Min bästa vän

"
Min bästa vän någonsin. jag tänker på dig varje dag.
Jag saknar dig.
 
"

Oct. 27, 2012

"

Precis klippt av minella hennes fina lockar. Det var faktiskt på tiden. Nog för att jag älskade dessa men allt var och tunt. Nu börjar vi om och hoppas hon får behålla lockarna.

"

Tips tack!!

"

Nu har jag haft två fantastiska dagar själver med Minella men ska jag vara helt ärligt känner jag mig lite uttråkad nu. Så ge mig tips snälla. Vad kan jag och minella hitta på i imorgon utan att det kostar allt för mycket pengar?

"

Underbar kväll med mon dotter

"

Haft en fantastisk kväll tillsammans med minella. Vi har ätit korv och mackaroner, ätit chips till fredags myset och bara tokat oss. Ända sura minen var precis Innan det var dags för sängen då hon var så trött. Hoppas vi får det lika oljigt imorgon då hennes pappa jobbar hela dagen lång. Nu blir de sängen imorgon ska vi ut och gå här hemma för jag har börjat gå upp i vikt igen... Kanske för att jag ä konstant hungrig.

"

Händer inte allt för mycket.

"

Jobb, sova travars på varje minut med minella och plocka. Denna vecka har inte bjudit på mycket nöje. Ligger efter jätte mycket hemma och är bekymrad över kylan för jag behöver tvätta mina fönster. I helgen jobbar Fredrik konstant satt det blir bara vi flickor hemma. Vi ska städa och fixa satt det blir ute så roligt. :/

"

Taktik "inga skor"

"

Har sovit en timme inatt. Uppe med tuppen tillsammans med min dotter som vaknade 2 min innan klockan, det är typ guld värt för det är som skillnaden mellan sol och regn. Har ett berg av disk men jag orkar inte ta tag i det. Träningskläderna är i alla fall på, återstår att se om man i huvudtaget ger sig ut. Nej nu ska jag ge mig på en ny taktik med minellas, takig inga skor heter den.

"

Bitter nattjävel

"

Den där natten då jag verkligen måste sova för att jag ska upp med minella och sedan jobba hel dagen nej då kan jag inte sova. Legat och vridit i flera timmar. Efter ett tag blev jag arg för att jag hatar att vrida på detta sätt. Snacka om att jag kommer vara en grinig kärring. Tur Fredrik har i alla fall. Vi kommer nämligen inte träffas i huvudtaget .

"

En evighet sedan.

"
 
 
Om jag saknar att se ut som en stor fet ko och som var tvungen att väcka min sambo fem gånger varje natt för jag behövde hjälp upp ur sängen för att gå på toa så är svaret NEJ. jag saknar verkligen inte att vara gravid och jag saknar verkligen inte magen. Finns absolut ingenting att sakna. Och om jag är sugen på att skaffa yttligare ett barn? Nej, jag är inte sugen på att skaffa flera barn och har inga planer på att göra det heller.
 
Det barn jag har är ju alldeles perfekt och lagom.
"

Ensamtid med Minella.

"

Efter en helg i koma var det skönt att få lite ensam tid tillsammans med min dotter. Vi har målat, lekt och haft mormor och morfar här på besök ikväll. Jag gjorde mig en teckning till dem med maltes, Mallis, millis och chilinas tass avtryck.

"

Här frågar man inte, här kräver man.

"

Och så var det bara du och jag minella, + sju hundar då. pappan åkte till Julle sedan jobbet. Just nu ger jag håret en sista chans sen ska jag och minella måla hade jag tänkt. Fick ta en paus här för minella frågade inte om mjölk, hon krävde mjölk. Haha vilket humör.

"

Jäkla hund.

"

Sovit 26 timmar de senaste två dagern och skulle lätt kunna gå och sova nu. vad är det med mig? Måste ringa min läkare imorgon, så är det bara.. Sitter och väntar i bilen utanför pizzerian på station, med sker ord blir det äckel mat idag. Sen så ska mannen i huset jobba 12 timmars natt satt ikväll blir det jag, minella och sju hundar. Hur i hela friden ska jag lösa det? Igår när Fredrik rastade vovvarna smet chilina genom staketet till tågspåret satt Fredrik fik klättra över taggtråd i panik o h ringa mig satt jag kunde ta henne. Tänk om det kommit tåg? FyA.

"

..<3

"
 
Fredrik
Minella
Margit
Märta
Mira
"

Charmerande !!

"
Mina ögon går verkligen i kors. Har sovit på tok för lite senaste dyngnet och hela alltet har varit upp och ner. Alla mina tankar går till M och du ska veta att vi finns här för dig.
 
Har tittat på hela två filmer nu ikväll och ätit popcorn och en massa choklad. Skärpning på mig då jag blivit bra slapp på senare tid. Nej ussh nu sprängs huvudet snart och jag hoppar i säng med mina hundar och min man intill mig.
"

skillnaden ..

"
Skillnaden mellan 1 och 2 är att 1 gjorde allt i sin makt för att dennes egna barn skulle få en mycket bättre uppväxt en hennes egen. Det handlar ju inte bara om att maten ska stå på bordet och att få kläder på kroppen. 1:an har ängnat hela sitt liv åt barnen och skulle göra allt i sin makt för dessa även om det så kostade henne livet. Viktigast för denna är ge kärlek och trygghet.
 
Så har vi nummer 2. 2:an kanske älskar barnen men inte lika mycket som sig själv. Har inte gjort någon direkt skillnad från sin egen tragiska uppväxt, snarare upprepat samma misstag som föregående. Trygghet? Hur ska man kunna känna trygghet när man inte ens kunnat känna sig hemma i sitt eget hem, kunna få kärlek att sin egen mamma?  Det finns mycket viktigt här i världen men det finns ingenting viktigare än sina barn?
 
bilden är lånad.
 
"

Min snoris

"
När jag kom hem imorse så låg det en liten snoris på min plats. Hon hade tydligen kommit in på natten och det har ALDRIG hänt förut. Kröp i alla fall ner bredvid henne och om det var mysigt, lite trångt bara då hundarna inte tog någon vidare hänsyn till lilla mig och skulle promt sova på sin vanliga plats.
 
Lilla damen har inte varit sig själv på senare tid. Vill inte sova om kvällarna, sover inte lika bra som hon brukar, är rädd att bli lämnad och inte lika självständig som hon annars brukar vara. Hoppas det går över snart för min trotsiga lilla tjej.
 
Idag har jag till och med sovit hyfsat bra och det behövdes verkligen. Snart kommer mormor (mamma) med gooood mat., orkade liksom inte riktigt med det idag.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ