Mina kvällsrutiner.

Jag som egentligen är allt annat en än rutin människa. Äter ALDRIG mat en speciell tid och skippar gärna både frukosten och lunchen, dålig på att planera eller vill snarare inte då jag är dålig att hålla mig till planerna och blir iställer bara irriterad, gör extrema många saker på inpuls och kan inte bara vara hemma och göra ingenting. Men när det kommer till städning jar jag rutin så det skriker om det. Det är varken 1 eller 10 saker utan långt mycket fler.
 
kan ju börja med mina kvälls runtiner och morgonförberedelser:
Innan jag går och lägger mig måste disken vara diskad och inne i skåpen, kaffekannan ska förberedas så jag bara behöver trycka på knappen på morgonen, är tvättmaskinen klar ska tvätten hängas och är den torr ska den vikas in, alla leksaker ska vara på sin plats i låderna eller hyllorna och ingenting ska ligga slängt på golvet, alla kläder som ska tvättas ska ligga i tvättkorgen och de som går att andvända igen ska hänga på krokar i klädkammaren eller på utvalda krokar, tv-dosorna ska ligga rätt likså soffkuddarna förutom en som jag måste sova med under knäna och prydnadskuddarna som är i sängen ska ligga på ett speciellt sätt i soffan, filtarna i soffan ska vara vilka och på sin plats, dörren ska vara låst och alla lampor släckta förutom Minellas sänglampa och fönsterlamporna i vardagsrummet så hon kan se ifall hon kommer in till oss, Hundmatskålen ska vara välfylld och vatten skålen ska ha rent vatten, alla bord och bänkar ska vara avtorkade och rena, alla dörrar ska vara stänga förutom Minellas dörr och våran som ska stå på glänt med hjälp av dörrstopp så den inte kan öppnas helt utan bara blir en glipa så hundarna kan komma ut om dem vill det. Minellas kläder inför morgondagen ska ligga på skötbordet och vid behov ska hon bada innan hon hoppar i säng,  precis innan jag lägger mig måste jag kissa och då ska alltid Mira mysa, det är våran lilla stund, jag smörjer in mig på händerna då jag blir så torr av allt rengöringmedel jag har på dagarna, Kuddarna i sängen får inte knöcklas till utan ska ligga fint och prydligt, går och lägger mig men måste upp och kissa minst 3 gånger innan jag somnar och/eller spola, under tiden jag gör detta brukar Fredrik kvällrasta hundarna.
 
Jag har säkert glömt skriva ner någonting då jag inte orkar läsa igenom vad jag skrivit eller ej. Som ni kanske försår är detta ganska så jobbigt att göra dag ut och dag in men det är någonting som jag måste göra för att i huvudtaget kunna sova och komma till ro. Försöker jag hoppa någont någon dag måste jag kliva upp och göra det i alla fall för det går bara inte. Lägg manken till att detta bara är mina kvälls runtiner, dagen har en morgon, förmiddag och eftermiddag också. .Detta är en problem som jag behöver hjälp med och inte bara för min egen skull .Tänk på mina stackars sambo som får stå ut med mina galenskaper, Minella lider inte av det utan lever snanare lyx som får allt fix. Blir ofta retat för detta men de ser nog inte vad detta egentligen handlar om och om okunskap, Detta är ett tvängsbeteénde som börjar gå aldeles för lång. 
 
Behävde bara skriva ur mig lite Sorry för det.
Godnatt.
 
 

Postat av: Statsministern

Tokfrans

2013-05-16 @ 03:36:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar: