31 augusti. nameless kom hem.

"
idag veterinärbisiktar vi Erland. önska mig lycka till. =)



Vill at min "nameless" ska komma hem snart. snälla bli torsdag <3




Idag blir det nog bara att rida och städa. kanske dra en tvätt också, förbereda lite för lillens hemkomst.
miss henne..
"

30 augusti. mycket som händer.

"
nu är Tarzan död, Sushi såld och så säljer jag Erland nästa vecka. förra veckan hade jag 3 hästar nästa vecka har jag ingen. allt har gått för fort. och den ända jag skulle ha kvar dog. saknar dig min älskade Tarzan. <3
fått tillökning också faktiskt. köpte en hund här om dagen, en Griffon belge. hon kommer hem på torsdag. kan knappt bärja mig. bilder kommer självklart på min lilla prinsessa. i stamtavlan heter hon "dior" men det faller mig nog inte i smaken och jag valde mellan majvor, eda, sisi, eller margit. det blev margit. men nu är jag tveksam? vi får se vad det blir. men en riktig tjockis är hon iallafall.
idag kom fredriks faster från västerås. det var jätte trevligt. =D kommit långt på vägen har vi gjort. det gillar vi.
förövrigt vill jag säga att jag älskar min gubbe och att vi har det bra. puss på han <3
"

Vila i frid Tarzan <3

"

Åh det är inte sant. Att ens dag kan rasa sådär över en dag? Att min bästa vän som jag haft i så många år bara lämnade mig sådär? Du var min ängel, min buse och mitt hjärtas andra del. Tänker på alla dina satyg du gjort under alla våra år tillsammans, så arg man var då men om man tänker på dem nu bara ler man. du var ett satyg så är det bara. du kunde aldrig låta bli att pilla på allt. Det kanske också blev din död? Jag saknar och älskar dig.

Vila i frid,

Tarzan <3








Jag älskar dig och igår lämnade du mig.
du är bäst. kommer sakna dig. <3

 

"

PANIK!!!!!

"
ta bort dem, ta bort dem, jag vill inte höra jag vill inte se, jag kan inte hindra det.. det bara kommer., jag står inte ut ta bort det.....
"

22 augusti.

"
dåliga drömmar. tom, helt tyst, mörkt,
"

21 augusti. kräftskiva gånger 2

"
Hejsan.

semestern var härlig. vi kom hem i förrgår. då fixade vi nya hagen till hästarna. sen så igår va jag och Fredrik uppe i våran stugga hela dagen men pappa, lelle och Benny. där målade vi och välte stooora träd. kom hem sent på kvällen
och idag så började jag jobba kl 11:00. så slutade jag 16:00. då va jag hemma ett tag sen for jag till hästarna sen hem och skynda sig att duscha sen åkte jag och Fredrik på kräftskiva hos kent agent. han sov i en stol när vi kom fram xD

jag tog med mig Fredrik ut i stor båten och visade våran gamla stuga, (haha har lite och bäretta om Fredriks båt turer sen, men det en annan gång) iallafall så åt vi gott och sen åkte vi till jobbet och visade upp chilina och Malte för Maria. som sagt så följde hundarna  med mig, imorgon är vi bjudna på kräftskiva hemma hos svärföräldrarna. men vi åker dit nu ikväll och klockan är 22:15. orkar inte åka tidigt imorgon så sover där med vovvarna.

nu är det dags att åka.
ha det bra gott folk.
puss

Btw. bärettar också mer sen om resan i västerås. =)
"

17 augusti. semester

"
Hejsan,.
Nu är vi i eskilstuna. det är mysigt. inatt kunde jag faktiskt sova gott. det var första natten i husvagnen. Idag har vi varit på Parkens zoo och tittat på djur. det var härligt att bara gå omkring. sen badade jag, Fredrik och pappa. det var roligt hahah. Fredrik är ju helt sjuk. höll fan nästan på att drunkna, xD enbart för att han skulle slå pappa i at simma långt under vatten. haha han slog honom inte. men simmade lika långt.

nu sitter vi i husvagnen och tar det lugnt. tänkte slå på en film och så. sen tänkte vi ta bilen och åka ut en sväng. imorgon åker jag och Fredrik in till västerås. det ska bli intressant. nu blir det verkligen av. det är bra..

täkte slänga int lite söta bilder på min kusin wilmer.











kan man hitta en sötare pojk? guud så sööt han är. världens cooling. han och hans syster är dem sötaste man kan hitta, ni är älskade. <3
"

24 h utan sömn =S

"
Hejsan.
idag var jag och Fredrik som sagt jobbat. allt krånglade och det var skönt att få gå hem till slut klockan 14:00. och för ovanlighetens skull så somnade inte jag när jag kom hem. men det resulterar i att jag inte sovit på 24 h, förutom en timme igår natt, det är rätt jobbigt och får lida med skaplig huudvärk nu. känsla av att FRedrik snart kommer och klagar över det också snart?

Idag hälsade vi på Jessica hemma hos hennes mor och Håkan. Peo var också där. det var sköönt att äntligen få träffa Jessica, evigheter sen sist. och det var trevligt att träffa Peo. haha undra om Fredrik tyckte det var trevligt? hade ju trott att Martin skulle vara där.

igår började jag läsa en as bra bol, "väninnan" heter den. läste ut den idag. brukar inte läsa ut en bok på två dar men det va så braa, helt klart värd att läsa. Älskling tycker jag är tolig som läser. han tycker det är as trist men fär mig kopplar det bort min vardag för tillfället. skönt ibland.

imorgon bär det av på semester. vanligt nog regnar det ute och det är inte så ovanligt när jag och Fredriks ka iväg på nått. blir vell att mysa med Malte och Chilina i husvagnen hela veckan eller nått? men sköönt att komma bort ska det bli.

på lördag nästa vecka ska jag på min första hundutställning och det är med Malte och ocksa hans första, OJOJ säger jag bara och behöver verkligen en jävla massa lyckatill.. ?

BTW. FÅTT JOBB ERBJUDANDE... =D en bra början.. bara villa, hund och barn kvar sen xD men först och främst... JOBB! det andra får nog vänta ett BRA tag. men inte om en annan i familjen får bestämma!!


jag gillar gamla bilder (A)


Jag bara älskar denna bild på min kusin Elvira. hon är världens sötaste <3


Jag älsar denna valp <3 <3
"

15 augusti. JOBBA EN LÖRDAG?

"

Hejsan. idag är det lördag och jag och Fredrik jobbar. inte så jätte roligt eftersom jag sov otroligt lite och dåligt bara en timme. har mått dåligt hela natten men Fredrik min kära tog väl hand om mig =) så det kändes bra.  igår var vi hemma hos svärföräldrarna hela eftermiddagen och kvällen. det var jätte trevligt. och Fredrik och jag fick reda på en massa nyheter och roliga ting. 

idag blir det att packa och städa. för imorgon åker jag, Fredrik, mamma och pappa på semester. och på semestern ska jag och Fredrik åka över till västerås. haha alla kanske inte fattar men det skiter jag i och det kommer bli så roooligt. =D

menmen. nu måste jag ut och jobba igen. inte direkt roligt.. hah slutar klockan 14:00. så kanske skriver mer då.ha det så bra alla människor.
puss.

"

13 Augusti. Grattis Kim Dahlberg <3

"
det skulle vara så mycket mycket lättare för mig att skriva här om denna blogg var anonym, men nu är den ju inte det,. finns så mycket saker jag skulle vilja skriva men det går lixom inte..





Jag tänker ofta på er. Sasha och Mischa. ni var mina änglar. tuvärr fick vi inte uppleva livet tillsammans. kommer aldrig glömma och kommer alltid ångra. Ni finns i mina tankar <3


Btw. Kim Dahlberg fyller år idag. så gratta honom. puss på dig <3
"

blää :(

"
ursha blää, försökte snusa nyss. det smakar apa.. nej föredrar ciggen..

på tal om ingenting..
jag blir inte bättre heller,, bara sämre. jag vill inte opperera mig =( men vad har jag för val? tycker bara att det är sjukt att dem kan säga att det är detta jag har utan att ens undersöka? är det inte det kan jag lova att jag kommer bli sur. int första gången direkt. tänk att jag alltid råkar ut för saker dem inte kan fastställa vad det är? magen bland annat. det la dem ner helt och håller när dem inte hittade någonting. hur snällt är det då ? och jag som hatar sjukhus.. nu ansträngde jag mig efter ett antal års tjatande från Fredrik, Lelle, mamma pappa och ja till och med Kim för det är ända från hans tid. och när jag väl försöker skiter dem i det?? blir bara så irriterad. inte ett fel heller =S ger snart upp och låter alla fel vara. har ju överlevt hittilts. fast det blir ju värre och värre. menmen. sånt är livet..

sjukhusen suger verkligen.. bara en massa väntan på ingenting...






"

12 Augusti. massa pka runt.

"
Hade Malte inatt så imorse vaknade jag av att han röck mig i håret, kravsade mig i ansiktet och bet mig i ryggen. då tyckte han att det var dags att kliva upp. men jag orkade inte så Fredriik gick upp med honom istället, som en timme till och sen var jkag också uppe. åt frukost och duschade sen åkte vi iväg ca 12:00?

första stoppet var hos sävan: där hade vi det trevligt och pratade och Malte träffade sin första bebis. och hade fruktansvärt svårt att låta bli lilla söta Kian.

andra besöken var hos: Maddis. där Malte träffade sin första att unge som upptäckte att det var as roligt att attakera min lilla Malte. det va roligt.

sen åkte vi hem till wagee och hämtade Fredriks data, gick snabbt sen for vi hem till mamma och pappa och lämnade lill skiten. han sov fint då kan jag looova. stoppa i mig en macka en sen åkte vi hem, och väl hemma åt Mikaela lite för mycket negerbolls smet. så nu mår jag mycket illa =( Tuna är här också han och Fredrik gär nå tråk..

Dessutom så åkte jag i diket igår.. det söööt. och mamma säger att jag måste ha åkt fort men det gjorde jag inte och det stör mig.. men men.. sånt som händer.

nu ska jag glo lite på blocket efter en flicka till Malte,. hoppas alla människor har en bra onsdag
puss.
"

11 augisti.. nackont

"
haha. fredrik sonade ifrån fläkten igår så har as ont i nacken.. men smällar man får ta =)
idag blir det nog inte så mycket göra. rida och så sen vet jag inte ? =)

haha vilken as tråkig blogg jag har (A) men det får ni alla ta. kommer inte på nåått att skriva om. och det blir då det jag gör typ som faller ner här.  sen kanske jag skulle vilja skriva lite mera tankar och så men det finns folk som jag vet läser som jag inte vill ska veta såå mycket..


kärlek,
kärleken har två olika sidor. den helt underbara, då man svävar på rosa och röda moln. man tittar på rosen man älskar den. man kan inte bli lyckligare

den dåliga. du kommer för nära den underbart vackra rosen och du får alla dess taggar i sig. man är så kär så kär att man inte vill gå, men man är så olycklig för att man inte kan gå. ibland kanske man stannar och kämpar, men ibland är det faktiskt bäst att gå. men det ska ju kanske inte komma från mig? haha,. är ju inte så bra på det, xD

förövrigt så älskar jag min älskade Fredrik Hansen <3
(fast han är tönt och lanar?)



jag älskar oss idiot <3
"

10 augusti. därför slutar jag rida.

"
hejsan!

Idag var det inte hänt mycket kan man ju säga, sovit hemma hos mor och far med Fredrik. när vi vaknade åkte Fredrik till wagee och är där nu, en så länge har jag bara hunnit kastat i mig mina äckliga mediciner (stavning) och varit och tagit in hästarna och klockan är 16:16. haha vilket tråkigt liv jag har..

mamma är ute och letar svamp men Malte, när dem kommer hem ska vi åka till annelie. och sedan hade jag tänk försöka få tag på jessica, känner att det börjar bli dags att träffa henne igen. var ett tag sen. hon som har varit i tyskland och allt. och efter det ska jag åka och rida Erland, idag va jag in  och tittade på lite bilder på Sushi som Cassandra hade lagt ut. åh vilket saknad det kom och kände att man bara ville åka och hämta hem henne för jag saknar henne så. men det går ju inte, ska ju sluta rida =/

och alla frågar varför. kan ta det här och nu så slipper alla fråga,
hästar är någonting jag hållt på med i störreara som att sparka på en boll. du sitter på ett djur som väger över 600 kg som har en helt egen vilja, man måste visa vem som är flockledaren och sätta dem på plats, det är inte alltid lätt. men som sagt. jag har hållt på länge nu, och jag tog precis studenten. ska ut i arbetslivet nu och vet inte alls hur mitt liv kommer se ut i framtiden, det är min framtid och mitt liv jag bildar och binder, jag måste ha min delar av mitt liv men jag älskar verkligen djuren, vilken utmaning och vilken känska varje gång man rider, men har inte den frihet att kunna resa, flytta och skapa mitt eget liv. så länge jag är bunden hemma men mina hästar känner jag att det inte går. jag behöver frihet till att kunna resa när jag vill och kunna flytta när jag vill., det är inte omöjligt att jag börjar ingen? detta kanske bara bli ett uppehåll tills jag hittat min plats? vi får se vart livet för mig. vi får se hur det blir?
hoppas den förklaringen räckte.

om en vecka blir det semester med mamma, pappa, Fredrik, Malte och Chilina. ska bli trevligt,.
ha en bra dag alla människor.
puss.
"

7 augusti. -.-

"
börjar bli less på att jobba nu. men bara 1 timme och 50 minuter kvar nu, känns som en evighet.

så irriterad just nu...
"
Min profilbild

HEJ HEJ HEJ