En vän som ingen annan. <3

"
Har ni någonsin haft en vän som ni alltid kunnat berätta allt för och hemligheten aldrig gått vidare? Har ni haft en vän som ni delat sorg, blod, besvikelse och tårar med och varit otroligt osams med men som det bara inte går att förbli ovän med längre än en dag och då bara kramat om varandra och glömt allt som som hänt. En vän du skulle kunna göra allt för även om det innebar en sån stor sorg för dig själv? Det har jag.

Du tog med mig en del av mitt hjärta ner i graven.

"

BLOCK-ering.

"
Det är farligt att skriva blogg inlägg sent på kvällen, känslorna blir starka då.  Jag tror jag skulle ha många läsare om jag skev allt som jag skriver i min privata bok om kvällarna. Där finns det mycket smaskens ska jag säga er. Synd bara att jag inte vill dela med mig av det, synd att det är alleles för privat. Där skriver jag om allt mellan himmel och jord, då tid och nu tid. Om hur det var innan jag träffade Fredrik innan jag slutade med det som faktiskt var en stor del av mitt liv. Där jag skriver för att ibland få ut min älska över en händelse eller person. Ja som sagt, där finns det mycket smaskens.

Nej ska jag krypa ner i min säng och glo på en film, Harry Potter som vanligt.
Godnatt mina läsare (de får jag i alla fall har).
"

BLOCK-ering.

"
Det är farligt att skriva blogg inlägg sent på kvällen, känslorna blir starka då.  Jag tror jag skulle ha många läsare om jag skev allt som jag skriver i min privata bok om kvällarna. Där finns det mycket smaskens ska jag säga er. Synd bara att jag inte vill dela med mig av det, synd att det är alleles för privat. Där skriver jag om allt mellan himmel och jord, då tid och nu tid. Om hur det var innan jag träffade Fredrik innan jag slutade med det som faktiskt var en stor del av mitt liv. Där jag skriver för att ibland få ut min älska över en händelse eller person. Ja som sagt, där finns det mycket smaskens.

Nej ska jag krypa ner i min säng och glo på en film, Harry Potter som vanligt.
Godnatt mina läsare (de får jag i alla fall har).
"

Städat.

"
Jag har gått och blivit sjuk. Jag som brukar klara mig men icke denna gång. Jag struntade i det och städade istället. Jobbigt att flytta våran monster soffa helt själv för att komma åt med dammsugaren, snacka om att det behövdes men var jobbigt. Nu är i alla fall allt rent och fint, nya rna sängkläder, mat i magen och duschad. Kvällen kan då inte bli mer avslappnad. SKÖNT!

Ska nog hoppa i sängen snart, skulle behäva sova då kroppen  är helt slut men jag är inte trött. Jobbigt läge.
"

NÖRD!

"
Nu har Fredrik sålt lite teknik saker satt nu kanske han flrtjänar att köpa en halv tv?!? Snubben lär ju ha undrat varför vi har 12 datorer , 6 xbox och ett ps3 bara ändå sådär. Bli aldrig tillsammans med en teknik nörd, dem är verkligen nördiga.
"

Jag bokar.

"
Idag har jag, Minella, mamma, pappa, Lelle och alla gullisarna gått upp till bramsön och grillat korv. Minella åkte pulka och vi andra gick, det är ju en bit. Hade i alla fall jätte trevligt men var otroligt trött när vi kom hem. Blir nog att krypa i kojjan snart.

Ska upp tidigt och ringa ett viktig samtal imorgon och sen troligtvis hoppa i kojjan igen. Skulle verkligen behöva hinna med en storstädning imorgon men skulle även behäva hinna med att göra en annan viktig grej. Hualigen, jag är verkligen helt slut som människa, vill vila men tiden till det finns inte just nu. jaja F ska jobba ett skift till sen ledig hela veckan och det är skönt.  Jag bokar en städ dag och en ta det lungt dag i alla fall.

nej nu svamlar jag.
Godnatt.
"

Jordgubbspung

"
haha vart jätte nyfiken på att veta vilken "jordgubbspung" är. Snälla skriv vem det är öppet här eller i privat mail. Tack för den fina kommentaren i alla fall. :)
"

Kärlek i bilder.

"


Vi, en familj. Jag älskar er mer än vad ni kan tro. Mer än det går att beskriva i ord.
Jag andas för er, lever för er. Ni är ljuset i mitt liv.Jag ber er att INTE ta bilderna, dem vill jag behålla för mig själv.

"

Sjuk sak med mig. Andra stycket.

"
Kom på här nu ikväll att jag saknar att bara ligga en hel dag i soffan och glo på serier, inga måsten i huvudtaget, inte ens gå utanför dörren, sova länge och lägga sig sent. I alla fall för en dag skulle det vara helt underbart. Men det skulle inte dotter tillåta, hon skulle inte gilla det alls, synd det. men om 15 år kommer jag kanske ha tid för det när Minella är ute och ränner.

Nu ska jag sova till en Harry Potter film.
Jag har somnat till "Harry" de senaste månaderna. Fastnat helt för Harry så jag tror Fredrik har ledsnat. Jag är en periodare. Just nu kan jag bara somna till harry och om ett par månader kan jag bara kanske sova till en Beck film  och så håller det i sig ett par månader och sen är det en annan film. Jag faller mest tillbaka på Harry då jag gillar dem. Finns bara en regel: Jag måste kunna filmen utantill för annars fastnar jag och blir för intresserad och då kan jag inte sova. kan jag den utantill behöver jag inte titta utan bara lyssna för jag ser filmen inne i huvudet.

Haha Detta är en av alla sjuka saker som jag har för mig. Jag tycker verkligen synd om Fredrik som får stå ut med mig.
"

Stan.

"
Hejsan!
Känns som att mina tinningar kommer explodera snart. Jag vill inte bli sjuk.

Idag har jag varit i stan med Minella och pappa. Blev lite smått som jag egentligen inte alls hade råd med.
När Fredrik kom hem åkte vi hem till mina päron på middag, jag har ätit middag hos dem hela veckan. Tack för det. <3

Imorgon ska jag, Minellla, mamma, pappa och alla gullisar upp till stugan. Förhoppnigsvis Lelle också har ej frågat. Minella får åka pulka och vi andra gå. Jag vill med åka. Hundarna kommer bli galet lyckliga. Vi ska grilla korv.

Nu vanilj te och sen godnatt.

"

Nya tänder och matat med svans.

"
Min dotter får min verkligen att må så mycket bättre.
Imorse vaknade jag av att hon tvingade in vällingflaskan i min mun och när jag tittar upp sitter hon precis intill mig och ler. Fredrik hade hämtat in henne inatt. Inte allt för vanligt att hon vaknar natte tid men jag märkte redan innan vi somnade att hon sov otroligt oroligt.

När jag sen satt och drack kaffe med Märta i knät kom Minella och gosade med mitt ben, hur söt är hon inte? Sen hittade hon Märtas svans, När Märta då tittar upp och undrar vad hon håller på med så försöker Minella pressa in svansen i munnen på Märta, Snällt att bli bjuden på sin egen svans eller vad säger ni? Nu lät detta hårdhänt men så var det inte, Hon får nämligen inte vara hårthänt på dem men om hon inte drar i dem får hon gärna utforska dem och Hundarna tillåter det just för tillfället vill säga. Ingenting utan att dem tillåter det.

Förövrigt hittade jag en ny tand i Minellas min igår. Jag visste att det var en på G men jag visste inte att det skulle komma en tand där. Så troligvis kommer det fler mycket snart.

"

Pulka.

"
Precis varit ut på en promenad med pulkan. Fick med Fredrik då det är tråkigt att gå själv men det är faktiskt bra mycket trevligare att gå själv med med en karl som gnäller på allt som gnällas kan.  Hundarna och Minella vart i alla fall glada och piggare med lite frisk luft.

"

Man ska inte lyssna på karlar.

"
Hello!
Idag har det varit fuööt upp för familjen Götland/Hansen. Vi har varit i örbyhus och badat och efter det sa vi hel till mormor och morfar. Sen åkte jag och övade på lite ting. Jag tror jag är kung på detta nu!!! ;)

Just nu sitter jag helt ensam hemma. Hur länge sedan var det inte jag gjorde det? Riktigt skänt faktiskt.Idag såg Fredrik köksbordet jag ville ha från början och han sa att det var mycket finare. Men när vi skulle köpa det var det ju inte det !?!? så nu har jag ett köksbord jag egentligen inte vill ha för att han ville det men nu tycker han som jag. Fane mig Fredrik Hansen.
"

Minellas önskelista.

"
Eftersom så många andra lägger upp önskelistor tänkte jag också göra det eftersom min älskade dotter fyller ett år här den 22 februari.

Önskelista:
  1. En ponny.
  2. En häst till mamma satt hon kan rida med mig.
  3. En hund.
  4. Ett hus till mamma och pappa satt jag kan ha min häst hemma på gården.
  5. En snygg bil som jag, mama och pappa kan åka i.
  6. nya snygga hallmöbler att lägga mina vantar i.
Ja det var Minellas önskelista till hennes 1 års dag. Hon sa allt detta till mig satt det är hennes ord, inte mina.

"

Otroligt klantigt skrivet.

"
När man läser häst annonser där det låter alldeles för bra för att vara sant och dessutom till ett billigt pris och längst ner i annonser står det att hästen säljs för att man inte har råd att ha den kvar men kan tänkas byta mot en annan häst.

Sånt får mig att dra öronen åt mig. Hur ska man ha råd för denna "nya" häst om man inte har råd för den man har? Vad är det som gör den hästen billigare i drift och vad är det som gör den man säljer dyrare? nej det är någoting jag tycker är otroligt klantigt skrivet i en annons. Klart man börjar fundera över vad det är för "fel" på denna häst. Kanske bättre då att skriva som det är. tex, det är en duktig och trevlig häst men som jag tyvärr inte passar ihop med och därför förtjänar han att få komma till någon som han passar bättre ihop med.

Nej sådant förstår jag mig verkligen inte på. Vad tänkte du där liksom?
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ