Kärlek.

"
Äntligen har Fredrik lagt över mina 2500 bilder från telefonen till datan. Nu kan man kanske knäppa lite nya bilder. Äntligen ska jag få tillbringa några dagar med min älskade familj och bara vara. Det behöver jag, det behöver vi.


Jag trodde inte att man kunde älska en person så mycket som jag älskar dig.
Du är otroligt viktig för  mig och jag ska göra allt i min makt för att du ska få
en bra start på livet. Jag älskar dig, jag älskar dig såå otroligt mycket. <3
"

Lekparken i bilder

"


Lite bilder från när vi var i lekparken. Det uppskattades mycket av lilla älsklingen.
"

Gullisar. <3

"
Sitter och tittar på bilder från när Märta, Malou, Malte, Margit var valpar. Bilder på när Knutte, Flisa, Pysen och Fritte fortfarande levde. Jag saknar dem så otroligt mycket och saknar tiden då de vi har var små.

"

Född till omständig.

"
Appen bappen vill inte fungera riktigt har har därför problem med att få upp bilder. Måste ladda upp på facebook, spara den i datan och sen upp hit och det orkar jag inte hela tiden. Allt detta för att jag inte orkar ta in alla bilder från telefon till datan. Fast tänker jag efter så är ju det jag gör bra mycket mer omständigare!?! Jag är född till omständig.Känner ni igen mig?
Vad hände efter Fredrik kom in i biden undrar jag!?!
"

Emetofobi.

"
Jag märker hur dum jag är när jag inte kan träffa en människa för att den människan har träffat en annan människa som har träffat en tredje människa som är magsjuk. Jag är inte emetofob jag lovar...

Jag är livrädd för magsjuka. Tycker inte om att att flyga, åka ålands båt, gå på bio, åka buss m.m. för att någon skulle ju kunna spy och det ger mig inte möjligheter att fly. Det blir värre och värre hela tiden. Hur botar man detta?
"

Kött ätande dinosaurier.

"
Jag är så trött så trött. Känns som att jag vill att denna natt ska hålla i sig förevigt. Känns som att jag vill åka iväg på hotell och bara sova, då ser man inga måsten som behöver göras utan det finns det städare till. Man kan ligga och slöa utan dåligt samvete bara vara.

Ja ungefär så trött är jag. Väntar på att min sambo ska komma in till mig som just nu tröstar lilla dottern som vaknade och var lite ledsen. Men det är tyst så jag hoppas han kommer snart och att lillan får fortsätta sova i lugn och ro.

Jag har de senaste nätterna drömt så sjuka, jobbiga tankar satt jag vaknat hela tiden skräckslagen. Det är det jobbigaste med att få barn tycker jag. Nu är det inte bara mitt ego jag som ska fly i mina drömmar utan nu finns även Minella där. Så jobbigt att drömma att mitt barn blir utsatt för de mest vidrigaste sakerna. som til exempel när vi fick gömma oss i ett kylskåp för att inte bli uppäten av en dinosaurie. (att drömma om kött ätande dinosaurier är en av de jobbigaste drömmarna jag vet, efter drömmen om ett elakt piano förstårs.) Ja jag är dum i huvudet men jag har en otroligt vild fantasi ska ni veta. ;)

Om jag inte vaknar av drömmar så vaknar jag av att jag måste upp och kissa som är typ 3-5 gånger ungefär. Inte direkt roligt och det är sjukt drygt.

Nej nu har nog sambon somnat där inne så nu måste jag hämta han.
nog om svammel. GODNATT!

Btw.
Ni är fan otroliga. Mer dummare får man leta efter...

"

Får man säga?

"
Får man säga: Nu sover äntligen barnet? Minella har verkligen inte varit rolig idag. Bråkig, trotsig och allt man kan komma på. Nu sover hon i alla fall och jag hoppas hon vaknar gladare imorgon.

Jag ska ta tag i mig själv nu, leta lite jobb att söka, läsa min läxa, äta? och ja... Finns jur mycket som helst att göra.

"

oslagbar.

"
Kursen igår var oslagbar.
"

Trots!?!

"
Vi välkomnar trots och humör. Jag sitter just nu i soffan och andas ut. Minellas humör är inte alltid att leka med. Alla hyss hon har börjat fått för sig är heller inte att leka med. Har sprungit ihjäl mig nu på förmiddagen.

Fredrik jobbar 10:00 till 22:00 idag så det betyder hel dag för oss flickor. Har även Nyx här som har sovit över och ska göra det inatt igen. Mina hundar är ju vana när Minella sätter skriket till och går då undan och lägger sig, det gör inte Nyx. Stackarn är inte van men det kommer nog. Gullisarna ligger just nu som en stor boll tillsammans i hundpuffen och myser.

När Minella vaknar måste jag försöka ta mig till skogen så att hundarna får springa av sig lite och leka satt de inte blir allt för uttråkade då jag inte har samma möjlighet att leka med dem alla tre när man är ensam med barn.

Nej nu ska jag andas ut, ta mig en dusch och kanske få någonting i magen.
"

Min Margit är för smart.

"
Min hund är för smart.
När jag var på toa så passade tydligen Margit på att rensa min matlåda som stod kvar på vardagsrumsbordet. Hon hörde mycket väl när jag var påväg ut för jag hörde en duns. Fattade inte vad det var men visste att det var någonting så Margit är dålig på att ljuga. Märker till slut vad hon gjort och hon blev nog lite så skraj och fick brått ner och välte matlådan på väg ner från bordet. Hade hon inte gjort det hade jag ingenting märkt.

Det är inte första gången det händer. Alla som känner mig vet att jag har otroligt många socker bitar till mitt kaffe. När vi bodde i Tierp och jag drack kaffe på morgonen kunde jag ta ett par klunkar och sedan gå ut och röka. När jag kom in igen var det alltid några socker bitar mindre på bordet. Jag funderade alltid och tänkte för mig själv, har jag redan ätit så många socker bitar? Fattade inte sanningen fören den dagen Margit missade att jag kom in igen och jag fann henne på bordet påväg att sno en sockerbit.

Då har hundfan varje dag knyckt 1 eller två socker bitar. Hade hon tagit alla hade jag direkt märkt det men eftersom att hon alltid tog "lite" så märktes det inte. Haha, efter det fick jag gömma socker bitarna. Helt sjukt. En gång snodde hon allt mitt fläsk men lämnade sås och potatis, tydligen var det alldeles för gott att hon missade att lämna. Men hon låg alltid i puffen när man kom in och såg lagom oskyldig ut. En dag satte Fredrik upp kamera och det avslöjade henne yttligare en gång.

Älskade lilla smarta Margit. Jag älskar dig fast du gör dessa satyg och snor mat. Lite stolt är man ju också. Du är ju trots allt smart, detta skulle ALDRIG Märta komma på. Hon snor allt hon kommer över. Dessvärre är hon ganska liten och får inte lika många möjligheter.


Margit som bebis. <3
"

Tvångstankar.

"
Om ni bara visste hur det är med dessa tvångstankar. Då kanske ni inte skulle skratta längre? Skulle kunna skriva i en evighet om detta men det känner jag mig inte redo för. Tänk er bara för.
"

Inte utan min Iphone.

"
Gick upp ap tidigt idag för att åka till arbetsförmedlingen. Hade tänk hinna duscha och dricka kaffe innan jag väkte Minella men ack så fel jag tog. När jag skulle lägga på henne täcke flög hon upp glad och pigg redo för att kliva upp.

Minella fick följa med mig till arbetsförmedlingen. Fick en del "sura" blickar men det skiter jag i och de som tittade snett fick sig en knäpp på näsan för Minella satt så fint hela mötet och sa inte ett ord. Mindre roligt att mötet inte gav mig någonting alls, då jag extra jobbar passar just detta inte mig, suck... Det visste ju dem sen innan satt det kändes mindre roligt att stressa ihjäl sig denna morgon för ett möte på 30 minuter som inte ens var aktuellt för mig?!? Kunde de inte istället ha skrivit ett brev och skickat ut?

jaja, hämtade mina hundar, åte till mamma på en kaffe, hem och slöa lite, till stan och köpa mig en mindre resväska, hem till föräldrarna igen för fix av bil. Själv gick jag där en timmes promenad med alla hundarna och Minella. Hon slocknade i vagnen och vaknade precis till vi kom tillbaka.

Imorgon ska jag hämta ut mitt nya pass och så ska jag hålla fingrar och tår för att fega jag ska våga göra någonting jag aldrig trodde att lilla jag skulle våga. Vi får la se?

Men måste till mamma och skriva ut lite papper också,  Fredrik har krånglat till det för mycket med vår egen så jag fattar ingenting. Jag passar bättre hemma på sten åldern fast med Iphone, den kan jag ju faktiskt inte vara utan.

Nej nu babblar jag i natt mössan.
Godnatt.

"

Lekparken.

"
Idag har jag, Fredrik och Minella varit i lekparket och lekt med lill trollet. Hon tyckte allt var jätte roligt ända tills hon satte sig i en gunga, då var det bara gunga som gällde och så fort du tog ur henne så började hon grina och ville tillbaka. Synd bara att jag blir så sjukt illa mående bara jag tittar på en gunga satt alternativet att gunga tillsammans med henne finns inte.  Vi hade i alla fall roligt och både F och jag klämde ner oss i kanan och åkte med trollet.

Därefter handlade vi lite, tog en kaffe hos mina föräldrar och sen for vi hem. F åkte direkt till jobbet och vi gick en liten promenad. Chilina fick följa med mig hem så hon satt i vagnen med Minella på promenaden då hon tycker sig vara för gammal för att gå längre promenader men går kortisar och vilar lite emellan.

Minella somnade 1 timme tidigare en vanligt idag. Fick kämpa för att hålla henne vaken efter middagen och till slut gick det inte längre, det bekymmrar mig då det kommer betyda att hon vaknar ap tidigt.

Orkar ej ladda upp bilder nu ifrån lekparken men det kommer.
Godnatt.
"

Dagmamma.

"
Var ju som sagt och hälsade på Minellas blivande dagmamma här om dagen och det kändes jätte bra. Ska börja skola in den lilla damen där den 16 april. Jag hoppas och tror att allt kommer gå super, tror Minella kommer tycka det är roligt.

Vi stod ju i kö till förskolan men där var det fullt. Det trodde jag verkligen inte att det kunde bli här i Mehedeby men så är det. Vi vart då erbjudna en plats hos denna dagmamma och det känns som sagt jätte bra. Träffade en flicka här om dagen som Minella ska gå med där, en flicka i hennes egen ålder.

Vi träffade henne när jag och Minella gick till träffen för att träffa lite andra mammor och barn här i byn. Det vart givande. Känner att jag behöver träffa lite nya människor och Minella behöver träffa lite mer barn än vad hon just nu gör. Synd bara att damen vart så trött att vi fick åka hem tidigare.

"

Trött satan.

"
Har jobbat i ett par dagar och tiden för bloggen har inte funnits. F och jag har jobbat om varandra satt det har varit fullt upp 120 hela tiden. När jag kom hem räknade jag med lite lugn och ro men icke, jag fick städa upp efter min slarver till karl (egentligen är det jag som är kräsen och han bara lite slarvig, men ändå). Nu är det i alla fall klart och jag har slagit ner mig i soffan.

Skulle egentligen vilja klippa Märta och jag har min läxa att göra men jag orkar verkligen inte. Tänkte glo lite på TV sen rasta hundarna och hoppa i säng.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ