30 April. Brasa är ett måste =D

"
Hej!
Nu är det klart. Casandra har fått stallplats så Sushi flyttar i veckan. skit jobbigt, men nu blir det verkligen av. Men har Ju Erland och Tarzan kvar en så länge. och jag har mycket att göra med erland. så får dränka min sorg med armarn om Erland, han är min bästa vän <3

Nu ska jag göra mig klar för att åka till mamma och fixa just Erland, sen blir det att parta med min älskling <3
Bye.


Fredrik är ju så snygg ;) <3
"

29 April. dusch

"
hello!
Orkar inte skriva en massa så ska bara göra det kort. Erland gick skit bra idag, bästa gången någonsin. Det tyckte Cattis också =D funderar på att inte sälja honom ändå för han är så bäst. men det kan bli svårt så vi får se? kan säga lätt att han är roligaste hästen jag någonsin haft. Jag älskar honom <3 

har Precis duschat och ska hoppa ner under täcket typ nu efter kvällsciggen. förhoppningsvis titta på sena " 2 and a galf men" och " sex and the city" och "CSI" Bara så bäst. nu orkar jag inte skriva mer. 
godnatt. 
"

...

"
Det du gjorde var inte okej!
"

28 April. Pollen =(

"
Hello!
Denna dag är inte bra för mår jätte dåligt av allt pollen. det bara rinner i ögonen och jag kan knappt andas som folk, är hur seg som helst i huvudet och vill bara hem och sova. senare ska jag hem möta upp Fredrik och så kommere Niklas en snabbis. sen hem moppe hem till mamma och pappa och då ska jag longera Erland och mocka. sen hem och försöka tvätta lite för har inga rena kläder. och då ska jag också försöka städa lite skriva klart min läxa och förhoppningsvis plugga lite på körkortet också. skulle också behöva hinna att mocka lite hagar. Fan va det är mycket just nu. inte roligt. men snart kanske hästarna åker och skolan går jag ut i sommar. då kommer det kanske bli skit lungt istället. fast kommer nog ersätta Hästarna med en ny hund. fast vet inte en? måste veta att tiden räcker till för det först.

vet inte riktigt vad jag ska skriva mer nu. är så jävla fantasilös. mjaaao.
Saknar Fritz inte träffat honom på många dagar nu. tycker inte om det.
men nu orkar jag inte skriva mer. Ha det bra alla människor.
Puss.

"

27 April. hmm?

"
Hello!
Idag gick Erland SKIT bra idag på träningen, hade markarbete. FAN han är så jävla bra. Gick och lånade Pysen idag också för er som inte vet så är det våran hund som bor hemma hos farmor och farfar. Då kom också Tomas en sväng en gammal kompis och då åkte vi ner till marion sjön och släppte honom ett tag. Trevligt att träffa Tomas. :) 


Förövrigt så tycker jag att det finns riktiga skithögar till människor. är så less så jag nästan spyr. finns inga ord som beskriver. tänk efter, det är mycket som går förlorat. Tider närmar sig. 




Old me. saknar den där tiden skapligt mycket. jag tyckte det var svårt då.
ojojoj, vart har framtiden att erbjuda?


Sommar, sol, bad och frihet. inga bekymmer inga krav. 
old me. 


ett år gammal bild.
Jag gillar den. Jag gillar det. 
"

26 April. helt slut

"
tjaa.
Idag har jag och Casandra ridit lektion för Cattis. och det gick jätte bra men det var jätte jobbigt. Sushi kan åka redan nästa helg kanske, kommer bli lite jobbigt men sånt är livet ibland. hon ska ju inte säljas iallafall. Just nu ligger jag ocg glor på tv och snart ska jag och Fredrik laga ungstekt falukorv och till efterrätt ska vi äta friterade bananer med glass. deliikaato. jag gillar det. snart är reklamen slut så kan inte skriva så mycket mer.

Vi är svin tillsammans, luktar som få. JA det är vi två. - Älskar dig Fredrik. <3
"

M & F

"


sitter på min data som inte knte gör allt för ofta.
hittade lite mys bidler på mig och Fredrik som 
är gamla. riktigt roligt att se. hittade också en
massa dikter och skit. och en konversation med
wagee då han var jätte elak. han va dum förut. 
haha söt  wagee. Men nu ska jag mysa med min
kära pojkvän. hej då! 
"

24 April. ÄLSKADE HÄST <3

"
*va i skolan en snabbis
*åt med Fredrik
*körskolan, åkte till gävle
*åkte till uppsala med Fredrik och Fia och shoppade lite och åt mat på Kina
*hem och lata. 

så sjukt less idag, trött och allt. vill bara sova men det kommer inte gå. imorgon kommer Casandra. sorry om jag är tråkig men är inte alls på humör idag. 

Lite bilder på Jesper. 





Jag saknar dig så hjärtat skriker, den 3 januari 2008 lämnade du oss men brustna hjärtan, du var alldeles för ung för att dö. du var världens underbaraste ponny. du var mitt charmtroll. kommer alltid sakna dig, du är älskad och bäst <3 

"

bankomatkort.

"


Den bilden har Fredrik på sitt bankomatkort. <3
Hade en annan förr med böt.
Älskar dig Fredrik.
"

24 april. överkörd av en bil mamma?

"
Hello.
Vaknade ganska nyligen och ska om ett tag åka till skolan och prata med Carin sen dra till körskolan. för första gången på länge som jag inte är stressad iväg på morgonen, fast funderar på att åka tidigare? får se. tänkte iallafall försöka ta en dusch och det blir inte lätt då vi har problem med vattnet försvinner helt plötsligt och hur kul är det om man står helt inlöddrad. nejnej ursh.
orkar fan inte skriva mer för kommer inte på vad jag kan skriva? bara typ att ja är häst ledig idag och jag och Fredrik ska in till uppsala en sväng och äta mat troligtvis. sen kanske parta? vi är alltid ute i sista sekund så det blir alltid svårigheter för oss xD

igår hälsade Sus och ainomi på oss ( kan fan inte stava till hans namn) det är min moster och hennes karl. och vi pratade gamla minnen som hände när mamma och Sus var små, som tillexempel när Sus knuffade mamma framför en bil så hon vart överkörd? haha dom var inte kloka. fanns en masa andra saker dem gjorde också. tur att det inte är så idag iallafall. idagens läge är dem snälla mot varandra. imorgon kommer nog cassie. blir privat lektion på söndag då. sen kanske Sushi åker snart =/ kommer sakna pullan min, men nu ska jag röka och sen duscha

Ha det bra alla människor.
Puss.

btw.. vilka ska på studentskivan?
"

23 April. NI ÄR DÅLIGA PÅ ATT BESÖKA MIG!

"
hello!

måste verkligen betyda att jag har blivit tråkig, vilket jag själv tycker då jag gör typ samma saker varje dag? men kom på någonting ni tycker jag kan skriva om? ställ en fråga vad som helst? Försövrigt kan jag säga att Erland gick SKIT bra igår på träningen bättre en någonsin. snart dags att sälja honom =/ har jätte mycet beslutsångest då jag sulle kunna ha så jävla roligt med denan häst i framtiden. men men om du är intresserad så här av dig! hemmet är JÄTTE viktigt för mig. jag kommer vara grymt noga till vem jag säljer. Idag longerade jag i grimmaoch han ölyssnar på allt jag säger och ber om. han gör allt jag ber om (A) han är helt enkelt en underbar häst som jag älskar otroligt mycket och som jag har otroligt roligt med. och en så länge är han ju bara bäbis. han fyller 7 år den 8 Maj tror jag =) för mig är det fortfarande en bebis iallafall. haha nog prat om hästar.

an prata om min köra pojkvän Fredrik istället. han är bra han. fast också dålig ibalnd. iallafall när hanm är på det humöret. men som mest är han bra. jag är inte den som bara skriver gott., för kärleken har även en mörk sida och varför då bara skriva om dom goda? men vad som en händer så älskar jag honom iallafall. fast just nu är jag irriterad på honom för han är så jävla mobilkåt. (han har fått en ny) JAG GILLAR DET INTE!! han får tjata på honom för att han ska släppa den ifrån sig. haha, nu ska jag lägga mig i våran stora underbara säng och glo på film och så småningom sova, kanske äta lite chips ocså. ursh jag måste sluta med sånt. jag blir bara större och större,. det syns på inderna  x/

 

FREDRIK Frodan Bondtönt MATTIAS HANSEN - Jag älskar dig.


Nu ska jag mysa.

Puss

 

 

LOVE! <3
Jag älskar dig, men du bör klippa dig Älsklling <3

 

"

21 April. cv och personligt brev.

"
Hello!
Sitter i skolan och har svenska lektion just nu, och då ska vi skriva cv och personligt brev och det är verkligfen skit tråkigt. inatt så sov jag inge bra. så är lite trött idag plus att jag har lång dag så blir att vara här till klockan 16:00 och sen hem och rida Erland och mocka. Det  kommer bli tufft. =(

Men nu måste jag sätta igång och jobba annars kommer jag halka efter ännu mera, men snart så tar jag iallafall studenten.. =D Ha det så bra alla människor.
Puss.
"

20 April. skolan

"
Hello!
försov mig men åkte till skolan så njag var där till11:00 men då hade vi slutat. så nu måste jag vänta på att få åka hem 12:05. skit trögt. är så jälva trött idag så jag vet inte om jag kommer orka vara med på specialidrotten men måste ju =/ ska iallafall ha Sushi, kommer inte orkas någonting annat. efter det ska jag mocka och sen hem och sova. mådde skit dåligt igår och inte mycket bättre idag. menmen hoppas det går över någon gång?

Nu ska jag titta om jag har några vänner kvar på skolan eller om alla har åkt hem?
Puss.


Fredrik Hansen, du vet att jag älskar dig va?
"

19 April. Löshoppning

"
Hejsan!
Idag har vi löshoppat Erland och Sushi, det gick jätte bra fast Sushi misstyckte lite och förstod inte riktigt meningen med att springa runt runt xD men hon hoppade iallafall bra. ska åka igen sen!

sen sålde vi bilen idagh också, och då råkade mamma säga att jag skulle få våran Ford fiesta ST när jag får körkort och jag klagar inte =D trodde det skulle bli gammel volvon jag. så nu är jag hemma ocg glor på tv. ska snart hoppa i en dusch för det behövs. och så är det så att jag vill ha en lägenhet nu nu nu. vill inte bo här =/ dessutom så vill jag faktiskt ha en egen lägenhet. så slipper det bli gnäll.. haha, nu orkar inte kag skriva mer. Ha det så bra alla människor.
Puss.


typ över ett år gammal bild.
"

Ny lägenhet skulle inte vara fyskam.

"
Vill verkligen flytta. trivs inte alls bra i den lägenheten som jag bor i nu. Och inte i det samhället heller för den delen. känns som att Söderfors är ett avslutat kapitel. finns inte så mycket kvar där för mig förutom sjön och stugan. När jag var liten var det ett skit bra stäle att växa upp på,. det var fint och säkert. men det är det inte längre, plus at det går så jävla mycket skit snack där så att det bara skriker om det. Tycker inte om det.

Idag ska jag longera Erland, för det är så mycket energi som måste få komma ut, och hade jag fått ridid på volten hade jag gärnat suttit på men det är blött. och vill inte rida ut för då kommer jag säkert åka av och det gör alldeles för ont xD. nu låter jag feg men så är det inte, orkar inte rida heller för den delen. imorgon ska vi löshoppa både Sushi och Erland, aldrig gjort det förr så det ska bli roligt. sen så kommer Casandra också, Sushi kanske flyttar den 1 Maj. det kommer bli jätte jobbigt.




Min Sushi, kommer sakna henne =/ <3

"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ