Hallontuttar

"

Kom till skott och köpte en ny BH typ ett år för sent. Tror ni inte då att den jag köpt är på tok för stor, den satt ju bra när man provade den. Sen så känns det som en skandal att B kupa är för stort. A Kupa hade jag när jag var 13 år och Precis innan jag klämde it Minella hade jag D. Visst är det intressant att prata om mina tuttar. Men det passar ju. Bloggen heter ju hallontuttar och det efter att jessicas syster sa till mig när jag var liten att jag hade hallontuttar.

"

Hund fix.

"
Igår kväll packade jag Minellas väska och ringde dagmamman för att hon skulle dit idag men där tog vi oss vatten över huvudet. Imorse hade hon gojja i ögonen igen. Hur länge varar sådant?

I vilket fall så åkte mannen till Tierp för att fannade jagå ordning och reda på en räkning tillsammans med sin mor. Själv stannade jag hemma med en sovande Minella så jag passade på att börja fixa i ordning hundarna. Klorna är klippta, öronen är tvättade och de är badade. Mira fick ögonbrynen ryckta och Märta fick sin lugg klippt. Kan jag säga hur sura dem är på mig? Nu ska jag bara borsta dem så är de klara sen. Men hela hemmet känns istället skitit.

Nej nu måste jag underhålla min dotter som klättrar på väggarna.
hej då.

Btw, Mira sov i sängen inatt. Otippat?? ;)
"

Stackars Mira

"
Stackars min Mira som ska få sova i bur inatt. Hon kissan nämligen i sängen och det början bli himla jobbigt. Ska vi slå vad om jag plockar upp henne eller inte inatt? Jag tycker sånt här är så jobbigt.

Imorgon ska Minella till dagmamman. Hon är nu frisk från sin ögon inflamation om hon nu hade det? jag har aldrig minne av att jag själv har haft det så jag vet ju inte riktigt hur det är och ser ut. I vilket fall tror jag lill stumpan kommer bli glad att få träffa de andra barnen igen, hon tycker nog det är lite små tråkigt att hänga med mamma hela dagarna.

Själv ska jag titta efter jobb och åter jobb. Imorgon ska jag  gå igenom hundarna hade jag tänkt. Ögon, öron, klor, päls m.m. Märta skulle egentligen behöva klippas men det är ju nu hon är som finast. kortar nog bara av ögonbrynen lite, klipper lite runt öronen och benen. Mira skullebehöva rycka bort ögonbrynen men hon blir ju så arg och grannarna lär ju tro jag har ihjäl henne satt det gör vi inte här hemma. Har en del att göra imorgon med andra ord.

Godnatt.
"

Mina fina

"

Mina fina griffon flickor. Märta ville inte vara med på bilden.

"

Med min far

"

Tillbringade eftermiddagen tillsammans med min far och minella i stan. Köpte lite mat och andra tråkiga ting som olja och någon sak till bilen. Det var i alla fall trevligt att umgås lite själv med min fader. När vi kom hem plockades det lite och så åt minella mat innan hon For i säng. Hon har sovit nästan hela dagen. Ibland behöver man helt enkelt sova ikapp. Imorgon ska vi ut och plocka blommor. Jag kommer nog bli sjukt snuvig men det luktar ju så gott. Nu middag sen sova.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/953875/images/2012/pic_204617555.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/9-2/953875/images/2012/pic_204617555.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/953875/images/2012/pic_204617555.jpg%3C/a%3E">https://cdn3.cdnme.se/cdn/9-2/953875/images/2012/pic_204617555.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/9-2/953875/images/2012/pic_204620363.jpg" class="image">

"

Fy fan

"

Jag har en sjuk dotter att ta hand om och ni skickar mig på ett möte som jag redan gått på. Ni beskriver barn som hinder och som ställer till det. Ni kommer med lite undermedvetna hot och ni sätter käppar i mitt hjul och gör satt jag inte får jobb istället för att hjälpa mig att få ett jobb. Svineri....

"

Är i Tierp

"

Jag sitter på arbetsförmedlingen i Tierp. Ska på ett möte snart. Undra vad man senare ska hitta på? Kallt satan ute ju. Dessutom har Minella troligtvis ögoninflamation satt åka omkring hur som helst går ju inte riktigt.

"

Blomma

"

Det är fint när trädet blommar. snart kommer Fredrik hem. Imorgon blir det möte i Tierp. Jag fattar inte hur dem tänkte där.

"

Hej

"

Hade ju varit roligt att få träffa sin dotter en dag som denna...

"

Båt

"

Åkte lite mer båt ikväll. Gick inte
Alls lika bra som igår. Har så sjukt ont i mina höfter och det hade jag sen innan. Sen graviditeten kan jag nämligen inte sova på sidan då det gör alldeles för ont. Nu känns tårarna inte långt borta. Men jag får skylla mig själv. Så är det att ha roligt. Nu ska jag lägga mig
Och försöka sova.

"

Första turen

"

Minellas första åktur i en karusell.

"

En hel dag

"

En hel dag ute med Fredrik och Minella. F har klippt gräs och minella åkte glatt med. Själv har jag lyft bort allt galler och rensat under rampen vilket var hur jobbigt dom helst. Mycket kvar att göra ute men de får vi ta sen för nu ska jag ut och åka thundercat för första gången i år. KÄRLEK.

"

Kexmongo

"

Minella älskar Ikea kex, syns det?

"

Igår

"

Igår kväll när jag var ut med gullisarna.

"

Bara jag

"

En jag här om veckan. Trivs faktiskt bra utan hår, inte ångrat mig i huvudtaget. Synd att andra klagar bara. Undra vad de skulle säga om jag gav dem samma reaktion om den hade färgat håret eller någonting liknande? Btw, jag har tandvärken från helvetet så är nog inte världens gladaste människa kan jag tänka mig.

"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ