Kan inte fatta att det är verklighet.

"
Varit på möte idag och nu börjar jag fatta att det är  verklighet. Jag har myror i brallan och vill att tiden ska gå fortare, Som jag saknar dig och ser fram emot att få krama om dig. <3
 
"

Ångest

"
Sur och irriterade ikväll. Är fruktansärt less (vet att det är fel stavat men det är så jag vill ha det). Är less på att ha ständig ångest, oftast över färger och oreda av någon konstig anledning. Är less på att alltid vara trött på dagarna, känns som att jag kan somna gåendes och på kvällarna är jag hur pigg som helst och sova finns inte på kartan. Less på att vänta, less på folk och less på en massa annat. Ja idag är det ett gnäll inlägg men det är för jag har sådan ångest.
 
Ska i alla fall försöka krypa i säng nu, klockan ringer 04:30 imorgon då jag börjar klockan 06:00 den här veckan. Skönt att börja tidigt och komma hem skapligt så man hinner träffa Minella lite mer. Trivs bra på jobbet, trevliga gubbar, ordning och reda, det passar mig.
 
Sova var det...
"

Åland

"
En hel dag på Åland med Fredriks familj -2. Mycket trevligt. Själv låg jag och solade typ hela tiden, somnade även en sväng. Minella ville inte bada för det var för kallt så hon satt i sina kusiners uv tält och åt godis och kakor, hon har varit v'ldigt lugn faktiskt och jag njöt av att vara "ledig" på helgen och få slappa riktigt ordenkligt, inte så svårt då Minella bara ville vara med pappa. ;)
 
Imorgon ska jag sova länge för att ladda upp batterierna för en ny arbets vecka. Är vädret dåligt står städning på schemat annars blir det nog bad. När jag jobbar går tiden så mycket snabbare och det känns så sjukt bra då det går fortare tills sommaren tar slut då. Jag har aldrig längtat så mycket till att en sommar ska ta slut förut. Låt det bli den 10 augusti typ nu!!
 
Nej nu ska jag SOVA!!! Godnatt,
 
"

Snart ses vi.

"
Nu börjar det närma sig, jag börjar bli riktigt nervös och taggad på samma gång. Jag behöver dig, jag behöver det här. Jag tror detta var vara nyckeln till lycka. Jag saknar dig, jag älskar dig. Snart ses vi. <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ