Fort nytt år.

"

Gott nytt år kära vänner. <3

"

Smak?

"

En dag som denna hade man ju velat känna smaken på set man äter, den lyckan har inte jag. Jag har nog aldrig förr tappat alla smaker och lukter på detta sätt? Bli frisk tack. Nog om det.

Hoppas ni alla kommer få en toppen dag.

"

ALLT!

"
Jag kan inte sova, för mycket tankar som snurrar i skallen. Min farfar som dog igår, Märta som är sjuk, smärtor i bröstet och ständigt ont i magen. Någon gång vänder det väl? Ångesten har börjat smyga sig på med för den delen.
 
Mer om vad som hänt får bli senare, jag orkar verkligen inte nu.
Godnatt
 
 
"

Ingen smak.

"
Fy bubblan. Känner ingen som helst smak av varken mat, dryck, godis eller annat. kanske ska passa på att leva på sallad som jag annars inte tycker om? Färkylning är inte min grej. Ska strax hoppa i sängen tillsammans med mina gullisar. Fredrik jobbar självklart natt.
 
Brände nyss mitt finger och en del av nageln blev till kol. Smart jag och int gör det. Nej nu ska jag dricka te och glo på ett riktigt kass film.
 
"

Älskade Märta.

"
Super duper dunder sjuk.. Känns som att jag snart kommer snyta ur mig hjärnan. Återkommande bröstsmärtor har jag också som kom långt innan förkylningen som gör mig lite orolig. Hoppas det försvinner i samband med en förändring som jag hoppas ske väldigt snart.
 
Som om det inte vore mycket redan vart mitt hjärta krossat igår.
Var in med Märta för att förhoppningsvis få henne friskförklarad men vilken käft smäll det blev när hennes värden hade fördubblats. Det innebär att hennes njurar fått sig en ordenklig smäll och inte kommer bli helt bra någonsin. Hon lider inte av detta nu och kommer kanske aldrig att göra det men som sagt så vet vi ingenting.
Hur blir det när hon blir sjuk? Hur blir det när hon blir gammal? Varför fiick hon detta, och kan det hända igen? Mycket frågor och inga svar. Per sa att vi ska försöka leva som vanligt och inte försöka oroa oss. En ständig oro kommer sitta i mig och jag kommer nog vara på min vakt och vaka varje tecken på förändring. Men jag ska försöka vara som vanligt i övrigt och hoppas på att hon kommer leva ett lågt lyckligt liv. Älskade Märta.
 
Nej nu ska den super sjuka jag snyta ur mig hjärnan och ta mig en kopp smaklös kaffe tillsammans med min far.
"

Jul

"
Haft en riktigt trevlig jul tillsammans med nära och kära. Fina julklappar har vi också fått. tyvärr har vi fått problem, Minellas leksaker får INTE plats!!! Det värsta jag vet är leksaker som ligger framme och jag vet inte hur jag ska bete mig för att gömma undan det. Behöver typ ett med dörr som jag kan klämma in någonstans och gömma alla leksaker i.
 
Har i alla fall haft en toppen dag men det är skönt att det nu är över. Nu läggervi julen bakom oss och ser framot. Jag har en del saker jag MÅSTE förändra för att jag ska kunna må bra, just nu känns det inge vidare om jag ska vara helt ärlig. Ligger i tankar om kvällarna och får svårt att sova.
 
nej inge klaga mer nu det är ju faktiskt fortfarande julafton.
Nattmacka och mys med mannen min. <3
 
"

Illa kvickt.

"
Mitt goda humör försvann illa kvickt här ikväll. Dessutom har jag gåt och blivit sjuk, Även Mira mår dåligt. Druckit hur mycket vattens som helst och spytt. Hoppas det bli bättre över natten. Själv ska jag knapra panodil för jag vägrar bli en gnällig sjukling imorgon.
 
Snart hoppar jag i säng och inväntar julaftons morgon. Min kära familj kommer hit på julfrukost. Så har vi aldrig gjort förut så det ska bli trevlig. Hoppas Minella blir glad för alla fina julklappar som väntar under granen. Fattigt att ha barn i jultider. ;)
"

Ny säng.

"
idag har jag storstädat men det känns fortfarande skitit så tänker börja om imorgon igen. Idag gick även Minella sista dagen detta år hos sin dagmamma. Hon kom hem med en täckning som nu sitter på kylskåpet och en julgranskula med pyssel på som hänger i granen, den finaste kulan någonsin och den förta hon gjort själv. Det ska följa henne i hela hennes uppväxt. <3
 
Idag fick vi även hem vår julklapp, en splitter ny säng. så glad. Vi bestämde oss för att inte köpa några julklappar åt varandra i år jag och Fredrik och istället köpa sängen tillsammans men jag köpte en julklapp åt Fredrik ändå som han redan har öppnat, ett par skor. 
 
Fick även ett besök av min moster och hennes karl. De drack en kopp kaffe och lämnade julklappar till Minella, så snällt av er. Efter det åkte jag med alla gullisar och Minella till en väg i skogen, mötte upp mamma där och gick en promenad. Minella åkte pulka, efter ett tag ledsade hon och då fick hon snällt gå. Hon tog tre steg och sedan åkte hon pulka utan klagomål igen. Visst lite lat den där damen, precis som mamma sin ;)
 
Nu ska jag strax inviga nya sängen och hoppas jag kommer sova toppen bra i denna. Stör mig bara på att vi inte har några sängbord och att den fula tapeten bakom är kvar. I januari blir det att slå upp panel och nya lister, köpa nya sängbord och tillverka en sänggavel. Ska bli roligt med lite förändring.
Nej nu ska jag inviga den fina sängen.
"

Grattis Niklas.

"
Idag har vi varit i örbyhus och firat Minellas farbror Niklas som fyller 22 år idag. Massa gofika, tårta, kaffe m.m.  Kusinerna har dansat loss och rivit allt i sin väg. Det är kärlek det.
 
Imorse hade jag beaök av min kära mamma ett par timmar då de hade strömlöst. Jag uppskattade sällskapet så det får gärna hända imorgon också.
 
Imorgon är Minella ledig och då ska vi ta oss ut med pulkan hade jag tänkt. fast hur jag ska lyckas med det tillsammans med 4 hudar i koppel är för mig ett mysterium? Måste ta mig någonstans där de kan vara lösa.
 
Nej nu kallar sängen men mina gullisar. <3
"

Virrpanna

"
Vet inte vad det är med mig men känner mig alldeles yr och borta i huvudet, känns som att jag tagit en sömntablett men inte gått och lagt mig typ. Tidiigare idag hade jag även ont i bröstet. Stress? Oro? Jag vet inte alls.
 
Hållt mig inne hela dagen tyd. Sov hela förmiddagen eftersom jag jobbade inatt. Undra hur jag ska kunna sova nu? Måste i alla fall försöka, ska upp tidigt med Minella imorgon och Fredrik jobbar natt. Ångest över att jag inte gått en lång promenad med hundarna, de är nämligen i stort behov av det. Imorgon blir det i alla fall en tur.
 
Nej nu ska virr pannan hoppa i säng och gosa med fyra hundar. <3
 
Känner mig i behov av lite solenergi. ;)
"

Lucia

"
Idag hade min kära dotter lucia på dagis och så fin hon var. <3 Tyvärr så ville inte damen alls vara med där framme, försökte inte ens utan hon fick sitta i knät från börja. Det gjorde oss ingenting då det var jätte roligt att se dem andra barnen. Jag är inte förvånad över att Minella inte var bekväm i detta då hon inte är så mycket för att showa iför andra än mamma och pappa. Det kommer med tiden. Efteråt bjöds det på gofika med trevligt sällskap. Imorgon ska jag träffa två ur det sällskapet, Ida och Åsa och det ser jag verkligen fram emot. Så super trevliga tjejer. <3
 
Känner att detta kommer bli en sömnlös natt tyvärr. Hur kan man vara dödligt trött men ändå vara så otroligt rastlös och har noll ro i kroppen? Jag älskar ju att sova men hatar att gå och lägga mig. Varit såhär i flera år nu och det börjar bli lite jobbigt. Önskar jag hade en av knapp. 
 
Alla gullisar är hemma och ska straxx slå på en film och gosa ner mig med dem.
 
 
 
 
"

varm säng.

"
Pust och stön.. Sängen kallar ikväll är Margit hemma= en varm säng. <3
Fredrik jobbar fortfarande natt som han fortfarande gjort de senaste veckorna och kommer göra ett tag till framöver. Visst det gåt jätte bra menkan inte neka att jag saknar honom lite, mest jobbigaste är att han får ligga kvar i sägen på morgonen och jag måste kliva upp.. Men som sagt det fungerar. Mer tid för mig själv med Minella samtidigt som Fredrik får träffa henne mer själv och det är ju det som är det viktigaste.
 
Jag vill jobba nu..
 
Bebis Mira, där hade hon öronen perfekt. <3
 
"

hur?

"
Hur jag har lyckats hålla vikten är  för mig ett mysterium. Har inte rört mig på hela hösten då jag verkligen haft noll lust och äter som en häst gör jag med, i alla fall kvälls tid. Men 3 ynka kilon vill jag gå ner då jag nått mitt mål, kanske dags att ta tag i det snart? Ja en annan dag, först ska jag fokusera på lite annat viktigt. Dessa kilon kanske försvinner när jag börjar rida igen?
 
Mina "propp" ljusstakar.
 
Super gamla kavat skor.
 
Minellas nya pyjamas.
 
 
"

Dyrt att krocka bilar...

"
I jul hade Fredrik och jag tänkt köpa oss en säng till oss själva men det är ju bara att FET GLÖMMA!! Duktiga, extremt klantiga Mikaela backade nämligen in i en bil tidigare på förmiddagen, typiskt och dyrt... Jaja, jag får trösta mig med att jag strax innan denna händelse sökte mitt dröm jobb. Jag skulle bli så lycklig om jag fick detta jobb så fjärilarna i magen skulle flyga ihäl mig.
 
Annars då? Handlat mig ännu mera fattig i stan idag i samband med att Milli och Mira blev ryckta vilket även det kostade en massa pengar. Känner mig urfattig just nu, kanske därför julen inte är min absoluta favorit högtid? Visst jag älskar att handla paket men jag gillar inte när det springer iväg och ändå kan jag inte låta bli? Kvinnor, kvinnor.
 
Handlat lucia linne till min älskade dotter som ska lussa imorgon och det ska bli så roligt att se. Idag bakade Minella pepparkakor hos sin dagmamma som hon hade med sig hem och om hon var stolt? Hon var även snål och ville verkligen inte dela med sig av dessa. ;)
 
 
 
"

Ett litet kärleksbrev

"
Ett inlägg till min äldksde sambo. Du finns alltid där när jag behöver dig. Du ställer alltid upp och du fångar upp mig när jag faller. Du står alltid där beredd. Det finns saker som ingen annan man någonsin kunnat ge mig som du kan. Trygghet, ömhet och så stor kärlek. Jag skulle kunna säga tusen bra saker om dig men som jag behåller för mig själv. Istället säger jag att det finns ingen vackrare pappa än Fredrik. Att se honom tillsammans med vår dotter är som att få hjärtat kokat i ren lycka. Fredrik Hansen är en fantastik pappa till vår fantastiska dotter. Det finns ingenting som skulle kunna komma dem emellan. Jag är stolt att jag fick barn med just denna man, för som sagt, det finns ingen bättre pappa (Förutom min egen då:P)
 
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ