Ingenting stressar mig mer...

"
Det finns ingenting som stressar min lika mycket som vardagssysslor. Bättre vore det ju om man stressade över någonting viktigare men icke. Blir så otroligt stressad och irriterad när det blir rörigt och smutsigt. Imorgon har jag en massa måsten som ska hinnas med och klockan är alldeles för sent för att jag ska få chansen att vara pigg och alärt imorgon.
 
Ska åka och rida klockan 10 och innan det ska jag gå en promenad med hundarna och cykla med Minella till dagmamman. Efter har jag också en hel del fix innan avgång på torsdag. På kvällen ska jag titta på raketer med Minella.
"

Hundutställning mer Mira

"
Varit på hundutställning med Mira och Milli idag och för första gången slog jag mamma på en hundutställning. Faktiskt lite skönt att få vara lite ytlig och känna att mina hundar också är fina. Egentligen tycker jag att skönhet kommer innefrån och då har både mamma och jag världens finaste hundar.
 
Miras kritik tyckte jag stämde alldeles utmärkt. Hon är blyg i ringen och måste öva sig mer och lyfta svansen. Milli där emot fick en kritik som inte alls stämmer med verkligheten, varken jag eller mamma håller med dommaren alls. Det var inte bara en sak utan flera sakernsom på förra utställningen var det som blev gott blev idag ont. Tråkigt men så blir det ibland. 
 
Sen måste jag få säga att hund människor är fan värre en häst folk, till och med värre än ponny morsor och då är det fan illa. Speciellt dem med lite klass, sällan jag ser det bland hobby utställarna men de flesta andra rynkar jag på näsan åt. Mer tävling utanför ringen än i ringen, man blir aldrig glad för någon annan lycka och gratulerar verkligen inte. Det snackas så mycket skit och allt handlar om att hundarna ska ha rätt namn från rätt kennel med klass. Att hunden sen är sjuk verkar spela mindre roll. Så jävla fel tänk och hela grejen blir ju bara fel. Jag åker dit för att ha roligt, träffa folk, umgås och ha roligt med min hund och andra vänner och bekanta handla och få vara bland alla dessa undrbara hundar. Nej tumme ner för dessa människor.
 
Sen blev det lite konstigt när någon skrek "HJÄLP HON SNOR HUNDEN" Jag och mamma stod och glodde som fån och fattade ingenting. Så det kan bli ibland.
 
När jag äntligen kommit hem och gjort alla måsten satte jag mig ner i soffan och satte på en film, hann sitta 3 minuter innan pappa slet upp dörren och säga åt mig att komma för det var dags att riva rampen vi har till yttrdörren. Bara masa sig upp ur soffan och riva ner den då.
 
Nej nu ska jag sova, imorgon blir det jobb för Fredrik, dagmamma för Minella. Själv ska jag rida på eftermiddagen och behöver samla lite krafter för vardagens "to do" .
Godnatt.
 
 
 
"

Mycket gjort idag.

"
Vaknade med en extrem huvudvärk imorse efter att ha sovit ovanligt bra. Säkert därför jag hade huvudvärk då jag inte är van med att sova bra. Efter en kopp kaffe så plockade och städade jag lite här hemma, började tvätta fönstren men stannade upp för lite lunch. Efter maten var jag dödligt trött i både kropp och skalle pågrund av mina nya mediciner men jag fick INTE gå och vila, efter en huvudvärkstablett tvingade jag mig själv att fortsätta med fönstren och sen rullade det bara på. 
 
Krattat hela gården medans Fredrik målade, jag dammsög altanen och vi ställde fram utemöblerna och ställde ner bänkbordet på gräsmattan, umgicks med grannar och så kom Johan på besök, trimmade Mira och sedan åt vi grillat tillsammans med grannen Monica. kära Monica gav en paradis ask, så snällt och gulligt av henne. Nu finns det inte mycket kvar att göra, ska plantera lite blommor men som får bli efter semestern och så ska vi gräva upp ett träd och plantera någonting nytt där.
 
Vi åkte till mamma och pappa och sa hej på kvällen och innan vi började med allt detta på förmiddagen så cyklade Fredrik och Minella till lekparken och var där en stund.
 
Med andra ord har denna dag varit toppen bra samtidigt som vi har fått massor gjort här hemma. Glada föräldrar, glatt barn och glad hund. Märta och Margit sover hemma hos Lelle inatt så det är tomt här hemma. 
 
Imorgon blir det hundutställning med Mira, det ser jag fram emot.
 
 
 
"

jag har blivit klen.

"
Haft en extremt dålig dag idag. Säkert bara för att jag skrev att allt kändes så bra igår. Som sagt, ett steg fram två steg bak. Ridningen gick i alla fall bra, tar det väldigt lugnt nu i början då jag gärna vill lära känna honom innan jag kommer och ställer en massa krav.
 
Imorgon ska vi åka till ridhuset igen och det ser jag fram emot. Fredrik har även fixat min cykel så då kan jag och Minella ut och cykla lite (om min ömma rumpa tillåter det). Har ingen direkt träningsvärk längre men det ömmar både här och där. Har typ lårkakor på smalbenen och mina sittben svider som skavsår och jag är blå på insidan av låren. haha va klen jag har blivit.
 
Nej nu ska jag försöka sova. Upp tidigt med Minella imorgon och ska hinna fixa iordning mig själv innan jag lämnar henne då jag ska till läkaren. Vill inte komma dit i rosa mjukisbyxor första gången känner jag.
Godnatt.
 
"

Hästar. <3

"
Jag känner mig levande igen och det känns så bra. Jag behöver detta för att må bra både psykiskt och fysiskt. Dessutom känner jag mig lagom stolt då jag för första gången i mitt liv körde bil med trailer och dessutom med två stora halvblod i. Förutom att jag hade svårt att komma iväg så gick det bra. Okej jag har tidigare kört båtkärran med thundercaten men det är ju så lätt att man kan lyfta den i princip så det räknas inte. Detta kan bara bli bra. Jag är lycklig.
 
Costello
"

ser ut som jag bajsat på mig.

"
Jag har så otroligt ont i mina ljumskar så ord inte kan beskriva. Går lite bredbent, satt det ser ut som om man bajsat på sig lite, haha. Jag inser verkligen hur otränad jag är när jag känner såhär, MÅSTE börja träna mer för att kroppen ska må bra.
 
Var till staden idag med mamma, Fredrik och Minella. Köpte däck och slang till min cykel och en ny cykelhjälm till Minella blandannat. Skulle även köpa mig en ny bekini men det sket sig. Är så bred över ryggen och har så små kupor så jag får välja mellan att knäcka ryggen eller kunna ha kuporna som ica kassar när man bär hem varorna från affären. Jag borde ju kunna skippa överdelen och gå som barn gör så platt bröstad som jag är... Jag vill göra en bröstopperation!!
 
Imorgon blir det ridning med Costello igen, så roligt!!!!
 
"

<3

"
 

 
 
 
 
 
 
 
När man är glad får man mycket gjort. Efter ett roligt ridpass för Uffe med Costello så var humöret på topp.
 
Väl hemma städade jag hela gården från hund bajs och annat skit, krattade gräs, torkade av möblerna och altanen. sopade plattorna, och gjorde rent i rabatterna. Borstade även lite på Märta. Imorgon får Mira pälsen gjord utomhus så jag slipper allt hår inne. Undra hur många timmar jag lagt ner på att försöka få någon ordning på hennes päls. Hon ska på hundutställning i helgen så det finns en del som ska hinna bli klart innan det. Men det blir nog bra till slut.
 
 
 
 

 
"

Yr i bollen

"
Illamående och yr i bollen, precis som vanligt med andra ord. Dagen har varit lugn, var och hälsade på Fredriks mamma och syster och sväng men jag var nog inte allt för social då jag var så trött och seg. Ska sova nu och hoppas jag får göra det utan att vakna denna natt. Sovit som en kratta den senaste tiden.
 
Imorgon ska jag rida för Uffe och jag är lite nervös över det. Har suttit på hästen en gång tidigare för en herrans massa år sedan.
"

<3

"
"

En karl

"
En av mina svagheter är att jag kan ibland vara väldigt inpulsiv. Men på ett sätt tycket jag det är bra, att analysera alla saker hit och dit innan man bestämmer någonting är dyrbar tid för mig. Fast själv kan jag ibland analysera år ut och år in men då är det en sak jag prioretarar som jag vill ska bli rikrigt rätt. Mira är ett inpulsköp. Jag skulle inte ha någon hund. Jag skulle bara följa med mamma och titta på henne men mamma fastnade inte för henne utan för hennes syster och inte kunde väl jag lämna kvar den där söta lilla valpen???  Klart hon skulle med mig hem. Hade bara ångest över brodern som blev kvar. :/
 
Jag får väl slinka in ett tack också. Ett tack till min sambo Fredrik som står ut med mina galenskaper och ibland konstiga ideér. Jag måste erkänna att jag inte frågat om lov alla gånger men du har aldrig blivit arg på mig, bara sagt att du litar på mig. Han är fantastisk den där mannen.  Jag älskar dig.
 
"

Minella den första

"
Minella drog en spya här på kvällen så hon blir hemma från förskolan imorgon, inte för att jag tror att hon är magsjuk men om hon nu skulle vara det så är det bara grymt elakt mot personal och de andra barnen. jag själv hade blivit sur om det var någon annan. Hon kräktes nog för hon åt på tok för mycket mat, välling på det och sedan lek för hon ville inte alls sova, då brukar denna olycka kunna ske.
 
Hon drack lite saft soppa i soffan och somnade där medans vi satt och tittade på Tarzan, vi märkte inte ens att hon somnade. Så imorgon blir det en mamma och Minella dag här hemma. Vi ska nog hacka lite is så man kan sitta på altanen snart.
 
Sova nu,
godnatt.
 
Minella den första. <3
"

En del av mig

"
Utan mina hundar skulle jag känna mig alldeles tom, de är en del av mig och jag kommer
alltid att älska ervillkorslöst. Ni är en del av familjen och jag gosar mer med er än men er
husse.Det är inte honom jagkramar om på kvällarna, det är inte han som somnar på min
huvudkudde, det är ni. Ni är underbara.
"

Första dagen på förskolan

"
Idag gick Minella sin första dag nere på förskolan utan sin dagmamma. Blanade känslor när jag lämnade henne imorse, va nog jobbigare för mig än vad det var för Minella, det gjorde så ont i mamma hjärtat. Men när jag skulle hämta henne så smög jag in för att titta på henne utan att hon såg mig och då kändes det MYCKET bättre, hon lekte och hade skoj och ville inte alls följa med mig hem. Hoppas det går bättre att lämna henne på torsdag. Minella är riktigt förtjust i sin dagmamma och finner mycket trygghet hos henne så det var nog konstigt för henne att vara där helt själv. Tur var att hon hade Amalia som hjälp, världens sötaste Amalia såg ut att ta hand om henne så väl när jag kom och försökte hämta henne när Minella inte ville komma, är så kär i det där barnet. Även hennes storebror Elliot är helt underbar. <3
 
"

En hemsk dröm

"
Denna dag har varit väldigt seg. Imorgon ska vi tillbaka till verkligheten igen, jag har en massa saker att styra upp och samtal att ringa. jag vet inte hur jag ska gå vidare och vad som blir bäst? Jag gillar inte att hålla på med detta.
 
I alla fall så har jag ont i magen och har haft det större delen av dagen. Även haft en olustig känsla efter att ha drömt en hemsk dröm om någonting jag försöker lägga bakom mig, tur jag har min Fredrik som gör mig på lite bättre humör.
 
Nej nu ska jag försöka sova, ska upp tidigt med min dotter imorgon.
Godnatt.
 
 
"

idag fick jag en bil

"
Idag när jag kom hem till mamma och pappa så sa de att dem hade en present åt mig. Vi gick in i garaget samtidigt som jag gick baklängdes och pratade med mamma. När vi kom in sa pappa "Där är den" Allt jag såg var en bil i billyften som det i princip alltid är hemma hos dem och alltid olika. Jag började titta mig omkring och fattade ingenting men sedan förstod jag efter att ha sätt in i min pappas ögon att han menade bilen. Jag var helt chockad!! Jag sa någonting i stil med "Är ni dumma eller" "skojar ni med mig?" De hade gett mig en BIL. Jag vart otroligt glad men är fortfarande i chock, stod nog mest tyst för jag fattade ingenting. Men ni ska veta att jag är OTROLIGT glad och tacksam, bättre föräldrar kan man inte ha. <3
 
 
Jag har ont i magen och känner en rysande känska i hela ryggraden. Skräckfilmer är inte min starka sida. Jag blir så fruktansvärt rädd men ändå envisas jag med att titta. En stor del av filmen begravde jag mig och tvingade Fredrik att berätta vad som hände. Nej fy bubblan.
 
Nu är klockan mitt i natta och jag ska försöka sova. Imorgon/idag blir det Uppsala med Ida och Åsa. Mycket trevligt.
 
 
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ