Fredrik har minne som en guldfisk :)

"
Grillade korv ute i stugan igår, var hur mysigt som helst. Bara det att smarta Mikaela tog sina nya uggs...... SNORHALA och jag for omkring ute på isen och benen gick isär hela tiden, jag tror hela mitt underliv och höfterna vart till köttfärs. På vägen hem åkte jag spark, jag såg nog ut som en tant men vafan jag kunde ju inte gå :) Lite lyx fick jag med då Lelle och Fredrik drog mig. Jag är en bortskämd tjej jag (A)

På kvällen frågade jag Fredrik om han minns hur vi vart tillsammans, han satt helt stum. Jag är inte ett dugg förvånad ;) Men jag älskar honom ändå :) <3 Imorgon har vi varit tillsammans i 3 år. 3 UNDERBARA ÅR MED DIG HANSEN <3

Nu ska jag in i duschen sen ska jag åka och titta på lelles nya fina bil.
Ha det bra.
"

Grilla korv.

"
Åker upp till stugan för att grilla lite korv med hela familjen. MYS <3
"

4 år sedan.

"



För 4 år sedan såg man då inte ut som idag.
"

13 dagar kvar!

"
Är så sjukt trött hela dagarna och ändå sover jag inte på nätterna. SÅ IRRITERANDE!
Nej nu ska jag ta tag i dagen lite väl sent och städa efter det blir det duschen.

Mammas gullisar åkte precis hem så nu är det bara våra två kvar. Margit ser ut som en rugguggla, hon måste verkligen in och ryckas men det tar ju så lång tid och vad kan jag göra under den långa tiden då? Skulle i alla fall vara skönt att ha det klart innan bebis kommer.

13 dagar kvar till BF <3

"

Kan fan inte sova!?!

"
Fan inte meningen att man ska få sova 3 timmar och sedan vakna pigg.... Varit vaken i två timmar nu och det suger. Jag som har massor att göra imorgon. Ska blandannat vara hundvakt så det blir 5 hundar här hemma och då kan jag ju inte sova. Sen ska det städas och förberedas med middag m.m. Jag kommer vara DÖD.

Nej nu blir det fil och flingor och en film. Sedan ska jag försöka sova igen.



Sommar, sol och värme. SAKNA. Även kroppen saknar jag en del. Sådär lär det ju aldrig bli igen. Nu är jag en zebra och si och sådär 30 kg tyngre. Men även snart en bebis rikare. SÅ VÄRT DET <3

"

Blöjor

"
Gick bra på MVC idag. Fast lill flickan har ännu inte fixerat sig. Idag är jag i vecka 38+0, så 14 dagar kvar till BF men jag tror hon kommer på alla hjärtans dag eller på blivade farbrors födelsedag som är den 25:e.

Sen har jag hunnit med att vila en sväng. Vi for senare till Skutskär och gick på Willys. Kändes helt sjukt att köpa blöjor!?! Sen efter det åkte vi till Örbyhus och hälsade på Emma och Alicia. Pratade en massa och Fredrik lekte med lilltjejen, HON ÄR SÅ MYSIG <3

kortfattad idag men är sjukt trött.
Ha det bra.
"

KLAR!

"
Min älskade sambo kom precis hem och var så snäll och tog över städningen. Va bebisrummet kvar bara så han är snabbt klar. TACK MIN ÄLSKADE. Så nu är det rent och fint hemma. Ska bara hänga lite tvätt så slipper jag tänka mer på det idag.

Funderar på att ta mig en dusch, skulle vara hur skönt som helst. Sen får vi se på kvällen har att erbjuda. Älskade är ledig imorgon och det är också hur mysigt som helst. + att vi slipper åka hem tidigt för han måste sova, härligt.

Nej hänga tvätt och sen dusch var det va?


Jag vill ha sommar och jag vill åka båt.
"

Vad är det för fel på min Märtis? <3

"
Igår tillbringade jag förmiddagen med att bara slöa. På eftermiddagen åkte vi till örbyhus och hälsade på svärmor och drack kaffe. Hade en riktig trevlig stund. Efter det hämtade jag gullisarna hos mamma och pappa, åt även lite mat.

Natten till idag var jobbig. Vaknade tusen gånger om och hade svårt att somna om. Nu försöker jag städa och tvätta men det går inge bra, är så seg i kroppen. Men ska försöka kämpa och bli klar. Snart kommer förhoppningsvis sambon hem och då kanske han vill hjälpa mig.

Sen så mår mina gullisar inge bra. Margit kräks och Märta är allmänt hängig och gnällig som hon varit i ett par dagar. Håller på att maska av henne för att se om det kan vara orsaken? Blir orolig för mig lilla fjärt. Sen har hon blivit så otroligt mammig. ska ständigt vara nära mig och sova på mig.

Nej nu måste jag fortsätta här hemma.
"

Vänner?

"
Jag tycker det är så tråkigt och jag blir riktigt upprörd. Tråkigt att man kan utnyttja någon så mycket.
"

Älskade Unge KOM UT NU!

"
Inte min dag idag tror jag.
Har aldrig varit så slut i min kropp i hela mitt liv. Foglossning gånger tusen och jätte seg i kroppen. Tur att jag har underbara Lelle som är hundvakt åt mina gullisar inatt då jag knappt kommer ner för trappen och Fredrik jobbar och gullisarna måste ju kunna komma ut. Du är guldvärd Lelle. <3 Hoppas på att jag mår bättre imorgon. Behöver egentligen vila men det är ju så tråkigt. Magen är tung och stenhård. Det svider och kliar. Nu är det 17 dagar kvar.

Jag brukar inte bry mig speciellt när Fredrik är borta och jobbar. Men ikväll blev det jobbigt, inte en aning om varför? Töntiga lilla jag (A).


Hittade en gammal bild på Margit. Älskade hund <3

"

Idag

"
Idag har varit en ganska lugn dag. Klippte min lilla Märta, hon vart nu mycket mindre än vad hon redan var. Va ett helt företag att lyckas sitta på golvet i 2 timmar. När jag skulle resa mig upp var jag som en sten. Ursh så jobbigt det var. Märtas kära syster får vänta med sin frisering tills jag har fött barn, klarar det fan inte innan.

Sen var jag tvungen att fly hemmet då jag har sån allergi för Märtas päls, mådde piss. Så Fredrik och jag for upp till Tirk med gullisarna och gick omkring lite så dem fick springa av sig. Det uppskattades. Sen hem till mor och far och hälsa på lite.

När jag kom hem städade jag och Fredrik gjorde äntligen pannkakor till mig, mums. Tack min älskade <3. Nu har han åkt till jobbet, tråkigt. Men sanningen är att jag sover faktiskt bättre när jag får ha sängen för mig själv. Inget snark som väcker mig och ingen som puffar mig ur sängen. Eller i och för sig så snarkar Margit också och knuffar mig ur sängen med för den delen. Fan vilket hund jag har.

Nu ska jag ta mig ett bad. Får inte längre skriva för Maggan. Hon sitter och skäller mig i örat och slår mig med tassen. Allt ska vara på hennes villkor. Älskade, underbara hund. Även min lilla Märta är min älskade, underbara hund. <3

Nej ett bad var det.
Bye.




Fetela.  ursh och fy.


Snygga idioter ;)

"

Bebis <3

"
Konstant ont i magen. Börjar bli drygt. Känner mig verkligen sprickfärdig speciellt när man ska till å äta det är ju redan så fullt där inne. 18 dagar kvar till BF och sen kanske jag ska räkna med en 14 dagar till då? Har en känsla att det blir så men min normala otur. Alla jag känner som VAR gravida har nu fått sina bebbar utom jag, även dem som skulle ha både 1, 2 och 3 månader efter mig. Känns ju bra att vara den ända tjockisen i bekantskapskretsen. Nu får hon faktiskt ta och komma.

På Fredag blir det MVC då är jag i 38+0. Får se hur allt ser ut då och om mina värden blivit högre och hon fixerats sig. (stavas det så?) Även nyfiken om jag gått upp någonting mer i vikt. Har ju ätit lite mycket gott på sista tiden. Nu får det vara slut på det.  haha men i vilket fall får jag i dagsläget på mig ett par jeans jag inte kunde ha innan graviditeten och det känns ju i alla fall bra.

Nej nu ska jag krypa ner i soffan och hoppas på att magvärken släpper lite.
"

Helgen.

"
Inte hunnit skriva alls i helgen. Får ta och göra en sammanfattning nu istället då.

Fredag:
Hade inte en toppen förmiddag, men när Fredrik kom hem vart jag på mycket bättre humör. Fredriks bror, hans sambo och deras lilla dotter kom på besök. Så otroligt söt bebis. Sen tycker jag det är så roligt att se hur mycket likheter det finns på syskon. Fredrik och hans bror är så lika varandra i både sätt och beteénde. Närdem åkt raket städade vi och duschade sen for vi till skutskär på middag hemma hos Robin och Ronja. Tänka sig JAG i skutskär!?! Maten dem gjort var otroligt god och hade en super trevlig kväll med super trevligt sällskap. Så roligt att att vi träffat lite nya människor att umgås med. SKÖNT ATT KOMMA UT LITE.

Lördag:
Vaknade av att Märta gnällde som inte skulle vara hemma. Vart lite fundersam men det var Lelle som kommit med ALLA gullisarna. Så vi var hundvakt och då åkte vi upp till Tirk så dem fick springa av sig. Inte lätt att ha alla gullisar på promenad i koppel. Det blir katastrof.  Sedan fick jag så otroligt ont i magen, låg som ett slakt i flera timmar och trodde det var värkar som var på G Men tyvärr. Var nog bara förvärkar och säger bara som så att jag vill INTE FÖDA BARN! Är så otroligt rädd. På kvällen åkte vi till mor och far och mös.

Söndag:
Efter att vi vaknat och slöat ett tag åkte vi med min familj och alla gullisar till Marion och grillade ute på isen. Hur mysigt som helst. Gullisarna hade så roligt och sprang omkring som idioter. Alla utom Chilina och Märta. Chilina är 15 år och vill inte leka och Märta har varit mysko i flera dagar och bara går omkring och gnäller. Hon fjantar sig nog bara men tycker ändå det är jobbigt. Min lilla gullunge. Korv fick dem också och Margit kan fan inte tugga sväljer allt helt. Det fick hon igen för. När vi kom hem till mamma spydde hon världens slängspya precis vid Fredrik. Han höll på att dö och jag skrattade lite inombords. Stackars Margit min plupp.

Nu ligger dem som slakt hemma och sover som stockar. Själv har jag precis städat lägenheten. Älskar när det är rent och mysigt. Har planer på att ta ett bad, tända lite ljus, äta gott och ha det mys med min sambo. Det förtjänar vi. Jag älskar min Sambo Fredrik Hansen så otroligt mycket.

19 dagar kvar till BF. du är saknad Minella. <3
"

Tack <3

"
Tack världens bästa svärföräldrar för bilbarnstolen :) <3
"

...

"
Inte min dag idag.

Är hungrig och det är stökigt. Men jag vill sova, icke sa nicke. Det får jag göra senare.
Finns massa saker som bekymrar mig nu och måste få iväg tankarna på annat. Så nu tänker jag städa. Ha en bra Fredag gott folk.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ