Lilla Malou

"
Lilla Malou som valp. SÅ SATANS SÖT.

"

Trött liten tjej.

"
Dotter har inte riktig varit sig själv idag.
Ledsen hela eftermiddagen typ. Tog en promenad runt 17:00 och sedan sov hon konstant till 21:00 trot att jag försökt väckt henne med mat och kramar. Hon var så otroligt trött. Vaknade när vi kom hem och åt sig en flaska mat låg och myste och pratade med mig lite och var på jätte bra humör och somnade runt 23:00 tiden igen, hon somnade dessutom i min famn. På kvällarna brukar hon alltid somna i sin säng. Trodde hon skulle vara vaken hela natten med mig men tydligen inte.

Men det behöver ju inte vara någonting konstigt för det. Mycket nya intryck och allt rumt omkring. Hon behövde nog bara vila sig lite.

Imorgon planerar vi att åka till Örbyhus och bada med henne. Det kommer bli så roligt. Men vettefan när det börjar??  om någon annan vet får denna gärna höra av sig till min eller min sambo.

Nu ska jag försöka sova. Kommer bli ömöjligt.
puss.
"

L I T E O I N T R E S S A N T

"
  • Varit på promenad med hundarna och Minella.
  • Njutit ute på balkongen med en kopp kaffe och tidningen.
  • skrivit ner en lista på vad man faktiskt betalar för hemma (Hem, transport, kläder m.m.). Bara fylla i själva kostnade nu på allt.
  • Ätit lite mackor och glott på tv.
  • gosat med min dotter som nu ligger och sover framför TV:n i sin babysitter.

Nu en till kaffe om jag hinner innan älsklingen vaknar. Sen mata henne och gosa lite till.


LISTA PÅ VAD JAG BEHÖVER GÖRA.
  • Skicka in namnpapprerna till skatteverket.
  • Fixa en försäkring.
  • fylla på telefonen.
  • föra över pengar till Fredrik.
  • Städa.
  • Tvätta.
  • Klippa klorna på alla hundarna.
  • Tvätta öronen på mina två hundar.
  • Klippa Malou.
  • Bada mina två hundar.
  • Packa det saker som inte ska till nya hemmet.
  • Köpa en solhat till min dotter.

Imorgon ska Minella få bada för första gången i bassäng. Ska bli så roligt hoppas jag? =D
"

5 saker som gör min lite extra lycklig just nu.

"
  1. Min dotter i alla lägen.
  2. Se hundarna springa omkring och leka med varandra i solskenet.
  3. Att jag har så snälla föräldrar +Lelle som alltid finns närvarande och som alltid ställer upp.
  4. Att vi snart ska flytta.
  5. Värmen
"

Hundvakt.

"
Fredrik åkte precis iväg till jobbet. Minella sover middag och jag sitter här.
Innan gubben åkte så var Emil och Kian på besök, vi drack kaffe och tittade på rederiet. Jag bara älskar rederiet.

Ska skynda mig in i en dusch innan bönan vaknar. Och när hon vaknar ska vi iväg till mina föräldrr för att vara hundvakt. Lättare att ha 5 hundar där än här. Det blir på tok för svårt när de ska ut och rastas.

Skule verkligen behöva städa och röjja undan men det är kit trist och göra det i det här underbara vädret. Sen så är det svårt också när inte F är hemma och passar lill älsklingen.

Nej duscha var det ja.
"

Vackra älskade Carina <3

"
Saknar dig.
Kommer aldrig glömma dig och din ärlighet, ditt skratt och alla roliga stunder. Föralltid i mitt hjärta, föralltid i mina tankar. Du var en förebild och en kvinna jag hade stor respekt för. Du kom alltid med sanningen. Jag tänker på dig och din familj. Jag lider med dem alla. Jag hoppas du har det bra i himlen och att du slipper lida nu. Du var en stark kvinna och jag kommer sakna dig enormt mycket. Det kommer bli så tomt utan dig. All kärlek till dig och alla de anhöriga.

Vila i frid, vackra älskade Carina <3
"

helgen.

"
Har tillbringat min helg i stugan. Bara mysat och haft det allmänt bra. Minella verkade trivas bra även hon. Har lite svårt att komma till ro när hon ska äta bara. Det gör hon bäst hemma men det är ju inte så konstigt :) En dag var vi uppe i våran stuga och en dag i Lelles stuga. Massa god grillad mat också.

När vi var i lelles stuga hämtade pappa upp mig med Thudercaten (gummibåten) vi åkte ut och tränade lite. SJUKT jävla roligt. Men fan vilken träningsvärk jag fick.  Orkar inte förklara mycker mer då jag är sjutk trött.

"

Imorgon.

"
Helt slut.
Skriver imorgon istället om hur min påsk har varit.
Puss.
"

Sover middag.

"
Dotter sover middag och jag ska egentligen passa på att plocka i ordning och ta mig en dusch. Men det är ju så tråkigt. Snart blir det beök av mamma och Anki också. Mys.

På eftermiddagen ska Minella upp till stugan för första gången.
"

<3

"

Så liten du var min lilla skrutt.


hela 8 veckor sedan. Tiden bara springer iväg.

"

Jag älskar dig Minella.

"
Vaknade till en glad pratande tjej som bara låg och log åt mig. Då Smälte mammas hjärta och det dåliga humöret och den dåliga dagen var som bortblåst.

Nu ligger hon i vardagsrumet. Hon pratar och ler och sprattlar som en galning.
Jag älskar dig Minella. <3
"

Det finns bra dagar och det finns dåliga.

"
Det finns bra dagar och det finns dåliga dagar.
Just nu är det en dålig dag. Och tror att det kommer vara så större delen av dagen då jag inte kan sova och dotter kommer vakna tidigt då hon somnade tidigt vilket betyder mycket lite sömn för mamma. Jag behöver verkligen min sömn för att fungera som människa.

Det är många tankar som snurrar, men så blir det ibland. Jag är inte mer än människa.
Glad att jag har min älskade lilla familj, det finns inte ord för hur mycket ni betyder för mig.




Min älskade, underbara dotter Minella. Är glad att jag har dig, att du blev just du. Hur har jag kunnat leva utan dig? Tanken skrämmer mig och det känns så tomt att bara tänka på det. Samma sak gällande Margit, Märta och Fredrik.


"

God mat med trevligt sällskap.

"
Varit hemma hos svärföräldrarna och faster i Örbyhus på påskmiddag, super gott och super trevligt.
Minella fick påskägg. En kläning, ett par jeansleggins, body och en super härlig bok. Människorna i boken handlar om Minella och hennes vänner Alicia, Emilia och Kian. riktigt personlig bok och jag gillade den super mycket. Tack underbara ni. <3

Gick även över till fster Emma och pratade lite. Vela stanna längre men var tvungen att skjutsa Fredrik -.- Så tråkigt at han ska jobba.

Nu är jag hemma hos mamma på en kaffe, Minella sover i babysittern framför TV:n. Sötnöt.
"

Underbar dag <3

"
Hade en helt underbar dag igår.

Började med att jag träffade Alice, Elina och min f.d svärmor (Kims mamma) ute i lekplatsen. Jätte länge sedan jag såg henne, hon är så snäll. Minella fick även ett paket av henne som innehöll en sparkdräckt. Det uppskattades jätte mycket, tack kära du <3

Efter det kastade jag mig in i en dusch för att hinna med mamma och pappa till stan. Fick inte dra min lilla böna en ända gång. haha. Mina föräldrar kampar jämt om att ha henne och det tycker jag är så gulligt. Köpte lite smått och gott och hade det allmänt trevligt och så hände det otänkbara. Jag tappade ju som sagt min fina armband för ca en vecka sen som jag fick i julklapp av mamam och pappa. Jag misstänte att jag hade tappat det på cubus. Trodde ju aldrig att det skule vara kvar men gick och frågade ändå. och halelulja det var kvar. Jag fick tillbaka mitt kära armband. vadå tur??? När vi gick på coop sen så vart Minella ledsen och fick komma upp till mamma, oj vad huvudet fpr omkting på henne. Så mycket färger och former, vart nog mycket nya intryck för henne. :)

På kvällen skyndade vi oss hem för jag och papap ville ut och prova tävlings båten (thudercat). SÅ JÄVLA AS ROLIGT. har saknat att åka. Sån härlig känsla lär jag säga. Men snacka om att jag märkte att jag fött barn för eakt 2 månader sen. Jag trodde jag skulle dö, Var nog inte riktigt så återställd som jag trodde. haha. Men det gick och var klart värt det.

Idag gnäller jag lite pågrund av träningsvärk men det får jag tåla.

En underbar dag hade jag med min lilla tjej och min familj. <3
"

Kasta kottar.

"
Min älskade lilla böna somnade precis. Skulle gärna med krypa ner en stund till men istället tar jag mig en kopp kaffe så att man blir människa igen.

Sen ska jag ta tag i tvätten som ligger i maskinen, jag hatar verkligen att hänga tvätt. Sen en dusch, plocka i ordning och kanske fara ut en sväng med vagnen, vi får se?

Ni vet ungen som jag höll på att köra över här omdagen? Såg honom nyss utanför mitt fönster och han stod och kastade kottar på våran ingång. Hade det varit en annan hade jag inte brytt mig men han har irriterat mig nog så jag gormade lite genom fönstret att han minsann kunde plocka upp de där efter sig. Nej han gick iväg istället. HAHA.

Kaffe var det ja...


Tittade precis på lite Mienlal bilder, gud så liten hon var.
På detta kort är hon bara några timmar gammal.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ