Mitt lilla liv.

"

Vad vore jag utan dig?

Go och glad kexchokland


Minella gillar inte skor, syns det?


Minellas fina födelsedags tårta.


Jag kom på här för ett tag sen att jag har ju inga bilder ifrån hennes första jul och inga bilder ifrån hennes första födelsedag. Vad tänkte jag med? Det är ju två viktiga händelser som man vill minnas och ha kort på. Typiskt mig.
"

Tumme ner.

"
Jag är inte så jävla duktig när det handlar om att komma till skott. Men när jag väl gör det så vill jag ju att det ska bli riktigt gjort och när man då möts av fjasko blir man ju inte sådär super lycklig. Dags att börja om på ruta ett. jag blir så irriterad och känner noll lust till att i huvudtaget göra någonting åt saker och ting.
"

Varit dött här ett tag.

"
Det har varit dött för mig på bloggen ett tag. Jag har haft fult upp och tankarna på annat. Det har varit jobb, sjukhus, mera jobb, trimmning av Margit, klippt av allt mitt eget hår, och kalas firande. Minellas farmor kom hit i Fredags och firade Minella. Hon fick en fin bil som Minella tycker jätte mycket om. Jag och Minella har även varit hos Isa på kalas (isa är grannens 2 åriga lilla tjej). Otroligt glad att vi fick komma över och fira mer er. Roligt för Minella att träffa lite andra barn och roligt för mig att träffa lite nya vuxna. :)

Idag har Minella och jag varit i stan och trimmat Margit och nu på kvällen har jag faktiskt lagat Middag, Känner m ig otroligt stolt över det för det händer ju inte så ofta. Hoppas mannen min blir glad. När jag kom hem från stan såg jag att Fredrik hade  gjort en massa han också och det är jag väldigt tacksam och glad över det.

Jag trivs ganska bra i min nya frissa. Okej jag gillar det bättre som långt men jag var tvungen att klippa av mig det då det var så trasigt och bara ramlade av. Frisören gjorde det otroligt bra och fick till det riktigt fint. Skulle även ha färgat det mörkt då mitt hår inte kommer klara av blekning mera men hon ville inte färga det  då det är så pajjat och jag är faktiskt glad att jag får ha det ljust ett tag till då jag trivs bäst i det.

Nej nu kom min man äntligen hem från jobbet.
Ha en trevlig kväll (natt).
"

.....

"
Jag tänker inte fälla fler tårar för någon som inte förtjänar dem.
"

22 februari gjorde vi detta.

"
Igår hade vi först besök av Minellas gammel moster (min moster) Minella fick fina presenter och så fikade vi. På eftermiddagen kom Minellas gammel farmor och farfar (mina farföräldrar) även Minellas mormor, morfar och såklart extra morfar Lelle. Vi fikade en massa och lekte med skrutten. På kvällen bjöds det på mat hemma hos mina föräldrar och när vi kom hem så var Minella så trött att hon somnade i bilen och vaknade inte alls när vi lyfte över henne i sängen såklart drack hon sin välling men det i sömnen (vällingen kan man ju inte missa det är ju dagens bästa mål enligt min dotter).

En bra och lugn dag. Idag hade jag tänkt bjuda över lite annat folk men jag hade andra ärenden inne i stan som jag int sett fram emot men nu är det klart och det är ju i alla fall skönt.
"

Minella 1 år. <3

"
Igår fyllde min dotter hela 1 år. Hur kunde tiden gå så fort? För ett år sedan vil den här tiden hämtade mamma mig, Fredrik och Minella på BB. Äntligen skulle vi få åka hem, äntligen var Minella med oss utanför magen. Hon var en stor flicka redan då precis som nu fast ännu större. Hon låg i min famn, soov på min mage och man kunde verkligen stirra sig mätt på henne, det kan jag fortfarande göra. Men nu längre är hon inte sådär liten, sådär nyfödd. Nu pratar hon, nu går hon. Jag tittar på henne just nu och jag kan inte annat än att le. Hon gömmer sig med huvudet bakom TV:n och leker tittut med mig.

Jag minns hur stolt jag blev första ången hon jollrade, jag minns hur stolt jag var första gången hon vände sig. Nu tar man allt detta som självklarheter. Minella är verkligen min skatt. Hon har förändrat  mitt och Fredriks liv totalt och allt till det bättre. Hon betyder mer för mig än ord kan förklara och innan jag fick henne trodde jag att jag visste vad kärlek var men så fel jag hade. Kärleken jag känner för Minella är verkligen stark och helt otrolig.

Jag vill se dig växa upp, jag vill se dig börja på förskolan och jag vill se dig få ett jobb. Jag hoppas verkligen att jag kommer få uppleva allt detta. Jag vill alltid finnas där för henne och hålla hennes hand när hon behöver det.

Jag älskar dig Minella. <3
"

1 år idag.

"
Idag är det ingen vanlig dag för det är Minellas födelsedag hurra, hurra, hurra.
(dagen är slut om några minuter men det spelar ju mindre roll)

Grattis till min älskade dotter.

Första bilden på våran lilla tös <3
"

Tack.

"
I torsdags var familjen min i Kista på husvags mässa. Det var trevligt och Minella ÄLSKADE att springa omkring där som en galning. Hon ville absolut inte bli lyft. Efter mässan åt vi fyra små rätter och hade det allmänt trevligt. Minella fick sitta i en liten kundkorg när vi handlade och där satt hon bra våran lilla skatt.
på alla hjärtans dag hade vi Marianne, Svante och Sofia här på middag. Jag har försökt ladda upp ett inlägg om det tidigare men min telefon ville sig inte riktigt. Trevligt att träffa dem alla och så fick vi jätte fina blommor av dem. Tyvärr ligger bilden på telefon och den krånglade så svårt att få upp den just nu.

Tack för en trevlig tisdag familjen Backlund
Tack för en trevlig torsdag familjen Göthland.
"

Kort.

"
Varför kunde jag inte ha väntat tills på månag men att klippa av mig håret? Nu måste jag ju gå med detta hela helgen och dessutom över min dotters födelsedag, det jag jag ingen lust med men får tänka på att ju fortare det blir gjort ju fortare växer det ut igen.

Såhär kort hår har jag just nu men det kommer
bli betydligt mycket kortare.
"

Vad hände?

"
Jag har väldigt dålig hår kvalité och har alltid haft. Extremt tunt och allt annat som man kallar dåligt. All färgning och en graviditet gjorde ju också sitt. Nu kan jag inte skjuta upp det längre, nu kan jag inte längre blunda för sanningen så innan jag ångrar mig igen så tog jag helt enkelt saxen och kapade skiten. sagt och gjort jag ser galen ut. Detta gjorde jag bara för att nu kan jag inte längre undvika att gå till en frisör och nu vill jag inte längew skjuta på det.

Detta var all längd jag hade. Kan ni då förstå hur mycket mitt hår gått av och hur tunt det faktiskt är?
"

Tack hjärtat. För lampan parfymen och blomman. <3

"

"

Gå ut nu?

"
Vädret får mig att inte vilja gå ut alls.  Jag kan tänka mig att gå till och från bilen och på sin höjd ut med hundarna men sen drar jag gränsen. Fast egentligen ser jag inte skillnaden på denna dag och någon annan om jag tänker efter!?!

Snart fyller min dotter 1 år.
"

11-02-22 den bästa dagen någonsin.

"

Jag kommer aldrig glömma första gången jag såg dig. Du förändrade mitt liv.

"

Gotta dig inte allt för mycket.

"
Du får det att låta som att du är räddaren i nöden och utför mirakel som jag misslyckades med. Det är inte direkt sanningen. Du har helt enkelt inte insätt kunskaperna fören nu det är bara det. För jag misslyckades inte snarare tvärtom, jag tycker att jag lyckades på alla plan. Du har bara kommit ikapp nu och det var det som krävdes för förändring, jag var där för länge sedan. Gotta dig inte allt för mycket. Innerst inne vet du att jag var där först. Tråkigt va? ;)

"

OC och is.

"
Jag fryser. Varit ute en sväng på isen både igår och idag. Igår hade jag turen att Sandra var med men idag fick jag stå ut med gubbarna själv. Vi som skulle till Bennys och äta men så långt kom vi inte. Nej jag föredrar gummi båt på sommaren istället för att leka ute i denna kylan, den som inte håller med mig må va tokig. ;)

Hade Fredriks bror med familj över här om dagen. Det var trevligt och barnen leker så fint. Nej nu ska jag åka hem och titta på OC. Det är det bästa som finns ju och det har jag inte insätt fören nu? Vart har jag varit alla dessa år?

OC <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ