min dag.

"
idag har jag först gått till petterssons el för att hämta min bil som jag glömt stod där så jag och F trodde den var stulen xD hah. Margit var duktig gick utan koppel hela vägen och gick förbi en hund som stod en meter ifrån utan att gå fram och sen sitta och vänta på husse som var inne på konsum 4 meter ifrån vovven utan koppel. du är gudomlig Margit, Jag älskar dig <3 efter det for vi hem till mamma och åt lite äppelpaj och drack kaffe. Margit fick leka av sig lite med Malte och Flisa. imorgon blir det ultraljud med henne =D. sen hem och städade hela lägenheten och nu lagar jag och F hemmagjorda köttbullar, lite bacon, potatis och gräddsås. GOTT! ska även gå en liten mysig promenad med min Margit och sen njuta i soffan, titta på en bra film och läsa twilight. ha en bra kväll gott folk.
"

Fredrik

"
2 år sen denna underbara bild togs. ingen snö, tänk om vi kunde ha den turen detta år?
"

litet problem.

"
haha. man kanske ska göra någonting åt detta besvär snart. det är inte speciellt roligt, varken för mig eller för Fredrik. bara jobbigt. men det är ju så drygt och jag litar inte på folket. men ska fundera över det så får vi se sen? för det blir bara jobbigare och jobbigare.
"

DOP!

"
gah,. idag var jag på dop. det var Millis dop. fint och gulligt. sedan skulle Emma komma hem till oss. och självklart så sten deckade jag och som många vet är jag inte lätt att väcka. så emma hade åkt när jag vaknade, pinsamt sorry Emma :/ Nu tittar jag och Fredrik på Luftslottet som sprängdes. efter det blir det bröloppsfotografen. för sova kan jag ju bara glömma att göra inatt!
"

Tapeter till sovrummet.

"
i måndags var jag och Fredrik och köpte tapeter som vi ska ha som fondvägg i sovrummet. Det blir nog jävligt snyggt. längtar tills jag får se det uppe. Idag tisdag (onsdag nu då klockan är efter 00:00) så har vi inte gjort så mycket varit hemma hos mamma och pappa på en kaffe och så fick Margit leka lite med Malte. sen gick jag och F till Emil och Niccole och tittade på film. nu blir det lite mat i magen sen ska jag sova. imorgon kommer mamma med Malte. vi ska ut och gå! ha en bra natt..
"

vad gör jag vaken!

"
a fy fan är vaken sedan en timme tillbaka.. det är lite små jobbigt eftersom jag kom i säng runt 09:00 kanske. ska iväg med Mamma och Fredrik och köpa tapeter. och så ska vi lämna in min transport. den hade vi ställt undan för vintern för att vi inte ville låna ut den och få den förstörd som den alltid blir när man lånar ut den. och tro fan att att taket rasade in så nu är den total kvaddad istället. mughu. men men,. det är sånt som händer.
"

vacker dag påväg.

"
nu är klockan 07:32 och det håller på att bli en fin dag. synd bara att jag har jobbat natt just inatt och kommer sova bort hela den vackra dagen. nåja har ju fått lite pengar iallafall (A) nu ska jag krypa ner i sängen och krama mina varma och underbara.

ha en bra dag gott folk. godnatt!
"

Jag älskar..

"
jag älskar Fredrik och Margit <3
"

jobb.

"
nu ska jag gå ut med min underbara och sen åka och jobba! ha en bra natt..
"

lördag, söndag.

"
lördagen var en trevlig kväll.
Jag och Fredrik bakade dumlekakor och gjorde fläskfilé med potatisgratäng och bjöd Kim och Tessan på. sen så vart det chips, och ostbågar framför projektorn och vi tittade på en massa film. det var skönt att bara ta det lugnt.

Just nu så är F och tränar och jag passade på att städa hela lägenheten, så nu är det rent. Medans jag väntar på F hade jag också tänk att hinna med en dusch för sen ska vi hem till mamma och pappa för Margit har lite tråkigt här hemma. så då får hon leka lite med Malte. Senare kl 01:00 inatt så ska jag iväg och jobba på petrolia. Jag gillar arbetstiderna ;) tänkte passa på och tvätta lite. inte heölt fel att få betalt medans man tvättar.

aja. nu ska jag skynda på! Ha en bra söndag gott folk.
"

Love my M <3

"
Jag älskar Margit <3
"

baka kaka.

"
Kan man bli bättre bemött när man kommer hem? nej. Hunden är människans bästa vän. Margit skriker som om man skulle misshandla henne för hon blir så glad så glad.  Nu lågger hon och sover och snart ska vi ut i snöstormen på en promenad. Allt för våran prinsessa.

Sedan ska jag och Fredrik baka goda kakor idag,. och så ska vi äta fläskfilé och potatisgratäng. idag är vi bortskämda.



Det är bara att kämpa och hålla ut. en dag är det din dag <3
"

bilder

"
en del av mitt rum hemma hos mamma och pappa.



Den andra delen av rummet ser bara stökig ut.




en helt underbar utsikt från lelles stuga där jag och F spenderade många dagar sommaren 2009





utsikt från våran stuga där en massa dagar spenderades också.





Lite fler bilder kommer någon dag på min och Fredriks nya hem. vi börjar få det rätt fint och hem trevligt.
"

Tarzan <3

"


Jag saknar dih så otroligt mycket. Allt gick verkligen under när du försvann. låter säkert töntigt. som om en häst inte kan vara så mycket i ens liv. men i mitt liv var du så mycket. du var min bästa vän. vi talar inte samma språk men det fanns ändå ingen som kunde förstå mig lite mycket som dig. vi kunde läsa av varandra. Bara av att titta på dig gav mig ett leénde på läpparna. du var vacker, ståtligen och en bildskön prins. Jag drömmer om dig på nätterna du och jag är tillsammans, där kan ingen ta dig ifrån mig. Jag saknar dig. och du kommer alltid vara nummer ett. det viktika är att du vet det. Jag älskar dig <3

"

missnöjd.

"
åh vad less jag börjar bli på min blogg design. den är så dålig och ful. Fredrik ska hjälpa mig med det före jag fattar inte ett skit. men han är ju så slö. han har alltid annat för sig som jag inte heller förstår mig på. Han är en sån data nörd. Men även det har ju sina fördelar. Älskar dig tönten <3

Min Margit ät jätte sjuk. och det gillas inte. Så blir nog en mycket lugn dag för hennes skull.

HAHA. Annelie är i marocko och där var det spöregn och 15 grader varmt. Inte en bra start. vet inte vad som har hänr med det landet. det var till och med varmare i grekland och det brukar det inte vara. det är å konstigt på gång. OCH JAG VILL ÅKA UTOMLANS. får tjata på min mamma, men det går ju inte å sticka ifall Flisa ska ha valpar snart för då vill man vara hemma. HOPPAS HOPPA.





FREDRIK & MARGIT. - Jag älskar er så otroligt mycket. <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ