lite hår.

"
Börjar få lite hår på huvudet igen och så liten jag såg ut att vara på den här bilden.
"

Nattuggla

"
Gud jag skulle kunna sova mig igenom hela dagarna och vara vaken hela nätterna. Alltid varit en natt uggla men trodde det skulle ändras när vi fick Minella men icke. Sånt är livet.
 
Ikväll slutade i alla fall F tidigt (22:00) så man fick träffa honom lite på kvällen och till och med lägga sig tillsammans. På Fredag har vi varit tillsammans i 5 år och det känns helt sjukt. Trodde ALDRIG att vi i huvudtaget skulle klara av att vara tillsammans mer en ett halvår. ;) Men jag är glad, Fredrik är en underbar prick och han har hjälp mig så otroligt mycket i livet, han är min stora trygghet. Älskar dig. <3
 
Inatter har vi fyra hundar i sängen så jag ber till gud att Minella sover hela natten i sin säng för det bli ju så trångt annars då alla gullisar sover hos mig, en i armhålan, en på magen, en på huvudkudden och en i sidan.
Godnatt.
"

Margit mys.

"
ikväll är en Mira fri kväll. Hon har de senaste dagarna utmanat Margit dumt nog. Är man liten och feg utmanar man inte ledar hunden som är mindre feg. Margit har bara vänt ryggen till henne men inatt fick hon nog och fräste ifrån. Satt ikväll får Mira sova hos Lelle så jag får lite "Margit" tid. Det var länge sedan jag hade henne för sig själv i min famn. Märta är så kvälls trött så henner märker man inte av. ;)
 
Jag har i alla fall tillbringat alldeles för många timmar nu på kvällen framför OC. Nu är det dags att hoppa i säng för det blir ju en ny dag snart. Minella blir hemma även imorgon som hon varit hela den här och hela förra veckan. Först feber, förkylning, hosta och sedan magen. hennes mage är verkligen inte i lag just nu.
 
MARGIT MYS NÄSTA!
"

Jag skulle aldrig...

"
Jag skulle aldrig klara mig utan..
1. fyra socker bitar till kaffet.
2. Somna utan Märta i armhålan om hon är hemma.
3. Gå på toa utan internetuppkoppling.
4. Äta potatis utan smör.
5. Sova utan min trästen i handen.
6. Ha fler eller färre en 8 köttbullar på tallriken.
7. Krama en människa på bara en sida.
8. Få en puss på bara den ena kinden och inte den andra.
9. Somna i en obäddad säng.
10. Gå och lägga mig och inte varenda pryl ligger på sin plats i detta hem.
 
Det visste ni inte va? Jag lider faktiskt med Fredrik ibland som får stå ut med mina tokigheter och det finns så mycket mer som jag inte orkar rabbla upp. Jag är sannerligen speciell. Jag vet i alla fall att Fredriks kärlek till mig är sann för om den inte vore det skulle han aldrig stå ut med mig.
 
"

obäddad säng.

"
Nu ska jag gå och lägga mig i min obäddade säng men mina sovkläder som jag fortfarande inte tagit av mig sedan jag vaknade. Visst låter jag mysig? Finns inge värre en att lägga sin i en obäddad säng. Vad har jag gjort med mig dag? har i alla fall suttit uppe och tittat på film tills nu med Lelle. Bra film faktiskt. Minella sover tungt och hoppas hon får göra det resten av natten med. GODNATT
"

Seg

"

Jag är så förbannat trött och har varit det hela dagen. Har även en sjuk dotter så tur att vi har varit hemma hela dagen förutom ett snabb besök hos mina föräldrar. Nu sover hon gott i sin säng och jag hoppas hon kommer göra det hela natten och vakna frisk imorgon. Själv är jag trött fast jag degat hela dagen. Hade bokat städdag imorgon och hade tänkt skicka ut man och barn men så blir det nog inte. Nej film med Lelle och Fredrik, sen Godnatt.

"

Saknar hästarna.

"
Ju längre tiden går känner jag mig mer och mer nere. Nu har det snart gått fyra år sedan jag sålde hästarna och jag inser mer och mer hur mycket jag ångrat mig. Jag ser ingen mening med livet utan hästarna och jag vill inte leva utan en häst. Men hinner jag? åh så jobbigt detta är.
 
"

Middan med familjen

"
Haft en trevlig kväll med min familj ikväll. Ätit middag hemma hos oss och sätt alla hundar springa på vårat nya gåband. Margit och Malte skötte sig galant men med de andra krävs det lite träning. Egentligen köpte jag gåbandet i present till mina föräldrar men då hade mamma köpt ett precis likadant tidigare idag så vi tog det själva. Även Minella sprang som en tok och tyckte det var sjukt roligt. Efter det blev det lite glass och kaffe.
 
Tidigare idag var vi i stan tillsammans med Lelle och tittade runt. Alltid lika trevligt att komma ut med honom.
 
Nu sitter vi i soffan och landar lite. Ska strax hoppa i sängen och glo på en film.
 
 
"

Vaniljsocker direkt ur burken.

"
Stod precis och åt vaniljsocker direkt ur burken, är man godis sugen så är man och då finns inga gränser. Kvällen har i alla fall varit bra, ätit kina mat tillsammans med mamma, pappa och Lelle. Tittade på TV och fick mig ett och två skratt till roliga klipp. Värmen, tryggheten och lyckan jag känner när jag är tillsammans med min familj är oslagbar.
 
Nej nu ska jag faktiskt hoppa i säng och förhoppningsvis inte drömma om död och mord inatt. Hoppas jag istället får mig en häst och massa pengar och kanske en bullterrier? Åh en bullterrier måste jag bara ha någon gång i mitt liv. Världens underbaraste hundras.
 
"

Mardrömmar.

"
De tre senaste nätterna har jag sovit sådåligt, drömt mardrömmar och varje natt har någon familjemedlem dött. Första natten var det pappa, andra natten Minella och tredje var det lelle. vem ska dö inatt då, Fredrik eller mamma? Nej känner mig allt annat än utvilad vilket inte är så konstigt då jag vaknar i ren panik med tårar i ögonen. HEMSKT!!
 
Kom just på att min bästa vän sticker utomlands snart och blir borta alldeles för länge. Vill träffa henne innan det och krama om henne. Måste ringa henne imorgon.
 
Godnatt.
 
Dagens klädsel på begravningen.
"

begraving

"
Idag var jag på min farfars begravning.  Den var vacker och harmonisk. Fick en fin sista stund med honom. Faktiskt till och med lite lättare om hjärtat, nu vet jag att han aldrig mer behöver lida vilket han verkligen gjorde. Farmor var stark fast det var jobbigt att se henne så ledsen.
 
Efter var det fika och det var trevligt att få träffa släkten lite. Trevligt låter fel i sådanna här sammanhang men jag fann inget bättre ord. Vila i frid nu älskade farfar. Krama om Pysen från mig. <3
"

Middag och sällskap

"
Måste finna den där gnistan...
 
Minella mår jätte dåligt, 40 i feber och riktigt hängig. Hade mamma, pappa och Lelle här på mat ochhon satt och nästan somnade vid bordet. Fick mjölk i flaska och lägga sig i soffan och somnade bums. Nu sover hon i sin säng med antar att hon kommer inom kort som hon brukar när hon är sjuk. Välling är det ända som duger åt henne nu och jag klandrar henne inte för vem vill äta när man mår så dåligt? Imorgon ska mamma köpa lite host medicin och så ska jag be henne köpa glass. Stackars älskade flicka.
 
Maten var i alla fall god och det var skönt att bara prata och umgås. Johan tittade förbi på en kaffe tidigare också och honom är det alltid trevligt att träffa. Han blåste ballonger med Minella och hon vart så nöjd så. Hon har tjatat om ballonger hur länge som helst och nu fick hon äntligen nya av Lelle.
 
Nu blir det sängen för detta blir nog en tuff natt.
"

Sjukling.

"
Har en lite sjukling här hemma. Igår märkte jag att hon var lite rosslig i halsen men pigg och glad så hon åkte till dagmamman på förmiddagen. När hon kom hem rann snoret men inge mer med det. Hon lekte och busade. Men redan klockan 18:00 började hon fråga efter läl (välling) och välling är = sova för henne. Åkte då til mamma och pappa för att hålla henne vaken lite till och hon vart pigg och glad som oftast när vi är där. När vi kom hem petade hon i sig lite gott men såg att hon var trött och alldeles glansig i ögonen. När jag skulle byta om på henne såg hon alldeles frånvarande ut och då tog jag tempen som visade feber. Nu sover hon och hostar som en tok. Stackars lilla älskling. Så svårt att läsa av henne då hon sällan gnäller och är som oftast nöjd och glad. Imorgon blir det vila för hennes del, kanske vi tar en tur med pulkan för lite friskluft.
 
 
"

Dipp

"

Efter en extremt seg dag tog jag mig ett bad och tittade på film samtidigt. Det var riktigt skönt ska jag säga er. Fredrik har bakat kladd kaka nu på kvällskvidten som vi ska tjocka i oss imorgon. Varit extremt onyttig den här veckan och det märks på vågen. Men jag har haft en känslo dipp så det skiter jag i. Imorgon ska Margit trimmas och jag ska tänka över min situation lite, ringa läkaren m.m. Mina hundar hjälper mig extremt mycket tider som dessa, skulle inte klara en dag utan dem.

"

Inga tjejgrejor tack!!

"
Provade Fredriks ansiktrengöring ikväll och fy sate så ont det gjorde. Jag har alltid kört på tvål och vatten och det fungerar fin fint. Dålig hy har jag då aldrig haft heller. I och för sig så täcker jag aldrig anisktet med foundation eller dyligt heller. Försökte mig även på att sminka mig men det gick inge vidare. Igår klippte jag ävn av mina långa naglar som jag för första gången i mitt liv lyckats spara ut, men ska jag vara ärligt så tycker jag långa naglar är rätt äckligt. Hur mycket snusk finns det där under egentligen?
 
Som sagt, "tjej grejor" är inte min sak och kommer aldrig bli. Fredrik fastade för mig fast jag kom och gick i träskor och långkalsonger första gången han kom hem till mig.
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ