Aldrig.

"
Jag kommer aldrig tävla med dig.
"

En dag med paje.

"
Vår kära dotter har haft en fantastisk dag med sin farmor i stan idag. Handlat leksaker, ätit burgare och åkt tåg. Tåg är poppis just nu. När vi kom till Örbyhus för att hämta henne åt de glass och lekte för fulla muggar, (Minella och Alicia) och de är så roligt att se. De värmer i hjärtat när lillan tjatar på paje (Paje är farmor) När vi åkte hem tvärslocknade hon och skulle inte vaknat även om vi krockat en älg, det bevisat verkligen att det varit en toppen dag.
 
medans Minella var med farmor var F och jag i Valbo. Inhandlade lite dop presenter och födelsedags presenter. Ingenting till Minella i klädväg, det är verkligen ovanlig. 
 
Nu blir det sova av. Imorgon blir det promenad med mamma för att få bort magen och sedan åka till Örbyhus igen för att fira paje som fyller år. Kommer få en lycklig trollunge. Förhoppningsvis sover hon längre imorgon än vad hon gjorde idag. Det hoppas jag i alla fall. ;)
 
 
 
"

Hundutställning.

"
Mira är anmäld till hundutställningen i slutet på mars, illa pinkat då jag precis ryckt ner henne. Hoppas att det växer ut fort så hon ser lite mer hundlik ut. Ska även boka tid till Margit som ska finputsas och hon kommer bli så fin. Hoppas även Mira hinns med innan utställningen annars skäms man ju. Ska nu trimma era hundar rekomenderar jag vart Jennys hund och katt i valbo. Hur bra som helst.
 
Nu ska jag krypa ner med mina hårbollar och glo på en film. Margit på ena armen, Märta på den andra och Mira på huvudkudden. Godnatt.
"

Ge mig..

"

Hurtta nubuck ryndhalsband och rundkoppel.
Så fint, vill så gärna ha dessa. Men på tok för dyra.
Spara så Mira får sig detta.
"

Livshjul.

"

Min dator säger upp sig mer och mer och snart får den sig en ny smäll. Ja jag klappade till den förut när den dummade sig. Med andra ord kan jag inte genomföra min kvälls tittning som jag alltid gör. Jag tänkte skriva om att jag verkligen skulle behöva göra ett livshjul men får göra det en annan gång då. Godnatt.

"

Blommfan!!

"
Jag fattar inte hur kan det vara så svårt att hålla liv i en jävla blomma? Jag kan verkligen inte ha en blomma längre än en månad utan att den dör. Jag är glad om den överlever en vecka. Spelar ingen roll vad jag dör den dör ändå. Jag vill  ha många blommor då jag tycker att det luktar "fel" hemma hos oss och inbillar mig att det lutkar bättre med många blommor. Lukten sitter i sedan vi flyttade in för två år sedan, såhär luktade det inte hos oss i Tierp eller Söderfors.
 
Jessica sa till mig en gång för längre sedan att man inte ska skaffa barn fören man kan ta hand om en hund och man ska inte skaffa en hund fören man kan ta hand om en blomma. haha, tur jag lyckas med andra och tredje steget fast jag totalt misslyckas med det lättaste. Blommfan.
"

Vänner. <3

"
Att det ska vara så svårt att lyfta telefonen och ringa ett enkelt samtal? jag fattar inte, har behövt ringa detta samtal i en månad nu men kommer mig inte för. Imorgon ska jag RINGA!! Ska även ringa mig ett samtal till min bästa vän som nu befinner sig inom sveriges gränser igen. ÄNTLIGEN!! fast det har hon gjort i snart en vecka men ändå.
 
Tidigare idag så ringde även en go gammal vän som jag ofta tänker på och saknar. Han skulle komma förbi någon dag och det ser jag verkligen fram emot. Tony. <3
 
Har haft besök av Svante idag som gav en jätte fin tröja till Minella. Han fick inte sitta ifred en sekund för Minella. Det skulle byggas lego, titta på tåg, sitta på ett annat ställe, titta på massa olika saker. Hon tog ikapp all tid och det värmde att se.
 
När jag lämnade Minella imorse så kom Åsa med en jätte fin barbapapa tröja och ett par rosa byxor. SÅ SNÄLLT och det värmer otroligt inom mig att hon tänker på lilla Minella. Nu menar jag inte bara presenter som det kanske kan uppfattas utan att hon finns med henne i tankarna. Det värmer att se Minella krypa upp till henne. Minella är inte så mycket för närhet och när hon gillar någon visar hon det tydligt och med Åsa är hon gärna nära. Man känner sig verkligen trygg, glad, och kärleksfull när man ser dem.
 
Jag är tacksam över att jag har fått lära känna så fina kvinnor som Åsa och Ida. De är varma, snälla, omtänksamma,  underbara och har verkligen hjärtat på rätta stället. Precis sådanna människor som jag vill ha i min närhet.
 
"

Två instagram bilder på min stjärna.

"
"

Storstädning, äntligen!!

"
Nu är det vardag igen. Det betyder fyra hundar i sängen och den ena fiser så man bara kan andas med näsan. Så värt det. <3 Fast visst är det trångt, varm och ibland blir man lite irriterad när någon ligger på täcket så det sitter fast.
 
Idag har jag städat, SÅ SKÖT!!! Men det tog bara ett par timmar så jag undrar vad jag har missat? Har även grattat Fredriks bror Mattias som fyller 26 år idag. Trodde det var 25 men sak samma. Han får ta det som en komplimang. ;)
 
Imorgon kommer Svante hit på eftermiddagen och så ska jag hinna med en promenad. Hundarna förtjänar det och jag börjar bli tjock igen. Legat på latsidan alledes för länge nu och jag blir så arg på mig själv.
"

Slut på helg

"
Efter en gansla tuff helg säger vi godnatt. Det har varit födesedags firande och besök i massor. Fast födelsedagar har vi flera av. Minellas farbror imorgon och väldigt snart Minellas farmor.
 
Idag har jag inte ens klivit ur pyjamasen. jag orkade helt enkelt inte. med andra ord har jag endast varit utanför dörren för att rasta hundarna. Sträckt mig har jag också gjort. haha låter som en gammal tant. Men ibland får man vara lite tantig.
 
Haft Lelle och pappa här på middag idag och så var Johan över på en fika. har alltid en pyjamas dag när han tittar över. ;) Johan är verkligen en underbar kille som jag tror på.
 
Imorgon blir det vardag igen och Minella ska till sin dagmamma. Fredrik ska jobba och jag ska söka jobb. Är otroligt less på att gå hemma nu. Man blir så otroligt lat och orkeslös och sover dåligt.
"

Mage och vikt.

"
Jag har länge velat gjort en bukoperation då min mage ser ut stryk efter att jag fick Minella. Ärren kan jag leva med även om de täcker hela min mage men det är skinnet som aldrig drar ihop sig. Satt och tittade lite på det ikväll och vart så avskräckt. Efter bilderna såg ju mer jävliga ut än före bilderna. Ska jag punga ut så mycket pengar vill jag inte få en fulare mage. Så det får jag nog dissa. Får försöka mig på lite bättre träning, (har jag knappt klivit utanför dörren sedan i höstas) kanske det hjälper? Mycket har hänt med kroppen sedan man fick barn och även sedan jag gick upp 20 kg och sedan ner 19 kg. Tror min viktuppgång ställt till en hel del som jag lätt kunnat skippa då den viktuppgången inte gav mig någonting underbart som graviditeten gjorde. Är så besviken över hur jag kunde låta mig själv gå upp så mycket? Nu menar jag inte utseendemässigt utan vad det skadade min kropp. Fått ont både här och där sedan det. Men förhoppningsvis blir det så mycket bättre igen bara jag bygger upp lite muskler. Just nu har jag ju bara rasat en massa i vikt men är fortfarande en degklump. Börja gå på boxning med Fredrik var någonting vi pratade om ikväll. Tänk att träna och få slå lite på varandra samtidigt, fast på skoj då såklart. Va roligt det skulle vara. ;)
"

När Märta blev sjuk

"
När Märta blev sjuk och vi åkte in varannan dag till Exell sen en gång i veckan, varannan vecka, sen en gång
i månaden. Det var en tuff tid. Frisk kommer hon tyvärr aldrig att bli men jag hoppas hon får bli gammal och
leva ett bra liv så länge hon lever. Älskade Märta.
"

Min älskade 2 åring.

"
Vår älskade dotter har haft en fin dag. Stora firandet var igår så idag var det ganska lugnt. Hon fick öppna ett paket när hon vaknade som hon älskade. Trött efter gårdagen som hon var så lekte hon fint i soffan. När hennes papap kom hem fick hon öppna alla andra och så glad hon blev, sken upp som en sol. Hon skrek paket, hon förstod verkligen att det fanns någonting roligt innanför pappret. På eftermiddagen kom pappa och farmor förbi på fika och även vår säta granne Monika som är hur söt som helst, världens goaste granne.
 
Som avslut åkte vi till Max och åt mat. Fick säga hej till Malin så dök ett par vänner upp som vi åt glass med. Fast jag skällde på dem för de inte plockade bort efter sig. Gammel gnäll kärringen jag.
 
Som sagt var det lugnt. Igår var Minellas farmor, faster och ena farbror här med familj. Även mamma och Lelle kom förbi, sen mamma och till sist Johan. Så gulligt Johan är med Minella, så närvarande på något sätt och pratar mycket med henne och lägger ner tid på henne.
 
Just nu känner jag mig som världens stoltaste mamma till min vackra, söta och helt underbara 2 åring. Jag älskar dig Minella helt otroligt mycket. <3
 
 
"

2 år sedan förlossning.

"
Den här tiden för två år sedan låg jag inne på förlossningen med inte allt för jobbiga värkar. Drack kaffe och skrattade tillsammans med Fredrik och mamma. Hade jag vetat vad som komma skulle hade jag nog inte skrattat.
 
Hur jag ser på förlossningen nu idag två år senare: Förjävligt!! Jag var inte redo för detta känner jag nu i efterhand och hade en dålig inställning till det från början. Det är ingenting jag vill gå igenom igen, jag ryser och får ont i magen när jag tänker på det. Jag är otroligt glad över att jag hade mamma med mig på förlossningen.. Hon fanns hela tiden i bakrunden men lät Fredrik och mig vara för oss själva. Sedan när jag fick panik och den paniken hade Fredrik aldrg kunnat hantera, Jag behövde en rejäl tillsägelse så då klev mamma fram och sa "du håller du tyst, lyssnar på vad dem säger och föder barn" Då skärpte jag till mig. Hade Fredrik sagt detta till mig hade jag nog spottat honom i ansiktet. Nu fick istället Fredrik vara den snälla, goa, stöttande killen medans mamma fick vara den där stränga och dumma men som jag behövde så väl. Skulle jag föda barn igen vill jag absolut ha med mig mamma igen.
 
Men oj vad man glömmer fort. Allt som hände och låg jag verkligen inne på förlossningen i 12 timmar? Kändes mer som 3. När jag spydde och mamma skulle hämta papper åt mig fräste jag åt henne "Ska du gå nu eller?" Bara för att jag själv skulle ha gjort det, men istället fick jag till svar "Nej jag är inte som du, jag ska bara hämta papper åt dig". Jag gnällde för att läkaren som ut som en mattant och så såg jag ett hårstrå i taket som äcklade mig kopiöst mycket. Jag vägrade gå upp och kissa så dem fick sätta katerer på mig som jag inte heller ville. De fick tvninga isär mina ben för jag skulle fan inte krysta för jag ville inte längre ha något barn och de fick tvinga mig och dricka saft så jag fick energi som jag inte alls ville ha för jag var rädd att spy mer. Myckt trots från min sida. Men varje gång de undersökte mig sa jag tack tack.. Galenpanna. När jag blev sydd så undrade jag va fan de pysslade med och se svarade typ "vi lappar ihop dig" och jag svarade "va fan menar ni med det??" Otrevligheten kom först efteråt då jag bara ville gå därifrån men fick ligga inne på förlossningen 6 timmar till. Varför vet jag inte.
 
När jag var på väg upp till BB och fick se alla kvinnor som kommit in och väntade på ett förlossnings rum tänkte jag STACKARS JÄVLAR. Väl uppe på BB stötte jag plötsligt ihop med grannen i rummet intill som visade sig vara en av min pappas närmsta vän. Det kändes lite konstigt.
 
Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om denna dag men det blir ju bara jobbigt att läsa.. Ha en bra natt goa ni. Själv ska jag försöka sova gott.
Godnatt.
 
ganska så nykläckt.
 
 
"

En kopp te.

"
Så sitter vi här igen. Ska strax ta mig en kopp te och hoppas på att bli lite trött. Imorgon ska jag och Minella baka, undra hur det kommer sluta? Snälla svärmor ska baka goda bullar, hon är ju bara för underbar.
 
Ikväll blev vi bjudna på middag hemma hos mor och far, gott var det. När vi kom hem somnade Minella som en stock och jag hoppas kunna göra detsamma. är så trött på att ligga sömnlös på natten.
 
 
 
 
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ