Sorry för min frånvaro..

"
Oj oj så dålig uppdatering. Får be om ursäkt för det. Har inte hänt så jätte mycket i livet. Magen växer och växer. Den har blivit stor med blandande känslor. Om sparkarna tidigare var fisk bubbel är det nu som vulkan bubbel. Det rör om sig mycket där inne. Även känt sparkar på utsidan nu också, men så fort pappa Fredrik lägger handel på magen blir hon still som döden och vill inte alls röra sig. Stackars Fredrik.

Har även varit och tittat på en bostadsrätt och ett hus. Huset är ett STORT NEJ. Alldeles för mycket rust. Bostadsrätten var bra intressant men tyvärr gått upp i pris som vi är osäkra på. Det blir dyrt. Men än ger vi inte upp hoppet. Brått har Jag och Fredrik alltid när vi kommer på någonting men denna gång får vi nog ha lite tålamod. Det ska blir bra också. Men skulle vara så skönt att bo i hus nu när vi ska ha barn och när vi har två hundar, speciellt i vinter med en nyfödd och när Fredrik jobbar 5 skift.

Sovit som en gris idag också. jobbade natt och sen åkte jag til företagarskolan och på eftermiddagen vart det att titta på hus som sagt. Så endast 3 timmar sömn inatt. och tidigt imorgon ska jag och Fredrik till MVC så blir inte mycket sova inatt heller. Huvudvärk kan jag ju säga att jag har. Inte ätit mat sen i förrgår heller. förutom mackor. INTE BRA DÄR MIKAELA!!! För att hålla mig vaken för att inte somna för tidigt så man vaknar mitt i natten så har jag istället varit ute i skogen med pappa och plockat svamp. Massor med fästingar har jag nu hittat på mig själv så när jag kommer hem mpste jag bada och duscha så att dem försvinner. Bara dem inte hinner sätta sig? =/

aja nu vart det mycket skrivinig. Hörs kanske imorgon istället så kanske det kommer in en magbild också. Men lovar ingenting.

KramKram
"

Gamla bilder. Saknade tider <3

"














"

tråkigt.

"
Åh så jag har tråkigt. Finns en massa att göra i hemmet men ingenting som jag har lust med nu. Börjar jobba om 3,5 timme, vad ska jag göra fram tills dess? Hualigen.

"

Min familj. <3

"
Utan min familj skulle jag verkligen inte vara någonting. Dem betyder så otroligt mycket för mig. <3

På en timme ska jag hinna städa, duscha och handla. Hualigen.
"

klagarn ;)

"
Igår fick vi hem nya mattor. Idag bet Märta sönder den ena. Åh så arg jag blir. Skämmas fick hon göra iallafall. Idag sov jag sjukt länge så känner mig som en degig klump. Vet inte alls vad man kan hitta på heller? Fredrik jobbar eftermiddag och det saken ännu tråkigare.
Gud så jag gnäller :)

Aja, lite ärenden har jag ju, eller ett vad jag kan komma på nu. Sen kanske några i hemmet också. Jag har ju blivit pedant :O. Jag städar ju varje dag. Hualien jag har blivit som min mamma i högsta grad. Fast kanske inte exakt lika noga ;)

Sen så har illamåendet kommit tillbaka. Det jag har svårast för är dofter. Allt luktar sopor. Jag kan inte vara i köket utan att hålla andan. sjkt jobbigt. Annars är graviditeten helt ok. Lite jobbigt och bökigt med stora magen och dess bristningar. Men mysigt på samma gång när det sparkar och rör om.

Nej ta tag i min dag nu.
"

klippt valpen.

"
Idag harjag klippt min valp :) Det gick faktiskt bra. Men när jag skulle gå in med damsugaren och ta bort allt äckel hår hade mina två älskade hundar lekt med allt så att hela vardagsrummet var fult med hår. Det var mindre roligt.
Sen skulle faktiskt jag Mikaela Göthland laga mat. vofflor, Det gick åt helvetet. Bara att inse, Mikaela ska inte vara i köket.

Nu har iallafall gubben kommit hem och jag har planer på att kliva in i en dusch. Sen får vi se vad eftermiddagen bjuder på.
"

patetiskt :)

"
Mina kära läsare. Har ni hört att jag är rasist bara för att jag inte har en direkt åsikt om SD bara för att jag tycker att alla förtjänar en chans? Har ni hört någonting mer galet. Hur fan kan man bli rasist bara för att man inte har en åsikt?  Hur kan en vuxen människa som du bete dig så patetiskt och töntigt som du gör?  SÅ JÄVLA OMOGET! :)



Lalala. Jag älskar min familj <3
"

Påtal om SD!

"
Kan inte nämna namn. vill inte nämna ämne!
Ena dagen är det töntigt, äckligt och bara för dem som är mobbade och inte har några vänner i princip. Andra dagen tycker du att det är skit roligt och då har du helt plötsigt ändrat åsikt totalt. Duktig över en dag blev du med. helt enkelt bäst. HAHA Vissa fattar andra inte.  kanske bäst så? i vilket fall asgarvade jag och tycker det är sjukt patetiskt. Du har gett mig många skratt men detta tog nog priset. HAHA

Och påtal om allt detta tjaffs om SD.
Dem har ju inte ens fått en chans att visa vad dem går för? Jag har ingen direkt åsikt om dem. Säger varken att dem är bra eller dåliga förens jag fått sett vad dem har att komma med. Vissa saker kanske jag håller med om och andra inte. Det beror på situation och relation. Ge dem en chans iallafall.
"

Klar med dagens sysslor.

"
Nu har jag städat, duschat och lämnat Malou. Vad ska man göra resten av dagen? Om någon timme åker iallafall Fredrik och jobbar. då blir jag tyvärr själv hemma. funderar att åka på bio med far min men det får vi se?

Magen värker och har inte lust för speciellt mycket faktisk.


Liten blond Mikaela som har hål i läppen,. Saknar denna tid lite faktiskt. Saknar att gå i skolan. Saknar alla vänner och det sociala livet man hade då. Något smalare var man kanske också ;)
"

När är det dags att gå upp i vikt?

"
Nu ska jag försöka mig på att städa lägenheten lite. Efter det åker jag hem till far min och lämnar Malou. Har sovit som en kratta inatt för Malou ska ligga  på huvudet mitt och sova. Det har även varit på tok för varmt, sover med sommar täcke och öppen balkong och håller ändå på å dör.. är det normalt? Jag som vanligtvis är en fryslort och brukar sova med vintertäcke denna årstid.

Magen har blivit stor och rund. Ligger jag på magen så härjar det omkring riktigt mycket nu. DET GILLAS INTE när man ligger på mage tydligen. Illamåendet har även kommit tillbaka. Jag som precis börjat äta som en normal människa igen. sjukt jobbigt. Ligger fortfarande 2 kg back sen innan jag blev gravid och jag är i vecka 20. När ska alla kilon extra börja komma tro? Jag har iallafall inte en aning. ska till mvc den 30 september. Får se vad dem säger? sen så fyller jag år den 1 oktober, 20 långa år har då gått av mitt liv.
"

Tråkigt.

"
Gah så tråkigt man kan ha! :(
Vad kan man hitta på en kväll som denna? Inte ett skit känns det som.

Knäppt en massa magbilder idag men min dator är typ trasig så ingen idé att lägga in den på datorn... Men det får komma upp vid ett senare tillfälle. As dålig på detta med att lägga upp bilder.

Var över till Kim ett tag och sa hej. Spelade lite tvspel. Men sen hem igen och äta mackor som vanligt. Sen kanske det blir potatisbullar, det gillar Mikaela.

Nu ska jag mysa med Margit, Märta och Malou.
"

Men sånt är livet.

"
Hundvakt åt Malou inatt. Mys. Jag och Fredrik var men Märta och Malou till hunda utställningen för att träna dem lite med en massa andra dogs. Märta vela leka med alla och Malou var lite mer försiktig men det gick bra, inga utbrott iallafall ;)

Hade Julle här på kaffe och skulle till söderfors och fixa en sak på jobbet så då kunde jag passa på att skjutsa hem honom. självklart kom jag på halvvägs att det är lördag. SJÄLVKLART! Men skjutsade hem Julle iallafall och nu är vi hemma igen. Sitter och lodar framflr TV:n och Fredrik diskar. Undra vad man ska hitta på ikväll? finns inte hundra saker att göra här inte.

Nu blidde det vara skit att skriva om eftersom jag inte kommer på någonting vettigt. Egentligen skulle jag vela spotta och fräsa över saker och ting men det gör sig inte lämpligt. Måste tyvärr visa respekt för någon jag tycker mycket om <3 MEN SÅNT ÄR LIVET!

Btw. Min dator har valt att inte vela fungera längre :(
Jävla skit.

Bye.
"

Ny säng.

"
Igår ¨kte vi till örbyhus och hälsa på svärmor. Blev en fika där sen i panik kl 21:00 åkte vi till Tierp där mamma mötte upp oss så åkte vi till Wänge och köpte säng, sängbord, frukostbord till säng, byro, madrass, m.m. Då blidde vi 4000 kr fattigare. Men det vart kanon. Så nu har vi äntligen ny säng till oss och byro till bebis.

Idag har jag varit hos tandis pappa kom hit med ny sängen och Fredrik har monterat den. Nu är det bara min städning kvar efter allt bök. vad ska vi göra av allt det gamla? :O ingen plats och grejor överallt. hualigen.

Menmen bara att sätta igång.
"

Bra pojkvän och knepiga drömmar.

"
Min gubbe är bra snäll. Han gick upp 07:30 för att ringa och boka in en tid hos MVC, det tog honom en timme och 42 samtal. Sen när jag vaknade lagon sent så fick jag pannkakor till frukost. Han är bra underbar. Älskar honom enormt mycket. <3

Men detta med MVC... Helt galet Man kan bara ringa just mellan 08.00 och 09.00 och dem svarar aldrig. Bra jävla irriterande. 42 jävla gånger fick han ringa innan dem svarade, vilken jävla telefon tid du?? Idioter.

Sen så drömmer jag sjukt konstiga drömmar. som att jag och mamma är ute och plockar ormbunkar!?! och sen kommer en fullgubbe och jagar oss och jag fastnar i snön som helt plötsligt kom dit och inte var där innan. inatt drömde jag om smarta stora köttätande dinosaurier som alltid hittade dig hur bra du en gömde dig. HAN ÅT UPP FREDRIK!?! Förr när jag drömde om dessa djur räckte det att jag gav han en blomma så åt han inte upp mig om jag hjälpte honom få andra människor men det funkar inte nu. så inatt rymde jag till min mormor på sjukhuset där hon låg innan hon dog.. och hon var sjuk i samma sak men hur pigg som helst. aja. kanske inte låter konstigt men det känns hur knepigt som helst. Jag hatar att drömma om dinosaurier det är det värsta jag vet. BARNUNGEN MIKAELA..


"

<3

"
















Jag och min älskade familj <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ