ÄNTLIGEN!

"
Nu är hemmet rent ÄNTLIGEN!
Nu ska jag borsta tänderna och föna håret sen beger sig hela familjen ut på Tierp. Uppskattas nog av hundarna att få komma ut lite.

Hejsvejs.
"

Snart är det rent SKÖNT!

"
Städar för fullt här hemma medans Fredrik ska ut med hundarna. Kian och Emil är även här och hälsar på. osociala jag som städar när vi har besök men det började verkligen klia i fingrarna och jag kan inte vänta längre. Fredrik tjatar på att vi ska städa senare men icke. Lämnar inte detta hem fören allt är klart annars blir ingenting gjort istället.

Fredriks tattuering vart fin. Bild på den kommer senare. :)

Nu städa vidare.
"

Mindre lyckad promenad.

"
Igår vart älsklings tjejen hela 5 veckor. Var då iväg och träffade hennes BM. Lilla tjejen vägde 5300 g och var 58 cm lång. Min älskade tjej.

Kom precis in från en midre lyckad promenad. Hundarna vägrar verkligen att göra ifrån sig när man går med koppel och varnvagn. Men nu är vi inne och bönan ligger på sin fäll framför TV.n och sover. Pappa Fredrik är i Tobo och tattuerar sig. Hoppas han kommer hem snart.

Nu kallas dotter.
Bye,
"

Flytt ifrån alla måsten.

"
Har flytt hemmet i flera dagar nu för att jag inte har orkat städat och får panik av att se alla måsten. Älskling försöker få mig att skuta upp det lite till med det går jag icke med på. Nu SKA det städas.

Imorgon sticker Fredrik tidigt iväg för att tattuera sig ännu en gång så jag och lill pluppen och gullisarna blir sjävla hemma. Tråkigt lär jag säga. Men tror inte det tar allt för lång tid då det inte blir någonting stort denna gång. Vad det blir får ni se senare. ;) Även jag skulle vilja tattuera mig men jag avstår denna gång då jag inte har så mycket pengar över till det. (min föräldrarpenning har inte kommit igång ännu)

Nej nu skriker dotter efter mat. skriver mer om dessa matstunder senare... Finns en del att säga faktiskt.
Bye.
"

Blidde inge städa :(

"
Det blev inte städa -.-
Kom på att vi ska upp tidigt imorgon för att gå och väga och mäta älskade Minella. Så blidde till att äta middag direkt istället och nu blir det bums i säng.
"

Städa.

"
Dagen har gått fort.
Gått en skön promenad i solen hemma hos mamma med dotter, Fredrik, mamma och alla hundara. Fikat hemma hos päronen och sedan fikat med Hanna och hennes familj hemma hos oss. Minella Fick av dem en jätte mysig fäll att ligga på och mysa med. Jätte mycket tack för den :)

Nu är klockan 21:28 och jag hade tänkt raket städa om dotter tillåter det. Kommer inte hinna dammsuga innan klockan slår 22:00 då man måste vara tyst. ärsh jag får spela dum och glömt att man har ställt fram klockan.
Sen blir det middag som sambon nu tillagar. GOTT är faktiskt lite hungrig. Inte ätit i huvudtaget idag ju :(

nej städa var det jag.
"

Farmor och faster.

"
Minellas farmor och faster  har varit här hela dagen. Vi har fikat och pratat. Hur mysigt och trevligt som helst. Skönt att få lite sällskap nu när Fredrik jobbar hela tiden. Men faktiskt så går han sitt sista skift nu och slutar om en timme sen är han ledig en hel vecka. SÅ SKÖNT!!! Ska försöka ta igen lite här hemma, städa tvätta och sånt där tråkigt då.

Ska även försöka hinna med lite roligare saker när man väl får träffa sig prins. Förr gjorde jag allt tråkigt när han jobbade så vi fick tid för varandra sen men det fungerar inte riktigt längre när Minella kom till världen.

De senaste dagarna har älskade tjejen varit lite kinkig, lite missnöjd sådär. Men idag har hon varit glad. Nog för att hon sovit nästan hela tiden som alltid när vi har besök.

Undra om man ska åka och hämta sambon eller inte idag? Vi får se om jag orkar, är så sjukt trött och seg.

Nej nu ska jag roa min dotter lite som vaknade så precis när farmor och faster åkte. SÅ TYPISKT!

Bye.
"

Sniffar bebis <3

"
Sitter och sniffar bebis och väntar på att min svärmor ska komma och hälsa på :)
"

Jag kan faktiskt också vara snäll ibland (A)

"
Idag försov sig min älskade sambo. Tyckte synd om honom då han vart så stressad och på helgerna går inte bussen fören vid 09:00 vilket innebär att han skulle ha blivit 4 timmar försenad. Det är ju inte okej. Så jag klev upp och kastade på mig kläderna och så klädde han på dotter overallen (pyjamasen fick sitta på kvar under) Sen så skjutsade jag honom till jobbet. Då vart han bara lite försenad. Tänka sig att jag också kan vara snäll (ibland). Ap tidigt som det var så deckade jag igen när jag och minella kom hem. Hon hade inte ens vaknat under tiden vi åkte så hon fattar nog inte ens att vi har varit iväg.

Fick lite sömn till innan hon gjorde god morgon. Hon har varit vaken tills alldeles nyss så äntligen ska jag få hoppa in i en dusch. Sen skulle jag behöva städa och handla men vi får se hur det blir med den saken.

Duschen var det ja.
"

Egentligen vill jag inte sova.

"
Känner mig super taggad för att städa hela lägenheten, duscha och komma ikapp med allt, är inte ett dugg trött.. Men icke, Fredrik min älskade ska upp och jobba om 5 timmar och går inte och lägger sig om inte jag gör det. Han får ingen ro när jag inte går och lägger mig med honom.  Allt för honom och för att han ska orka. Jag får försöka sova jag med. Jag älskar min älskade sambo och vill att han ska orka. <3

Jajadå. godnatt.
"

Utan min dotter för första gången.

"
Nu har jag lämnat min älskade dotter för första gången i hennes liv. I en timme var jag borta när hon var hemma med Fredrik. Ursh vilken seperations ångest när jag åkte. När vi kom hem igen låg bode far och dotter deckade o soffan så på dem gick det ingen nöd. Dotter sover fortfarande och det har hon gjort hela dagen, hon är jätte trött.

Imorgon blir vi själva hela dagen. Fredrik jobbar 12 timmars skift. Lite tråkigt för oss men vi får stå ut.
"

Måste ha kaffe så det blir människa av mig.

"
Går inge bra för mig idag. Jag spillde oboy på Minellas fina nya vita body så nu fick vi byta till en annan som inte alls passade till de söta byxorna... Sen när hon somnade och jag skulle duscha så deckade jag med. Sov till Fredrik kom hem och väckte oss.

Finns många måste att ta igen men det hinner jag inte nu om jag ska hinna duscha innan vi åker in med hundarna.

Nej måste ha i mig kaffe så det blir människa av mig.
puss.
"

Jävla kamera!!!

"
Får ingen fart på min kamera. Jävla skit teknik saker som inte vill fungera just nu när gubben inte är hemma.  Minella som har jätte söta kläder på sig idag som jag ville visa er. eller ja buxorna är i alla fall söta.

Själv skulle jag behöva kliva i en dusch men det tycker inte Minella. Hon är super pigg och vill inte alls vila. Inte vill hon ligga på fällen heller utan det är mamma som gäller. Min söta tjej <3 Idag blir Fredrik själv med henne fär första gången hemma för en kort stund. Jag ska nämligen iväg till veterinären.


Nu ska jag försöka göra frukost.
Bye
"

Odenslätt och Örbyhus.

"
Jag behöver:
Klippa mig
Städa mitt hem
Äta mat.
Sova.

Idag har vi varit först hemma hos min mamma och pappa. Där drack vi kaffe och så lämnade vi våra gullisar till Lelle som ska ha dem i helgen då Fredrik jobbar dag (06:00 till 18:00) och då blir det lite tufft för mig att ha dem och Minella själv. Eller visst går det men dem kommer inte ut som mycket som dem kanske skulle önska så då har dem det bättre i stugan där dem får springa ut och in som dem vill sjävla. Dem mår bra av det och att få all uppmärksamhet en hel helg. Det förtjänar mina älsklingar.

Sen for vi till örbyhus. Först till Emma, matte och Alicia där vi drack kaffe, fikade och pratade en massa. Trevligt trevligt. Sen åkte vi vidarw (100m) till svärföräldrarna och drack kaffe, fikade och pratade lite till. Också trevligt trevligt :)

Nu hemma igen och ska äta mat och sen hoppa i säng. Trött som satan. Imorgon måste jag försöka komma ikapp lite. Både med mig själv och mitt hem (om jag orkar).

Godnatt.


Mindre glad Minella. En vecka gammal är hon nog på bilden<3

"

Mysmorgon.

"
Här fick man inte sova länge inatt. Fredrik och jag gick och la oss på tok försent och sen ville dotter kliva upp tidigt. Vi låg och mös lite i sängen för att vi var så trötta men till slut vart dotter förbannad så då klev vi upp. Nu Sitter vi alla i soffan och myser istället och då är hon så nöjd så.

Snart blir det att hoppa i en dusch och ta tag i dagen lite. Dotter ska också bada. <3
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ