28 september 2009. min klumpiga pojkvän

"

Hello!
Blir inte så mycket skriva just nu. har ju ingenting att skriva om. haha.

finns bara en nyhet och det är vell det att jag och Fredrik ska åka till stockholm imorgon och titta på när Max spelar. det ser jag fram emot. Fredrik min kära ska med. och så hände det roliga. fick sms av Bella som ville att jag imorgon skulle med ut på krogen i stockholm. det kan jag självklart sa det till fredrik och han skulle pråmt med, inte stanna hemma för hans del eller, aldrig. så ringer jag min mamma och då säger hon att bella hade tänk sig en gayklubb. så jag skrattade självklart kan det bli roligare? finns inte trevligare folk. men fredrik kanske inte uppskattade det lika väl och började snacka om att han inte hade pengar,. men som han sa innan så kommer jag att tvinga med honom.  så imorgon får jag se det jag aldrig trodde att jag skulle få se, min käraste pojkvän på en gayklubb. det ser jag fram emot.

om några dagar fyller jag år, och Fredrik vräkte ur sig på vägen hem att det var skönt att datan var klar betald. sen ångrade han sig plötsligt. tack för den presenten älskling. det är uppskattande att få en sådan. hha. men aldrig har jag inte vetat i förväg vad jag ska få av honom. han har försagt sig varje gång. förutom en gång når j ag fick blombud. men sov så fredrik fick hämta dem.

puss på min klumpiga karl,

den 15 oktober åker jag, mamma, Fredrik och pappa till Marocko. inte varit där på 2 år så det är dags igen.
puss på mitt kära land.

ha det bra alla människor.
puss.

"

22 september. staaan.

"
Hello!
inte så mycket skriva för min nu för tiden. händer inte så mycket i mitt liv. =)
Margit lever och mår bra. Hon och Malte är helt galna.

idag blir det att åka till stan med mamma. och snart så fyller jag år. den första oktober. sen så den 2a eller 3e oktober så åker vi till sundsvall eller rätvik. utställning eller marknad. sen så den 15 oktober så åker jag, Fredrik mamma och pappa till marocko. det ska bli så sköönt att komma bort måste jag säga.

nu ska jag hoppa in i duschen och sen for jag iväg till mamma till stan.
puss.
"

15 september. hallonpaj

"
hello!
idag hade jag mycket planerat idag men det vart bara att åka hem till mamma och äta hallonpaj. sen har jag bara varit hemma. försökte tjata hit danne men det gick inge vidare. så nu sitter jag här istället. Fredrik leker med Tunan och är trist. Margit fick sällskap idag, av Fritz och Flisa mina älsklingar. 

dessutom är jag på lite dåligt humör. men sånt får man vell leva med.

nu ska jag titta lite på film. Ha det bra alla människor.
puss.
"

14 september. slö dag

"
tjaaa.
slö dag idag. ändå gången jag varit utanför dörren är när jag varit ute med margit, flisa och fritz och när jag åkte till jobbet och drack kaffe.

just nu laddar jag upp en film på facebook när jag pussas med min kusin. 4 år var vi. nice.. hahha. han är min kärlek eftere Fredrik x)


ha det bra alla.
puss
"

Tarzan <3

"
Jag saknar dig min vän. det är tomt utan dig, alla våra dagar alla våra månader och år. ingen kände dig som jag. och ingen kände mig som du. vi var verkligen bästa vänner. vi behövde inte tala med varandra för att förstå. jag såg i dina ögon och du såg i mina. var jag ledsen kom du alltid och tröstade. du la din mule mot min axel. du lyssnade och höll det för dig själv. Du va verkligen den bästa vän en människa kan ha. du hade en personlighet som tilldrog mig. du var speciell. vi fann varandra efter en lång kamp. vi kämpade med att lära oss att lita på varandra. det var inte lätt. det tog många år, men när vi fann tilliten fick vi en enorm kärlek oss emellan. du var verkligen min. bara min. och du försökte aldrig ersätta mig. fast jag svek och du blev andra hand så var du alltid där och väntade på mig. fast i mitt hjärta har du aldrig varit andra hand. du har alltid varit nummer ett. min mest älskade av er alla. jag vill ha mer tid tillsammans med dig. vi var påväg att få det precis då olyckan inträffade. jag känner skuld och ångest. jag vet att du lyssnade på mig och tittade mot mig ögonblicket innan du dog. Jag kommer verkligen aldrig att glömma dig. du var som min bror, min son och min bästa vän på en gång. tillsammans fann vi trygghet i varandra. du räddade mitt liv och jag räddade ditt. föralltid en djup kärlek oss emellan min bästa trognaste vän Tarzan.





- saknar dig så älskling. <3
"

12 september.

"
tja.
gick upp 05:00 imorse för att jobba. va riiktigt trött. Margit är sur med för den delen. haha men det går över inom 2 sek. hon faktiskt en sak redan och det är "puss" säger vi puss till henne så får vi en. hon är världens sötaste. Malte lever och mår bra och är mäkta avensjuk. men han är inte petad åt sidan. myser med honom på samma sät som innan. ng för att han inte har tid fär mig för han vill leka med Margot men ändå.

har tvättat bilen också, det var tråkigt men behövligt.. nu ska jag äta och sen jobba vidare,

ha det bra alla människor.
puss.
"

tarzans sår.

"
såhär såg Tarzan sår ut. då kanske fler förstår varför vi var tvungna att göra som vi gjorde.
saknar och älskar dig bejby <3 du var min bästa vän.

"

9 september. 2009. Fredrik my love <3

"
Hejsan,
idag vaknade jag av att cattis ringde. ska ut och köra budbil inatt, början kl 00:30 och slutar kanske 03:00 eller 04:00. och början jobba på petrolia kl 06:00 och slutar 14:00. kommer bli rätt jobbigt eller vad sägs? 13 och en halv timme.

idag åkte jag och fredrik till örbyhus med Malte  och Margit och visade familjen. och så lekte dem med alfons. det är emmas och mattes hund. dem hade mycket roligt. tycker om att se dem ha så kul.
sen hem till mamma och lämna dem. första natten utan min Margit då jag jobbar så mycket och fredrik skulle få en natt fri.

sen när vi kom hem skulle jag sova men så blidda det inte för vi hade så roligt och jag har fått en rad skratt attacker.

men nu ska jag titta på män som hatar kvinnor och försöka vila en sväng för att sen duscha och åka och jobba.
bläääää.

ha det bra alla människor.
puss.
"

margit

"



bilder på min Margit. och flisa som kramar om henne när hon sover.
detta är mina sötnosar. <3
"

8 september. Älskar min Margit. <3

"
Hejsan.
idag vaknade jag tidigt. har duschat och fixat och till och med ätit frukost. eftersom jag och Fredrik köpte mat igår. jag har varit på promenad med Margit också. det var mysigt att komma ut en sväng. just nu försöker jag tjata på jessica som ska komma hit med Bea. men hon är lite vrång. får tjata vidare.

ikväll far jag nog hem till mamma. hon skulle göra blåbärs paj och bjuda oss på jummi.
haha. fan va jag låter gammal. men så är läget. ska börja träna snart också. börjar bli dags.
vill tappa mina 20 kg som jag gått upp. komma i form igen.


Saknar Tarzan
Saknar Sushi
Saknar Erland
Saknar Knutte

vila i frid i himlen, Knutte och Tarzan. <3
"

5 september. jobb

"

Hejsan. nu är kl 23:08 jag och min man jobbar igen. självklart är Margit med. Fick inte så mycket sömn idag så är skapligt trött men det ska nog gå bra. om maskinen nu ville sköta sig vill säga. den går bajs dåligt, idag var jag och mamma på middag hps min moster. det var trevligt och gott. Malte och Margot har lekt gärnet av varandra.

Just nu känner jag att det börjar bli dags att flytta. vill inte bo i söderfors längre, saknar alla mina vänner jag kommit ifrån. hoppas man finner dem nu igen när hästarna är borta. för så som det är nu så umgås jag inte med någon. det är jobb som gäller för det mesta. och Margit. är faktiskt med min mamma mest. fast snart åker jag mamma pappa och Fredrik iväg till sundsvall på semester och hund utställning.  sen funderar jag på att följa med min mamma och pappa utomlans men vet inte om jag vill lämna min gubbe och min älskade vovve. haha gud så töntig jag är men hatar att åka iväg 1000 mil utan honom. då är det bättre om han är med (A) får försöka få honom att fixa pengar på något sätt.

nu ska jag ut och jobba. ha det så bra alla människor.
puss.


saknar dig älskling, mitt kära satyg <3

"

söta Malte vart BIRvalp. =D

"
glömde skriva tidigare att Malte vart en BIRvalp på din första utställning, HAN VAR AS BRA. och jag är stolt. han gick till final och allt. min söta lilla pojke. hoppas på valpar mellan Malte och Margit sen.

vi har haft strömavbrott på jobbet, det sög. suttit i flera timmar. och första nattskiftet dessutom. svårt att hålla sig vaken.

snart fyller jag år (A) hoppas på en dator. =D

nu ska jag ut och jobba,
herrå.
"

4 september. jobb

"
Hejsan,. nu är klockan 21:32. min man och jag jobbar. blir 3 nattskift tillsammans. det suger med det drar in pengar, så det är bara att bita ihop, dricka kaffe och jobba på. Margit är självklart med oss. hon ligger i en mys grej med tak med sin puff och sover sött. och bryr sig inte ett dugg av att vara här. det är ju ändå bara hon ja och husse. perfekt att man kan ta med sig henne på jobbet.

Idag for vi hem till mamma och pappa två gånger. Malte blir lika glad varje gång lill tjejen kommer och jag kan lova att hon trycker ner honom. hon är en tuff bastant tjej. men Malte är så ättrig och älskar henne. Fritte är lite mer putt och går undan. han tycker att en valp är pest och pina.

idag träffade jag och Fredrik Kim också, han kommer förbi oss någon dag och det gillar jag, =)
men nu ska jag dricka kaffe och mysa med min valp. ha det så bra alla människor.
puss.
"

3 september. välkommer Margit,

"
Idag kom min kära Margit hem. sjukt söt. kommer ladda upp bilder på henne så fort jag orkar. haft en jobbig dag. både ja och hon. men puss på henne min nya älskling <3
igår flyttade Erland det var lite jobbigt. nu har jag ingen häst längre =/ så fyllde Maddis år igår också
och i förrgår hade jag och Fredrik 19 månader tillsammans. puss på det <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ