minella har världens bästa dagmamma. Man ser att Minella stormstrivs och hon kan till och med säga hennes namn. Det är stort för hon kan varken säga mormor eller morfar som annars är hennes favoriter. M är så lätt att ha och göra med och lätt och fråga saker om man är osäker. Känns tryggt att lämna Minella hos henne. Rekomenderar henne stakt. :)
"

Krossat hjärta

"
med ett krossat hjärta går jag och lägger mig. Ingen Märta som kryper ner under armen. Ingen Märta som ligger tött intill mig hela natten. Märta ligger inne på Ulltuna och hon har inga bra odds till att överleva. Jag finner inga ord till hur jag känner. Märta måste överleva.
 
Jag älskar ALLA mina hundar LIKA mycket men jag och ingen annan kan neka till att jag har en speciell relation till Märta. Vi står varandra väldigt nära varandra. Det är bara Märtas hund och det är mig hon tyr sig till här hemma. Är Fredrik ute med dem andra stannar Märta inne med mig. Som sagt, vi har en mycket speciell relation.
 
Det som stör mig allra mest med denna lilla skit är hennes damp utbrott (hon skäller när någon kommer) När Fredrik kommer hem 06:00 på morgonen och väcker Minella. men de senaste dagarna har hon inte ens lämnat sängen. Jag har aldrig förr velat att hon ska skälla men nu skulle jag ge mycket pengar för att hon skulle göra det.
 
Försvinner Märta kommer jag aldrig att bli hel igen. Hur ska jag överleva utan henne i allt detta? Hur ska jag orka kliva upp och inte bara dra täcket över huvudet?
 
Nej skriver jag mer ikväll så kommer jag bryta ihop. Jag går och lägger mig.
Godnatt.
 


Liten Märta bebis.
 
Ännu mindre nyfödd Märta bebis. Där vägde hon 135g och hennes
syster 109g. Då var hon inte stor inte.
 
"

Det gör ont

"
När oro rädsla och sorg möts känner man sig allt annat en stark. Min Märta är sjuk och blir bara sjukare. Det gör ont i mig att se. Nu ska jag krypa ner i sängen med Märta till intill mig.
godnatt.
"

"

Denna dress är ju bara för bedårande, kan inte annat än att älska den.

"

-15 kg

"

-förr helgen nådde jag äntligen mitt mål, nu har jag gått ner 15 kg.

"

Älskade gullisar

"

Har vi inte världens vackraste hundar? Hur lyckligt lottade är vi inte att de alls går jätte bra överens utan en massa bråk. De kan till och med dela matskål. Jag älskar er alls otroligt mycket små gullisar.

"

Vissa och andra.

"
Jag har jobbat hela veckan och haft fullt upp övrig tid med hem och familj. Troligtvis blir det jobb även nästa vecka  och jag har l¨ng dag imorgon satt blir nog inte mycket till blogga. Dessutom vill jag inte vika ut mitt liv till "vissa" människor som sedan snackar bakom ryggen med "andra" människor.
 
jaja sängen kallar. Godnatt
 
"

Finare stol finns inte.

"

Minellas otroligt fina stol som hon har här hemma. Den har pappas jobbar kompis gjort och jag måste säga att han är otroligt duktig. Jag ska se till att den här stolen bevaras i fint skick tills Minella blir stor och kan ge den vidare till sina egna barn. En finare stol finns inte.

"

"

I och med att jag har gått ner i vikt har jag självklart tappat stjärten på vägen. Varför försvinner det som jag var i minst behov av att tappa? Fast jag är hellre rumplös än att ha gigantisk rumpa. intressant ämne va? Är sjukt godis sugen och funderar på att äta lite chokladsås innan sängdags. Godnatt

"

"

Hela dagen har spenderats i förrådet då vi har rensat och tittat ut vad som ska säljas och inte. Alla minellas för små kläder har jag lagt i kartonger i storleksordning och vi har tittat ut vad som ska säljas och inte. Hälften av allt ska kastas. Gud va med timmar det tog och inte riktigt klart där inne ännu. Minella roade sig med alla saker och klättrade i sin gåstol och hade det roligt. Kladda ner sig med glass och kakor som hon fick av bäst grannen Monica gjorde hon också. Nej nu blir det natter för imorgon blir det jobb för både mig och Fredrik.

"

Stugan

"

Är otroligt trött denna morgon och känner mig ganska mör i kroppen. Känns som att sjukdom är på G men det har jag inte tid med då jag imorgon ska jobba igen. Skönt att ha någonting att göra. Igår hade vi i alla fall en otroligt bra dag på sjön med kräftor, grillat och gått sällskap.

"

En fantastiskt bra dag

"

Efter en fantastisk dag tillsammans med pappa, Minella och gullisarna så säger jag godnatt.

"

Lugn morgon.

"

Mammas tok flicka nu på morgonen. Dagen har börjat lugnt. Det tackar mamman i huset för. När pappan i huset går upp ska förrådet städas och huset dammsugas. Så snart är det inte mycket till lugn och ro.

"

Urk...

"

Jag börjar tröttna på det här nu... Att du ignorerar och skiter i saker och tig gör inte saken bättre. Fy jag vill inte ha med dig dig att göra.

"

Ute på äventyr

"

Har städat köket, toaletten och tvätt stugan. BARA alla andra rum kvar. Varför har jag väntat med detta så länge? Jag tar i alla fall en liten vila innan jag fortsätter. Har nämligen extremt ont i magen och har haft det sen igår kväll. Den vill sig inte riktigt längre. Sen ska också gräset klippas, förrådet städas och stora stenar ska hämtas till framsidan. Fullt upp med andra ord. Vila var det, Godnatt.

"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ