Hundutställning

"
Varit på hundutställning med Mira idag. Tyvärr är inte min prinsessa i päls alls och jag ville egentligen inte åka med henne för det finns så många kärrningar där ute som gottar sig och snackar så mycket skit, så vart även fallet och min kära mor fräste i och sa högt: Jävla kärring och glo och snacka så mycket skit. Fattar hon inte att folk kan läsa på läpparna? Kanske hon ska koncentrera sig på sitt i ringen istället för att blänga på andra. Men jag ser det som social träning med min tjej. Hon är nämligen alldeles för feg och blir väldigt obekväm och kryper ihop, det vill jag ändra på.
 
Har varit mycket hund denna helg. Klippt klorna på alla, klippt Malous päls. Tagit bort underull på Malou, Margit och Mira, badat Malou och massor av annat hund relaterat. Imorgon kommer älskade Märta och Margit hem som har sovit hos Lelle. Så tomt utam dem och Mira tycker det är jätte trist.
 
Nej nu ska jag sova äntligen, hoppas jag kan somna nu bara. Imorgon har jag sovmorgon som är väldigt efterlängtad men har på känn att jag kommer gå upp tidigt ändå då jag gjort det ett tag nu.
Godnatt.
 
"

Film och mys

"
Ensam denna natt också, ser knaoot min gubbe nu för tiden.
Ikväll har Minella och jag ätit popcorn och kollat på Trassel. Hon satt fint i lugn och ro och verkligen njöt av stunden och det gjorde även jag, skönt att få en mysig stund med henne som är lugn. Mitt i filmen vart hon väldigt trött så hon fick gå och sova och somnade på stört. Det ska även jag göra snart så jag kommer upp med henne imorgon. Tidigare idag var vi även och tittade på ett jätte fin Friser sto och en liten ponny  som råkar vara min förre ponny Jespers, bror.
 
Imorgon ska vi åta och inhandla lite fika och gott som jag och mor ska ha med oss på söndag till Stockholm. Ska gå lite med Mira i koppel också, hon är nämligen inte så van med det.
 
Nej nu ska jag titta på harry Potter och försöka sova.
Godnatt.
 
"

Vad vill jag bli när jag blir stor?

"
Sitter här och funderar på vad jag vill bli när jag blir stor.. Helt ärligt så har jag inte en aning, vad vill jag göra? Det är inte lätt att veta alla gånger.
 
Min bensin tog slut för ett tag sedan och det bar så jobbigt att förbereda inför natten. Har i alla fall orkar förbereda kaffe och allt det där jag måste göra för att underlätta morgonen. Hoppas mina 300 elefanter som jag har i hjärnan vill sova inatt för min kropp i övrigt skriker efter sömn. Nyx har åkt iväg på parning och jar har ont i magen, sitter och tänker på skrotan och hur mår? Mira har börjat löpa och det är ju passade när vi ska på utställning på söndag, typiskt. Mina fina vita kuddar gillar inte henne just nu men Mira gillar tyvärr dem. Tur min prinsessa är en väldigt renlig dam i övrigt.
 
Nej, jag ska inte tråka ut er mer nu med blod och 300 elefanter.
Godnatt.
"

Kan inte sova.

"
Jag kan inte sova... Känns ju sådär lagom roligt när man ska upp om 4 timmar och sedan är det full igång hela dagen. Det kommer bli en tuff dag.
 
Sitter och räknar timmarna hur jag ska hinna med morgon dagen, känns som att jag behöver ett par extra timmar om jag ska vara ärligt.
"

300 elefanter.

"
Mina nya mediciner gör mig alldeles för pigg. Finns det inget mellanting? Eller egentligen är jag hur trött som helst och orken ligger nere på noll men i mitt huvud känns det som att det dundrar 300 elefanter. När jag väl somnar så drömmer jag hela tiden och helt sjuka drömmar och vaknar alltid med huvudvärk och det känns som att jag inte sovit alls. Konstigt det där...
 

Idag åkte jag, Fredrik och Minella till stallet där Ricky står och hälsade på. Han är så söt och Minella blev så lycklig när hon fick mata honom med morötter helt själv. Sen fick hon även träffa på en polle som är hela 190cm hög, ingen liten än direkt. Jag saknar verkligen det där livet.
 
Nej nu ska min elefant hjärna och jag lägga oss och mala igenom min bok och förhoppningsvis så somnar jag någongång. Ska upp tidigt med min kära dotter imorgon så jag hoppas det blir snart. Har bara Märta hemma ikväll så jag kommer frysa, hon är ju lite väl liten för att värma en tillräckligt.
 
"

Hår, hund, häst och bok.

"
Jag hatar hår mer än jag hatar någonting annat. Varför ska man ha hår på skallen? Mitt hår ger mig bara ångest...
Jag kommer inte bli färvånad på mig själv om jag rakar av mig det igen. För det första var det himla skönt och för det andra behövde jag aldrig bry mig. Visst jag skulle få en mindre glad pojkvän som föredrar mig med hår på skallen men jag tycker jag är fin ändå så varför inte?
 
Har varit och friserat Mira idag också. Ska på utställning på söndag och Mira ser ut som hej kom och hjälp mig i pälsen så åkte in med henne för att försöka snygga till det så gott det gick. Bättre vart hon men päls för utstäällning har hon verkligen inte.
 
Har i alla fall blivit en del med hästar det senaste dagarna, tyvärr inte under de roligare formerna men jag har ändå uppskattat närvaron av djuren och känner mig varm i kroppen för att jag fick hjälpa till. Var ju bra länge sedan sist jag lastade en ponny och det värmde att gå göra det igen. Jag pratar då om lilla söta Ricky som fick komma till nya vänner igår då hans älskade kompis Bruno plötsligt dog i lördags, älskade Bruno.
 
Nej nu ska jag ÄNTLIGEN få läsa några sidor ur min bok innan läggsags. Min tid med min bok är helig och Fredrik tycker jag är världens tristaste flickvän men jag behöver komma bort från verkligheten ett tag och begrava mig i en bok.
 
Godnatt.
 

 
"

Bilder säger mer än tusen ord

"
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

  
 
"

Jag vill ju inte direkt bjuda på tårta

"
Av någon anledning blev jag vaken alldeles för länge nu ikväll. Minella har redan sovit i 4 timmar och kommer vakna mycket tidigt imorgon, så jag kommer verkligen att ångra mig då...
 
Fredrik jobbar som vanligt men jag har alla mina gullisar hemma och kramas med. Sovit lite dåligt senaste nätterna för Märta ska ligga väldigt nära hela tiden, helst typ under mig. I och för sig har jag alltid somnat med henne tätt intill mig men hon brukar lägga sig en bit ifrån någon gång under natten, men inte nu.
 
Tidigare idag har jag, mamma och Minella varit på promenad och gick till jennie och hälsade på lite. Minella fick ge ponnyn morot och det GILLADES verkligen från bådas sida. Mina ögon glittrar av lycka över att se henne tycka om hästar. Hon grina hela vägen hem för hon ville tillbaka till totton, gullungen min.
 
Känner att jag inte har någonting intressant  att komma med nu, eller visst jag skulle kunna skriva en hel del men jag vet att jag har en del läsare som skulle gotta sig allt för väl och har rappa käftar så skippar nog det. Vill inte bjuda dem på tårta direkt.
 
Så med det säger jag godnatt och nu blir det Harry Potter för min del. Har tyvärr läst ut min braiga bok så måste hämta nummer två imorgon.
Godnatt.
 
Lagat mat och tittat på film tillsammans har vi gjort ikväll.
"

Sorg och glädje

"
Länge sedan jag var såhär trött på kvällen. Känns som att ögonen går i korts och hjärnan hänger inte med. Det har varit en rolig dag, en trevlig dag,  en tuff dag och en tung dag. Trevligt och roligt har jag haft tillsammans med Ida och Åsa. En tuff och tung dag för att Bruno dött och jag tycker så ofantligt synd om Jennie. Hennes bruno var som min Tarzan så jag vet hur ont det gör och jag vill inte ens att min värsta fiende ska känna den smärta. Åkte hem till henne en stund ikväll, pratade om allt möjligt. Kära du jag lider med dig.
 
Tidigare idag var jag med Ida och Åsa i Sandviken på loppis, flera olika loppisar. Känner mig så nöjd när jag kommer hem med två fulla påsar med kläder för samma pris som när jag annars bara köper två plagg. Två par nya skor vart det till flickan min också, båda två till sommaren som jag inte vet om den kommer.
 
Nu ska jag sova och jag hoppas jag kommer göra det i en evlighet. Min kära sambo går upp med skrotan imorgon och jag måste säga att min man är guld värd. Mycket kan man säga om Fredrik, bra som dåliga och en av dem bra är att han är en fantastisk pappa, ett riktigt pappa kap med andra ord.
 
Godnat.
 
"

Älskade Märta

"
Ont i magen, Märta är dåligt igen. Gått ner i vikt, äter dåligt, är hänig och väldigt gnällig. Det är så svårt att avgöra om det är pågrund av hennes sjukdom eller om det beror på att hon är deppig, hon kan bli det ibland. Håller henne mest tätt intill mig och hon sover på mitt bröst. Det gör så ont att se henne såhär. Jag hoppas det vänder mycket snart.
 
Jag har självklart inte svarat på alla mina sms som jag har. Ber om ursäkt för det mina vänner. Jag har haft några dåliga dagar och är allmänt dålig på att svara på sms.
 
Nu ska jag sova, ikväll tillsammans med min man.
Godnatt.
 
"

Precis som vanligt.

"
Många dåliga ursäkter har jag hört i mina dagar, den ena värre än den andra. Du borde verkligen öva lite mer på det där. Det är mitt råd till dig.
 
Annars har det inte hänt mycket. Det samma vanliga. Plockat, lekt med Minella och promenerat med hundarna. Ganska så enformigt just nu men detta väder tillåter inte så mycket annat. Har planer på att åka och bada med Minella någon dag här och på lördag ska jag iväg med Åsa och Ida. Det ser jag fram emot.
 
Nu ska jag glo på Harry Potter, precis som vanligt och läsa några sidor i min bok innan jag slår ihop mina blå. Fredrik gör sin sista natt på jobbet så imorgon är det dags att trängas igen.
 
Godnatt.
 
"

Inte min starka sida

"
jag är helt inne i min bok. Jag älskar att läsa. Det är skönt att träda in i en annan värd för en stund, bara läsa och inte tänka på allt som finns i verkligheten. Synd att jag har väldigt svårt att finna ro att sätta mig ner och läsa i lugn och ro. När jag väl börjat läst en bok brukar jag mala igenom den väldigt fort och Fredrik ogillar det för jag blir inte direkt social. Jag måste lära mig att finna ro på ett bättre sätt, inte det lättaste med småbarn men jag ska försöka.
 
Imorgon har jag en del sms att svara på. Jag är verkligen dålig på det och jag får be om ursäkt för det. Att prata i telefon och svara på sms är inte min starka sida.
 
Nu ska jag läsa ett par sidor i min bok, lyssna på en film, krama om mina gullisar och sedan sova.
Godnatt.
 
Instagram bilder som vanligt.
"

Ny hårfärg

"
 
 Jag färgade håret lite.
"

Vart är våren?

"
Jag mår så dåligt av det här vädret. Jag vill komma ut, sitta på altanen med en kopp kaffe och en bra tidning. Jag vill ligga på gräsmattan och känna solen värma mina axlar. Jag vill inte ha snö, kyla, och blåst. Jag vill inte gå ut när det är såhär.
"

friserad Margit.

"
varför utsätta sig för jobbiga saker när det inte ger någonting?
 
Idag har Margit varit in till frissan och blivit fin. Om två veckor är det dags för Mira att åka in och bli lite finare men det är bara det att det inte växt ut någon päls!! Känns lite väl stressat då vi ska iväg på utställning och jag vill INTE ställa henne så som hon ser ut nu, det blir bara pinsamt. Vill istället ta med mig margit men det går ju inte att ändra. Skulle även jag behöva mig ett besök hos frissan. Inte klippt mig sedan jag rakade av mig det och det var i april. Ni kan tänka er hur jag ser ut? slitet och helt utan frisyr.
 
Nu ska jag försöka hoppa i säng. Imorgon ska jag in till försäkringskassan och krångla med papper.
Godnatt.
 
  
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ