Sommardagar

"
 
   
 
Sommardagar. <3
Bara en stor brun sak fattas mig. ;)
"

Midsommar

"
Haft en trevlig midsommar tillsammans med min familj. Först var vi ner till plan här i Mehedeby tillsammans med mamma och pappa. Där nere lekte hon med Amalia och Elliot och på något vis lyckas min dotter göra magplask mitt på fotbollsplan. Hur kan man vara så klantig som vår dotter är? Jag förstår inte. Umgick lite med Åsa och Ida och jag tris så bra i deras sällskap. :)
 
Sen gick Fredrik, Minella och pappa hem medans jag och mamma tog en promenad med hundarna, Mira började halta lite men det gick fort över. Minella sov en sväng hemma och sen for vi hem till mor och far där det bjöds på mycket god mat. Lelle och farmor var också där. 
 
Sen hem och glo på film. Minella ville inte sova så hon titta på film med mig och Fredrik ett tag sen knatade hon in i vårat rum och tittade på tigersfilm men kom tillbaka igen och somnade till slut i soffan. Dagen/kvällen har varit lugn och trevlig, precis som jag vill ha det.
 
 
"

Jag söker lycka

"
f
 
 
 
 
   
 
"

Älskade Märta

"
Märta är bra sur på mig.. hon har fått klorna klippta, pälsen klippt, öronen tvättade, tänderna borstade, pälsen kammad och blivit badad. Allra värst var kloklippningen. Hon hatar att klippa klorna och blir lika vansinning varje gång, hon accepterar det inte ens fast vi gör det regelbundet och hon vet att hon aldrig kommer undan. Hon skriker som om hon blir ihälslagen så grannarna lär ju tro att jag misshandlar henne men det är bara Märtas sätt att visa sitt ogillande. Älskade, underbara, envisa, egensinnade, ego hund. <3
 
 
"

Vi ses igen.

"
Som ni ser ligger min blogg väldigt mycket på is. Jag går igenom en jobbig period som tar upp större delen av min vardag och det är sådant som jag inte vill dela med mig av i bloggen. Kanske kommer upp nå trist inlägg då och då men ingentingn som handlar om DET.
 
Vi ses förhoppningsvis igen.
 
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ