En kvälls tur till Hanna

"
Nu är det helg efter denna veckas jobb, på måndag kör vi igen.
Har precis varit ut på en cykel tur och hälsat en snabbis på Hanna som jag tidigare bodde granne och hon bodde ju riktigt mysigt.
 
Nu sitter jag i soffan och tittar på Mira och Märta som ligger utslagna och trötta. Minella sover sedan lnge och Fredrik är ute och fixar med den nya bilen som vi köpt idag. Imorgon blir det kanske att åka till stan för minella behöver ett par nya stövlar och på söndag åker vi nog till Gysinge. Fullt upp med andra ord.
 
Godnatt.
"

Bugg

"
Eftersom att blogg.se varit ganska bugg den senaste tidern så har jag inte orkat lägga energi på denna sida. Jag har dessutom börjat jobba och haft ganska fullt upp med hus och familj.
 
Minella växer så det knakar och det börjar bubbla ur munnen på henne och det kommer mer och mer ord ur henne nu. Ett humör från trollen har hon med fått. Hon är fortfarande ett otroligt snällt barn och vi är otroligt bortskämda på alla sätt och vis men humör finns det där bakom som lurar och ibland tittar fram.
 
Hundarna är som vanligt, Mira växer och de har verkligen blivit bästa vänner.
 
Just nu finns det ingenting mer att skriva.
Ha det bra.
 
 
"

Kärlek till er

"

Fredrik och Minella. Jag älskar er otroligt mycket. <3

"

Tack älskade

"

Här om dagen när jag kom hem från jobbet drog Fredrik med mig på baksidan och där stod min alldeles egna cykel. Tack min älskade. <3

"

Gullisar

"

Hundarna betyder otroligt mycket för mig. Utan dem skulle jag inte känna mig hel. Speciellt en stund som denna. Jag vet att de alltid kommer vara mig trogen och jag kommer aldrig att lämna dem. Ibland blir jag både arg och frustrerad men det håller inte i sig länge, för hur skulle det var möjligt? Det är ju mina gullisar. <3

"

Griffon

"

Två av tre hundar. Margit och Mira slog sig ner i soffan och ro sig en lur. Margit var heltalet fast hon mer åkte korg när vi cyklade och hämtade Minella.

"

Cykel tur.

"

Idag har jag och världens bästa barn varit ut på en cykel tur. Självklart var Margit, Märta och Mira också med. Lite halv svårt att cykla med ett barn och tre hundar då Mira fick åka cykel korg och det hade hon inte alls lust med. Vi har varit ute hela eftermiddagen i princip, planterat blommor och så. Nu ska jag hoppa i säng, godnatt...

"

Äckel blommor

"

Att det ska vara så svårt att få till det i rabatten. Det finns ju hur mycket som helst man kan göra men står helt tomt. Kg har ju inte en aning vart jag ska börja, hur jag ska börja. Kg kan ju ingenting om buskar och blommor. Frustrerande.....

"

Slö hög

"

Fått öron inflammation igen... Galet så ont det gjorde igår kväll och inatt sov jag sittandes i sängen och mådde dåligt,. Bättre idag men har varit en slö hög. Vi har åkt och handlat men mycket mer blev det inte. Mötte två av minellas dagmammas söner och hon sträckte ut armarna år båda två. :) sötfian. Nu ska vi titta på Lotta på bråkmakargatan. God eftermiddag.

"

Äntligen

"

Vaknade tidigt imorse av att Fredrik knaprade på en hårdmacka alldeles för högt. Kunde inte somna om efter det. Efter minellas frukost gick vi ut en sväng, rensade ogräs på framsidan och lekte. Senare när hon vilade på påbörjade jag storstädning inne. När Fredrik vaknade så drog jag till läkaren och varför har jag inte gjort det för typ flera år sedan? Så svårt att få hjälp var det ju inte. När jag kom hem igen fortsatte jag städa så kom min alldeles för snälla pappa förbi för att säga hej. Jag blir nästan arg på min familj för dem gör alldeles för mycket för oss men vi är otroligt tacksamma för allt ni gör. Fredrik lagade god mat,". Lelle snodde alla hundarna och vi blev hundvakt åt mamma och pappas hundar. När minella somnade så rensade jag ogräs på baksidan och nu har jag slagit mig ner i soffan med ett glas oboy och tittar på film. Fredrik klippte även gräsmattan satt det har varit en rikti fixar dag. Men nu blir det film. Pyyyys

"

Om man skulle?

"
Ja tänk om man kanske skulle ta tag i detta ett antal år senare? Tycker bara att det är så jobbigt och vet inte vart jag ska börja? Nu blir det till att hoppa i sängen. Kan behöva det känner jag., så skönt det skulle vara om jag fick 24 timmar på mig som jag inte fick kliva ur sängen utan bara sova och dega. Då skulle jag må bra.

Önskar att Fredrik var hemma. <3


En liten Minella och jag med hår.
"

.....

"
Jag  går och lägger mig redan nu klockan 21:00. Det har nog inte hänt sedan jag var liten, men det har varit lite jobbigt och jag är extremt trött. Först voltade Fredrik med bilen och sedan gick jag ut och jobbade och det ska jag även göra imorgon. Klockan står på 05:00 så godnatt.

"

Det bästa som någonsin hänt mig

"

Jag var lite tjock där ett tag..

 

Här är Minella endast några minuter gammal.

Har aldrig tidigare visat denna bild tror jag.

 

Och växte gjorrde ju hon med en rasande fart.

Första gången hon greppade någonting var det här.

 

Du lär dig någonting nytt varje dag

och jag hänger inte längre med i svängarna.

 

Du har blivit mitt liv. Jag minns knappt hur livet såg ut innan dig. Vad gjorde jag då? Jag måste ha haft himla tråkigt. Jag älskar dig och är glad att du blivit mitt liv, det finns ingenting som jag skulle vilja ändra på angående dig. Jag vet att alla mammor och pappor säger att just deras barn är bäst men det är ju någonting speciellt med just denna flicka satt hon blir helt enkelt bäst, bäst av alla helt enkelt till och med bättre en mig. Jag är så stolt över dig, stolt när du lärde dig gåm stolt när du lärde dig dricka ut en mugg och stolt över allt du gör, eller i alla fall allt gott du gör. Jag var mindre stolt när du kastade din kloss i mitt kaffe här om dagen eller när du bajsade på golvet, men vad gör det? Vad vill jag säga med allt? Att jag älskar min dotter så otroligt mycket och att hon är det bästa som någonsin hänt mig.

"

Mitt avslut på dagen

"

En bok, 4 varma hundar i knät och regnet smattrande på fönstret. Bra avslut på dagen. Fattas bara en Fredrik som jobbar. Men man får ju tänka på allt det bra, mer plats i sängen och ingen som snarkar. ;)

"

Ingen är som Fredrik

"

Min man är en klippa och jag älskar honom över berg och genom eld. Ingen är som Fredrik. <3

"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ